צפייה בגרסה מלאה : מדריך אישור משרד התקשורת עבור מודול שידור FRSky XJT
moshet
20-02-2015, 02:11:48
שלום,
אני כותב את המדריך עבור אותם החברים שמעוניינים להזמין מודול שידור מסוג FRSky XJT.
המודול שידור האמור משמש בין השאר לשלטי Turnigy 9XR ולקודמו Turnigy 9X וכנראה לעוד כמה סוגים שלא זכיתי עדיין להכיר.
מצ"ב צילום של המוצר:
121754
הקישור למוצר:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__41609__FrSky_XJT_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Tele metry_Module_X8R_8_16Ch_S_BUS_ACCST_Telemetry_Rece iver.html
יש להוריד את הטפסים הבאים:
"נספח ו' - בקשה לשחרור חד פעמי מהמכס של מכשיר" - ניתן להוריד מהקישור הזה (http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/6/186.pdf). יש להדפיס את 2 העמודים. את העמוד הראשון למלא בפרטים האישים, יש להקפיד למלא מספר פקס זמין שתוכלו לקבל את האישור.
בעמוד השני - רק פרטים אישיים וחתימה שבו אתם מתחייבים לא להעביר ל"אחינו" את ה"צעצוע החדש"
דוגמה למילוי של העמוד הראשון:
121755
מורידים את ההוראות למשתמש בקובץ 121756 ומדפיסים את העמוד הראשון והשלישי בלבד
מורידים את הפרטים הטכניים בקובץ 121757 ומדפיסים רק את עמוד 6
חשבונית של הקנייה שרכשתם מהאתר
לכל הטפסים האלה, כדאי להוסיף גם מכתב המסביר את מהות הבקשה, לדוגמה:
121758
את הכל לשלוח למספר פקס כמו שמופיע בטופס הראשון (נספח ו')
להמתין 2-3 ימים לקבלת אישור בפקס חוזר.
בהצלחה רבה !
תודה רבה לך באת בדיוק בזמן! :o
אולי אתה תוכל לעזור לי-
אני רוצה לקנות מהוביקינג Tunriyg 9xr pro עכשיו אני יודע שהשלט לא מגיע עם שום מודול או מקלט אבל השאלה היא
האם כשאני יזמין את השלט הוא ייעצר במכס לבקשת אישור ממשרד התקשורת למרות שהוא ללא מודול? איך אפשר לסדר את זה ולהסביר להם שאין שם באמת מודול שמשדר?
אני מתכוון להזמין ב2 חבילות נפרדות..
בחבילה אחת את השלט ובחבילה השנייה את המודול של Frsky עם המקלט.
moshet
22-02-2015, 10:08:55
שלום רן,
אני לא כ"כ יודע מה לייעץ לך על מנת להבטיח שזה לא ייעצר עם דרישה מוזרה לגבי השלט.
מנסיונם של אחרים אני יודע שיש פקיד או שניים שלא כ"כ מבינים ולכן יכולים לעצור את החבילה עם הדרישה המוזרה לאישור משרד התקשורת.
אם תקבל דרישה כזו אני מציע שתיקח איתך את המסמכים והאישור של הFRSky ותנסה להסביר להם שהשלט לא משדר כלום.
פתח את השלט ותציג להם את טענותיך. תראה להם שחסר מודול בשלט.
אם הפקיד יתמיד בעקשנותו, הייתי בודק אפשרות לערעור או לעלות לפקיד בכיר לשם בדיקה.
מקווה שלא תדרש לאישור ושיעבור חלק
בהצלחה רבה !
שלום רן,
אני לא כ"כ יודע מה לייעץ לך על מנת להבטיח שזה לא ייעצר עם דרישה מוזרה לגבי השלט.
מנסיונם של אחרים אני יודע שיש פקיד או שניים שלא כ"כ מבינים ולכן יכולים לעצור את החבילה עם הדרישה המוזרה לאישור משרד התקשורת.
אם תקבל דרישה כזו אני מציע שתיקח איתך את המסמכים והאישור של הFRSky ותנסה להסביר להם שהשלט לא משדר כלום.
פתח את השלט ותציג להם את טענותיך. תראה להם שחסר מודול בשלט.
אם הפקיד יתמיד בעקשנותו, הייתי בודק אפשרות לערעור או לעלות לפקיד בכיר לשם בדיקה.
מקווה שלא תדרש לאישור ושיעבור חלק
בהצלחה רבה !
תודה על התגובה שלך.
אני פשוט יקנה מודול של Frsky ביחד עם השלט ואבקש לאותו מודל אישור ממשרד התקשורת
וככה אני לא יצטרך לשבור איתם את הראש ולהסביר להם שהשלט לא משדר שום דבר..
דרך אגב אני אקנה את הסט Frsky DJT ומי שרוצה גם לקנות אותו בעתיד ויחפש אישור לאותו מודול -
https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=637583&fcc_id=%27XYFD8TD8R%27
מהקישור הזה צריך לקחת את אותם הפרטים כמו שמוסבר באשכול הזה לאישור של Frsky XJT.
effysh
26-03-2015, 21:56:20
לא מבין למה לקנות שלט TURNIGY ולתקוע לו מודול FRISKY XJT פשוט תקנה את הTARANIS קומפלט כמו מאות שהכניסו אותו לארץ ועד כמה שידוע לי היום לטארניס מספיק רק טופס והוראות ההפעלה לאישור משהת"ק אגב אני וחברי לתחביב לא נדרשנו לשום אישור
אגב כך בחשבון שאתה תוקע מודול XJT בשלט TURNIGY 9XR\9XR PRO אתה מפסיד את התכונה הכי גדולה של המודול הזה וזה היכולת לראות את נתוני הטיסה טלמטריה על גבי השלט בשילוב המקלט X8R מה שקיים בשלט של FRISKY טארניס
http://www.banggood.com/FrSky-2_4G-ACCST-Taranis-X9D-Plus-Transmitter-p-940819.html
offer
26-03-2015, 23:27:16
גם אני מסכים שבין טורניגי+מודול לטרניס עדיף הטרניס בהרבה מהמון בחינות.
moshet
27-03-2015, 00:24:24
עלות טאראניס 250$
עלות 9x ומשדר frsky בסביבות 110$ ועוד 20-30 למשלוח
אז לפי החישוב ולפי מה שאתה אומר שילמת עוד 100$ בשביל לקבל טלמטריה, ויברציות וחיווי קולי.
שזה נחמד, אבל כנראה שיש כאלו שלחוצים בתקציב אז מתפשרים על משהו יותר זול, קצת פחות איכותי, וכנראה באותה אמינות.
כן, כמו תמיד זה אינדיבידואלי לכל אחד...
offer
27-03-2015, 11:25:22
אם קונים 9x אז אתה צודק.
אם קונים 9xPro (זה מה שהבחור רוצה)
אז תוסיף עוד 50$ לחישוב שלך וההפרש די קטן.
בטרניס אתה מקבל גם איכות יותר טובה של הפוטניומטרים (יש לי גם שני 9x )
מסך הרבה יותר גדול סלידרים ואפשרות לשני מודולים.
אז אני היתי ממליץ, או 9x או טרניס או מותגים
אבל לא 9xPro
-- עופר --
לא מבין למה לקנות שלט TURNIGY ולתקוע לו מודול FRISKY XJT פשוט תקנה את הTARANIS קומפלט כמו מאות שהכניסו אותו לארץ ועד כמה שידוע לי היום לטארניס מספיק רק טופס והוראות ההפעלה לאישור משהת"ק אגב אני וחברי לתחביב לא נדרשנו לשום אישור
אגב כך בחשבון שאתה תוקע מודול XJT בשלט TURNIGY 9XR\9XR PRO אתה מפסיד את התכונה הכי גדולה של המודול הזה וזה היכולת לראות את נתוני הטיסה טלמטריה על גבי השלט בשילוב המקלט X8R מה שקיים בשלט של FRISKY טארניס
http://www.banggood.com/FrSky-2_4G-ACCST-Taranis-X9D-Plus-Transmitter-p-940819.html
תמיד יש את הוויכוח התמידי הזה על השלטים.. אין בעיה להכניס גם את ה9XR לארץ וגם אין בעיה להכניס אף שלט לארץ כל עוד יש לך אישור ממשרד התקשורת. נכון, לפעמים יש מקרים בהם לא נדרש אישור ממשרד התקשורת ולפעמים החבר'ה במכס שמים לב שצריך אישור.
לגבי הטלמטריה - אני לא צריך את זה. זה סתם מיותר בשבילי אז העדפתי לקנות את הDJT עם המקלט ללא הטלמטריה.
אם קונים 9x אז אתה צודק.
אם קונים 9xPro (זה מה שהבחור רוצה)
אז תוסיף עוד 50$ לחישוב שלך וההפרש די קטן.
בטרניס אתה מקבל גם איכות יותר טובה של הפוטניומטרים (יש לי גם שני 9x )
מסך הרבה יותר גדול סלידרים ואפשרות לשני מודולים.
אז אני היתי ממליץ, או 9x או טרניס או מותגים
אבל לא 9xPro
-- עופר --
ההפרש בין ה9XR PRO לבין הטראניס הוא הבדל של בין 300 - 350 ש"ח.
חוץ מזה אני עדיין לא מבין למה אתם מתייחסים ל9XR PRO כאילו זה איזשהו שלט זבל שאחרי כמה שבועות מתקלקל..
אחרי הכל הרבה אנשים שמשתמשים בשלט הזה אומרים שהשלט שווה את המחיר שלו.
אולי באמת הטראניס "קצת" יותר טוב מ9XR PRO אבל זה גם בא בחשבון בעלות יותר גבוהה.
ולדעתי - אני לא צריך את ה"קצת יותר טוב".
כל אחד מעדיף משהו שונה עם אינספור שיקולים אישיים.. :rolleyes::rolleyes:
merkur
29-03-2015, 14:51:47
http://youtu.be/cdnXafZ6D8g
מספיק שתראה 3 דקות ראשונות כדי להבין...
אם תמשיך, תראה את איכות הגרועה של ההלחמות ותפקוד לקוי של הכפתורים...
בדקה 11:40 הוא מציין ״זה אפילו לא מתקרב לטראניס מבחינת איכות וארגונומיה...״
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.