PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! הבהוב צהוב בנאזה



dor8909
23-12-2014, 21:07:07
היום עשיתי עידכון גירסא ל4.02 החדש של נאזה לייט כרגע אני משתמש בתוכנה של נאזה V2 כי זה התוכנה המתאימה לגירסה כשסיימתי את כל הכיולים והכל אחרי זה שאני מדליק שלט ומחבר סוללה הרחפן מהבהב צהוב ללא הפסקה גם כשהוא נמצא במצב gps וfailsafe מכובה בלי הפסקה אחרי כיול חוזר הוא עבד פעם אחת ואז אחרי ניתוק סוללה וחיבור הוא עוד פעם היבהב צהוב מהיר בלי הפסקה ולא נותן גם לחמש את המנועים מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?
ערב טוב ותודה לעונים

enayim
23-12-2014, 21:56:15
צהוב מהבהב מהר ללא הפסקה מעיד על מצב בו אין תקשורת בין השלט למקלט. צהוב מהבהב מהר מסמן שהוא בפייל סייף מוד.
האם ביצעת אדבנס קליבריישן לנאזה? אם לא, תבצע דרך התוכנה.
לאחר מכאן תבדוק שהפרמטרים של האיי אם יו תקינים. אם תקין, תצא החוצה כאשר לא מעונן תפעיל שלט ואז את הרחפן כאשר הוא על הקרקע ללא תזוזה. תבצע את הריקוד של הנאזה, סיימת? תנתק סוללה מהרחפן ותחבר שוב, הכי חשוב ברגע שאתה מחבר סוללה לא להזיז את הרחפן עד שיש לך חיווי פעמיים של ירוק מהבהב רצוף (לראשון לוקח כ-30 שניות לשני לוקח עד 2 דקות) לאחר מכאן תמתין לירוק מהבהב איטי עד כ-10 היבהובים. זהו אתה יכול להמריא. תוודא לאחר המראה כמובן במצב gps כל הזמן שהרחפן לא רוקד במקום או שהרחפן לא נוטה שמאלה כאשר אתה מטיס אותו קדימה, במידה וזה לא טס קדימה אלא באלכסון שמאלה או במידה והוא לא עומד במקום והוא נוטה לזוז בסיבובים אתה צריך לבצע אדבנס קליבריישן שוב אחרת יש מצב לפליי אווי. טס ישר קדימה, כנראה שעשית הכל נכון נותר להתפלל שמשהו לא ישתבש תוך כדי טיסה ותהנה לך.

ליאור זהבי
24-12-2014, 17:37:53
הבהוב צהוב מהיר זה לא רק פיילסייף אלא גם המתנה לחימום (warm up) של הבקר - שזה מה שאתה רואה.

dor8909
24-12-2014, 18:16:17
אבל אם אני עושה לו כיול הוא עובד פעם אחת בלי הכתום ואז חוזר לזה שוב בגרסה הקודמת זה עבד ישר בלי להיתקע על חימום אף פאם לא קרה לי

ליאור זהבי
24-12-2014, 18:20:48
cבגרסת לייט הפיצ'ר הזה לא קיים כלל.

AdieLL
09-01-2015, 07:59:19
ליאור צודק.
יש פה איזה שהוא נתון שגוי.
גם בגירסאת לייט אין אפשרות לעדכן תוכנה וה v2 בכלל לא נתמך בו.

מה שכן תראה יכול להיות, תחבר תנאזה למחשב ותראה איפה נמצא הסימן שמעביר בין המצבים של ה gps פיילסייף וכולי, יכול להיות שהוא לא מכוון ואז הנאזה לא מזהה מוד, והלד מהבהב תמיד צהוב.