PDA

צפייה בגרסה מלאה : שרשור בניה קופסה\מזוודה פשוטה מקרטון לרחפן 450 ועוד...

moshet
18-11-2014, 02:56:58
שלום וברכה,

מזה מספר חודשים אני מטיס את הרחפן ה-450 ונהנה מכל רגע, במיוחד בימי שישי שאני לוקח איתי את הילדים... הם פשוט מצטרפים ל"חגיגה התעופתית" :)
אבל, הסירבול של להוריד את כל הציוד לרכב וחזרה, הפך להיות קצת מעיק.
נכון שהילדים אוהבים לעזור - אבל מי מאיתנו ירשה לילד להחזיק את הכלי שהשקענו עליו ימים ולילות?!

מזוודת אלומיניום מאוד קורצת. במיוחד שאתה מתחיל לדמיין שאתה פוגש את השכן ממול, ואיך שאתה מנפח את החזה בזמן שאתה נשאל: "לאן מועדות פניך עם תיק השיגור?!". אתה זורק חיוך ערמומי ומשיב: "התקבלתי לעבודה חדשה..." :cool:

בחזרה אלינו - תיק אלומניום אמנם מאוד מפתה. אבל בשלב הזה, כנראה שלא אוכל לקבל את אישורה של אם-ילדיי להוצאה נוספת עבור "התחביב החדש של אבא"
לכן חיפשתי פתרון זול, ואולי זול מאוד עד כדי חינם. לעניות דעתי מצאתי משהו, אמנם לא מושלם, אבל תיק\קופסה שיכולה להקל את השינוע מהבית לשדה וחזרה.

אנסה לפרט את השלבים, למרות שאני לא חושב שיש כאן דברים מסובכים. אני בטוח שגם לאחרים יש פתרונות טובים וכנראה שגם טובים יותר.
הפתרון שאני מציע הוא קל מאוד לביצוע והעלות (כמעט) אפסית

בקשה קטנה: מפאת קוצר זמן, אני לא אוכל לעלות את כל הבנייה בבת-אחת. לכן, בבקשה הימנעו מתגובות בשרשור עד לאחר סיום הבניה.

אז נתחיל מזה שהחלטתם לצאת טיול. לא, לא הטיול שאתם חושבים עליו. אני מתכוון שאתם הולכים לבקר בבניין משרדים כזה או אחר. ולמה?
כי בבניין כזה יש סיכויים גדולים שתוכלו למצוא קופסה מקרטון קשיח. כאלה שמשתמשים עבור מחשבים נייחים.

קופסה מסוג כזה או אחר יכולה לעשות את העבודה. הפרסומת כמובן סמויה ;)
115920115921

כמו-כן, אם התמזל מזלכם - בתוך הקופסה יהיו גם חלקי קלקר או דומים. קחו את זה איתכם "למעבדה הביתית"
115923115924115925

לגבי גודל הקופסה, לרחפן 450 נצטרך קופסה ברוחב של 48-50 ס"מ, והגובה תלוי בחלק הקלקר שמצאנו. יש לחשב 49 ס"מ (גובה הרחפן) בתוספת גובה הקלקר. זה ייתן לנו את גובה הקופסה שאנחנו צריכים.
אז אם לא מצאתם התאמה של קופסה-קלקר-רחפן - תמשיכו לחפש בקומות האחרות של הבניין, אין סיבה שלא תמצאו. (אלא אם כן, בבניין יש חברים מהפורום שגם קראו את השרשור הזה)

המשך יבוא...

moshet
18-11-2014, 06:26:26
בע"ה, כאן יהיה ההמשך...

moshet
18-11-2014, 06:27:00
בע"ה, גם כאן...

moshet
18-11-2014, 06:27:36
ובע"ה, פה החלק שלפני האחרון

moshet
18-11-2014, 06:28:31
בשעה טובה, כאן נחגוג את הסיום !

AvivT
18-11-2014, 09:28:23
נראה מבטיח בינתיים :)
סומך עליך שיצא מושקע.

yuvalko
18-11-2014, 10:10:25
משה מה זה סיפור בהמשכים? למה לא לקחת מזוודת טרולי בינונית ישנה. קומה ראשונה שמים שלט וציוד fpv. ומעל שמים את הרחפן עם פרופים שהוא צמוד לקרטון בגודל של המזוודה...

moshet
18-11-2014, 12:06:25
יובל היקר,

"הסיפור בהמשכים" שאתה מדבר עליו זה רק בגלל חוסר הזמן הפנוי להכין הכל בפעם אחת. אל תכעס, לא התכוונתי שזה יהיה כ"כ מותח [emoji6]

לגבי מזוודת הטרולי שאתה מציע, כנראה שזה בדיוק הכוונה שכתבתי "אני בטוח שגם לאחרים יש פתרונות טובים וכנראה שגם טובים יותר. הפתרון שאני מציע הוא קל מאוד לביצוע והעלות (כמעט) אפסית"

שרשור ראשון שלי, כנראה שיהיו טעויות בפעם הראשונה...מתנצל מראש

yuvalko
18-11-2014, 13:43:41
יובל היקר,

"הסיפור בהמשכים" שאתה מדבר עליו זה רק בגלל חוסר הזמן הפנוי להכין הכל בפעם אחת. אל תכעס, לא התכוונתי שזה יהיה כ"כ מותח [emoji6]

לגבי מזוודת הטרולי שאתה מציע, כנראה שזה בדיוק הכוונה שכתבתי "אני בטוח שגם לאחרים יש פתרונות טובים וכנראה שגם טובים יותר. הפתרון שאני מציע הוא קל מאוד לביצוע והעלות (כמעט) אפסית"

שרשור ראשון שלי, כנראה שיהיו טעויות בפעם הראשונה...מתנצל מראש
לא כועס. אני פשוט לא עומד במתח... [emoji4]