PDA

צפייה בגרסה מלאה : זהירות! ביקורת על נותן שירות

zuza
03-03-2015, 15:07:13
מקרה שהיה כך היה:
לפני כשנה מכרתי לבחור שלא הכרתי עד אז את הרחפן שלי מסוג readyedi לאחר המכירה הבחור רצה לשדרג את הכלי לX8 על מנת להרים מצלמת DSLR כמובן שהפנתי אותו לבחור מסויים. אותו בחור התחייב להפוך את הכלי לX8 וכמובן קיבל כסף על כך ובנוסף קיבל כסף על כך שהוא ייצר גם מייצב שמתאים למצלמה. עברו הימים והבחור לא מתקשר לעדכן אז נסענו והבחור טען שהמנועים שהוזמנו לא היו טובים אז ועבר לו עוד כסף להזמין מנועים חדשים ועברו הימים.... ושוב פעם אין קול ואין עונה אז נסענו שוב פעם וכמובן היה בעיות הכלי לפני טסטים מתחמם באוויר צריך להחליף פורפים וכ'ו... ובנוסף אני לא מצליח לייצר גימבל... עברו הימים ואותו בחור מייצר גימבל לנקס 5 אז מה עושים קניתי מכספי האישי מצלמה חדשה לבחור שקנה ממני מצלמה כדי שלא ירגיש שדפקו אותו אחרי אין ספור שיחות ביקורים וכ'ו.. קבענו טיסת מבחן אבל מסתבר שגימבל שלושה צירים לא מצליח שלא לצלם את הרגליים במהלך הטיסה וכמובן התוכנית לא היתה לנקס 5 אז נאלצתי להחזיר אותה לחנות וקיבלתי זיכוי רק על75% מהסכום ביגלל שהמסך של המצלמה נסרט אצל הבחור שבנה לה גימבל. אז חיפשתי פתרונות ביגלל שלבחור אין מושג איך לפתור את הבעיה והזמנתי מנגנון מיוחד כולל רגליים שעלה לי סביב ה400$ וכמובן אותם תרוצים שלא מצליח משקל יתר שטויות שטויות כן אני יכול לעשות הכל וכן הלאה. לאחר משהו כמו חודשיים קבענו עוד טיסת מבחן הפעם עם מייצב שנועד למצלמה המקורית וכמובן שוב בעיה בכלי הכלי מפסיק לעבוד ביגלל ה APM שהוא דפוק באותו רגע ניתן שוב פעם כסף מזומן כדי להחליף ל APM מקורים והימים חולפים וכן הלאה ... ומגיע היום המיוחל שרואים את הכלי עם המצלמה הראשונית מוכן לטיסה אחרי טסטים של הבחור שהכל במקום הכל עובד והכל מורכב. מגיעים למקום רואים את הכלי כמו שראינו אותו בפעם הקודמת ללא כל המערכת וידאו מורכבת הכוונה למקלטים ומשדרי וידאו הרבה עצבים מחברים את המצלמת מטיס שכוללת OSD ולא רואים כלום מתמזמזים בשטח עוד שעתיים ומצליחים לקבל תמונה אומנן ברוטשת אבל גם משהו. טיסה ראשונה אני עשיתי טיסה שכללה ריחוף בגובה של 1-2 מטר עליה בגובה טיסה ישרה ולאחר מכן ביצוע שמיניות כל זה במצב GPS ובנתיים הצלם הזיז את הגימבל והקליט כי לא היה לנו וידאו חוזר כי המערכת לא הותקנה. הכלי הרגיש קצת לא יציב והגימבל רעד ונתן ג'לי מטורף נאמר לבחור שהיה עסוק עם חברים ועוד אלף דברים חוץ מלהיות עם הלקוחות שלו. עוד ויכוחים והחלטנו שעולים לטיסה שניה של ריחוף ושמיניות על מנת לפרוק סוללות נוספות שהיו לנו באותו הרגע כל מהלך הטיסה במשך5 דקות היה סביר הבנו את הכלי לריחוף בגובה שני מטר ופתעום הכלי התהפף לכיוון מנוע ימני קדמי והתרסק על הקרקע. לפי מה שנאמר ע"י הבחור באותו רגע שתען כי כנראה הבקרים לא עמדו בעומס. עברו הימים ויש לציין שרוב הציוד היה אצל הבחור שבנתיים לא ידע מה לעשות ולא יצר קשר רק אנחנו ולבסוף רק בעל הכלי והוחלט ע"י בעל הכלי והבחור שמחליפים שילדה והוא מביא לו גימבל למצלמה NEX6 הלך הקונה וקנה NEX6 והביא לבחור על מנת שיתאים לה גימבל ועברו הימים והקונה אמר לי שהוא בא לכחות את שאר הדברים שהבחור השאיר אצלי שכללו מסך משדר וידאו ושני מקלטי וידאו שהקונה בא אלי הוא ביקש שנראה שהכל עובד כמובן חיברתי הכל על אחד הכלים שלי קיבלנו תמונה חלקה והכל עבד. לאחר מספר קיבלתי טלפון שהמשדרים והמקלטים שרופים ניסיתי להבין איך יכול להיות שבאפרש של מספר ימים שני משדרים ושני מקלטים נשרפים אמרתי שיבדוק עם הבחור. הבחור הזמין שני סטים חדשים לאחר שהקונה שילם לו במזומן על כך לאחר מספר שבועות קיבלתי סירטון מהקונה שהוא מטיס את הכלי אבל יש שוב פעם ג'לי רציני ושהבחור עובד על זה עברו חודשיים והקונה מתקשר ומספר לי שהבחור לא מצליח לפתור את הבעיה אבל יש לו איזה מכללה שרוצה לקנות את הכלי והוא רוצא להראות לה (מה שנשמע קצת מוזר ארי הכלי לא עובד טוב) לאחר שבועיים מתקשר אלי חבר של הקונה שהוא חבר משותף ושאל אותו אם יש לו מישהו שרוצא לקנות את הכלי (שוב פעם נשמה מוזר ) כמובן שהחבר עונה בשלילה. היום הקונה הלך לאותו בחור כדי לקבל כסף או את הכלי לאחר מכן התקשר אלי ואמר לי שאין אם מי לדבר אמרתי לו חכה שניה אני מתקשר לבחור. התקשרתי לבחור והתחלתי לשמוע שקרים שהקונה בכלל לא קשור לרחפנים / תעופה (למרות שהוא בעל רישיון טייס ומטיס גם F3A) ושהוא אמר לו שהגימבל לא יהיה טוב אבל עדין לקח את הכסף והעיקר היה שאני ריסקתי את הכלי למרות שהוא אמר שהיתה תקלה באותו רגע נותקה השיחה.

כולי תקוה שעוד אנשים לא יפגעו מהשרלטנות של אותו בחור ומהיחס המאוד לא טוב שלו כלפי לקוחות והכי חשוב לבדוק טוב טוב למי מביאים את הכלים מפני שכמו הבחור הזה יש הרבה שמחפשים לעשות כסף קל על אנשים אחרים .

כמובן שהעיניין עובר לתיפול בית משפט ...

master_bebe
03-03-2015, 17:05:13
אחד המשפטים הכי ארוכים שקראתי והכי לא מובנים כי הכל סיפור אחד ארוך ומתמשך ולא מבינים מי אמר מה ולמה

matanmax
03-03-2015, 18:28:23
כמו הגיא אמר, שום דבר לא ברור כאן.
הדבר היחידי שהצלחתי להבין שהיה בחור שעשה צרות, ומהמשפט האחרון שאתה רוצה להאמין שמהמקרה יבינו שהבחור לא רציני.
שקצת קשה להמנע מלהגיע אליו במידה ולא מוזכר שמו או חנות או משהו כזה..

ZvikaF
03-03-2015, 18:50:32
הצלחתי לקרוא את הכל, אבל לא נשמתי 4 דקות... נראה שהבחור כועס ומתוסכל ולא יודע איך להוציא את זה.. :mad:
בהצלחה בבית המשפט :)

zuza
03-03-2015, 20:02:12
מי שרוצא לדעת מי הוא מוזמן לשאול בפרטי

רן ענבר
03-03-2015, 20:29:01
אני לא רוצה לדעת מי הבחור.
אני רוצה לדעת מה אתה רוצה?
תקרא את מה שכתבת
אתה מסוגל לקרוא את זה?
אני לא!

פסיקים, נקודות ואנטר מידי פעם יעזרו לאחרים להבין את הטענות שלך.

ממה שכן הבנתי, אם הייתי במקומך: הייתי מאשים רק את עצמי.
עלו מולך כל סימני אזהרה אפשריים.
אתה התעלמת מכולם, שילמת והמשכת בתהליך עוד שלב ועוד שלב בלי טיפה של בקרה עצמית.
תהליך שאינו מתנהל כמו שצריך צריך להעצר בשלב מוקדם.
תעשה את החשבון נפש כמו שאתה מבין אותו

רן ענבר

guymeg
03-03-2015, 21:09:16
חוץ מללמוד לנקד - אני מסכים עם כל מילה שרן אמר.
אתה רואה שהבחור מורח אותך, מספר לך תירוצים, לא מראה תוצאות (אפילו תמונה של משהו פועל) ואתה ממשיך להאמין. חוץ מזה שאתה קונה מכספך דברים שלא אמורים להיות.

או שאתה תמים או שאתה לא מבין בתחום, אבל דבר אחד הבנתי - יש לך הרבה כסף מיותר.

nirbarlevi89
03-03-2015, 22:11:01
אלהן,
על הבעיות בניסוח אני לא אתחייס.

אבל על הרעיון המרכזי שבשבילו פתחת את הפוסט הזה אני דווקא כן אתייחס.

תשמע לפני שאתה בא "להזהיר" את חברי הפורום ולהכפיש את שמו של נותן שירות בתחום אני מציע שתבדוק את הנתונים ובעיקר את עצמך.
אתה נשמע מאוד כעוס ומאוד מבולבל, לא הצלחתי להבין מדברייך מי כאן לא בסדר, אתה? החבר שמטיס? החבר המשותף? או זה שקנה? ואם אתה מכרת למישהו משהו שהוא לא תקין אז בעצם את כאן הלא בסדר...
כל מה שאתה עושה כאן זה נראה כאילו אתה מנסה לפגוע בו או להתנקם ולצערי הפורום זה לא המקום לדברים מהסוג הזה ומעבר לכך רק מחזק את המחשבה שלי שאתה לא בסדר כלפי הקונה ומנסה להפיל את האחריות כלפי מישהו אחר ולהכפיש את שמו.

בברכה,
ניר בר לוי

נ.ב. קח טיפ קטן ממני, אישתי לעתיד (שקט אל תספרו לה זה הפתעה) לימדה אותי שכאשר אני כועס ואני מתכנן לעשות צעד מתוך הכעס הזה לעצור ולחשוב לאן זה יקדם אותי בחיים ומה אני מנסה להשיג... תאמין לי חסכתי לעצמי הרבה שערות לבנות על הראש בגלל המשפט הכל כך חכם הזה...

ולעיניין אם אתה מנסה להשתמש ברשתות החברתיות על מנת להכפיש את שמו של נותן שירות שרק על פי המשפט הראשון שלך (שלא יודעים איפה הוא מסתיים) ניתן להבין על מה מדובר אתה לא נמצא במקום הנכון ומעבר לכך אתה עובר על החוק... אני מציע לך ליישר את ההדורים בדרכים המקובלות.