alexk
08-10-2014, 09:55:33
טוב אכלנו כאפה קטנה
מגרשים אותנו מנען זמנית
עבר כאן האחראי על הבוקר
ביקש שלא נטיס כאן יותר
הסברתי לו שאנחנו מטיסים בכניסה רחוק מהמשאיות
אמר שעדיין לא מתאים שמטיסים לו מעל הראש והכוונה שלו הייתה בזמן שהמשאיות נכנסות ויוצאות מהשטח
לסיכום
האחראי גידי מאוד נחמד
הקציר מסתיים ביום א
בזמן הזה הוא לא רוצה שיטיסו
לאחר מכן יעמדו הבאלות על המסלול תקופה כרגע יש כמה באלות של כותנה בקצה מסלול הפנימי וכמה באמצע מסלול וגם אז הוא לא רוצה שיטיסו כי הסחורה יקרה לטענתו
הוא בן קיבוץ עם ראש בריא ומאוד נחמד, כן אוהב את קבוצות המטיסים, התרגל כבר ל-לכלוך של חלק מהחוראנים שמגיעים לנען ופשוט רוצה למזער ולהקטין את הסיכון לתקופה הזו שקוצרים ועד שמפנים את הבאלות.
הסברתי לו שיש כאן איזה 100 מטיסים שונים ושהוא יצטרך לגשת לכל קבוצה שתגיע בנפרד
אמר לי שהיה סוגר את הכניסה עם חביות אם היה יכול פשוט מגיעים מהקיבוץ לראות את הקטיף והוא רוצה לאפשר את זה.
השיחה עם האחראי הייתה רצינית וארוכה תוך כדי שהזמינו אותי לקפה ותוך כדי שהסברתי שיש ביטוח ושאנחנו מנסים להטיס באופן אחראי , ללא הועיל...
114155114156114157
הגזירה זמנית לשמחתי
בכל מקרה חג שמח לכולם
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
מגרשים אותנו מנען זמנית
עבר כאן האחראי על הבוקר
ביקש שלא נטיס כאן יותר
הסברתי לו שאנחנו מטיסים בכניסה רחוק מהמשאיות
אמר שעדיין לא מתאים שמטיסים לו מעל הראש והכוונה שלו הייתה בזמן שהמשאיות נכנסות ויוצאות מהשטח
לסיכום
האחראי גידי מאוד נחמד
הקציר מסתיים ביום א
בזמן הזה הוא לא רוצה שיטיסו
לאחר מכן יעמדו הבאלות על המסלול תקופה כרגע יש כמה באלות של כותנה בקצה מסלול הפנימי וכמה באמצע מסלול וגם אז הוא לא רוצה שיטיסו כי הסחורה יקרה לטענתו
הוא בן קיבוץ עם ראש בריא ומאוד נחמד, כן אוהב את קבוצות המטיסים, התרגל כבר ל-לכלוך של חלק מהחוראנים שמגיעים לנען ופשוט רוצה למזער ולהקטין את הסיכון לתקופה הזו שקוצרים ועד שמפנים את הבאלות.
הסברתי לו שיש כאן איזה 100 מטיסים שונים ושהוא יצטרך לגשת לכל קבוצה שתגיע בנפרד
אמר לי שהיה סוגר את הכניסה עם חביות אם היה יכול פשוט מגיעים מהקיבוץ לראות את הקטיף והוא רוצה לאפשר את זה.
השיחה עם האחראי הייתה רצינית וארוכה תוך כדי שהזמינו אותי לקפה ותוך כדי שהסברתי שיש ביטוח ושאנחנו מנסים להטיס באופן אחראי , ללא הועיל...
114155114156114157
הגזירה זמנית לשמחתי
בכל מקרה חג שמח לכולם
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2