צפייה בגרסה מלאה : מעוניין לקנות מכונית
adiradir
24-10-2014, 21:59:47
שלום לכולם
החלטתי לקנות רכב חדש מהחנות .. אבא שלי עוזר לי עם התקציב ולכן החלטתי לקנות מכונית חדשה מהחנות אבל חשוב לי שיהיה למכונית יבואן בארץ.. בתקציב הוא ניראלי 2000-2500 בלי אפשרות לחריגה.. אני סופית רוצה באגי להסעה במסלולים בעיקר.. מצאתי מכונית שניראת לי נחמדה אז אשמח לחוות דעת עליה ואם יש לכם עוד מכוניות בסגנון להציע לי אשמח לשמוע.. Thunder tiger Sparrowhawk xxb באגי של טאנדר טייגר איך המכונית הזאת ?
רן ענבר
24-10-2014, 22:31:21
שלום אדיר וברוך הבא לאתר ולפורום
אני מציע שתקרא את הקישור הבא: צרור עצות למתחיל (http://צרור עצות למתחיל)
בסופו תמצא את השורות הבאות:
לטעמי ברכב שקונים, הרכב חייב להכיל את הדברים הבאים:
1. מנוע בראשלס [זה מנוע מהיר שנותן ביצועים טובים דבר שמבטיח שהרכב יהיה מלהיב וכיפי]
2. בקר שתומך בסוללות ליפו [זה מאפשר לך גישה לסוללות זולות שנותנות תמורה מצויינת למחיר ולביצועים]
3. שלט 2.4 [מאפשר לך להימנע מלא מעט הפרעות רדיו]
4. יבואן לארץ [מבטיח לך תמיכה שרות ובעיקר אספקת חלקי חילוף זמינים. רכב מצריך לא מעט תחזוקה]
__________________________________________________ __________
5. הנעה 4X4 [רכב בעל הנעה ייהיה יותר קל לשליטה וייתן ביצועים טובים יותר בכל שטח]
6. גודל הרכב 1/10 ומעלה [ככל שהרכב גדול יותר הביצועים שלו טובים יותר אך הוא גם יקר יותר]
קניית רכב ללא אלמנטים אלו שקול לקניית רכב [גדול] ללא מזגן... פשוט קנייה לא כדאית
ככל שאני מתחבט בשאלה שלך יותר אני מוצא שלדעתי אין לבעיה הזו פיתרון אחר פרט ללחסוך עוד קצת ולקנות רכב טוב שעונה לקריטריונים האלו
אפשר להביא כל מיני רכבים זולים מחו"ל אך מהר מאוד ההשקעה בהם יורדת לטימיון והרכב נזנח וננטש
יש שימליצו לך על כל מיני רכבים סינים זולים דוגמאת ה WLTOYS למיניהם...
אני הייתי נמנע מהם
באשכול הזה:http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?73227-%F4%E9%F0%FA-%E4%E7%E3%F9%E5%FA-%F8%EB%E1%E9%ED-%E7%E3%F9%E9%ED-%E1%F9%E5%F7
באחת התגובות כתבתי על רכבי LOW COST אמנם רובם לא עומדים בקריטריונים שהצבתי למעלה אבל לפחות הם מחברות נורמאליות
רן ענבר
adiradir
24-10-2014, 23:13:44
שלום אדיר וברוך הבא לאתר ולפורום
אני מציע שתקרא את הקישור הבא: צרור עצות למתחיל (http://צרור עצות למתחיל)
בסופו תמצא את השורות הבאות:
לטעמי ברכב שקונים, הרכב חייב להכיל את הדברים הבאים:
1. מנוע בראשלס [זה מנוע מהיר שנותן ביצועים טובים דבר שמבטיח שהרכב יהיה מלהיב וכיפי]
2. בקר שתומך בסוללות ליפו [זה מאפשר לך גישה לסוללות זולות שנותנות תמורה מצויינת למחיר ולביצועים]
3. שלט 2.4 [מאפשר לך להימנע מלא מעט הפרעות רדיו]
4. יבואן לארץ [מבטיח לך תמיכה שרות ובעיקר אספקת חלקי חילוף זמינים. רכב מצריך לא מעט תחזוקה]
__________________________________________________ __________
5. הנעה 4X4 [רכב בעל הנעה ייהיה יותר קל לשליטה וייתן ביצועים טובים יותר בכל שטח]
6. גודל הרכב 1/10 ומעלה [ככל שהרכב גדול יותר הביצועים שלו טובים יותר אך הוא גם יקר יותר]
קניית רכב ללא אלמנטים אלו שקול לקניית רכב [גדול] ללא מזגן... פשוט קנייה לא כדאית
ככל שאני מתחבט בשאלה שלך יותר אני מוצא שלדעתי אין לבעיה הזו פיתרון אחר פרט ללחסוך עוד קצת ולקנות רכב טוב שעונה לקריטריונים האלו
אפשר להביא כל מיני רכבים זולים מחו"ל אך מהר מאוד ההשקעה בהם יורדת לטימיון והרכב נזנח וננטש
יש שימליצו לך על כל מיני רכבים סינים זולים דוגמאת ה WLTOYS למיניהם...
אני הייתי נמנע מהם
באשכול הזה:http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?73227-%F4%E9%F0%FA-%E4%E7%E3%F9%E5%FA-%F8%EB%E1%E9%ED-%E7%E3%F9%E9%ED-%E1%F9%E5%F7
באחת התגובות כתבתי על רכבי LOW COST אמנם רובם לא עומדים בקריטריונים שהצבתי למעלה אבל לפחות הם מחברות נורמאליות
רן ענבר
תודה רבה על התגובה המהירה . עכשיו ונגיד שאתה אומר לחסוך עוד קצת מה הסכום שאתה מתכוון אליו ולאיזה רכב אתה מתכוון אשמח לקישור לרכב שאתה מייעץ לי לקנות לאחר שאני יחסוך לסכום שתגיד לי..
רן ענבר
25-10-2014, 08:27:59
אין צורך לצטט אותי.
בטח שאין צורך לצטט עמוד שלם בשביל לכתוב שתי שורות.
לפני שאני עונה לך על "כמה צריך לחסוך" אני צריך לדעת עוד כמה דברים:
יש לך ניסיון קודם בתחביב?
יש לך ניסיון בהזמנה מחו"ל?
למה זה חשוב?
קניה מחו"ל היא זולה יותר וזה רלוונטי לעיניין התקציב
אבל לקניה מחו"ל למתחילים יש לא מעט חסרונות.
גשקונים בארץ מקבלים הדרכה שהיא לדעתי חשובה מאוד במיוחד למתחילים.
הדרכה זו כוללת הסבר על חלקי הרכב,תפקידם ,שימוש במטען,הפעלת הרכב,הפעלת השלט וכן ביקורת שהרכב יצא מהמפעל כשהוא 100% תקין.
יש שמזלזלים בחשיבות הדרכה זו.
יש שפשוט מסוגלים להסתדר לבד...
כשאני הייתי מתחיל ההדרכה הזו מאוד עזרה לי.
עוד דבר חשוב לדעתי הוא חלקי חילוף בארץ...
גם כשאתה קונה רכב בחו"ל אתה צריך לשאוף שיהיו לו חלקי חילוף בארץ כדאי שאם נשבר משהו...
אתה לא צריך להמתין שבועיים שלושה לחלק חו"ל כשבזמן הזה הרכב שלך מושבת.
לטעמי יש שתי מדרגות תקציב שבהן אפשר להתחיל בתחביב הזה.
רכב קטן יחסית בקנ"מ של 1/10 יעלה בארץ כל 2500 ₪
רכב גדול בקנ"מ של 1/8 יעלה בארץ כ 4000 ₪
בשני המיקרים כדאי לקנות סוללות ומטען בחו"ל.
חשוב שתדע שגם אם קנית רכב ב 2500₪ זה לא אומר שבעוד שבוע לא ישבר לך חלק ותצטרך לתקן את הרכב בעוד 200-100₪
תמיד צריך להשאיר קצת כסף בצד לתיקונים.
אני מודה ומתוודה שקשה לי לומר לגולש שמגיע עם 800-1200₪ גג שהוא צריך לחסוך פי 2-3 מכך.
לדעתי... הפיתוי לקנות רכב זול על גבול הצעצוע מוביל לאכזבה ולאי המשך בתחביב.
תחשוב על זה.
רן ענבר
adiradir
25-10-2014, 08:56:49
כן אבל תבין גבר שאין לי אפשרות לקנות במחיר הזה בכלל אולי תעזור לי ותחפש לי רכב מתאים עד 1500 וזהו באמת שאי אפשר יותר אם אין מה לעשות אני חדש בתחום לפני כמה שהים הייתה לי מכונית טובה לא זוכר את הסוג וזהו פחות או יותר תעזור לי זה התקציב שלי
רן ענבר
25-10-2014, 09:34:59
הסברתי לך לא מעט דברים.
ושאלתי לא מעט שאלות.
לא ענית על אף שאלה... איך אני יכול לעזור לך בלי לקבל ממך מידע?!
יש לך ניסיון בתחביב?
יש לך ניסיון בהזמנות מחו"ל?
רן ענבר
adiradir
25-10-2014, 10:56:15
מבחינת ניסיון לפני שנתיים הייתה לי מכונית של טראקסס דגם סלאש 4x4 1/10 ודי נהניתי מימנה חוץ מהגובה שלה בגלל שהיא נמוכה
ניסיון מקנייה בחול אין לי ואני לא כל כך מעוניין לקנות מחול רק עם ההבדל במחיר ממש ממש משמעותי
ובנוסף לא ענית לי בקשר לחוות דעת על הecx ruckus 4x4 1/18 למרות שהיא קטנה צפיתי בסירטונים והיא נותנת ביצועים לא רעים מה אתה אומר?
רן ענבר
25-10-2014, 14:26:16
הרכב שנתת הוא רכב קטן.
רכב קטן=ביצועים קטנים.
סירטונים זה דבר בעייתי היות והם ערוכים בצורה מגמתית כדי לשכנע אותך לקנות...
בסירטונים זה תמיד נראה מהר...
סלאש זה רכב של 2500₪-2000₪
אתה רוצה לקנות רכב של 1200 ₪?
לדעתי אתה צפוי להתאכזב... במיוחד כי כבר היה לך סלאש.
רן ענבר
adiradir
25-10-2014, 20:02:12
אני מבין ואתה צודק וכניראה אמשיך לחסוך לפחות עד 2000-2500 איזה רכבים אתה יכול להציע לי במחיר הזה כמו שאמרת..רכב שיספק אותי ואני יהנה מימנו תחום הנסיעה שלי הוא ביער, באתרי בנייה, חולות ובעיקר בדיונות... מה אתה יכול להציע לי ואם אפשר כמה הצעות :) תודה רבה רן..
רן ענבר
25-10-2014, 20:39:52
למען ההגינות אני רוצה להציג לך גם את הצד השני.
הצד השני בו אני לא מאמין הוא קניית רכב זול.
זול יכול לנבוע מכמה סיבות.
1. רכב קטן. (כבר אמרנו. רכב קטן זה ביצועים קטנים)
2. מערכת בראשד (סוג מנוע ישן באופן יחסי שנותן ביצועים פחותים ממנוע מודרני שנקרא בראשלס)
3. תוצרת באיכות ירודה. לעיתים לחברות חדשות אין מספיק ניסיון באיכות חומרים/תהליכי יצור/גיאומטריה של חלקים ולכן הרכב סובל מתקלות רבות.
אך עם כל זאת גם קניית רכב פשוט וזול יכולה להסב הנאה רבה.
למען הדיוק,יש לא מעט גולשים שנהנים מאוד מרכבים זולים ופשוטים.
וגם זה בסדר.
הסלאש רכב טוב.
מה קרה לו?
איזה דגם היה לך?
אני שואל כי בטח לא תרצה רכב שיכולותיו פחותות מהסלאש?!
לגבי כמה הצעות...
אתה צריך להבין שאם אני רוצה לתת לך רכב שעונה לקריטריונים שהגדרתי למעלה בתגובתי הראשונה...
אין בלי סוף אפשרויות.
ההיצע בארץ אינו גבוה, כמות היבואנים מצומצמת והעלויות יותר גבוהות.
השילוב של נתונים אלו בעייתי לתקציב שלך.
דבר נוסף.
חוקי הפורום אוסרים עלינו לדון בחנויות יבואנים אתרים או מוצרים בארץ ולכן אנחנו לא נותנים קישורים למוצרים בארץ.
במידה ונרצה לדון במוצר, ניתן קישור למוצר באתר מפורסם בחו"ל ובמידה ותרצה פרטים בארץ תיצור איתי קשר בפרטי.
ברוב המיקרים בחיפוש בסיסי באינטרנט תוכל למצוא את המוצר מחו"ל גם בארץ.
רן ענבר
adiradir
25-10-2014, 21:11:37
אוקיי הבנתי אבל תיתן לי הצעה לדגמים של מכוניות טובות במחיר של כ2000-2500 שיהיה לי כיוון לרכב ..
רן ענבר
25-10-2014, 21:28:07
לא ענית לי על הסלאש...
איזה דגם בדיוק היה לך?
מה היתה הבעיה שלו?
רן ענבר
adiradir
25-10-2014, 21:43:02
Slash 4x4 1/10 vxl נישרף לה המנוע לכן מכרתי אותה
רן ענבר
25-10-2014, 22:33:41
אתה מודע לזה שכמעט כל רכב שתמצא בארץ ב 2500 ש"ח יהיה מעט נחות מהסלאש?
כדי לקנות רכב יותר טוב מסלאש 4x4 vxl צריך תקציב יותר גבוה.
אם היית משאיר את הסלאש... מנוע חדש היה עולה 300 ₪ אולי פחות.
רן ענבר
adiradir
26-10-2014, 10:19:30
אני יודע אבל אתה פשוט לא מבין אותי
אני לא מחפש רכב יותר טוב מסלאש מה שביקשתי זה רק שתציע לי כמה דגמים טובים של רכבים בתקציב של 2000-2500
Saar Kaplanski
26-10-2014, 11:32:55
http://www.amain.com/Radio-Control-RC-Cars-Trucks-Kits-Ready-to-Run-Electric-1-10-Scale-4wd-Truck/c3345
http://www.amain.com/Radio-Control-RC-Cars-Trucks-Kits-Ready-to-Run-Electric-1-10-Scale-4wd-Short-Course-Truck/c2601
http://www.amain.com/Radio-Control-RC-Cars-Trucks-Kits-Ready-to-Run-Electric-1-10-Scale-4wd-Buggy/c2583
רן ענבר
26-10-2014, 12:02:23
סער.
לא סתם אני שואל שאלות לפני שאני נותן קישורים.
לרכבים הנחמדים בקישור הראשון... אין חלקי חילוף בארץ.
לפותח האשכול היה רכב כמו הרכבים בקישור השני... ה 4x4 של אסוסיאייטד על הפנים...
ועל הרכב בקישור השלישי אני ממש לא ממליץ.
אני אחפש קישורים ואתן בהמשך...
רן ענבר
רן ענבר
26-10-2014, 18:40:03
זה רכב נחמד:http://www.hobbytron.com/ThunderTigerSparrowhawkXXT1104WDBlueBlackElectricR TRRCTruck.html#
מחירו בארץ 2000 ש"ח ויש לו חלקי חילוף
הבעיה היא שהוא פחות מהיר מסלאש
בגלל שיש לו חופה בגודל קטן יותר מהסלאש היא פחות פגיעה ובעלת יכולות קפיצה/נחיתה טובות יותר.
השאלה היא אם אחרי הסלאש זה לא יהיה "מעט מידי" בשבילך.
רן ענבר
adiradir
26-10-2014, 20:29:01
הוא מתאים לנסיעה בחולות של דיונות?
moshet
26-10-2014, 20:39:48
רן, תוכל לפרט יתרונות/חסרונות מול ה-Rage VE שהצעת בפוסט אחר.
אני רואה ששניהם כמעט באותו טווח מחיר ושניהם 4WD. האם ההמלצה כאן נובעת רק מהעובדה שפותח השרשור מבקש רכב וחלקים מהארץ?
רן ענבר
26-10-2014, 20:52:07
בעיקר...
לראייג' ve אין ולא יהיו חלקים בזמן הקרוב בארץ..
לצערי. אני מכיר את היבואן ובתחום היבוא הוא לא מצטיין יותר מידי.
למיטב זיכרוני לראייג' יש בקר נורא נורא נורא מאעפן של רק25 אמפר
זה נורא מעט
לMUD BUG יש בקר של 35 אמפר... וזה גם נמוך
ל XXT יש בקר 40 אמפר...
אמנם לא ראיתי או שמעתי על אף אחד מהבקרים שהוא נשרף אבל לדעתי זו צפויה להיות נקודת כשל של הרכב...
ל xxt יש חלקי חילוף ויבואן אם כי לדעתי הוא בנוי פחות טוב מהרייג' ועולה קצת יותר.
בואו נשים דברים על השולחן:
לסלאש יש לא מעט יתרונות על שני הרכבים האלו בעיקר בתחום הביצועים.
רן ענבר
adiradir
26-10-2014, 21:12:33
שמעתי דברים טובים על הecx ruckus 4x4 1/18 ועזוב את הגודל ונכון ביצועים פחות טובים מרכב גדול יותר אבל בכל זאת איך הרכב חזק? מהיר? בבקשה חוות דעת רצינית על הרכב וגם מבחינת חלקים ויבואן בארץ יש?
אתה פותח אשכול בשביל לקבל חוות דעת מאנשים עם ניסיון, הם משקיעים בך וכותבים לך תגובות מפורטות, ואתה ממשיך ללכת ראש בקיר עם הרכב 1/18 שלך ש"שמעת שהוא טוב". אני לא מבין בשביל מה אתה שואל שאלות אם אתה לא קורא את התשובות...
Alonjp
26-10-2014, 23:20:44
אנימרואה שאתה מפנים שככל הנראה כדאי להגדיל את התקציב.
לדעתי זה נכון לעשות בעיקר מאחר והיה לך כבר רכב דיי נחמד בעבר וכל מה שתקנה בתקציב נמוך יהיה אכזבה ביחס לעבר.
הבנתי שאתה לא נגד רכישה מחו״ל אם ההפרש מספיק גדול.
אז זהו, שבמקרים מסוימים הוא לא קטן.
בפעם האחרונה שבדקתי רכב מסוג thunder tiger ST4 G3 עולה בארץ 3200₪ אך ייבוא שלו מחו״ל (גרמניה) מסתכם ב-2200₪.
זה כבר רכב ברמה גבוהה מאוד ביחס למה שאתה מחפש וככל הנראה יענה על הצפיות שלך ואפילו נכנס לך בתקציב.
צריך לזכור כי בנוסף לרכב אתה צריך גם סוללות ומטען (אם אין לך) שעלותם בין 500 ל-1000₪ וצפונה.
moshet
26-10-2014, 23:24:45
רן,
תודה רבה על התגובה !
רן ענבר
27-10-2014, 03:12:25
משה.
פתח אשכול לשאלה שלך.
אני לא רוצה לענות על רגל אחת וזה די משנה את נושא אשכול זה.
שמעתי דברים טובים על הecx ruckus 4x4 1/18 ועזוב את הגודל ונכון ביצועים פחות טובים מרכב גדול יותר אבל בכל זאת איך הרכב חזק? מהיר? בבקשה חוות דעת רצינית על הרכב וגם מבחינת חלקים ויבואן בארץ יש?
אדיר.
מאוד קשה לי להתמודד עם מה ששמעת.
היה לי רכב 1/18... קניתי, ואחרי שבועיים התחלתי לשדרג
אחרי עוד שבועיים עוד שידרוג
יום אחד הבנתי ששידרגתי את הרכב שעלה לי 1200 ש"ח ב 3000 ש"ח נוספים.
היום, כשאני טיפה יותר מבין... אני מבין ששווה לי לקחת את עלות הרכב+לחסוך עוד קצת+עלות השידרוגים ההתחלתית = לקנות רכב משופר.
אני לא אהיה זה שימליץ לך לקנות רכב 1/18 מתוצרת אף חברה
אני לא אהיה זה שימליץ לך לקנות רכב של ECX
אני מסכים עם אלון.
עלות רכב ברמה יותר גבוהה מחו"ל היא 1000 ש"ח יותר זולה מעלות רכב זהה בארץ...
לזה צריך להוסיף כ 1000 ש"ח למטען ושתי סוללות.
וזה מחייב אותך להתמודד לבד עם חלק מהבעיות
באפשרות הזו עדיין ניתן להתבסס על חלקי חילוף בארץ
מה אתה אומר?
רן ענבר
adiradir
27-10-2014, 14:45:35
סליחה על הנושא החדש פשוט רציתי לשאול משהו קצת אחר
רציתי לשאול איזה מכונית יותר טובה וחזקה לנסיעה בחולות של ים אתרי בנייה ודיונות בעיקר!
יש לי שתי התלבטויות ואני לא רוצה הצעות אחרות אלה עם כן הם במחיר הזה לא יותר!!!!
אני מתלבט בין ecx ruckus 4x4 1/18 לבין ecx circuit 4x4 1/10 מה אתם אומרים איזו יותר טובה? והאם שניהם מונסטר טראק או הגדולה יותר היא טראגי? ומה זה אומר טראגי במה היא שונה ממונסטר טראק?
adiradir
27-10-2014, 17:32:30
מישהו?:confused:
רן ענבר
27-10-2014, 17:38:42
בחיי שאני לא מבין...
באשכול הקודם, שאלת שאלות... קיבלת תשובות ממגוון גולשים...תשובות מגוונות מנומקות ואיכותיות
ואתה, הולך עם הראש בקיר.
הרכב 1/18 הוא מיני רכב עם מיני ביצועים
מנוע בראשד ולא תומך בליפו בלי מיסבים למעט בגיר...גודל הגלגלים 4 ס"מ...(ע"פ היצרן)... זה צעצוע.
הרכב 1/10 הוא טראגי ללא כנף אחורית עם מנוע בראשד...
הבקר לא תומך בליפו...
אני לא מוצא סיבה לקנות רכב כזה...
באשכול השני הוזכרו רכבים כמו ה xxt של טאנדר טייגר, ה rage ve וה mud bug של קיושו...
כולם בלי יוצא מין הכלל עדיפים על שני הרכבים שאתה רוצה.
אל תלך עם הראש בקיר...
אם אתה מחליט ללכת עם הראש בקיר לפחות אל תגיד שלא הזהרתי אותך.
רן ענבר
adiradir
27-10-2014, 17:54:14
כן אבל חשבתי על זה ואין באפשרותי לקנות רכבים יקרים כאלה והגעתי למסקנה שמקסימום התקציב הוא 1200 לא שקל יותר
מה אתה בעצם אומר לא להיכנס לתחביב ולעזוב את עיניין המכוניות .. או לתת לי כיוון ולהיתפשר איתי על הרכב הכי טוב שתוכל לתת לי בתקציב שלי
רן ענבר
27-10-2014, 18:09:18
תגובות כאלו לא מקובלות פה.
מישהו?:confused:
רובנו בעלי משפחות ועבודה... נכנסים לפה כשיש זמן.
אם לא קיבלת תשובה זה כנראה כי לא היה זמן...
הימנע מזה בעתיד.
לשאלתך השניה:
לדעתי האישית. עדיף לחסוך כסף לרכב רציני מאשר לקנות רכב שמהר מאוד ישעמם אותך.
אין לי ספק ששני הרכבים שבתגובה שלך במעלה העמוד ישעממו אותך מהר מאוד
רן ענבר
adiradir
27-10-2014, 18:19:47
בכל זאת עזוב את דעתך שהרכב ישעמם אותי כי זו דעתך בלבד אני בסך הכל מבקש דבר אחד שתלך לקראתי ופשוט לפי מפרט רכב ובנוסף הידע שלך תיתן לי רכב בתקציב של עד 1200 שהוא הכי חזק וטוב שאפשר למצוא זה הכל אל תידאג לעיניין של שיעמום ודברים כאלה ועד עכשיו מה שאתה עושה זה להגיד שרכב בתקציב שלי ישעמם אותי אבל זו בעיה שלי לא שלך אני יודע שאתה רק רוצה לעזור אז תעזור לי בלמצוא רכב בתקציב שלי וזה הכל ובנוסף רציתי להגיד לך
תודה רבה רן שום דבר לא אישי יש לך ניסיון רב אני יודע ואני מעריך כל תגובה ותגובה שלך רואים שאתה רק רוצה לעזור למתחילים גם שהם קצת חופרים כל הכבוד לך.
haimgil
27-10-2014, 19:14:41
הפיתרון בשבילך הוא רכב סיני 1/10 חמוד עם חלקי חילוף זולים מאוד.
כנס לאתר = הובי קינג לקטיגוריית המכוניות ותמצא לך משהו
haimgil
27-10-2014, 19:22:28
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__53844__Turnigy_1_10_4WD_Brushless_SCT4_ARR_V2.ht ml
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__45499__1_10_Quanum_Vandal_4WD_Electric_Racing_Bu ggy_ARR_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24971__Turnigy_Trooper_SCT_4x4_1_10_Brushless_Sh ort_Course_Truck_ARR_.html
haimgil
27-10-2014, 19:23:20
שים לב שתזדקק לשלט שעולה עוד 120 שח בערך ומטען בעוד 120 שח וסוללה שתעלה עוד 200 בערך
רן ענבר
27-10-2014, 19:24:04
אדיר...
אין. בתקציב הזה פשוט אין רכבים טובים
לא טובים יותר ולא טובים בכלל.
קניה מחו"ל יכולה לשפר טיפה את המצב אבל אתה לא רוצה מחו"ל.
לקניית רכב יד שניה יש שלל בעיות שרובן יעלו לך יותר ממה שרכב חדש יעלה...
וזהו. פשוט נגמרו האפשרויות
חבל לי על הכסף שלך
אם אתה רוצה לקנות משהו... גש לחנות ותקנה.
אני לא יכול ולא רוצה לתת לך "אישור לזה"
לדעתי זה נוגד כל היגיון מקצועי ואת כל תפיסת העולם שלי בתחביב הזה...
יש לא מעט גולשים ומסיעים שלא מסכימים עם דעתי ועדיין ננהנים מהתחביב.
זו דעתי.
רן ענבר
adiradir
27-10-2014, 20:58:05
תודה לך רן לסיום רציתי לשאול כמה שאלות
1. בקשר למכוניתxxt thunder tiger SPARROWHAWKX האם היא יכולה לנסוע גם בדיונות חול (בעיקר) וגם באתרי בנייה ואפילו חול של ים?
2. מה זה אומר מכונית טראגי וסטדיום?
Saar Kaplanski
27-10-2014, 20:59:54
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__67374__Team_Associated_SC10B_Race_Spec_RTR_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25286__Turnigy_Stadium_King_2wd_1_10_RTR_Truggy. html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__60533__1_10_Quanum_Vandal_4WD_Electric_Racing_Bu ggy_RTR_.html
לדעתי הראשון נחמד לא משהו אבל בסדר
רן ענבר
27-10-2014, 21:25:05
סער/חיים
אין לי בעיה עם כל דעה שכל גולש מביע.
אבל מתחילים צריכים הסבר.
אם אתה חושב שרכב מסויים מתאים לפותח האשכול בבקשה תסביר לו למה כל רכב מתאים למה שהוא מבקש
לטעמי, כאשר גולש מבקש רכב בארץ... אני לא נותן לו קישורים לרכבים שאין בארץ ואין להם חלקי חילוף בארץ...
אבל שוב: כל תשובה שתכתוב היא מבורכת רק תוסיף לתגובה הסבר רציני
רן ענבר
רן ענבר
27-10-2014, 21:27:22
רכב שטח 4X4 יכול לסוע במגוון מקומות
כדי לסוע בחול ים/דיונות תצתרך צמיגים מתאימים שנקראים צמיגי כפות
על צמיגים אתה מוזמן לקרוא פה:כמעט הכול על צמיגים (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?57689-%D7%9B%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%94%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%A2%D7%9C-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D)
אני לא מת על חול ים כי הוא גורם נזק עצום לרכב בטווח הארוך...
החול נכנס למיסבים ושוחק חלקי פלסטיק יותר מכל חומר אחר
טראגי זה רכב 4X4 בעל מבנה רחב ובעל צמיגים גדולים יותר מבאגי
על הקטגוריות וסוגי רכבים שונים תוכל לקרוא פה: צרור עצות למתחיל (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?62556-%D7%A6%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C)
רן ענבר
Saar Kaplanski
28-10-2014, 16:20:03
סליחה רן לא ידעתי שהוא לא רוצה לקנות בחול
רן ענבר
28-10-2014, 22:42:16
סליחה רן לא ידעתי שהוא לא רוצה לקנות בחול
לא קרה כלום...
רצוי מאוד שתקרא את האשכול לפני שאתה עונה בו
רן ענבר
adiradir
31-10-2014, 19:19:33
אשמח לחוות דעת על הרכב ..
וגם רציתי לדעת למה הרכב לא יציב וכל הזמן עולה לנסיעה על 2 גלגלים ?
רן ענבר
31-10-2014, 20:18:12
אדיר.
כמו שכתבתי לך בפרטי:
רכב קטן=ביצועים קטנים.
במקרה של מיני אי ריבו הביצועים לא קטנים ואז זה בא בצורת בלאי לרכב.
בלאי= שברים/תקלות
הרכב עולה לנסיעה על שני גלגלים כי אין לו דיפרנציאל מרכזי כמו לרוב רכבי ה 4X4
כמו שכתבתי לך בפרטי:
אני התחלתי ברכב מיני.
היום, בחוכמה שלאחר מעשה זו הייתה טעות...טעות יקרה מאוד.
רכב מיני זה כמו כדור שלג...אתה מתקן/משקיע ברכב ובסוף מגלה שהשקעת פי 2 ממה שהרכב עלה במקור...רק שהוא נשאר מיני.
רכב יד שניה הוא תיבת פנדורה.
ייתכן והוא מצויין ויתכן שקרעו לו את הצורה והוא יתפורר לך בידיים.
ייתכן ש"שידרגו" אותו בשלל אביזרים ושיפורים שאינם באמת מועילים
אני הייתי נמנע מרכב מיני/יד שניה/רכב מיני יד שניה.
אתה לא צריך אישור ממני או מאף אחד בכדי להוציא את הכסף שלך
אני הייתי מקשיב ולומד מניסיונם המר של אחרים.
רן ענבר
adiradir
31-10-2014, 20:46:59
תוכל לתת לי קישור לסוללה מתאימה לרכב .. אני צריך סוללה נוספת.. כרגע יש סוללת ליפו של זיפי 1800 היא טובה לאי ריבו?
adiradir
31-10-2014, 20:50:17
תגיד .. יכול להיות שעדיף לי לקנות את הecx ruckus 4x4 1/18 חדשה ולשפר אותה במנוע ברשלס האם היא עדיפה על הe revo
רן ענבר
31-10-2014, 22:33:22
אם הייתי צריך לבחור בין המיני אי ריבו ל ECX הייתי בוחר במיני אי ריבו...
וזו בחירה מאילוץ.
תקנה רכב ורק אחר כך תתחיל לקנות לו סוללות.
ובכלל... אני שוב אומר לך. לדעתי אתה עושה את אותה טעת שאני עשיתי...זה הולך להיות יקר ומאכזב.
רן ענבר
adiradir
01-11-2014, 08:03:56
אני לא מבין למה אתה אומר שהאי רבו הוא רכב גרוע כי קראתי קצת חוות דעת ויש גם תגובות טובות מאנשים מרוצים וגם תשמע רן הרכב הזה הוא בסך הכל רכב התחלתי כדי לראות אם אני מתחבר לתחביב לכן התקציב הנמוך ובמידה ובעוד כמה חודשים אני ירצה להמשיך אני ירשה לעצמי לקנות רכב גם ב3 אלף אבל לא כרגע כי זה סיכון מבחינתי .. תבין אותי
adiradir
01-11-2014, 08:07:05
עכשיו אני יסדר תשאלה קצת יותר טוב.
האם עדיף את האי רבו מיד שנייה הייתה בפעילות חצי שנה
או לקנות את ה ecx חדשה בחנות ולשפר אותה עם מנוע בראשלס?
ובקשר לסוללה של האי רבו כרגע היא מגיעה עם ליפו 1800 של חברת זיפי איך הסוללה היא טובה?
רן ענבר
01-11-2014, 09:45:04
אדיר.
אני לא "אנשים"
אם אתה שואל אותי אני כותב את דעתי על סמך ניסיוני בתחביב וזה מה שכתבתי לך.
אתה רוצה לקבוע דעה אם אתה מתחבר לתחביב על סמך רכב קטן ובעל מבנה בעייתי...בניגוד לכל מה שלמדתי על בשרי
ובניגוד לכל מה שלדעתי הוא טעות, זו בעיה שלך.
לקנות רכב כמו ה ecx ולהשקיע בו זו טעות יותר גדולה מלקנות רכב מאפען כמו המיני אי ריבו.
יופי שהרכב מגיע עם סוללה...נתוני הסוללה לא אומרים כלום... ייתכן והיא מצויינת ויתכן והיא גמורה.
משום מה אתה "מכריח" אותי לבחור בין שתי אפשרויות שאני מסביר לך שהן גרועות לדעתי.
אני מבין שאתה נורא רוצה להיכנס לתחביב... וזה בסדר.
עדיין. לדעתי הצעד הכי נבון יהיה לחסוך עוד כסף ולהיכנס עם רכב רציני יותר.
במיוחד שכבר היה לך סלאש ואתה מכיר טיפה את התחביב...
אל תקנה רכב יד שניה ובטח לא רכב מיני
רן ענבר
oran hason
01-11-2014, 20:31:04
תשמע אדיר היה לי את המיני איי רבו ומנסיון אני אומר לך שאתה תהנה ממנה כי היא מהירה
בטירוף יחסית לרכב מיני אבל כמו שרן אמר הבלאי שלה גבוה מאוד והיא מתפרקת מאוד מהר בגלל הכוח שבנוי על רכב קטן
אני הייתי חושב אם להתחיל את התחביב בהרבה תיקונים...
אבל שוב זה נתון רק לשיקולך
Alonjp
01-11-2014, 21:14:52
אדיר, דבר ראשון תפסיק להתגונן.
אתה לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד כאן!
תעשה מה שטוב לך.
בניגוד לרן אני חושב שניתן להפיק המון הנאה מרכבים קטנים.
ההתנהגות שלהם משעשעת והם מהירים מאוד ביחס לגודלם.
בגלל שהם קטנים הם גם קלים מאוד ולכן יחסית עמידים.
המיני ריבו אחלה אוטו אך לדעתי הסאמיט 1/16 נחמדה יותר.
לשתיהן יש עבירות דיי טובה בשטח ועם צמיגי כפות הם יהיו אחלה בדיונות.
עוד רכבים טובים בקטגוריה הם ה HPI savage xs ו- Losi mini 8ight, הראשון מונסטר והשני טראגי.
לכל אחד יתרונות וחסרונות אך כולם יספקו לך הנאה.
את כולם אתה יכול לייבא במחיר של 1400-1600₪ כולל מיסים ומשלוח (מגיעים עם סוללה בסיסית).
וכאן השאלה החשובה ביותר, בכמה הציעו לך אותה כמשומשת?
אני אישית חושב שבמחיר כזה עדיך לקנות חדש מחו״ל ולא לקחת סיכון (אני נעח שאתה לא יודע לבדוק רכב משומש כראוי) ברכישת משומש ולחסוך כמה מאות בודדות.
לדעתי מחיר ריאלי של רכב כזה משומש הוא 500-700₪ כתלות במצב.
יותר מזה כבר באמת שעדיף לייבא.
אתה יכול למצוא את עצמך מהר מאוד מוציא סכום של 500₪ בתיקוני בלאי של רכב משומש כך שהחיסכון לא מובטח.
לגבי רכישת רכב חנטריש כמו ecx ושדרוג שלו, מיותר לגמרי.. תרד מזה.
אני עדיין חושב שהדרך הכי טובה שלך להכנס לתחום ובגדול יהיה להזמין מחו״ל את ה- thunder tiger ST4 בעלות של 2200₪ כולל משלוח ומיסים ולסגור עניין.
מקסימום לא יעניין אותך אז תמכור אותו וזהו.
בניגוד לרכבים סינים למיניהם או רכבי מיני, ל ST4 יש שוק דיי טוב יחסית ואני מניח שלא תהיה לך בעיה למכור אותו במחיר הגיוני (לא מזמן היה פה בחור שמכר אחת במחיר דומה למחיר ייבוא).
רק אל תשכח שיש גם הוצאה נוספת על סוללות ומטען, אך זה נכון לגבי כל רכב.
ברכבי מיני ההוצאה קטנה יותר כמובן.
adiradir
02-11-2014, 07:00:45
שלום לכולם החלטתי להעלות את התקציב שלי ל2000 שקל
ואשמח אם תיתנו לי הצעות לרכבים במחיר הזה....
אני מחפש רכב שטח שיהיה מהיר וחזק ביותר ..
אני מסיע בשטחי בנייה ,חולות,כורכר,אבנים ,אדמה קשה,חול ים ובעיקר בדיונות של אשדוד.. אז לכן היא צריכה להיות חזקה ..
איו לי אפשרות לקנייה בחו"ל ..רק בארץ ..תודה
Saar Kaplanski
02-11-2014, 07:32:52
איזה סוג מכונית כלומר באגי או מונסטר וכו'
adiradir
02-11-2014, 09:18:47
לא משנה לי העיקר שהיא תיסע במקומות שציינתי ובעיקר בדיונות אבל אני יותר אוהב את המונסטר
רן ענבר
02-11-2014, 09:35:28
אדיר.
איחדתי את כל האשכולות שלך לאשכול אחד
(http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?75725-%D7%91%D7%91%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91)אני מבקש שתקרא את האשכול שוב על מנת שלא נצטרך לחזור על דברים שכבר נכתבו
אתה שוב מבקש את הבילתי אפשרי.
חזק +מהיר +כל סוגי השטח+לקנות בארץ לא יכול להיות כולל סוללה ב 2000 ש"ח
הייתי אומר לך לקנות יד שניה... אבל מוסרית אני לא יכול
א. כי אני לא הייתי קונה יד שניה
ב. כי ברור לי שאת הכסף שתחסוך בקניית רכב יד שניה [על פני חדש] תשקיע בתיקונים.
אתה צריך לוותר על משהו
או על המהירות, או על רמת הביצועים, או על קניה בארץ...או על חדש.
אני לא יודע על מה להמליץ לך לוותר.
לכל וויתור יש מחיר כבד שישפיע לטווח ארוך
אני שוב מבין את הרצון שלך להיכנס לתחביב אבל בחוכמה שלאחר מעשה גם 2000 זה גבולי לקניה בארץ
הייתי ממליץ לך לקרוא את האשכול הזה:http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?75782-%E4%F2%E3%F4%FA-%F7%F0%E9%E9%FA-%F8%EB%E1-%E1%E7%EC%F7%E9%ED-%F2%EC-%F4%F0%E9-%F8%EB%E1-%EE%E5%EB%EF
הוא מדבר בדיוק על ההפרש שיש לחסוך בין רכב 1/10 ל 1/8
רן ענבר
Alonjp
02-11-2014, 10:17:52
זה דיי טפשי לפתוח כל פעם שרשור חדש על אותו הנושא בדיוק.
רן, אתה מנהל.
אני חושב שכדאי לאחד את כל השרשורים המדוברים לשרשור אחד וזהו.
אני אישית עייפתי מלענות בכל פעם בשרשור חדש.
והכי מציק זה שהוא אפילו לא עונה אלא פשוט פותח שרשור נוסף...
פות״ש, תלמד להתנהל בפורום.
שיהיה בהצלחה
רן ענבר
02-11-2014, 10:37:29
אלון. אתה צודק.
איחדתי את כל האשכולות לאשכול אחד
עם זאת זה פורום...תקציב שלנו "נזיל" אולי קשה יותר לגולש אחר.
ההתלבטות היא בראיה ונכונה
עם זאת אם לגולש אין כוח/סבלנות לענות זה גם בסדר
רן ענבר
Alonjp
02-11-2014, 12:39:07
זה לא שאין לי כוח/סבלנות לענות ולנסות לעזור.
זה פשוט מרגיז/מאכזב שהפותח לא מוצא לנכון לענות ובכל פעם פותח שרשור חדש.
חוסר נימוס בסיסי.
מעבר למה שנאמר כבר, אני באמת לא יודע איזה תשובות הוא רוצה לקבל.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה.
רן ענבר
02-11-2014, 13:57:08
כמו שאני רואה את המצב...
יש לי שתי אפשרויות
1. לוותר ולראות איך אותו גולש מקבל עצות אחיתופל ב fxp
2. לנסות לעזור ולהסביר כמיטב יכולתי.
אין פה חובה של אף אחד... גם אני, אם יש לי יום עמוס בעבודה, הפורום יידחה למועד מאוחר יותר.
אמנם צרת רבים אינה חצי נחמה אבל כבר נתקלתי בגולשים גרועים בהרבה מהמצב שלפנינו.
אדיר.
שים בבקשה לב.
אנחנו באמת מנסים לעזור לך להימנע מטעויות שאנו למדנו על בשרינו.
מתיש אותנו לכתוב כל דבר פעמיים.
בבקשה תקרא בעיון כל תגובה שאתה מקבל.
רן ענבר
adiradir
14-11-2014, 21:10:22
שלום לכולם
החלטתי לקנות רכב חדש מהחנות .. אבא שלי עוזר לי עם התקציב ולכן החלטתי לקנות מכונית חדשה מהחנות אבל חשוב לי שיהיה למכונית יבואן בארץ.. בתקציב הוא ניראלי 2000-2500 בלי אפשרות לחריגה.. אני סופית רוצה באגי להסעה במסלולים בעיקר.. מצאתי מכונית שניראת לי נחמדה אז אשמח לחוות דעת עליה ואם יש לכם עוד מכוניות בסגנון להציע לי אשמח לשמוע.. Thunder tiger Sparrowhawk xxb באגי של טאנדר טייגר
רן ענבר
14-11-2014, 22:10:05
הרכב סבבה.
מה זה אומר סבבה?
זה אומר שהוא ייסע אבל יהיה לו קשה.
צריך להבין שזה באגי 4X4 עם מנוע בראשלס אבל יהיו לו לא מעט קשיים לעמוד במסלול מקצועי.
יבואן וחנות מסודרת לחלקי חילוף זה ייתרון מדמעותי לדעתי.
אני לא זוכר רכב באגי 4X4 1/10 באיכות דומה שיש לו יבואן מסודר בארץ.
יש או רכבים טובים ויקרים יותר או פחות...
באיזה מסלול אתה מתכנן להסיע?
אני שואל כי זה רכב שנועד לסוע במסלול.
מנוי במסחול עולה כסף... לא מעט.
רן ענבר
adiradir
15-11-2014, 08:45:02
אני בסך הכל מתחיל ואני לא הולך להיתחרות או משהו כזה פשוט סתם להסיע ולהנות במסלול שליד הבית שלי (המסלול ליד יבנה ליד הגשר לשורק בכניסה ליבנה) ואולי לפעמים אני ייסע למסלולים גדולים במקומות אחרים..עיניין המנוי לא בעיה יסתדרתי בעיניין הזה..
האם עדיף את הxxt על הxxb גם לנסיעה במסלול?
הרכב כרגע הוא רק להתחלה ובעוד שנה אני מתכוון לקנות משהו חזק עם תקציב של 3 וחצי אלף ואוליי 4 אלף( חשבתי על וורזה פלוקס של hpi) ..בתקווה שאני יתחבר לתחביב.. אבל זה בעתיד.. ביינתיים אני מחפש משהו להתחיל איתו..
אין לך עוד רכבים להציע לי להסעה במסלולים? לא מחייב 1/10..
אם יש לך איזה באגי שתתאים לי אשמח לשמוע..
מה סתאמרת יהיה לה קשה ?
אתה יכול לתת לי קישור לסוללות בישביל הxxb
רן ענבר
15-11-2014, 15:44:07
אדיר.
בעוד שנה כשתסתכל על ההחלטה שאתה מנסה לקבל היום ותחשוב עליה אני בטוח שתאמר לעצמך שזוהייתה טעות.
שלב הביניים של הכניסה הוא שלב בעייתי לפעמים השקעה מעט גבוהה יותר תעזור לך לדלג על השלב הזה.
ולפעמים השקעה של שלב הכניסה תביא אותך לרכב שיאכזב אותך וימנע ממך את השלב השני.
כך או כך לטעמי ל XXB יהיה קשה לסוע במסלול ביבנה [ששמועה אומרת שהמסלול בשלבי פינוי ע"י הרשות המקומית]
XXB יתאים למסלול 1/10 כמו רישפון או ספיד בנגב.
לגבי סוללה:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14081__ZIPPY_Flightmax_5000mAh_2S1P_30C_hardcase _pack.html
זו סוללה לא יקרה שתוכל להסיע עם 2 כאלו גם רכב 1/8 בעתיד.
אין עוד הרבה רכבים שיש להם חלקי חילוף בארץ...בטח לא במחיר הזה ולא ברמה הזו.
רן ענבר
adiradir
15-11-2014, 16:51:37
ומה עם הטראגי הxxt היא מתאימה גם למסלולים?
בנוסף לדוד שלי יש אותה סוללה כמו שנתת לי רק שהיא לא ניראת בצורת קופסא אלה שורת בטריות ורשום 20c מה ההבדל?
רן ענבר
15-11-2014, 16:59:43
ההבדל בין שני הרכבים האלו מסתכם במספר דברים:
גלגלים גדולים ורחבים יותר בטראגי.
זרועות רחבות יותר בטראגי.
חופה שונה בטראגי.
כל אלו עוזרים לטראגי לסוכ מעט טוב יותר בשטח קשה וכך גם במסלול 1/2 מאולתר כמו ביבנה.
הפרש הבצועים לא צפוי להיות גבוה בהרבה.
רן ענבר
adiradir
15-11-2014, 17:27:49
תודה.. כניראה אני ילך על הטראגי... הסוללות שנתת מתאימות גם לרכב הזה או צריך משהו אחר?
רן ענבר
15-11-2014, 17:59:15
הסוללות מתאימות בהחלט גם ל XXT
רן ענבר
adiradir
15-11-2014, 18:53:12
הxxt היא המכונית הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה?
כמה צריך לעלות לי מטען בסיסי בארץ שיתאים לבטריות האלה?
רן ענבר
15-11-2014, 19:01:13
אם אתה קונה סוללות מחו"ל למה שלא תקנה גם מטען?
אני אמנם לא מת על הסחורה הסינית של הוביקינג אבל אם אתה כבר מתפשר אז הנה מטען:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__49420__X100_AC_DC_100W_Touch_Screen_Charger_US_P lug_.html
הנה אחד טיפה יותר זול אך פחות חזק והדעות עליו חלוקות:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6478__IMAX_B6_AC_Charger_Discharger_1_6_Cells_GE NUINE_.html
בארץ זה יעלה לך יותר...הרבה יותר.
רן ענבר
adiradir
15-11-2014, 19:09:30
כמה צריך לעלות בארץ? וכמה תעלה סוללה לרכב הזה בארץ?
כי אני מתכוון לקנות השבוע את הרכב בנוסף מטען וסוללה אחת להתחיל ואז אני יזמין סוללות כי זה לפחות חודש עד שמגיע וביינץיים אני יקנה סוללה אחת ומטען בארץ... כמה צריך לעלות?מטען?סוללה?
רן ענבר
15-11-2014, 19:35:33
אני לא יודע.
אני מעריך שמטען פשוט יעלה בין 200 ל 300₪ יש גם יקרים יותר כמובן
וסוללת ליפו בעלת נתונים דומים למה שבקישור תעלה סכום דומה.
זו הערכה גסה.
תתקשר לחנויות ותשאל.
רן ענבר
adiradir
15-11-2014, 20:06:40
מה סתאמרת סכום דומה ? בחול עולה 90 שקל הבטריה שהצעת לי ? כמה תעלה בארץ בטריה?
adiradir
16-11-2014, 19:18:00
אני מתכוון לקנות את הרכב xxt של טאנדר טייגר והמליצו לי הסוללה הזאת
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14081__ZIPPY_Flightmax_5000mAh_2S1P_30C_hardcase _pack.html
מה זה החיבור הזה?האם צריך קונקטורים? כמה עולה ואיפה עושים את זה?
האם מסוכן להטעין את הסוללה הזאת כל הלילה?
האם הסוללה הזאת תפיק מהרכב את המקסימום של המהירות והכוח של הרכב?
רן ענבר
16-11-2014, 21:25:17
אדיר.
על מטענים וסוללות תוכל לקרוא פה:http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?57757-%EE%E8%F2%EF-%F1%E5%EC%EC%E4-%E5%EE%E4-%F9%E1%E9%F0%E4%ED
וגם פה:http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?74029-%E8%F2%E9%F0%FA-%F1%E5%EC%EC%E5%FA-%EC%E9%F4%E5-%E1%E8%E5%F8-%E1%EE%F7%E1%E9%EC-%E1%E8%E9%E7%E5%FA-%E5%F2%E5%E3
תקרא טוב את המאמרים והוראות הבטיחות של טעינת ליפו.
לגבי קונקטורים:
תקנה סוללה בחו"ל
תקנה גם מטען...כששניהם יגיעו תקח אותם לחנות ממנה אתה קונה את הרכב ותבקש מהם להלחים לך קונקטורים מתאימים
זה יעלה כמה שקלים אבל יפתור לך את הבעיה הזו
רן ענבר
נ.ב....
אל תפתח עוד אשכול
adiradir
16-11-2014, 22:21:10
חשבתי לקנות מטען בארץ..
איך המטען imax b6? מתאים לסוללות האלו?
רן ענבר
16-11-2014, 22:38:52
המטען שהזכרת מאוד שנוי במחלוקת.
יש לא מעט גולשים שמדווחים על תקלות ובעיות ויש גולשים מרוצים.
מבחינת נתונים הוא יעשה את העבודה
רן ענבר
adiradir
17-11-2014, 14:43:52
תקשיבו אני לא סגור על הxxt ..
אפשר בבקשה עוד הצעות לרכבים בתקציב של עד 2500 שקל לא יותר... קנייה בארץ !...אני מתכוון להסיע בחול..אתרי בנייה אבל בעיקר במסלול .. אני יותר בכיוון של באגי אבל אני פתוח להצעות..
אשמח להצעות..
תודה . אדיר..
nadavz
17-11-2014, 17:00:19
ואווו השרשור הזה לא מתקדם לשום מקום..!
אדיר יש פה 4 דפים של הצעות עזרה והסברים וכל פעם אתה חוזר אחורה.
רן ענבר
17-11-2014, 18:39:38
מסכים עם נדב.
אין לי יותר מה לכתוב שעדיין לא כתבתי.
תקרא שוב את האשכול ואת הקישורים ותחליט
רן ענבר
adiradir
17-11-2014, 18:58:27
קראתי אבל חוץ מהxxt לא הציעו לי כלום
רן ענבר
17-11-2014, 21:53:48
בחיאת אדיר?
מה אתה רוצה?
שאתן לך אישור לעשות דברים שאני לא הייתי עושה?
כמו?
לקנות רכב יד שניה?!
לקנות רכב שאין לו חלקי חילוף ושרות בארץ?!
אתה מגיע עם תקציב נמוך וים דרישות...
מה לעשות...אין בלי סוף אפשרויות
אין הרבה רכבים שיש להם חלקי חילוף בארץ במחיר הזה, בגודל הזה ובביצועים האלו.
זה מה יש.
רוצה? תקנה...
לא רוצה? מה אתה רוצה מאיתנו?
רן ענבר
adiradir
18-11-2014, 06:56:15
ונגיד בתקציב של 3 אלף יש על מה לדבר? אתה בטח תגיד שלא כי מתחיל צריך להתחיל ב4 ואפילו 5 אלף באמתתת תיהיה מציאותי ..מתחיל לא יקנה רכב בסכומים כאלה... אני מוכן להשקיע כרגע בתור מתחיל עד 3 אלף לא יותר.. יש לך מה להציע בסכום כזה?
רן ענבר
18-11-2014, 12:42:35
בוא נתחיל מהסוף...
אני מנסה לעזור לך אחרי שהרבה אחרים התיאשו.
אתה מוזמן לקנות מה שאתה רוצה בלי רשות ממני.
אם אתה רוצה לקנות תוך חיסכון של חלק מהתקלות והבעיות שאני עברתי אז תקרא את האשכול הזה.
תחליט סוף סוף מה אתה רוצה מעצמך.
יש שני תקציבי כניסה אפשריים
1. 2500 ש"ח
זה התחום הנוכחי בו אנו מדברים כרגע... בתחום זה תוכל לקנות רכב 1/10.
2. 4000 ש"ח בהם תוכל לקנות רכב 1/8.
בשני המקרים הקניה בארץ וקניית מטען וסוללות בחו"ל.
תחליט.
.רן ענבר
adiradir
18-11-2014, 13:39:26
כניראה שאני בתקציב 1 -2500 שקל אז עכשיו בבקשה אפשר עוד דגמים חוץ מה-xxt וסלאש....
רן ענבר
18-11-2014, 17:04:37
אני לא מכיר עוד רכבים במחיר הזה בקטגוריה הזו או דומה ובאיכות הזו
שיש להם חלקי חילוף ויבואן רציני בארץ.
רן ענבר
adiradir
18-11-2014, 19:58:37
לפני רגע כתבת שיש תקציב כניסה אפשרי ב2500 ועכשיו אתה אומר שאין? תחליט ? לא צריך יבואן רציני העיקר שיהיה יבואן בארץ ולמיטב ידיעתי יש לפחות ארבעה או חמישה חברות שיש להם יבואן בארץ וזה אתה אמרת לי בהודעה פרטית...
ולאף אחד מהחברות האלו אין מכונית מספיק טובה במחיר של עד 2500 ?
רן ענבר
18-11-2014, 22:49:42
תקרא בבקשה קצת יותר בקפידה את מה שכתבתי במיוחד כתשובה לתגובה הקודמת שלך
ברוב המיקרים אין לי בעיית ניסוח...
רן ענבר
Alonjp
19-11-2014, 00:13:13
אדיר סלח לי שאני אומר מעיר לך אבל אני פשוט חייב, אתה כפוי טובה (וגם קצת נודניק).
עזרנו לך כל כך הרבה ועל כל כך הרבה שאלות ואתה בשלך, משנה כל פעם תקציב (למעלה/למטה) וסוגי רכבים ושוב מתחיל מחדש.
שלא לדבר על זה שאתה חסר נימוס בסיסי (פנית אלי בה״פ, קיבלת תשובה ארוכה ומנומקת ואפילו לא טרחת לומר תודה..)
ואחרי כל זה אתה עוד בא בטענות?!
לרן כנראה יש עצבים מברזל.
תשנה את דרכיך.
רן ענבר
19-11-2014, 06:19:08
גם ה"סקר" שנעשה בהודעות פרטיות (עכשיו אני מבין שזה אצל מספר גולשים) אינו מקובל עלי.
הודעות פרטיות נועדו לדברים פרטיים,לא לניהול אשכול פרטי במקביל לאשכול זה
לטעמי. כרגע אתה מבולבל מאוד.
אני מציע לך לשבת עם עצמך ולחשוב אם אתה רוצה להיכנס לתחביב הזה בכלל.
נראה לי שאתה חושש מהאפשרות שהתחביב לא יתפוס אותך ולכן חושש להוציא את הכסף בשלב הכניסה.
דווקא בשלב זה הקניה הראשונית בה אתה חסר ניסיון חשוב מאוד להתיעץ...
אבל אתה מאבד לאט לאט את היועצים שלך.
מה יקרה כשתיהיה תקלה?
מי ייעץ לך אז?!
רן ענבר
adiradir
19-11-2014, 20:55:24
אני ילך לחנות בא קניתי..
מה עדיף לפי דעתכם?
הxxt או סלאש 4x4 vxl 1/10 הסלאש מתאימה גם למסלול?
כמה קמש בערך נוסעת הxxt ? וכמה הסלאש?
רן ענבר
20-11-2014, 06:59:35
אדיר.
התיאשתי.
לחנות היית יכול ללכת לפני שבועיים/חודש.
שיהיה בהצלחה
רן ענבר
adiradir
20-11-2014, 21:04:49
חברי efly היקרים .. ברצוני לבקש התנצלות מקרב לב באמת אני מיצטער על היחס שלי פשוט הייתי מבולבל ופזיז בהחלטות שלי ופגעתי בכם בזלזול שלי וביחס הלא מכבד שלי וזה באמת לא מגיע לכם.. הרצון הגדול שלי להיכנס לתחביב סובב לי את הראש ולא שמתי לב לפזיזות ולהחלטות הטיפשיות שלי.. אבל זהו מעכשיו אני מבטיח להיות יותר נחמד ולהתנהג בסבלנות ולהקשיב לכם יותר.. אז באמת סליחה...
רציתי לבשר לכם שאבא שלי התותח עשה לי הפתעה וקנה לי את רכב חדש של חברת קיושו השם של הרכב הוא kyosho inferno ve עם חופה לבנה .. הרכב צריך להגיע במשך השבוע הוא הזמין לי מהיבואן של קיושו בארץ.. הבעיה שהרכב מגיע ללא סוללות ואין לי מושג איזה סוללות מתאימות לרכב הזה? אז אשמח לקישור לסוללה שמתאימה לרכב הזה.. וגם האם צריך לחבר שתי סוללות ביחד? ידוע לי שהבקר הוא 120 אמפר תומך עד 4 תאים ..יש לי כרגע מטען imax b6 האם הוא מתאים לסוללות שתמליצו לי עליהם? ואיך הרכב בכללי ? אני לא מכיר אותו פשוט אמרו לאבא שלי שהוא טוב אז הוא קנה לי אותו...
תודה רבה לעוזרים...ושוב סליחה...
רן ענבר
20-11-2014, 21:30:11
יופי.
אני מציע שתפתח אשכול חדש.
כשאתה כותב שאלה תלחץ אנטר מידי פעם כדי לרדת לשורה חדשה
רן ענבר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.