PDA

צפייה בגרסה מלאה : תחרות חנוכה הפתוחה

ittaish
21-12-2014, 09:17:03
שלום כולם,

בסוף השבוע התקיימה אירוע יוצא דופן ששונה קצת משגרת התחרות בארץ.

אני רוצה להודות אישית לצוות המארגנים שלקח יוזמה ופעל ימים כלילות לרקום את האירוע ולנצל אותו על מנת לשפר את האמצעים והעזרים לקיים תחרויות בעתיד ברמה שלא הייתה פה בעבר.

אנשים השקיעו הרבה מרץ וזמן ללא תמורה וזה לא דבר של מה בכך ולכם שאפו גדול!

בתחרות הוכנסו נהלים שלא היו בתחרויות קודמות שאני חושב שהן מבורכות ותרמו רבות לניהולה התקין של תחרות. החל ממתקן מדידת חוטים חדש דרך אפודים זוהרים לזיהוי מודדים ו-3 בוררים בכל יום תחרות.

צוות של 3 בוררים התברר כדבר חשוב. בתור אחד שברר לבד בתחרויות בעבר אני יכול להגיד בביטחון שצוות של 3 מקבל החלטות טובות יותר כאשר כל אחד מביא זווית אחרת שהאחר לא חשב בסוגיות שונות.

אני מקווה שנוכל לשמר את מה שקרה כדי ליישם בכל תחרות ארצית שלנו בעתיד ולא נשכח להרתם בתורה חד פעמית בלבד בשל הרצון להרשים כמה מתחרים בינלאומיים.

אני מקווה שהקלוב והנוגעים לדבר יצליחו להמשיך נוהל בו תחרות מנוהלת לא רק על ידי מנהל תחרות אחד אלא 3 אנשים לפחות שיעזרו בלוגיסטיקה שתמנע כאבי ראש ואי הבנות מיותרות.

מהשיח בשטח אני מבין שהמתחרים שהגיעו מחו"ל התרשמו לטובה מהשטח ומארגון התחרות ואני מקווה שהשמועה תתפשט לחבריהם כך שבשנה הבאה יבואו עוד יותר מתחרים.

[B]בעיקר חשוב לי לציין שלפי דעתי זאת מטרה משנית. הכי חשוב זה לקחת את מה שקרה אתמול לשמר וליישם אותו תמיד. אני מקווה שכל מי שבסופ"ש נתן יד בארגון ואפילו דברים פשוטים כמו להרים צילייה או לקפל ציוד ידע לעשות זאת שוב בחיוך וברצון גם בתחרות הבאה.[/
B]

שיהיה לכולנו שבוע נעים ונתראה בקרוב,

איתי שיכמן

Liav
22-12-2014, 10:14:13
אכן היתה תחרות שלא נראתה כמותה כבר שנים!
שאפו למארגנים ולכל מי שתרם ועזר.

ותמונות כרגיל

https://facebook.com/photo.php?fbid=10152968417022682&id=500307681&set=a.10152968403647682.1073741855.500307681&source=43&l=9ddec75ad5&refid=56