PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה כיוון מצערת בשלט

sshireto
11-01-2015, 20:45:47
אהלן, אני חדש פה.
לאחרונה קניתי טיסן שלב שני, והטווח תנועה של המצערת הוא יחסית קצר למה שהמצערת בשלט נותנת, כלומר מעל בערך 60% הסרבו סתם דוחף את הפושרוד של המצערת והוא טיפה מתעקם וכל הטווח תנועה פשוט לא רלוונטי.
השאלה היא איך אני מותח את הטווח תנועה של המצערת, איך קוראים לפעולה הזאת בשלט?

עוד שאלה, כרגע אני עם SANWA SD-6G והמקלט הלך לי ואני החלטתי לשדרג את השלט למשהו שישמש אותי לטווח הרחוק.
אני כרגע מתלבט בין ה Aurora 9 לSanwa SD-10 ולבין Futaba T7C שהם באותו טווח מחיר חוץ מהסנווה שהוא בערך 300 שקל יותר.
מה מומלץ יותר?

תודה מראש

TazmanianDevil
12-01-2015, 10:22:08
ממליץ על הפוטאבה.
האפשרות של הארכה נקראת travel adjustment או ATV

eitanbin
13-01-2015, 13:12:02
אהלן, אני חדש פה.
לאחרונה קניתי טיסן שלב שני, והטווח תנועה של המצערת הוא יחסית קצר למה שהמצערת בשלט נותנת, כלומר מעל בערך 60% הסרבו סתם דוחף את הפושרוד של המצערת והוא טיפה מתעקם וכל הטווח תנועה פשוט לא רלוונטי.
השאלה היא איך אני מותח את הטווח תנועה של המצערת, איך קוראים לפעולה הזאת בשלט?

עוד שאלה, כרגע אני עם SANWA SD-6G והמקלט הלך לי ואני החלטתי לשדרג את השלט למשהו שישמש אותי לטווח הרחוק.
אני כרגע מתלבט בין ה Aurora 9 לSanwa SD-10 ולבין Futaba T7C שהם באותו טווח מחיר חוץ מהסנווה שהוא בערך 300 שקל יותר.
מה מומלץ יותר?

תודה מראש

השאלה אם כאשר הסרבו מגיע לתחום בו הוא מתחיל לדחוף את הפושרוד ומעקם אותו הקרבורטור כבר פתוח במלאו ,אם כן אתה צריך להגביל את תנועת הסרבו ע"י .end point

flatspin
13-01-2015, 17:07:08
כאשר אתה מקטין את הטווח ב-ATV אתה מתאים את מהלך הסטיק למהלך זרוע המצערת. כלומר, כאשר תזיז את הסטיק עד קצה הטווח, תזוז זרוע המצערת בהתאם ולא יותר מהדרוש. את זרוע הסרוו עליך להציב כשהיא ניצבת לפושרוד במצב אמצע הדרך, לנעול את הפושרוד לזרוע הסרוו כאשר המצערת פתוחה במחצית דרכה. מנקודה זו אתה מגדיר פתיחה וסגירה (ATV) בערכים שווים, בהתאם לפתיחה-סגירה של פתח המצערת.