צפייה בגרסה מלאה : שאלה איך ממלאים אויר במערכת גלגלים מתקפלים
dikoz
18-12-2014, 15:44:47
שלום
יש לי מערכת גלגלים מתקפלים ( בא יחד עם טיסן של פוניקס )
השאלה שלי היא :
1. איך ממלאים אויר במיכל
2. איך יודעים באיזה לחץ וכמה ?
תודה
videoman4
18-12-2014, 15:55:18
1. למערכות האוויר קיימים סוגים שונים של שסתומי מילוי סביר להניח שגם לסט שלך יש שסתום מילוי, המאפיין של כולם הוא בזה ששסתום המילוי הינו שסתום חד כיווני כך שברגע המילוי ופרוק שסתום המילוי (הנוקר את הנקבה, לרוב) לא אמור "לברוח" לך אוויר, ניתן להשתמש במשאבת מילוי אוויר יעודית, או בכל קומפרסור שהוא.כמובן שיש לחבר את אמצעי המילוי אל שסתום המילוי בצינור פנאומטי מתאים, 3 מ"מ או 4 מ"מ בהתאם לפיית השסתום.
2. הלחץ שיש למלא את מצבר הלחץ של המערכת (בטיסן עצמו) הינו 90-100 p.s.i.לחץ זה יספיק לך למספר פתיחות וסגירות לא מבוטל, תלוי במספר הגלגלים שבטיסן וכמובן במצב שאין דליפת לחץ מהמערכת.
dikoz
18-12-2014, 18:24:03
1. למערכות האוויר קיימים סוגים שונים של שסתומי מילוי סביר להניח שגם לסט שלך יש שסתום מילוי, המאפיין של כולם הוא בזה ששסתום המילוי הינו שסתום חד כיווני כך שברגע המילוי ופרוק שסתום המילוי (הנוקר את הנקבה, לרוב) לא אמור "לברוח" לך אוויר, ניתן להשתמש במשאבת מילוי אוויר יעודית, או בכל קומפרסור שהוא.כמובן שיש לחבר את אמצעי המילוי אל שסתום המילוי בצינור פנאומטי מתאים, 3 מ"מ או 4 מ"מ בהתאם לפיית השסתום.
2. הלחץ שיש למלא את מצבר הלחץ של המערכת (בטיסן עצמו) הינו 90-100 p.s.i.לחץ זה יספיק לך למספר פתיחות וסגירות לא מבוטל, תלוי במספר הגלגלים שבטיסן וכמובן במצב שאין דליפת לחץ מהמערכת.
מכך אני צריך להבין שאני צריך לקנות קומפרסור עם שעון ( מאוטו דיפו )...אבל החיבור אינו מתאים :confused:
E r e z
18-12-2014, 18:39:05
או לקנות כזאת :
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/WTI0001P?I=LXET26&P=8
videoman4
18-12-2014, 21:10:57
את הסיכה שמגיעה עם הקומפרסור אתה מכניס לצינור האוויר שהולך לפיית שסתום המילוי ואוזק אותו חזק על הסיכה עם שני אזיקונים וזהו! העסק עובד אצלי שנים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.