PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה push rods לסאמיט

Saar Kaplanski
11-08-2015, 16:03:11
מצאתי את אלה http://www.rcmart.com/traxxas-5318x-push-p-29684.html?cPath=595_739_1396 אבל כתוב שזה מתאים לRocker Arm 5357 ואני לא יודע אם זה מה שבא עם הסאמיט
בקיצור אלה טובים בשבילי??

losi 8
11-08-2015, 18:29:41
תקנה את המקורי אם נשבר,המשופרים אתה לא צריך באירבו המשופרים גם אם נשבר מה שנשבר זה הפלסטיק ולא המוט.(בבראשלס....שמופעל עליו פי 2 יותר עומס בגלל המערכת)
את המוט ברזל המקורי הוא לא נשבר זה קודם כל(אלה אם תעיף תרכב 7-8 מטר)פשוט תקנה את זה.
http://www.ebay.com/itm/Traxxas-Large-Rod-Ends-Hollow-Balls-E-Revo-E-T-Maxx-Rustler-Summit-RC-Car-5347-/141671445797?hash=item20fc46b525
ואתה מסודר.

אם בא לך לשפר משהו תוותר על המוטות זה חלק שלא נשבר.(המוט)ואת הפלסטקים השחורים תחליף וזהו אם נשבר ויספיק לך החבילה למעלה הרבה מאוד זמן וזה דקה להחליף זה מתחבר למוט בהברגה פחות מ10 שניות להחליף.
אם אתה רוצה לשפר תשפר משהו מועיל ובסאמיט זה הסרוו.....לא צריך לשפר ברכב הזה כלום הרכב טוב כמו שהוא.(בתנאי שאתה עם המערכת בראשד כמובן)
ואם בכל זאת אתה רוצה בגלל שזה יפה כן זה מתאים.

Saar Kaplanski
11-08-2015, 18:47:50
זהו מה שקרה זה שאני העפתי את הרכב במהירות מפגרת ממדרגה גדולה באלכסון אז הרכב פגע ברצפה ואז עף על מכונית עם הגלגל והמוט התעקם
אז חשבתי שאצטרך את המחוזקים נראה לי שבכל זאת נקנה אותם כי הם לא כל כך יקרים (והם אדומים!!!!!!!) חח בכל זאת תודה
נ.ב
יש לי על הרכב מערכת בראשלס עם שישה תאים....

losi 8
11-08-2015, 19:09:08
ואו,לא ידעתי שקיים הבן אדם שמצליח לעקם מוט מתכת שמחובר לקפיץ ככה שאפילו מכה הוא לא מקבל הוא יורד עם הזרועה אם יתעקם קבלת מכה חזקה בטרוף.
תקנה תאדומים אם הצלחת לעקם...אם אתה הצלחת לעקם תמוט תעבור על כל הרכב שאין סדקים זה חלק שכמעט בילתי אפשרי לעקם.

אתה מאבד את העניין של הסאמיט....
אני לא יגיד לך מה לעשות אבל אם רק עברת ל6 תאים תחזור ל4 מהר אם אתה לא רוצה לטחון כל חלק אפשרי ברכב.
ואם אתה שם לב שהרכב סוטה ימינה שמאלה בקפיצות אתה יכל לשחק עם ההגה ימינה שמאלה ולאזן תרכב...
כמה זמן אתה עם 6 תאים ברכב+מה הבלאי?

Saar Kaplanski
11-08-2015, 19:30:47
קניתי את הרכב לפני 8-9 חודשים ואחרי חודש או חודשים החלפתי לברשלס עם שישה תאים אני חייב להגיד שזה רכב מאוד חזק הוא נוסע מאוד יפה והוא כן יודע לזחול ואין כמעט בלאי, אתה בטח תגיד הוא לא מטפל ברכב וכאלה אבל לא. אני כמעט כל שבועיים מנקה אותו באופן יסודי זאת אומרת מפרק כמעט את כולו מנקה ומרכיב חזרה (לפעמים גם אם החלק לא שבור אני מחליף כי הוא לא נראה לי...) הדבר היחיד שנשבר לי זה צירייה

losi 8
11-08-2015, 20:05:01
אני מכיר את הסאמיט וזה אחלה רכב ברוב המקומות.
אם אתה מסיע מעל לחצי שנה עם 6 תאים ולא החלפת שום חלק אתה מסיע עדין עם הרבה רגש כנראה....

ותחזוקה לא צריך להגזים לפרק להרכיב...סתם טוחן תהברגות צריך פעם בחצי שנה\שנה תלוי כמה אתה מסיע לפרק את הדיפים ולשמן ואת המייסבים להחליף אם יש צורך.
תחזוקה אחרי נסיעה להפוך תרכב לנער ו2 דקות לעבור שאין שום דבר משוחרר ומברשת בבית זה מספיק.
אבל אם אין בלאי וזה רק ציריה זה 6-7 חודשים כנראה שבאופן שאתה מסיע בעדינות.

Alonjp
12-08-2015, 06:58:02
המוטות אלומיניום (כאילו משופרים) חלשים יותר מהמקוריים.
הייתי מוותר על ״השיפור״ הזה.