PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות הודעה מצערת

אסף1
07-07-2015, 13:30:19
יום שישי האחרון הלך לעולמו טרם עת אייל משה, מדריך הטיסנאות של מאות מילדי מבשרת ציון.
למעלה מעשור שאייל מדריך באהבה ובמסירות במתנ"ס הרקפת בימי חמישי. בניית טיסנים, מורשת קרב, מפגשים מיוחדים עם אנשי חיל האוויר וסיורים לבסיסים ברחבי הארץ. כל אלה היו מנת חלקם של תלמידיו.
בשבועות האחרונים בהם הוא לא היה בקו הבריאות, הוא התעקש לקיים את כל המפגשים כי "ילד שממתין למדריך שלו בשעה ארבע, לא מבין מה זה מדריך חולה, הוא רוצה להתקדם בטיסן שלו".
היו מקרים בהם הוא השתחרר מביה"ח בשעות הצהריים, ושעתיים אח"כ עמד ובנה טיסנים עם הילדים, בלי שאף אחד מהם ירגיש.
הוא גייס את כל כוחותיו על מנת לסיים את שנת הלימודים, בלי להחסיר אפילו מפגש אחד.
בשיעור האחרון, ביום חמישי, לפני עשרה ימים, בכוחות שלא היה ברור מאיפה הוא שואב, הוא עמד והטיס איתם את הטיסנים בחצר המתנ"ס.
בשיחת הסיכום של השנה, הוא הסביר לילדים שהוא זקוק לשנת חופשה, עבור עצמו. ואיחל להם שישמרו על עצמם במהלך החופשה, והוא יחזור וייפגש איתם לאחר החופשה שלו.
ה"חופשה" שלו היתה אמור להיות השתלת כבד.
ב-3 ביולי גופו קרס.
יהי זכרו ברוך

בנימה אישית אוסיף שאייל היה הבן אדם שמכר לי את המערכת טיסן שלט מנוע הראשונה שלי ובכך נחשפתי לעולם ששינה את חיי וכנראה את חיי ילדי (לטובה כמובן) ועל כך אני מודה לו.

רן ענבר
07-07-2015, 13:40:46
עצוב לקרוא...
לא הכרתי אבל ללא ספק אבדה גדולה.

תנחומים.

רן ענבר

tomy669
07-07-2015, 14:04:01
היה המורה שלי בילדותי. לימד בכל אזור ירושלים. כמעט על כל רכב הייתה מדבקה שלו "נוגעים בשמיים" יהיה זכרו ברוך!

solly
07-07-2015, 15:02:09
ממש עצוב. יהה זכרו ברוך!

mozman11
07-07-2015, 18:46:50
תנחומים למשפחה ולחבריו

TazmanianDevil
07-07-2015, 22:59:53
עצוב ביותר !
תנחומי הכנים למשפחה לחברים ולתלמידים שאיבדו איש מדהים.

guys234
08-07-2015, 05:52:52
עצוב מאוד...
הוא לימד אותי לבנות טיסנים מבלזה ועזר לי לבנות את הטיסן הראשון שלי עם מנוע קוקס ועם חבל כך שהטיסן מסתובב סביבך.
זה היה בערך לפני 22 שנים בחוג במתנס בירושלים. תנחומים.

4X-AVI
08-07-2015, 09:51:16
עצוב מאוד לקרוא על כך.
אני בטוח שהוא השפיע על חייהם של ילדים רבים שבחרו בטיסנאות כתחביב לשנים ארוכות.התחלה טובה עושה את ההבדל.
מותו הפתאומי של אייל משה גורם לי להיזכר בניסים גלילה ז"ל,שהיה מדריך טיסנים מבית שאן והבעלים של טיסן העמק בעפולה.
הכרתי אותו כאשר הדריך בחוג טיסנאות במתנ"ס פירסט בטבריה בשנים 87 88 וממנו קניתי קיט של טיסן כבלים ואחר כך גם את הקיושו פגאסוס - מכונית פשוטה ונהדרת שחזרה לחיים לפני חודשים ספורים (ועל כך בהמשך בפורום מכוניות).
מדי פעם הייתי עוצר אצלו בעפולה להסניף קצת ניטרו שרוף ולשאול בשלומו.
באחת הנסיעות שלי לתל אביב עצרתי בעפולה ליד החנות למרות שהיא היתה סגורה.
כשהתקרבתי ראיתי על הדלת דף שמישהו כתב בכתב יד ועליו הודעה על מותו של ניסים ועל פרטי השבעה.
הופתעתי והצטערתי לגלות שהאיש שהיה כה נלהב להדריך ולהסביר ולדבר על טיסנים,איננו.
הוא היה איש פשוט וטוב לב.הוא לא עשה כסף מטיסנים (היה עובד לפרנסתו במחלבת אלון תבור) - הוא עסק בתחום בגלל האהבה לתחביב ולהדרכת ילדים.
אנשים כמוהו וכמו אייל משה משאירים חותם בילדים שהופכים לטיסנאים.
אני מקווה שאיפשהו למעלה הם יושבים יחד ומנסים להניע מנוע סורר או חותכים פרופילים לדאון חדש...

יהי זכרם ברוך

ZvikaF
08-07-2015, 10:08:43
עצוב לשמוע,ננוחם בטוב שהם הביאו לעולם :(

mustaki
08-07-2015, 11:27:52
תנחומים למשפחה ולחברים

edgarfov
08-07-2015, 18:47:23
תנחומים ,מצטער לשמוע.

א.