התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! שלט 9X מקלט D8R PLUS עובד PPM בקר NAZE C-FLIGHT לאחר חימוש אני לא מצליח להפעיל מנועים

h107c
30-06-2015, 10:28:05
דרך clean flight אני מצליח להפעיל מנועים אחד אחד.

אבל בשלט בחימוש אני רואה את הלד נדלק קבוע ל-5 שניות על הבקר NAZE, כבה, אני מנסה להרים מצערת, המנועים לא מופעלים.

למישהו יש רעיון?

מקלט עובד PPM לאחר צריבת תוכנה מתאימה, אם יש קשר.

תודה.

AvivT
30-06-2015, 11:11:15
בקונפיגורטור אתה רואה את הסטיקים זזים כמו שצריך בלשונית Receiver?

h107c
30-06-2015, 11:20:35
כן.
אבל מישהו עזר לי, ועכשיו זה עובד.

היה מסומן לי בclean flight - v- שכשמחמשים המנועים לא יעבדו.

תודה אביב.

נ.ב. אני עדיין מחפש משדר וידאו 5.8 אם יש למישהו במחיר שפוי.

h107c
30-06-2015, 12:30:10
מתברר שמה שעובד לי זה מצב מסוכן.

כשאני דורך המנועים מתחילים לעבוד, והורדת המצערת למינימום לא מכבה את המנועים, רק סטיק שמאלה ולמטה.

יש פתרון?

nitbeat
30-06-2015, 12:38:48
מתברר שמה שעובד לי זה מצב מסוכן.

כשאני דורך המנועים מתחילים לעבוד, והורדת המצערת למינימום לא מכבה את המנועים, רק סטיק שמאלה ולמטה.

יש פתרון?

האופציה לסיבוב המנועים אחרי חימוש לא מומלצת,
היא לא קשורה לפיתרון - אמור לעבוד לך גם שהאופציה איננה מופעלת !

מוזר שזה עזר, נשמע כמו באג.

אולי נסה לעדכן ל FIRMWARE הכי עדכני (STABLE)
לבצע FACTORY RESET

ולקנפג הכל מחדש :)

AvivT
30-06-2015, 14:30:09
טעות ניצן.
צריך לסמן את motor_stop כדי שהמנועים לא יסתובבו בזמן דריכה. אחרת הם כן יסתובבו. זה לא באג זה פיצ'ר :)
ולשאלה האם זה מסוכן או לא, אז יש אסכולה שדווקא תומכת בזה שהם כן יסתובבו בדריכה, כי ככה אתה יודע שהבקר דרוך, ולא תתקרב לרחפן דרוך כי המנועים שם מסתובבים.
בכל מקרה אצלי מכוון שהם לא יסתובבו בזמן דריכה, והבקר יוצא מדריכה אחרי 7 שניות ללא מצערת.

nitbeat
30-06-2015, 15:26:35
טעות ניצן.
צריך לסמן את motor_stop כדי שהמנועים לא יסתובבו בזמן דריכה. אחרת הם כן יסתובבו. זה לא באג זה פיצ'ר :)
ולשאלה האם זה מסוכן או לא, אז יש אסכולה שדווקא תומכת בזה שהם כן יסתובבו בדריכה, כי ככה אתה יודע שהבקר דרוך, ולא תתקרב לרחפן דרוך כי המנועים שם מסתובבים.
בכל מקרה אצלי מכוון שהם לא יסתובבו בזמן דריכה, והבקר יוצא מדריכה אחרי 7 שניות ללא מצערת.

לא הבנת...

הבאג הוא, שהמצערת איננה מפעילה את המנועים
רק שהוא מוריד את הוי מהסימון זה עובד...

זה מוזר, לא אמור להיות מן הסתם.
בשתי האופציות (עם וי , בלי וי) הרחפן אמור להפעיל מנועים שהוא מעלה מצערת :)

h107c
30-06-2015, 16:46:52
ניצן.
עשיתי כעצתך, עדכנתי תוכנה.
לא עשיתי פקטורי ריסט.
עשיתי רק דבר אחד על דעת עצמי ותגיד לי אם זה טוב...
בmodes לחצתי על arm range וראיתי שם את המהירות שהגדרתי מינימום 1100 (היה 1150) מקסימום 1900 היה 1850.
כרגע אני דורך, המנועים לא נדלקים, והמצערת מפעילה מנועים.

תודה.

השאלה אם מה שעשיתי בrange arm זה טוב?

h107c
30-06-2015, 22:15:21
עדכון.

הבעיה נפתרת וחוזרת.

הרחפן מחובר לקלין פלייט, אני דורך, מנסה להרים מצערת, אין תגובה מהמנועים גם כשהמצערת עד הסוף על 1950.
להסיר את הסימון V בכדי שבדריכה המנועים ידלקו אני לא רוצה.
הפתרון היחיד שעובד עד שאני מאתחל את הרחפן הוא, לחיצה על MODES>ARM<RANGE ואז אני לוחץ למטה SAVE.
הוא שומר, אני דורך, והמנועים לא נדלקים לבד, אלא רק כשאני פותח מצערת, ואז זה עובד יפה.
הבעיה שכשאני מכבה את הרחפן, זה כאילו לא נשמר, גם אם עשיתי בדף הראשי SAVE AND REBOOT.

128233