PDA

צפייה בגרסה מלאה : שבת שלום חברים, זקוק לעזרתכם !

assafm25
05-06-2015, 20:53:40
יש לי מסוק נוסטלגי של E-Sky (Belt CP מסוק 450 שחמש שנים העלה אבק ועכשיו הנוסטלגיה הכתה בי ואני מעוניין
להחזירו לטיסה, כל הרכיבים שלו גרועים (Stock), ואני מעוניין לשדרג ולשים לו סרוויים Metal Gear,
בקר חדש, מנוע חדש, סרוו זנב , ג'יירו , סוללות (בקיצור הכל) אני לא מעוניין לרכוש אלקטרוניקה יקרה כמו HI-Tech, אני יודע של
Hobby King יש ציוד טוב ואיכותי למטרות אלו וגם זול, העניין שקצת יצאתי מהתחום ואני לא בקיא בפרטים, לכן אשמח
לקבל את חוות דעתכם, אני מודע לכך שהמסוק הזה "עגלה" בלשון המעטה אך רק בשביל הנוסטלגיה (לפני שאעבור
למסוק חדש יותר) אני מעוניין ספציפית להחזירו לאוויר..
בתודה מראש,
אסף

bendisar
05-06-2015, 21:03:09
אני יודע שזה יהיה כואב לשמוע את זה, אבל באמת שחבל לזרוק כסף על המסוק הזה.
היום עולם המסוקים עברו לפלייברלס, כלומר שאין יותר ג'ירו רגיל, אלא ג'ירו 3 צירים שמחליף את מערכת הפלייבר המכאנית.
ג'ירו רגיל טוב, כמו ה-SPARTAN, יעלה לך די הרבה כסף, לפחות 70$, וזה בהנחה שתצליח למצוא אחד כי הם נהיו מאוד נדירים, ואז שתרצה לעבור למסוק חדש הוא יהיה חסר תועלת, מכיוון שהכל עבר לפלייברלס.
להחליף את כל הרכיבים הנ"ל במסוק יכול לעלות לך כמעט כמו לקנות מסוק 450 חדש ומודרני.

wind556
06-06-2015, 15:20:48
כמו שכבר נאמר מעלי, חבל על הכסף שלך, וגם אם אתה רוצה מסוק בסיסי תוסיף עוד 50$ פחות או יותר ויהיה לך אחלה מסוק במקום הג'אנק הזה שכלום לא יגרום לו לטוס אפילו סביר

assafm25
06-06-2015, 19:00:15
הרעיון הוא להשקיע כמה שפחות במסוק עקב בעיות תקציב.
איני מבין מדוע כולם שוללים מסוק שכן מסוגל לטוס ולשמש ללימוד.
אומנם הוא לא שיא הטכנולוגיה האכשווית אבל אני זוכר עוד את התקופה בא לחצי פורום היה אותו פה.

אם ב50 דולר אני מסוגל לגרום לו לעלות לאוויר (חשוב לציין שאין לו כל בעיה כלל פרט לסוללה שפגה תוקפה ובעיית סרוו זנב שצריך להחליף) ולכן כבר חשבתי לשדרג את שאר הסרוואים והרכיבים. כמובן שהכל במסגרת תקציב נמוכה שתאפשר חזרה לאימונים לפני השקע גדולה ויקרה יותר.

עודד לידיעתך זה המסוק שנרכש דרכך בזמנו מה שאולי יעלה עוד נוסטלגיה :)

wind556
06-06-2015, 19:59:38
המסוק הזה נכשל לאורך הדרך
גם לי היו 4 כאלה, ורק אחד מהם התרומם באויר ולא שרד זמן רב
הנסיון שהצטבר איתו, וזה נסיון רב כי לכולם היה כזה, מוכיח שאין טעם להשקיע בו אגורה
ושדיברתי על 50$ הכוננה הייתה שתוסיף עוד 50 דולר מעל עלות השידרוג ויהיה לך מסוק חדש וטוב. לא תוסיף את הכסף הזה, אתה תזרוק בסופו של דבר את הכל לפח

obl
09-06-2015, 14:00:20
זה מסוק של עוגמת נפש היה לי כזה לא שווה להשקיע בו כלום כולו עשוי פלסטיק המסוק לא מדוייק זה לא נכון שפלי בר לא כיים יותר אתה יכול למצוא מסוק יד שניה שיעלה לך פחות מרכישת כל הציוד שאתה רוצה יש הרבה חברה שרוצים למכור טירקסים 450 עם פליבר לדעתי תחפש תמצא רד מהמסוק צעצוע הזה

mustang110
12-06-2015, 05:51:40
נשארו לי שני מסוקי 450 מוכנים לטיסה וגם חלקים. תבוא תראה תתרשם ותחליט. אני מבת-ים. 0522936847

tomy669
12-06-2015, 07:50:28
באיזה מסוקים מדובר?