צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מעוניין לקנות דאון DLG להטסה בים
aviad_multiplex
08-04-2015, 22:05:48
אשמח אם תציעו לי דגמים טובים עד מחיר של 250$ עם משלוח
וחריגה במקרה הצורך(יש לי ידע רב בהטסה למי ששואל אני מטיס מעל 4 שנים)
roydor
08-04-2015, 22:58:59
מה זאת אומרת הטסה בים?
חוף הים על החול איפה שאין טרמיקות? (סתם לזרוק ולתפוס)
בצוק מול הים? (אווירובטיקה בצוק)
נוחת על המים?
צוללת?
ירושלים (י"ם)?
תן הסבר מה בדיוק הצרכים שלך ואולי נוכל לעזור לך יותר.
לדוגמא,
במידה ואתה מחפש טיסן סתם בשביל לזרוק ולהשתולל על החוף, קח בחשבון שזה לא מעניין את הבחורות ועלול לסכן את האנשים מסביב...
במידה ואתה מחפש טיסן לצוק לטובת אווירובטיקה, יש טיסנים טובים, לווא דווקא דיסקוסים, שיתאימו לך יותר...
במידה ואתה מחפש טיסן אמפיבי, אתה בפורום הלא נכון...
בנוסף קח בחשבון, טיסנים זולים הם לרב טיסנים באיכות נמוכה יותר (חומרים זולים ופשוטים יותר), יש להם נטייה להתפרק בזריקות חזקות ואורך החיים שלהם קצר יותר. הם טובים למתחילים שלא זורקים חזק, לא טובים להטסה "אגרסיבית" ובוודאי שלא בקרבת אנשים.
תרחיב את הצורך וניראה איך עוזרים לך.
aviad_multiplex
09-04-2015, 00:33:45
מה זאת אומרת הטסה בים?
חוף הים על החול איפה שאין טרמיקות? (סתם לזרוק ולתפוס)
בצוק מול הים? (אווירובטיקה בצוק)
נוחת על המים?
צוללת?
ירושלים (י"ם)?
תן הסבר מה בדיוק הצרכים שלך ואולי נוכל לעזור לך יותר.
לדוגמא,
במידה ואתה מחפש טיסן סתם בשביל לזרוק ולהשתולל על החוף, קח בחשבון שזה לא מעניין את הבחורות ועלול לסכן את האנשים מסביב...
במידה ואתה מחפש טיסן לצוק לטובת אווירובטיקה, יש טיסנים טובים, לווא דווקא דיסקוסים, שיתאימו לך יותר...
במידה ואתה מחפש טיסן אמפיבי, אתה בפורום הלא נכון...
בנוסף קח בחשבון, טיסנים זולים הם לרב טיסנים באיכות נמוכה יותר (חומרים זולים ופשוטים יותר), יש להם נטייה להתפרק בזריקות חזקות ואורך החיים שלהם קצר יותר. הם טובים למתחילים שלא זורקים חזק, לא טובים להטסה "אגרסיבית" ובוודאי שלא בקרבת אנשים.
תרחיב את הצורך וניראה איך עוזרים לך.
בכיוון של צוק מול הים אשמח אם תציע לי טיסן מתאים לא דווקא דיסקוס
eitan-ro
09-04-2015, 07:57:58
אני מעביר את השירשור שלך לפורום דאונים וטיסנאות חשמלית שבו תקבל תשובה לששאלה שלך...
ohadc
02-05-2015, 09:41:46
http://www.arthobby.com/ כאן תוכל למצוא.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.