צפייה בגרסה מלאה : שאלה חיבור מתח בין בקר הטיסה לבין בקר המהירות כיצד?
Gad74
26-11-2014, 11:10:34
שלום
יש ברשותי שני בקרי טיסה:
האחד KK.2
והשני Naza m - lite
האם יש צורך לנתק מבקרי המהירות את שני גידי המתח לפני החיבור לבקרי הטיסה האלו (כמובן להשאיר רק באחד מהבקרים את שלושת הגידים)
או שיש אפשרות פשוט להשאיר אותם כמו שהם מבלי לנתק.
אבקש התייחסות אם קיים הבדל בחיבורי המתח בין בקר המהירות לבקר הטיסה, בין שני בקרי הטיסה הנ"ל.
תודה מראש
Hagay
26-11-2014, 15:14:42
ההבדל הוא לא בין בקרי הטיסה ההבדל הוא בסוג הBEC שבבקרי המהירות
ניתוק האדום פרט לאחד בשביל למנוע התנגשות בין הBEC בבקרים פשוטים
ניתוק האדמה בשביל למנוע לולאת מינוס הרי המינוס של בקר המהירות מחובר גם ישירות לסוללה
Gad74
26-11-2014, 16:14:42
במידה ומחברים את שלושת הגידים בכל הבקרים מה התופעות המעידות על כך ש ה BEC הוא מדגם פשוט?
והאם עלול להיגרם נזק לאחד הרכיבים (בקר מהירות, בקר טיסה) ?
AvivT
26-11-2014, 17:00:51
בגדול לא בהכרח ייגרם נזק, מצד שני אולי כן. ייתכן שהנזק לא יהיה קריטי ולא תרגיש בו (לא יישרף בקר הטיסה), אבל אולי ייכנסו רעשים לבקר הטיסה שישפיעו על אופן פעולתו.
בעבודה של 5 דקות אתה יכול לחסוך משקל חוטים, להקטין את סרבול החוטים על הרחפן ולהיות עם ראש שקט שלא יקרה נזק כזה או אחר לבקר הטיסה.
נראה לי שההחלטה אם כן או לא לנתק את החוטים תלויה בשאלה האם יש לך 5 דקות פנויות :)
yuvalko
26-11-2014, 17:15:25
זה יותר תלוי מה ההספק של bec. למשל באפרו של הסיני זה מקס חצי אמפר. ומשום שהם לינארים והבקר, מקלט ו gps יצרכו יותר מ 500 בעיקר אם יש טלמטריה, אזי חובה לחבר את ארבעתם כדי לקבל זרם מקסימלי של 2.למרות זאת, תמיד עדיף בכלל לא להשתמש בהם ולרכוש bec יעודי או pm
יצאתי מבולבל מכל הסיפור, אם ה bec שלי מחוברים במקביל יהיו לי לולאות מינוס ? איך אני יכול לזהות אותן, יותר רעידות ?
איזה bec חיצוני מומלץ, מה ההבדל בין sbec , ubec ושאר הסוגים ?
מה זה pm ?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.