PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! איך לעזאזל (סליחה על הביטוי) אני מטיס מסוק 6 ערוצים???

lvlchwzo
26-12-2014, 19:51:04
חח סליחה על הכותרת הלא נעימה.. אבל איך אני מטיס מסוק 6 עוצים?

חשוב לי להגיד שאני לא ילד והיה לי מסוק 4 ערוצים ששלטתי בו מעולה (עד שריסקתי לו תצורה :0 )

והחלטתי לנסות להטיס מסוק 6 ערוצים

קניתי מbanggood את הv977 והיום קיבלתי אותו.

בהתחלה קצת הסתבכתי כי הוא לא מגיב לשלט כמו המסוק עם ה4 ערוצים, אבל בסופו של דב הצלחתי להטיס אותו טיסה גילה כמו מסוק 4 ערוצים, רק שבסוף הוא התקרב אליי יותר מדי אז נבהלתי הורדתי מהר את הthrottle השמאלי (ששולט במהירות הרוטור) וניסיתי לתפוס אותו לפני שימעך בקרקע (כמובן ללא הצלחה ובמזל רב רק נחתך לי האגודל והתחיל לרדת מלא דם והמסוק לא נפגע )

אבל לבסוף נרגעתי והתחלתי ממש לאט להטיס אותו והצלחתי, אבל כמובן רק ב4 ערוצים

השאלות שלי הן כאלה.. בשלט יש למעלה משמאל לחצו idle - מה תפקידו?

ואיך אני מטיס אותו הפוך ועם פלופים?

אם צריך אני בכיף יעלה תמונות של המסוק עם השלט כדי שיהיה לך קל יותר להסביר לי!

תודה!

פיני
26-12-2014, 20:03:24
התשובה הכי מדוייקת היא מילה אחת פשוטה: סימולטור!!!

lvlchwzo
26-12-2014, 20:06:00
התשובה הכי מדוייקת היא מילה אחת פשוטה: סימולטור!!!

אבל סימולטור עולה כסף.

אני מאוד מאוד קמצן

ShlomiB
26-12-2014, 20:24:35
היי,
קודם כל תתחדש.

עכשיו אנסה לענות לך.
ההבדל בין המסוק הישן שלך לחדש הוא מהותי.
1. במסוק החדש אפשר לשנות זווית התקפה של הלהבים הראשיים. זה. נותן לך את האשפרות להפוך את המסוק. יש זווית התקפה למעלה, זווית 0 וזווית שלילית ( למטה, אם המסוק הפוך אז ללמעלה ).
2. כוון שיש זווית משתנה ללהבים, אנו נעדיף שיהיה מהירות ראש קבועה לאורך כל הטיסה, והשליטה על הגובה יהיה לפי זווית הלהבים ולא מהירות ראש.
3. בשל מבנה הלהבים מהירות ראש תהיה יותר גבוהה ממסוק עם זווית התקפה קבועה.
4. בגלל כל מה שציינתי קודם תגובות המסוק יהיו חדות יותר מדויקות יותר ומהירות.

יש מלא סרטונים על מסוקים עם זווית התקפה משתנה. זה די פשוט להבין את ההבדלים. להטיס את ה6 ערוצים ולהפוך עוד לפני שאתה מרחף איתו בלי סימולטור זה דבר אחר לגמרי.

ShlomiB
26-12-2014, 20:32:36
עד שכתבתי תגובה אתם כבר ניהלתם שיחה ;)
בכל אופן זה לא תחום לקמצנים, לך על דגי זהב. לפעמים הם שוחים הפוך

lvlchwzo
26-12-2014, 20:42:04
היי,
קודם כל תתחדש.

עכשיו אנסה לענות לך.
ההבדל בין המסוק הישן שלך לחדש הוא מהותי.
1. במסוק החדש אפשר לשנות זווית התקפה של הלהבים הראשיים. זה. נותן לך את האשפרות להפוך את המסוק. יש זווית התקפה למעלה, זווית 0 וזווית שלילית ( למטה, אם המסוק הפוך אז ללמעלה ).
2. כוון שיש זווית משתנה ללהבים, אנו נעדיף שיהיה מהירות ראש קבועה לאורך כל הטיסה, והשליטה על הגובה יהיה לפי זווית הלהבים ולא מהירות ראש.
3. בשל מבנה הלהבים מהירות ראש תהיה יותר גבוהה ממסוק עם זווית התקפה קבועה.
4. בגלל כל מה שציינתי קודם תגובות המסוק יהיו חדות יותר מדויקות יותר ומהירות.

יש מלא סרטונים על מסוקים עם זווית התקפה משתנה. זה די פשוט להבין את ההבדלים. להטיס את ה6 ערוצים ולהפוך עוד לפני שאתה מרחף איתו בלי סימולטור זה דבר אחר לגמרי.

חיפשתי כל כך הרבה סרטונים שרק יראו לי איך בכלל לתפעל את השלט ופשוט לא מצאתי אחד שבאמת עזר לי...
בכל הקטע של שליטה אני לומד ממש מהר.. מספיק שמישהו יראה לי כמה דקות איך להפעיל אותו ומה כל לחצן עושה אני פשוט אלמד להטיס אותו ממש מהר ודי טוב

מה הכוונה כשאתה אומר לרחף?

עד שכתבתי תגובה אתם כבר ניהלתם שיחה ;)
בכל אופן זה לא תחום לקמצנים, לך על דגי זהב. לפעמים הם שוחים הפוך

לא הבנתי את המשפט השני :0

ShlomiB
26-12-2014, 21:45:06
תקשיב,
בתחום הזה בטיחות זה משהו חובה גם למסוק קטן שעובד בrpm גבוהה. אני מאמין שאתה מטיס בבית וליד אנשים. אתה צריך להבין שאם המסוק שלך פוגע במישהו זה לא ממש נעים, כפי שכבר חווית.
דבר שני במסוקים אין דבר כזה אני תופס מהר. תזכור את המילים האלה כשתשליך את המסוק שלך לפח.

אני אישית לא מכיר את פיני אבל... אם מישהו מהתחום אומר לך משהו אל תקל ראש. אני בהחלט בדעה שכל מטיס, (מתחיל מתקדם או מקצועי), חייב סימולטור. זה משהו שמלווה אותך לאורך כל הדרך.

lvlchwzo
26-12-2014, 22:05:10
תקשיב,
בתחום הזה בטיחות זה משהו חובה גם למסוק קטן שעובד בrpm גבוהה. אני מאמין שאתה מטיס בבית וליד אנשים. אתה צריך להבין שאם המסוק שלך פוגע במישהו זה לא ממש נעים, כפי שכבר חווית.
דבר שני במסוקים אין דבר כזה אני תופש מהר. תזכור את המילים האלה כשתשליך את המסוק שלך לפח.

אני אישית לא מכיר את פיני אבל... אם מישהו מהתחום אומר לך משהו אל תקל ראש. אני בהחלט בדעה שכל מטיס, (מתחיל מתקדם או מקצועי), חייב סימולטור. זה משהו שמלווה אותך לאורך כל הדרך.

אני ממש מבין את הבטיחות בעניין ואני אף פעם לא מטיס ליד אנשים ובטח ובטח שלא בתוך הבית.. היה לי את הV912 וזה ממש לא מסוק שאפשר להטיס בבית

אני מטיס באולם ספורט פתוח כשהוא ריק מאנשים.

קיים סימולטור שאפשר להתאמן עליו והוא בחינם?

ShlomiB
26-12-2014, 22:10:47
אין חינם לגמרי אבל יש כל מיני אלטרנטיבות. אני בטוח שיש פה כמה שיודעים יותר טוב מימני.

Omer_Chovel
27-12-2014, 07:40:17
היום מחיר של שלט הוא כ20-25 דולר להזמנה מאייבי.
ואשלח לך קישור של ריאל פלייט 4.5 שהוא מספיק טוב ללימוד הטסה.

אם יש לך 180-200 דולר תוכל לרכוש ריאל פלייט 7.5

OmeR Chovel
-----------------------------------------
HK Yak 55+plush 40
Excel 2000+os 46 axii+hitec hs311
Spektrum dx8+ar8000+6ch orange
Futaba 4yf 2.4ghz fhss+ r2004gf
RF7 interlink Futaba

obl
27-12-2014, 21:30:11
מי שקמצן יעלה לו כפול וביוקר זה התחביב

big
29-12-2014, 16:16:32
לך על דגי זהב חזק

wonderd
29-12-2014, 17:11:23
כדאי לך לנסות שוב, והפעם שים מצלמת וידאו שכולנו נצחק מהטיפשות שלך.
מסוק 6 ערוצים זה לא ענין לקמצנים ולא ענין למי שלא מוכן ללמוד ולהשקיע.
במקרה הטוב המסוק יתרסק והנזק יהיה כספי בלבד, במקרה הרע אתה או מישהו אחר ייפגע.

אי אפשר להסביר הטסה בהתכתבות, אתה צריך להגיע למפגש מטיסים ולהבין קודם על מה מדובר, ההטסה שונה לגמרי ממסוק 4 ערוצים.
הדבר הראשון שאתה חייב לדעת זה שבהתחלה הזנב של המסוק צריך להיות לכיוונך והאף לכיוון השני - זאת נקודת המוצא.
הדבר השני הוא שכשמסוק נופל ונשבר - לא מדביקים, צריך להחליף חלקים ולבצע כיוונים מחדש - אתה חייב ללמודע מה מדובר לפני שאתה מטיס.
הסימולטור שכולם ממליצים לך עליו הוא אינו מוצר מותרות אלא חובה לכל מי שמטיס מסוק 6 ערוצים, יש זולים שאתה צריך לבצע "התאמות" ולהתעסק עם המחשב ויש יקרים יותר שאתה רוכש תוכנה עם שלט 6 ערוצים והחיים יותר קלים.

בכל מקרה וכיוון שבו תבחר - שים לב - הבטיחות מעל הכל! לא מטיסים מעל ראש של אנשים ולא מטיסים בכיוון אנשים.
אני אחזור להמלצה שהתחלתי בה - גש למקום מפגש של מטיסים ותשאל שאלות, תתחבר ותלמד לפני שאתה עושה משהו בעצמך.

בהצלחה.

אליקופטר
29-12-2014, 18:58:18
לפותח השרשור :נראה לי כמו מתיחה השאלות שלך.
לגבי האצבע ...האגודל פתח כדור חי שפוך על האצבע את אבק השריפה ,אל תדליק אותו לפני שאתה מוצא חתיכת עץ לנשוך כח זה כואב ...ולא בלזה הוא רך מידי.
אחרי שמצאת עץ הדלק את אבק השריפה זה כבר יחטא לך את המקום.:)