PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! כיוון סיכה נגדית Thunder tiger pro 46

Nadav Zhaman
21-03-2015, 15:57:43
אפשר עזרה בכיוון ראשוני של סיכת צד..
המנוע לא מחיש היטב ולאחר פתיחה וסגירה מגוונת של הסיכה
אני כבר לא ממש יודע איך לכוון אותה..

Asaf197seven
21-03-2015, 18:25:06
סיכה נגדית מכוונת מהמפעל....מנסיון שלי בלבד מעולם לא העזתי לגעת...ממה שאני זוכר בכל פעם שנגעו אחרים בסיכה נגדית...התחילו הצרות...למרות שישנם כאלו שיודעים לכוון....
בזמן שהמנוע רץ...מצערת פתוחה במלואה ולאחר מכן שהמנוע רץ במצב זה לפתוח עד שהסלד יורד..ולסגור חזרה עד שמגיע לשיא שתיים עד ארבע נקישות לפתיחה וככה אמור לעבוד טוב...יש לי כזה מנוע בדיוק....שהוא חם הוא מגיב טוב...אם תחזיק במינימום מצערת או קרוב לזה , יתקרר המנוע ויחסית ישתהה בתאוצה...

flatspin
21-03-2015, 18:53:58
סיכה נגדית מכוונת מהמפעל....מנסיון שלי בלבד מעולם לא העזתי לגעת...ממה שאני זוכר בכל פעם שנגעו אחרים בסיכה נגדית...התחילו הצרות...למרות שישנם כאלו שיודעים לכוון....
בזמן שהמנוע רץ...מצערת פתוחה במלואה ולאחר מכן שהמנוע רץ במצב זה לפתוח עד שהסלד יורד..ולסגור חזרה עד שמגיע לשיא שתיים עד ארבע נקישות לפתיחה וככה אמור לעבוד טוב...יש לי כזה מנוע בדיוק....שהוא חם הוא מגיב טוב...אם תחזיק במינימום מצערת או קרוב לזה , יתקרר המנוע ויחסית ישתהה בתאוצה...

הצלחת לעשות סלט ממיטב ירקות העונה.
ההנחיות שאתה מדבר עליהן מתייחסות לסיכה הראשית. השואל מדבר על סיכת הסרק.
ולענין שנשאל, כשהמנוע נמצא בפעולה, מעט מעל סרק מינימום, פתח/סגור את הסיכה הנגדית עד לעלית הסל"ד. הורד את המצערת שוב מעט מעל המינימום ונסה שוב לקבל עלית סלד בסרק. כשהגעת למצב אופטימלי, פתח את המצערת לאט למכסימום וכוון את הסיכה הראשית לסלד מכסימלי, ממנו סובב לכיוון פתיחה כ-3 4 קליקים. סגור את המצערת שוב לסרק, תן למנוע לפעול כך כ-10 שניות ופתח בפתאומיות. אם המנוע מהסס, חזור למצב סרק ופתח את הסיכה הנגדית כ-1/8 סיבוב. נסה שוב, וחזור על כך עד שתקבל החשה ללא היסוס.
זה המצב הנכון.