צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קניתי רחפן מיני CX 10
inflictioN
06-02-2015, 14:14:49
שלום אתמול קבלתי במשלוח את המיני רחפן CX 10 היום ניסיתי להפעיל אותו והוא עושה לי בעיה לפעמים הוא עובד סבבה אבל פתאום הוא פשוט מפסיק לעבוד זואת אומרת שעם עכשיו בשלט אני מעלה את הסטייק השמאלי למעלה לאט לאט שהרחפן יעלה אני מגיע לחצי והוא פשוט מפסיק ואז אני צריל להוריד למטה ושוב להעלות ושוב בחצי זה מפסיק הוא לא נכבה או משהו כזה פשוט לא מסתובב אחרי זמן מסויים שאני שם אותו בצד ואז מנסה שוב הכל טוב ואחרי זה פתאום שוב חוזר הבעיה מישהו יכול לעזור?
הבטריה שלו מלאה עד הסוף בשלט בטריות חדשות ועשיתי את הרייבוט שלו זה הסטייק השמאלי אלכסון למטה ימינה והשמאלי אלכסון למעלה שמאל בבקשה עזרה חיכיתי חודש וחצי שיגיע זה קצת מבאס =\
AvivT
06-02-2015, 15:59:22
למען האמת זה נשמע שהוא פשוט לא תקין. אתה יכול לצלם וידאו ולהעלות שנראה את הבעיה?
בכל מקרה צור קשר עם החנות ובקש שיעזרו לך.
inflictioN
06-02-2015, 17:17:55
למען האמת זה נשמע שהוא פשוט לא תקין. אתה יכול לצלם וידאו ולהעלות שנראה את הבעיה?
בכל מקרה צור קשר עם החנות ובקש שיעזרו לך.
זה הסרטון הזמנתי מBANGGOOD אין לי מושג למי לפנות או איפה משיגים יצירת קשר עם מי שמכר לי =\
https://www.youtube.com/watch?v=542tv6wiIX4&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=542tv6wiIX4&feature=youtu.be
matanmax
06-02-2015, 17:27:11
השלט שלך דפוק. אין הרבה מה לעשות עם זה...רק להחזיר לחנות ולבקש החזר\מוצר חדש..
AvivT
07-02-2015, 09:45:26
היום קרה לי משהו דומה. נזכרתי שלרחפן יש מנגנון הגנה שמכבה מנועים כשמשהו תוקע אותם.
הסתבר שנתפסה שערה סביב אחד הפרופלורים. המנוע התחיל להסתובב אבל נעצר אחרי כמה שניות.
הוצאתי את הפרופלור, הוצאתי את השערה, והכל עובד יופי עכשיו.
לפני שאתה מתחיל לפרק משהו, תסובב את הפרופלורים ביד ותראה אם כולם מסתובבים חופשי. אם אחד מהם מסתובב קצת יותר קשה, הרחפן יזהה את זה ויעצור את כל המנועים.
inflictioN
07-02-2015, 19:15:21
היום קרה לי משהו דומה. נזכרתי שלרחפן יש מנגנון הגנה שמכבה מנועים כשמשהו תוקע אותם.
הסתבר שנתפסה שערה סביב אחד הפרופלורים. המנוע התחיל להסתובב אבל נעצר אחרי כמה שניות.
הוצאתי את הפרופלור, הוצאתי את השערה, והכל עובד יופי עכשיו.
לפני שאתה מתחיל לפרק משהו, תסובב את הפרופלורים ביד ותראה אם כולם מסתובבים חופשי. אם אחד מהם מסתובב קצת יותר קשה, הרחפן יזהה את זה ויעצור את כל המנועים.
כן גם אני חשבתי על זה אבל הכל זז חלק וגם אם אני נגיד יעלה מ0-100 מהר ולא בהדרגה זה יעבוד עד שהבטריה תגמר אם אני יחזיק אותו ביד רק עם אני יעלה בהדרגה הוא יכבה באמצע
AvivT
08-02-2015, 09:06:39
באתר יש לך בצד ימין למעלה קישור Help.
תעמוד עליו ואז תלחץ LIVE CHAT.
כשיענו לך תתאר להם מה הבעיה ותבקש זיכוי/מוצר חדש.
או שאתה יכול להיכנס למטה לקישור Contact Us ולמלא פרטים על הבעיה ויחזרו אליך.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.