PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה המלצה למסוק ראשון למתחיל

alon4608
20-05-2015, 20:44:56
שלום לכולם,
החלטתי להיכנס לתחום המסוקים ולכן אני מחפש המלצה למסוק ראשון.
התקציב שלי הוא עד 800 דולר למסוק אלקטרוניקה וסוללות.
שלט כבר יש לי... וגם סימולטור...
כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין gaui x3 לבין align trex 450l dominator 6s
אבל אני פתוח להצעות אחרות:)
תודה לעוזרים :o
נ.ב. אשמח גם להמלצה למדריך באזור ירושלים...

rossg1
21-05-2015, 06:37:05
ברוך הבאה
אני אישית ממליץ על מסוק בגודל 500/550
יותר יציב בטיסה
בהצלחה

gadily
21-05-2015, 09:22:11
שלום לכולם,
החלטתי להיכנס לתחום המסוקים ולכן אני מחפש המלצה למסוק ראשון.
התקציב שלי הוא עד 800 דולר למסוק אלקטרוניקה וסוללות.
שלט כבר יש לי... וגם סימולטור...
כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין gaui x3 לבין align trex 450l dominator 6s
אבל אני פתוח להצעות אחרות:)
תודה לעוזרים :o
נ.ב. אשמח גם להמלצה למדריך באזור ירושלים...

בכל תהליך לימודי קיצור דרך ודילוג לשלב מתקדם מידי מוביל לכישלון או במקרה הטוב להארכת התהליך..

המסוקים שאתה מזכיר (שהינם מסוקים איכותיים ומקצועיים) אינם מתאימים להיות מסוק ראשון למתחיל שעוד לא התנסה בהטסת ותחזוקה של מסוק אמיתי.
ממליץ בחום על מסוק 4 ערוצים כגון WL TOYS V912 או V913.

wind556
21-05-2015, 13:59:40
גודל 500 הוא הגודל האידאלי להתחלה
כל מסוקי ה912-913 ודומיהם אלו צעצועים שנקראים "מחסלי תקציב" שהדבר העיקרי שהם תורמים להתפתחות בתחביב שלנו זה הקטנת התקציב ובלי לקבל משהו שאפילו דומה למסוק 6 ערוצים מקצועי

gadily
21-05-2015, 17:24:00
גודל 500 הוא הגודל האידאלי להתחלה
כל מסוקי ה912-913 ודומיהם אלו צעצועים שנקראים "מחסלי תקציב" שהדבר העיקרי שהם תורמים להתפתחות בתחביב שלנו זה הקטנת התקציב ובלי לקבל משהו שאפילו דומה למסוק 6 ערוצים מקצועי

לפי ה"היגיון" הזה היו מתחילים לטוס בקורס טייס ישר על F16 ולא על מטוס קל.
או בביה"ס ישר לכיתה י ולא כיתה א'.
בתור אחד שהטיס עשרות רבות של מסוקים מכל הסוגים והרמות ועוסק בטיסנאות מעל 50 שנה אני עדיין סבור שזוהי טעות להתחיל ישר עם מסוק מקצועי
עבור אדם שלא הטיס ותחזק מסוקים קודם לכן.
והמחיר של 913-912 זניח לחלוטין (פחות מ-10% של התקציב המדובר)

wind556
21-05-2015, 20:20:06
לפי ה"היגיון" הזה היו מתחילים לטוס בקורס טייס ישר על F16 ולא על מטוס קל.
או בביה"ס ישר לכיתה י ולא כיתה א'.
בתור אחד שהטיס עשרות רבות של מסוקים מכל הסוגים והרמות ועוסק בטיסנאות מעל 50 שנה אני עדיין סבור שזוהי טעות להתחיל ישר עם מסוק מקצועי
עבור אדם שלא הטיס ותחזק מסוקים קודם לכן.
והמחיר של 913-912 זניח לחלוטין (פחות מ-10% של התקציב המדובר)

האלגוריה שלך כלל לא נכונה, לפי דבריך מי שרוצה להוציא רשיון נהיגה צרך להתחיל ללמוד על קורקינט . מסוקי הצעצוע אינם כיתה א ואינם שלב בדרך אל...
גם מאחורי יותר מ50 שנות טיסנאות, אבל גם מספר בן 4 ספרות של תלמידים שעברו אצלי הכשרה בכל תחומי הטיסנאות, כולל הטסת מסוקים ואת דברי אני מבסס לא על דעה אלא על ידיעה ותוצאות.
המסוקים הקטנים הנ"ל הם צעצוע חביב ואפילו כייפי, אבל אינם שלב אלא קטגוריה שבהיותה ההתחלתית היא מנציחה הרגלים לא נכונים והתייחסות שגויה שתלווה את התלמיד לאורך דרך ארוכה.
מסוק 500 (ולא ניכנס לאיזה) + הדרכה נכונה יביאו כל אדם נורמטיבי לשליטה בסיסית בזמן קצר ובפחות כסף מאשר התחלה בצעצועים ומעבר לאחר מכן למקצועיים. אם אין לו שום כוונה לעבור למקצועיים לאחר מכן זה כבר
סיפור אחר

ShlomiB
22-05-2015, 00:20:10
היי,
לדעתי צריך להתחיל בכלל ממסוק 700. ( אני התחלתי מ450. מי עוד? )
לדעתי שני האדונים מעליי צודקים, מטיס מתחיל צריך להתחיל ממסוק צעצוע ומסוק סביר 6 ערוצים יחד עם סימולטור טוב.
רב הטיסות יש לעשות בסימולטור, ואם רוצים להתקדם מהר יש להשקיע לפחות שעה ביום.
להטיס מסוק צעצוע (4 ערוצים לא פחות, ולא יותר) רק כדי ללמוד אוריינטציה, בדגש על רק.
מסוק גדול על מנת להניס את הפחד, להתרגל לרעש, ולאט לאט לקבל בטחון, להתרגל ולהתחיל לטוס.
בכל מקרה לי זה הצליח. הסימולטור עד היום מלווה אותי ואת כל מי שאני מכיר בתחביב, והוא המפתח להתקדמות מהירה בעלות אפסית. כמובן, כמו בכל תחום יש לקרוא, לחפש מידע ולהתייעץ עם מטיסים על תרגילים, שיטות ותחזוקה של המסוק.
שיהיה בהצלחה