PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה הליקופטר

SuperTiger
20-04-2009, 13:50:13
שלום..

אני רוצה לקנות מסוק ניטרו
חשבתי על TREX 600
איך הוא?
אני רוצה יד 2
יש לי מערכת רדיו sanwa rd 6000 sport

התקציב שלי הוא עד 3300 ש"ח
אני רוצה אותו קומפלט עם מנוע טוב,סרווים(לא חייב) וג'יירו טוב

אני לא חייב לקנות אותו עם סרווים כי יש לי את אלה הם טובים?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=3743&Product_Name=HXT_6.9kg_/_39.2g_/_.16sec_Twin_bearing_servo

תודה

עמיתפורת
20-04-2009, 15:19:39
א. מסוק מעולה.
ב. יד שניה זה בסדר אבל עדיף שתיקח איתך מישהו שמבין בזה שלא תקנה תפוח לא טעים.
ג. המערכת רדיו שלך לא תתמוך במסוק הזה - אין לך יכולת טכנולוגית במשדר להפעיל את המסוק - אתה צריך או חייב רדיו משוכלל יותר.

המחיר שנקבת לאע יספיק לך לרכוש מסוק כזה טוב.
במחיר כזה ובמערכת רדיו כזו אמליץ לך לרכוש רפטור 30 שיוכל לשרת אותך נאמנה בשלבי הלימוד הראשונים ואף מעבר לכך.
בהצלחה

SuperTiger
20-04-2009, 15:52:04
תודה אחי אבל הסרוואים האלה טובים?
ומה רע השלט הזה?
יש בו כפתור ל-3d?

נועם ג
20-04-2009, 16:04:37
כפתור 3D :D מושג חדש בתחביב.

SuperTiger
20-04-2009, 16:25:32
נו idle up

RonEfrat
20-04-2009, 16:56:44
אני לא הייתי שם סרווים סינים על טירקס 600 בשום פנים ואופן!
ואם אני לא טועה השלט שלך לא תומך בCCPM:)*

אליקופטר
20-04-2009, 16:57:01
אני חושב שעמית התכוון לCCPM אני לא מכיר סיבה אחרת שלא תתאים (זה הסבר בניפרד מהשאלה הזו) זו השיטה בה עובדים הסרווים בראש המסוק ,השלט די מיושן גם אם יש לך סרווים טובים אתה צריך גם שלט טוב לא פחות כדי לנצל את היכולת של הסרווים כדוגמת מהירות הסרווים ומהירות המחשב בשלט.
כמו שאמר עמית אתה חייב מישהו שמבין איתך כי לקנות סיסמאות ומותגים זה לא מספיק!!!!!

מצטרף להמלצה של עמית לגבי רפטור במידה וזה התקציב אבל לדעתי לך על 50 ולא 30.

אליקופטר
20-04-2009, 17:27:04
מצאתי הסבר שירשור לCCPM כאן בפורום:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=7489&highlight=ccpm

אולי לא תקנה טירקס אבל תדע קצת יותר:)

אופיר נחום
20-04-2009, 18:41:52
הסרוואים זבל.
ממערכת הרדיו שיש לך אני מנחש שאתה בא מתחום הטיסנים - לטיסנים רגילים הסרוואים אולי יתאימו.
במסוקים תקלה יכולה להיות דבר מאוד לא נעים - עדיף להשתמש באלקטרוניקה טובה ולא לקמבן.

משה
20-04-2009, 19:52:07
לגבי שלט sanwa rd 6000 sport ניתן לבצע עדכון תוכנה ל ccpm ,אצל היבואן טיסן חיפה .
מסוק טירס 600 הוא הטוב מסוגו.
לגבי הסרוו של הובי סיטי , עזוב זה לא רציני הסרוו הזה , להטיס מסוק גדול עם אלקטרוניקה לא איכותית ,זה מסוכן מאוד .

SuperTiger
20-04-2009, 20:01:26
סבבה...

תגידו מה זה ccpm?
ואיד המסוק רפטור 50 ל-3d?
וכן אני בא מתחום הטיסנים יש לי 3 טיסנים....

אליקופטר
20-04-2009, 21:10:10
סבבה...

תגידו מה זה ccpm?
ואיד המסוק רפטור 50 ל-3d?
וכן אני בא מתחום הטיסנים יש לי 3 טיסנים....

אתה לא יודע לרחף ואתה שואל איך RAPTOR 50 ל3D :confused::rolleyes: ,אתה לא שואל את השאלות הנכונות בתור אחד שמחפש מסוק להתחיל ללמוד מה זה מסוק,מה שצריך להיות לך חשוב זה זמינות חלקים ,והאם ניתן להיתקדם עם המסוק הזה . ובקיצור אחלה מסוק הרפטור כולם כאן התחילו איתו או היתקדמו איתו הרבה עד שלאחרונה רק השתדרגו לטירקס וכו' לי אשית יש גם רפטור.

חפש ביוטיוב סירטונים של RAPTOR ותגיד לי כמה זמן יקח לך להגיע לרמה כזו שתנצל את היכולות שלו,זה לא המסוק זה המטיס !!

לגבי הסבר לCCPM נתתי לך קישור כמה הודעות למעלה.עשיתי בשבילך את החיפוש;)

עמיתפורת
21-04-2009, 05:56:30
רפטור 50/30 הם מסוקים מצויינים ל3-D ולכל הרמות האמת הכל תלוי באיכות הציוד שאתה משתמש ובתחזוקה של הצמוד.
אני היטסתי רפטור 50 משופר שטס מצויין והפתיע כל פעם מחדש בביצועיו.
אני בתקציב שלך הייתי מתחיל עם רפטור 30 דיווקא כי תוכל למצוא דילים יפים של רפטור 30 במחירים האלה ואני מדבר על מסוק קומפלט לא כולל השלט אבל הכל כולל הכל..

SuperTiger
21-04-2009, 06:50:05
אחי מי אמר לך שאני מתחיל?
ותודה על ה'קישור...

בסימולטור אני מחרף ועושה המון 3d וגם פירופליפ

אז אחי ללכת על הרפטור 50?

אופיר נחום
21-04-2009, 16:44:17
הרפטור 50 הוא מסוק מצויין - אך כאשר הוא בא בצורה המקורית הוא קצת "גמיש" ואם משתוללים איתו בקלות אפשר לפוצץ אותו באוויר. הטירקס לעומת זאת, אפשר לחבוט בו ללא רחמים בלי חשש. הוא גם יותר זריז וקליל.
מה שכן, אתה יכול למצוא רפטורים משופרים בזול וזה די משתלם, לגבי חלקים- צריך לדעת להזמין מחו"ל בשביל מחירים סבירים.

SuperTiger
21-04-2009, 17:24:08
מזתומרת מתפןצף באוויר?

הוא יכול להישבר לי פתאום באוויר?
וגם הרפטור יותר זול לא?

עמיתפורת
21-04-2009, 18:07:50
המחירים עקרונית מאוד דומים.
אם תמצא מסוק משופר בצורה טובה יהיה לךקשה לשבור אותו באויר.

אליקופטר
21-04-2009, 18:09:03
צריך להיות מומחה בכדי להביא רפטור למצב של פירוק באויר .כל מסוק ללא להבים וראש מתאים לא יעמוד בלחצים של הטסה הגרסיבית.
יש די סרטים שלא מביישים כל מטיס וכל רפטור,עם רפטור.
מה גם ששמעתי גם על טירקס 700 "שהיתפוצץ "באויר .

SuperTiger
21-04-2009, 19:16:29
אבל איך הוא יכול להישבר?
אם נגיד אני מטיס אותו קדימה ואז up במכה?

yoavik
21-04-2009, 19:39:50
חברים... זה נשמע בערך כמו הבדיחה של ההוא שמתקשר למשלוחים של הפיצה
ומתעקש להזמין בורקס פטריות.. והמוקדנית מנסה נואשות להסביר ש"כאן זה פיצה!"
ואז מנהל הסניף מנסה להסביר לבחור ש"כאן זה פיצה".. מנכל הרשת מתקשר אליו אישית..
בסוף הוא מתעשת ואומר: טוב .. אז יש מצב שאתם מארגנים לי לאפה???

SUPERTIGER- אתה לא ממש מעוניין לקבל מידע.. האנשים היקרים פה
מאיזושהי סיבה לא ברורה משקיעים ועונים לך ברצינות,
במקומך... הייתי מקשיב ומפנים!!! ולא מבזבז לאנשים את הזמן!!

SuperTiger
21-04-2009, 21:14:40
מה לא מפנים
אני בניגוד אלייך שואל שאלות אז מה אם אתה יודע יותר טוב ממני

yoavik
21-04-2009, 22:25:55
זה מצוין שאתה שואל שאלות!!!
אבל שתהיה לך גם נכונות להקשיב!!!
מה שאתה עושה בסימלטור בכלל לא קשור ,
אני מנחית 747 עם 400 נוסעים בניו יורק תוך כדי סופת ברקים.. בסימולטור!
יש לך תקציב נמוך יחסית, ואתה בתחילת הדרך!
המליצו לך על רפטור 30 בתור כניסה שפוייה למסוקי ניטרו,
מסוק אמין!, זול לתחזוקה!.. מצוי בשפע בשוק!, ונפלא להטסה!!
הכל מנסיון, יש לי אחד כזה בבית!
דבר נוסף, הרפטור לא מצוייד במערכת CCPM ולכן לא תזדקק לרדיו אחר!!

להבדיל מידידיי המלומדים, אני הייתי ממליץ להתנסות ב3D דווקא עם מסוק 450(חשמלי)
(ישנם היום דגמים מאוד זולים..)
ולא עם מסוק ניטרו, שם תמיד ישנה "סכנה" לקאט מנוע והריסוקים יקרים יותר.
אבל זה ממש לא אמור לעניין אותך עכשיו.. תלמד להטיס,
תקשיב להמלצות האנשים פה, ישנם כאלה עם המון ידע ונסיון.
שיהיה בהצלחה!

אופיר נחום
21-04-2009, 22:29:09
אבל איך הוא יכול להישבר?
אם נגיד אני מטיס אותו קדימה ואז up במכה?

לא צריך להיות מומחה כדי לשבור אותו באוויר - תרגילים כמו טיק-טוק לפנים יכולים לגרום למכה של הלהבים בבום. בנוסף הבאת סטיק למצב לא הגיוני (למשל פינה קיצונית) יכולה לגרום לשבירה של הלינקים.

ori_lavee
22-04-2009, 05:08:40
זה מצוין שאתה שואל שאלות!!!
אבל שתהיה לך גם נכונות להקשיב!!!
מה שאתה עושה בסימלטור בכלל לא קשור ,
אני מנחית 747 עם 400 נוסעים בניו יורק תוך כדי סופת ברקים.. בסימולטור!
יש לך תקציב נמוך יחסית, ואתה בתחילת הדרך!
המליצו לך על רפטור 30 בתור כניסה שפוייה למסוקי ניטרו,
מסוק אמין!, זול לתחזוקה!.. מצוי בשפע בשוק!, ונפלא להטסה!!
הכל מנסיון, יש לי אחד כזה בבית!
דבר נוסף, הרפטור לא מצוייד במערכת CCPM ולכן לא תזדקק לרדיו אחר!!

להבדיל מידידיי המלומדים, אני הייתי ממליץ להתנסות ב3D דווקא עם מסוק 450(חשמלי)
(ישנם היום דגמים מאוד זולים..)
ולא עם מסוק ניטרו, שם תמיד ישנה "סכנה" לקאט מנוע והריסוקים יקרים יותר.
אבל זה ממש לא אמור לעניין אותך עכשיו.. תלמד להטיס,
תקשיב להמלצות האנשים פה, ישנם כאלה עם המון ידע ונסיון.
שיהיה בהצלחה!נכון מאוד !

אורי

עמיתפורת
22-04-2009, 13:29:43
אליקופטר
משפטים כמו שמעתי על 700 שמתפוצץ הם ממש לא ענייניים אם היית מבין את נסיבות הפיצוצים.
רפטור 30/50 סטוק אני מנער ומפוצץ אותו בלי בעיה באויר בטיסה אגרסיבית.
אדם מתחיל בדרך 3D מטיס אגרסיבי כי אינו יודע לתאם נכון פיטצ' לעומת סייקליק ולכן זה מאוד קריטי שהמסוק יהיה עמיד.

אליקופטר
22-04-2009, 13:43:58
למה אתה חושב שאני לא יודע את נסיבות העניין? בכל מקרה המטרה היתה להמחיש שגם מסוק טוב עשוי להתפרק (מיותר להרחיב זה לא נושא השירשור).
לגבי דבריך"רפטור 30/50 סטוק אני מנער ומפוצץ אותו בלי בעיה באויר בטיסה אגרסיבית."
לא טענתי משהו אחר .
דברי :"צריך להיות מומחה בכדי להביא רפטור למצב של פירוק באויר .כל מסוק ללא להבים וראש מתאים לא יעמוד בלחצים של הטסה הגרסיבית."

להגיד למטיס מתחיל שרפטור מתפוצץ באויר ... נו באמת אדם שלא יודע לרחף ידע לפרק את המסוק באויר ?אותו אחד יודע להטיס אגרסיבי?
אתה מסכים איתי שלבצע טיק טוק ביחס למי שלומד לרחף ולבצע יציאות הוא מומחה כך שעדין למתחיל יש עוד הרבה מה ללמוד ולרכוש אומץ כדי לפוצץ מסוק באויר .

יש כל כך הרבה מידע שלפעמים מי שלא מבין די , לא מפרש את המידע נכון.וכשאמרים למתחיל משפטים כמו "מתפוצץ "באויר ישר פרשנויות ששלוחות אותו לרכוש חדש הכי טוב שיש באלפי שקלים ובסוף הוא מוצא עצמו עם טיל שהוא לא מוכן להיתמודד איתו.

עמית אל תשווה את רמת ההטסה שלך לרמה של מי שלא יודע לרחף ושואל שאלות על 3D לפני שסיים מיכל ראשון במסוק ,אתה יודע אנשים קונים ומתעקשים על להבי ראדיקס לפני שהם קונים צלב אימונים .

ואני לא מזלזל באף אחד!!!! פשוט חבל להתבטאות בצורה שמטיס מתחיל לא מפרש את הדברים נכון.

guy0405
22-04-2009, 18:05:58
אני התחלתי רק עכשיו
אחי תקשיב לאנשים שכאן יש להם הרבה נסיון
הם די נחמדים באמת הם יעזרו לך די הרבה לפחות ככה אני מרגיש
ובתור אחד שאין לו כמעט בכלל נסיון
אני יכול להמליץ לך רק על מסוק מדגם אחד הוק פרו
כי זה מה שיש לי וכשמצאת מסוק
1 תיקח איתך אדם שיש לו נסיון במסוקים כדי שיבדוק אותו לפני הרכישה
2.אל תטיס אותו לבד לפחות לא בפעמים הראשונות
3.אני מטיס (מרחף רק עם צלב אימונים זה לא בושה
4. החלפתי את הלהבי קרבון שהיו על המסוק לעץ
5. עושה הרבה סימולטורים
6. וזו ההזדמנות להזכיר את משה גולדשטיין מבאר שבע שוב אלף תודות משה

עמיתפורת
22-04-2009, 23:32:39
אליקופטר
ראשית הרשה לי להתנצל אם נפגעת ממה שנאמר כאן.
שנית אני חוזר ואומר כי אדם שלומד להטיס יעשה את מירב הטעויות וסיכויים טובים שיגרום למסוק נזק אם ינסה לנער אותו גם אם הוא לא מטיס ממוקצה.

מר מתוק
23-04-2009, 01:20:02
אני יכול להמליץ לך רק על מסוק מדגם אחד הוק פרו

גם אני ממליץ בחום על HAWK PRO של חברת CENTURY.
המסוק הזה ליווה אותי במשך 3 וחצי שנים בנאמנות רבה עם מינימום תקלות ועם יופי של שירות מהיבואן.

שחר

אליקופטר
23-04-2009, 06:23:00
אליקופטר
ראשית הרשה לי להתנצל אם נפגעת ממה שנאמר כאן.
שנית אני חוזר ואומר כי אדם שלומד להטיס יעשה את מירב הטעויות וסיכויים טובים שיגרום למסוק נזק אם ינסה לנער אותו גם אם הוא לא מטיס ממוקצה.

עמית לא נפגעתי אני יודע שלא נאמרו דברים בכדי לפגוע.

אולי אתה צודק כאחד שמלמד אחרים:).

אבי סירוטה
23-04-2009, 12:17:55
למעט השאלה הראשונה, אופי שאלות ההמשך של השואל מעידות על חוסר הקשבה\קריאה והפנמת המידע הטוב שחברי הפורום מציעים.

מתחיל יקר, כל מסע ארוך מתחיל בצעד הראשון. תלמד להניע נכון ובטוח לפני שאתה מפעיל את "כפתור ה-3D" כי אחרת כל כפתור שתפעיל ישמיד את המסוק\סביבתו הקרובה תוך 5 שניות. מ-ע-כ-ש-י-ו. זוז!

bendisar
23-04-2009, 13:14:10
למרות שאני בא מתחום החשמליים, אני חושב שחכמים ומנוסים ממני מנסים לאמר לך, שאתה צריך ללמוד ללכת לפני שאתה מתחיל לרוץ, זה שאתה עושה כל מיני תרגילים בסימולטור זה טוב ויפה, אבל זה לא אומר כלום על היכולות שלך במציאות, (כפי שמהסוק הקודם שלי יכול להעיד:D) אי אפשר לבוא , ומהיום הראשון להתחיל לעשות לופים, רולים פירופליפים וירקות אחרים, למרות שזה לא דבר טריוויאלי, המציאות הרבה יותר קשה מהסימולטור, וגם אני שהתחלתי להטיס בפעם הראשונה מסוקים ועשיתי הרבה פעלולים בסימולטור לפני, הכנסתי את המסוק ישר ברצפה! מסוק זו מכונה מסובכת להטסה, הרבה יותר לא צפויה ממטוסים, והרבה יותר מהירה בתגובות שלה, ואתה תתפלא שבהחלט צריך זמן רק כדי ללמוד לרחף כמו שצריך, ולנחות בלי X אימון ובלי לחבוט את המסוק ברצפה, לכן אני מציע לך לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי( ועוד אני עשיתי אותן על מסוקים חשמליים, תאר לך כמה זה יעלה לך על מסוקי דלק?) קנה את המסוק שלך לפי המלצות חברי הפורום, תתחבר אם בן אדם מנוסה לכמה הטסות הראשונות, תלמד את בסיס המסוק, ואל תנסה שום דבר במציאות רק אחרי אלא עם כן אתה עושה אותו בצורה מושלמת, ואני חוזר ומדגיש מושלמת!! ,בסימולטור, ורק אז תחשוב עליו במציאות אני אומר את הדברים האלה מניסיון שלי,
מקווה שהצלחתי להבהיר את הדברים בצורה ידידותית:rolleyes:
אלעד דב

SuperTiger
23-04-2009, 13:53:27
אחי המסוק הזה "הוק פרו" טוב ל-3d ?

והוא יותר זול?

s.mario
23-04-2009, 14:13:02
אחי המסוק הזה "הוק פרו" טוב ל-3d ?

והוא יותר זול?

:D:D:D
-אין....אתה פשוט ענק!

guy0405
23-04-2009, 14:14:27
הוק פרו לפי מה שהבנתי הוא אחד המסוקים היותר טובים למתחילים דבר איתי עוד חצי שנה
ואז אני אולי יוכל לתת את דעתי על הביצועים ב 3 D אני לא רץ לפני שאני זוחל אני עוד לא הורדתי טיטול
מבחינת מסוקים תתחיל עם הוק פרו לדעתי וראיתי שיש כאן אחד שנראה די חמוד למכירה בצבע כתום
והמחיר די סביר ואם אתה צריך חלקי חילוף יש במרכז המסוקים יש שם בחור די נחמד ששמו שרון פרידמן הוא ישמח לעזור לך

SuperTiger
23-04-2009, 14:15:01
מה ענק אחי?חח מה אמרתי?

SuperTiger
23-04-2009, 18:42:26
t=אבל אמרתי שאני לא רוצה מסוק למתחילים

שחר לזרוב
23-04-2009, 19:42:02
SuperTiger יקר,

האם מלבד בסימולטור הטסת כבר מסוק מונחה רדיו אמיתי במציאות ?
כדי ללמוד להטיס מסוק מונחה רדיו, לא מספיק להתאמן בסימולטור, צריך גם להטיס את הדבר האמיתי.
כפי שניסו להסביר לך, אפשר היום להטיס בבית בסימולטור גם מטוס F-16, אבל זה לא הופך אותך עדיין לטייס וגם לא נותן לך מספיק כישורים להטסת המטוס במציאות.

כך גם במסוקים מונחי שלט. צריך להטיס את הדבר האמיתי.

עכשיו, כדי להטיס מסוק בטיסת 3D, יש מספר לא מבוטל של מצבי טיסה שצריך לשלוט בהם לפני כן:

ריחוף
ריחוף צד
ריחוף (NOSE IN)
טיסה לפנים
טיסה לצדדים
טיסה לאחור
סיבוב
סבסוב
אוירובטיקה בסיסית (לופים ורולים)
טיסה הפוכה בכל המצבים שמפורטים לעיל
ועוד
ועוד
ועוד

לבסוף, תוכל גם לעשות 3D.

בדרך כלל כל הליך הלימוד וההתמקצעות אורך זמן ולא מצריך מסוק יקר. לכן המליצו לך להתחיל עם מסוק פשוט יותר שילווה אותך בשלב הלימוד ההתחלתי. בהמשך הדרך תוכל לעבור להטיס מסוק יקר יותר וחזק יותר.

יתכן, שאתה מבין הבודדים בעולם שתוך מספר שבועות בלבד למדו להטיס ברמה גבוהה מאד, ויתכן שאתה חושב שחבל לקנות מסוק "למתחילים" ועדיף מראש לקנות מסוק "למקצוענים". אני מכבד את היומרנות ומקווה בשבילך שכך באמת יהיה.

אבל (וזה אבל גדול מאד), כדי שתוכל להטיס מסוק מתקדם וכדי שתוכל בכלל להטיס 3D, קח בחשבון שתצטרך להשקיע הרבה (כסף וזמן).

כל המסוקים שהציעו לך טובים ולפי דעתי יספקו אותך לפחות בשנה הראשונה שלך בהטסת מסוקים.
גם מסוק ה-T-REX 600 שרצית הוא מסוק נהדר, אבל לא בטוח שהוא עומד במגבלות התקציב שהצבת.

לסיכום,
נראה לי שהדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא להתייעץ עם מישהו בטלפון שיוכל להסביר לך (ולא בטלפון שבור) ולעזור לך.
אם תרצה, אתה מוזמן להתקשר אלי : 054-7609302.
אנסה לעזור כמיטב יכולתי.

אליקופטר
24-04-2009, 05:52:10
SuperTiger יקר,

האם מלבד בסימולטור הטסת כבר מסוק מונחה רדיו אמיתי במציאות ?
כדי ללמוד להטיס מסוק מונחה רדיו, לא מספיק להתאמן בסימולטור, צריך גם להטיס את הדבר האמיתי.
כפי שניסו להסביר לך, אפשר היום להטיס בבית בסימולטור גם מטוס F-16, אבל זה לא הופך אותך עדיין לטייס וגם לא נותן לך מספיק כישורים להטסת המטוס במציאות.

כך גם במסוקים מונחי שלט. צריך להטיס את הדבר האמיתי.

עכשיו, כדי להטיס מסוק בטיסת 3D, יש מספר לא מבוטל של מצבי טיסה שצריך לשלוט בהם לפני כן:

ריחוף
ריחוף צד
ריחוף (NOSE IN)
טיסה לפנים
טיסה לצדדים
טיסה לאחור
סיבוב
סבסוב
אוירובטיקה בסיסית (לופים ורולים)
טיסה הפוכה בכל המצבים שמפורטים לעיל
ועוד
ועוד
ועוד

לבסוף, תוכל גם לעשות 3D.

בדרך כלל כל הליך הלימוד וההתמקצעות אורך זמן ולא מצריך מסוק יקר. לכן המליצו לך להתחיל עם מסוק פשוט יותר שילווה אותך בשלב הלימוד ההתחלתי. בהמשך הדרך תוכל לעבור להטיס מסוק יקר יותר וחזק יותר.

יתכן, שאתה מבין הבודדים בעולם שתוך מספר שבועות בלבד למדו להטיס ברמה גבוהה מאד, ויתכן שאתה חושב שחבל לקנות מסוק "למתחילים" ועדיף מראש לקנות מסוק "למקצוענים". אני מכבד את היומרנות ומקווה בשבילך שכך באמת יהיה.

אבל (וזה אבל גדול מאד), כדי שתוכל להטיס מסוק מתקדם וכדי שתוכל בכלל להטיס 3D, קח בחשבון שתצטרך להשקיע הרבה (כסף וזמן).

כל המסוקים שהציעו לך טובים ולפי דעתי יספקו אותך לפחות בשנה הראשונה שלך בהטסת מסוקים.
גם מסוק ה-T-REX 600 שרצית הוא מסוק נהדר, אבל לא בטוח שהוא עומד במגבלות התקציב שהצבת.

לסיכום,
נראה לי שהדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא להתייעץ עם מישהו בטלפון שיוכל להסביר לך (ולא בטלפון שבור) ולעזור לך.
אם תרצה, אתה מוזמן להתקשר אלי : 054-7609302.
אנסה לעזור כמיטב יכולתי.

איזו טעות להזכיר את ה F16 עכשיו הוא התעניין בו ולא במסוקים:):):)

SuperTiger
24-04-2009, 06:47:43
כן אחי אני הטסתי הרבה פעמים במציאות..

וגם אני מתאמן בסימולטור

שחר לזרוב
24-04-2009, 08:36:58
SuperTiger - אם אתה רוצה, תתקשר אלי, נוכל לקיים שיחה אמיתית ולא שברי משפטים.
אנשים בפורום מנסים להסביר לך באריכות ומקבלים ממך משפטים קצרים עם משמעויות כפולות.
אי אפשר לנהל כך שיחה רצינית.

SuperTiger
26-04-2009, 14:21:05
סבבה אחי אני אדבר איתך...תענה לי בפרטי