PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה 9xr pro

yoni71
01-08-2015, 07:49:08
שלום לכולם
היום אפשר לקנות את ה-9xr pro ב- 86 יורו כולל משלוח בהוביקינג שזה פחות מ380 ש"ח.
כרגע יש לי את ה-9x .
יש לי כבר מודול של frsky.
אבל הביקורות ברשת לא מתלהבות, השאלה היא האם זה שלט שאהיה מרוצה ממנו או שעדיף להוסיף עוד 600 ש"ח ולקחת את הטראניס בכל זאת? כמובן שאם ההבדל לא מצדיק 600 ש"ח לדעתכם אז אשמח לדעת.
אני לא רוצה שהפיד הזה יתחיל ויכוח שזה זבל סיני וכו זה לא מעניין אותי אני לא הולך להשתתף האליפות העולם עודד!!! אז בבקשה כל אלו שחושבים שזה זבל סיני ולא ממש השתמשו בשלטים הנ"ל לאורך זמן נא לא להגיב.
תודה.

wind556
01-08-2015, 09:17:13
אתה צריך להפנים שאין לזה בכלל קשר לאליפות העולם או לרמת הטסה
ככל שיהיה לך שלט טוב יותר יהיו לך חיים קלים יותר, תיכנות מדוייק נוח ונכון יותר והטסה אחרת לגמרי מבחינת קלות ניהוג הטיסן. ובשורה התחתונה הרבה יותר הנאה מהתחביב
ונהפוך הוא, מטיס וותיק יכול להסתדר גם עם שלט גרוע, מטיס פחות מנוסה יהנה יותר ככל שהשלט יהיה טוב יותר.
ואני השתמשתי ומשתמש בשלטים הסיניים האלה כל הזמן ובכמויות, הרבה יותר מהמטיס הממוצע, וכנראה גם הרבה יותר ממך, ואין אפילו אחד מהם שעובד כמו ששלט צריך לעבוד.
הבעיה היא שרק אם תשנה את תפיסת עולמך תדע על מה אני מדבר, ועד שלא יהיה לך שלט נורמלי לא תבין את גודל ההבדל.
ואגב עלויות, ניתן לקנות היום ב200$ את הDX6, שזה שלט מצויין ועולה באיכותו על כל שלט שהזכרת במאות אחוזים ולכל הדעות במחיר נוח להפליא גם למי שמתשה להוציא סכומים גבוהים יותר.
אבל...
מי שנעול על קונספט שהמעלה היחידה שלו היא המחיר, יהיה מאד קשה לו לשנות את נקודת המבט

merkur
01-08-2015, 11:28:32
ללא ספק הטראניס...
הנה מה שיש לברוס להגיד על הפרו...

http://youtu.be/cdnXafZ6D8g

offer
01-08-2015, 13:16:46
טרניס זו קניה מצוינת!! אם אתה יודע להפעיל אותו.
לי יש שניים ולא מחליף

-- עופר --

wind556
02-08-2015, 09:51:09
טרניס זו קניה מצוינת!! אם אתה יודע להפעיל אותו.
לי יש שניים ולא מחליף

-- עופר --

עופר ידידי היקר, מילת המפתח היא "אם אתה יודע להפעיל אותו"
רוב האנשים לא יודעים, רוב האנשים רוצים לטיס ולא להתעסק עם הגדרות השלט שאינן ידידותיות למשתמש שאינו איש תוכנה
עבור רוב המשתמשים השלט הזה הוא סיוט מהלך (או מעופף) :cool:

Moti007
02-08-2015, 10:14:36
הטראניס מדהים ותיכנות כלכך קל