PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה יש צורך בפילטר נוסף? (בנזין)

maor456
14-06-2015, 10:38:14
היי
יש לי מנוע בנזין ואני משתמש במיכל דלק בקלנק הזה(שעושה עבודה טובה): http://www.amain.com/rc-airplanes/lynx-heli-m.o.a.s.-fuel-tank-clunk-lyx0090/p178923
יש לי בנוסף פילטר בין המיכל למנוע שלפעמים עושה לי קצת בעיות ואני רוצה להוריד אותו..השאלה האם למישהו יש את הקלאנק הזה והוא באמת עובד כפילטר למנוע? או שאני עדיין צריך את הפילטר שבדרך למנוע..?

תודה

lior.metargem
14-06-2015, 11:02:43
תוריד את הפילטר בין המיכל למנוע ותשאיר את הפילטר (כן זה פילטר), בתוך המיכל דלק .
במיכל תידלוק תוסיפ גם פילטר וטוס לשלום .
אצלי זה ככה שנים

flatspin
14-06-2015, 15:55:04
פילטר בין המיכל והמנוע מהווה פתח לתקלות. שמור על ניקיון הדלק במיכל, כפי שהציע לך קודמי, ואתה מסודר. בקרבורטור יש פילטר נוסף שהגישה אליו נוחה וקלה, כך שאין לך צורך לדאוג. מכסימום פתיחת בורג אחד וזה הכל.

TazmanianDevil
15-06-2015, 21:46:49
הנ"ל לא משמש רק כפילטר אלא גם כספוג כאשר הקלאנק לא נוגע בנוזל הדלק, עדיין הוא ספוג עם נוזל בספוג עצמו כך שכל הזמן יש תנועה סדירה של נוזל...עיניין של שניות בודדות.
לעיניין פילטר נוסף על קו צינור המיכל קרבוראטור.
אני כן ממליץ לשים אחד כי זה פותר המון בעיות של סינון. אבל...אם אין לך זמן וכוח להתעסק עם הניקיון שלו כי כן זו התעסקות אתה יכול להוריד אותו אבל שים לב, כאשר אתה ממלא את המיכל
אל תמלא אותו דרך הקו הזה של הקלאנק כי בתכלס אם אתה מזרים דלק לא נקי מהג'ריקאן, הפילטר עובד בכיוון השני וכל הליכלוך נשאר בצינור של קו המיכל קרבוראטור.
עשה מיכל עם 3 פתחים...אוויר, קרבוראטור, מילוי.
בכל מקרה אני ממליץ מהג'ריקאן שיהיה לך פילטר פנימי בתוכו, פילטר לפני המשאבה ופילטר אחרי המשאבה, פילטר זה שיהיה כמה שיותר קרוב לפיית התדלוק...