PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיון צריך את עזרתכם על מנת להתקדם..

rotem84
10-06-2015, 00:06:26
אהלן חברים,
יש ברשותי כיום רחפן צעצוע של syma x5c
אפשר להגיד שלאחר לא מעט זמן של נסיונות וקצת תאונות אני שולט בו יחסית דיי טוב, מנחית אותו על מקומות קטנים ביחס לשטח צפוף, מעביר אותו במקומות צרים שולט בו יחסית בצורה טובה. (הכל נעשה בשטח פתוח או שטח של חצר הבית כמובן).

הייתי רוצה להתקדם מעט ולעבור מצעצוע למשהו קצת יותר רציני, ביררתי על הפנטום 2 ויזן.. רוצים עליו 4000 איפה שביררתי לא יודע עד כמה המחיר הזה בסדר ביחס לרחפן (זה לא ה +)

אם היה לי כסף הייתי קונה גם את הפנטום 3 אבל לא חסרות לי נכון לכרגע הוצאות לכן אני חושב על כיוון דומה אבל במחיר יותר שפוי לכן אני זקוק לעזרתכם על מנת לקבל כיוון.
אשמח כמובן שתהיה מצלמה סבבה, אפילו אפשרות צילום בלייב ..
לא אכפת לי לקנות מכשיר יד שנייה אפילו בשביל להוריד עלויות, אני רק צריך כיוון ..

יש לי כסף להשקיע אבל יש לי גם דברים בעלי חשיבות גבוהה יותר כרגע לכן אעדיף לעשות צעד אחד למכשיר טוב יותר מהצעצוע הקיים.. אז אשמח מאוד לעזרתכם, כל כיוון כל מחשבה כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה מראש. :)

noamsmadja
10-06-2015, 09:44:01
מה אתה מחפש ברחפן?
צילום אווירי עם גימבל (מייצב) למצלמה? טיסה בין מכשולים? FPV?

כשתדע מה אתה מחפש, נוכל לתת לך עצה טובה יותר

amir.frenkel
10-06-2015, 09:47:57
אהלן,
אני באותו מצב שלך. יש לי Syma x5sw ומחפש להתקדם.
הייתי ממש חם על Cheerson CX-20.
בימים האחרונים, אני משנה כיוון. החלטתי ללכת על dji f450. זה קיט לבניה עצמית.
תריץ חיפוש על שני אלה.

rotem84
10-06-2015, 12:41:45
תודה על התגובות :)
נועם :
אני מחפש רחפן טוב שיהיה חזק ויציב לא כמו הצעצוע שברשותי, שאוכל ליהנות מחווית טיסה אחרת, רוצה כמובן להעלות לגובה או לשלוח אותו למרחק ממני ולצלם שטחים וכו ..
בקשר ל FPV זה יכול להיות מעולה עם יהיה גם את זה ..
טיסה בין מכשולים, בעדין אנסה כמובן לשלוט עליו ביד רמה ולכן אציב מכשולים שלי אבל לא בגלל שאני מתלהב להיות הטייס הכי טוב אלא בשביל לדעת שאני שולט במכשיר בעיקר...
ה + מבחינתי זה שהוא יחזיק הרבה יותר זמן מ6-7 דקות באוויר לא כמו הצעצוע שלי.

אמיר :
אני לא מכיר ממש את ה- Cheerson CX-20 לכן אני שואל את הויתיקים והמנוסים כאן מזה בכלל קידום מהמצב שלנו, וכמו שנועם שאל נתתי לו פרטים אודות מה אני מחפש נכון לכרגע.
בקשר לבנייה עצמית אני עוד לא שם, אני גם לא בטוח שזה מעניין אותי כל כך כיום.

אשמח לעוד תגובות, אם יהיו שאלות אשמח לענות העיקר שתעזרו לי בעניין :)
אחלה יום.

רותמנס
10-06-2015, 13:18:22
גם אני מצטרף לשאלות לאחר שאני מטיס את אחד הצעצועים בחודשיים האחרונים.
אני נהנה בעיקר לרחף ולצלם (לא FPV בעתיד הנראה לעין), ובתור התחלה אני מחפש רחפן יציב, אמין ולא מסובך מאד, אך אשמח ליכולת "חזרה הביתה" וטיסה במסלול לפי נ.צ.
גם אני מתלבט בין cx-20 או Quanum Nova (מה הבדל בינהם?)
מה דעתכם על IDEAFLY IFLY-4 Quadcopter? מתאים למתחיל?
אם יש לכם המלצה למשהו אחר בתקציב של סביב 1000-1500 ש"ח אשמח לשמוע.
תודה, רותם.

amir.frenkel
10-06-2015, 14:19:09
גם אני מצטרף לשאלות לאחר שאני מטיס את אחד הצעצועים בחודשיים האחרונים.
אני נהנה בעיקר לרחף ולצלם (לא FPV בעתיד הנראה לעין), ובתור התחלה אני מחפש רחפן יציב, אמין ולא מסובך מאד, אך אשמח ליכולת "חזרה הביתה" וטיסה במסלול לפי נ.צ.
גם אני מתלבט בין cx-20 או Quanum Nova (מה הבדל בינהם?)
מה דעתכם על IDEAFLY IFLY-4 Quadcopter? מתאים למתחיל?
אם יש לכם המלצה למשהו אחר בתקציב של סביב 1000-1500 ש"ח אשמח לשמוע.
תודה, רותם.

Nova ו CX-20 זה אותו דבר.
ברור לך שהרחפן הבסיסי לא כולל מצלמה? צריך להוסיף אותה בנפרד.

mini250
10-06-2015, 14:41:31
ההמלצה שלי קיט רחפן מיני250

nadavy
10-06-2015, 14:47:59
בתור אופציה גנרית?
קראת את הדיון?
ההמלצה שלי היא לא קיט רחפן מיני 250 במקרה הזה.

noamsmadja
10-06-2015, 17:44:19
רחפן מיני טס 6-7 דקות, אז זה ממש לא מה שאתה מחפש.

לא קניתי מעולם משהו מוכן מראש, את כולם בניתי בעצמי, כך שאני לא יכול לתת לך מידע נוסף :)

mini250
10-06-2015, 18:04:20
לא שמתי לב מצטער

rotem84
10-06-2015, 18:48:02
משהו באזור ה2000 שקל אפילו שיהיה משהו טוב ולא כמו הצעצוע הקיים.
אם זה משהו שצריך להשים עליו מצלמה גופרו אז יש לי כזאת בבית אם זה משהו שבא עם מצלמה משהו מובנה עוד יותר טוב..

לא פשוט להוציא עכשיו 4000 על פנטום 2 וי'זן.. בטח לא 7000 על פנטום 3
רוצה להטיס לא צעצוע אלא רחפן מקצועי יותר שגם עליו אלמד יותר ואתחיל אולי לצלם fpv ..

אם אתה מכירים אפילו דברים טובים מיד שנייה אשמח לשמוע, העיקר הוא לקבל המלצות לרחפנים טובים שעולים על הבקשה אם יש כאלו בארץ..

רותמנס
11-06-2015, 13:11:18
אני די סגור על CX-20 וראיתי שיש 3 גרסאות: ZERO Version, Open-source Version, and BigFlyShark version
מה ההבדלים בין הגרסאות? ואיזו מומלצת למתחיל?
תודה, רותם.

rotem84
11-06-2015, 14:05:46
הרחפן הזה נמכר גם בארץ ? או שאתה מתכוון להזמין מחו"ל ? כי ראיתי כל מיני מחירים באתרים שונים לא הבנתי מה באמת המחיר הרגיל שלו.
לא הבנתי מה היחודיות שלו שאתה סגור עליו, אשמח לשמוע מעט אני לפני הפנטום רוצה רחפן טוב יותר מהצעצוע הקיים ככה להשתפשף קצת יותר ולהיות יותר מקצועי.

רותמנס
11-06-2015, 15:15:01
הבחירה ברחפן הזה קשורה בעיקר למחיר האטרקטיבי שלו - 220$ ולתמורה שהוא נותן למחיר עם טייס אוטומטי ו-gps. אם אני ארגיש מחובר לתחביב בעוד מספר חודשים אני מאמין שאקנה קיט 450 ואבנה אחד לבד, אם לא אז "בזבזתי" 1000 ש"ח (אולי קצת פחות אם אצליח למכור אותו ביד2).
חבר מהקיבוץ נמצא על הקו לסינגפור והוא הסכים לקנות שם ולהביא איתו.

rotem84
11-06-2015, 18:02:47
בשביל ללמוד ולהשתפר מה נותן לנו טייס אוטומתי ? GPS עוד דבר טוב ככה יוכל לחזור הביתה אם יצא מהטווח.
אני אישית לא הייתי ממהר לבנות משהו עצמאי, מחפש ביד 2 כל מיני רחפנים בסכומים שאנו מחפשים, אבל אין לי ממש כיוון מה טוב ומה לא ולצערי קיבלנו כאן ממש מעט עזרה ככה שאני מרגיש כמו בהתחלה של הדיון.

noamsmadja
14-06-2015, 08:25:18
יש לי תחושה שרובנו כאן בפורום בנינו את הרחפנים שלנו בעצמנו.. כך שהבקיאות, שלי לפחות, ב"צעצועים" מוכנים היא נמוכה..

rotem84
14-06-2015, 20:02:26
אני מאמין שגם אני אגע בזה בשלב כלשהו, כרגע אני לא ממש מבין בעניין הרבה לכן לא רוצה לקפוץ מהר מדי לדבר הזה.
עזוב שאין לי שמץ מה באמת אני צריך לקנות .. גם אין לי טיפת שמץ איך אני מחבר הכל ובטח איך אני מגדיר כל דבר בנפרד או לשלט לטעמי זה הרבה מידע להתחלה חח