צפייה בגרסה מלאה : עזרה! החזרת הLosi 8ight לנסיעה
zanski
30-09-2015, 19:32:56
אז ככה יש לי לוסי 8ight חשמלית מוסבת שנשרף לה הבקר, המנוע לא משהו גם וזה מה שגרם לבקר להשרף אבל אני מאמין שסידרתי את הבעיה איתו, אני צריך שתציעו לי כאן בקר סביר שיעבוד טוב איתה במחיר של בערך 200~300 ש"ח.
עוד משהו, יש לי קיט של losi 8ight, בלי שום אלקטרוניקה עליה, או שלט. חבר שלי מעוניין להכין אותה לנסיעה, הקיט כולל את השלדה גלגלים בלמים והכל בעצם מלבד האלקטרוניקה, הוא יכול להשקיע סכום של בערך 1000 ש"ח, דברים יד שנייה או מהאינטרנט יתקבלו בברכה, יש מצב לסדר לי רשימה שלו וקישורים מהאינטרנט בסכום של עד 1000 ש"ח בשבילו?
תודה לכל העוזרים.
PHANTA
30-09-2015, 20:28:34
אתה צריך לתת דגם של מנוע בשבילך.
ובשביל חבר שלך, לא נראה שאפשר למצוא מערכת 8\1 כולל סוללות והכל באלף.. רק סוללות לפחות 600-800 שקלים.
רן ענבר
30-09-2015, 21:53:01
שלום וברוך הבא לאתר ולפורום
אני יכול לזרוק עליך שורה של קישורים אבל לדעתי זה לא יעזור
בקר לא נשרף סתם
גם מנוע לא.
יש לזה סיבות שבד"כ נובעות מתחזוקה לקויה של הרכב.
יש לא מעט חובבים שמסיעים את הרכב ולא יודעים בכלל שצריך לטפל בו
לדוגמה: מתי החלפו לרכב שלך או של חבר שלך שמנים ומיסבים?
מתי ניקית אותו בצורה יסודית לאחרונה?
בקישור הבא תוכל לחקרוא על תחזוקת רכב חשמלי:http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=69145
200-300 ש"ח לבקר?
זה מגביל אותך בקושי למוצרים סיניים
שלא לדבר על 1000 ש"ח לכל האלקטרוניה [לחבר שלך]...
יש לו כפתור והוא רוצה לתפור לו חולצה...
אני מציע שני דברים:
א. תקראו:
תקראו את המאמרים הבאים:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=57654
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=69724
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=57757
זה יעזור לכם להבין טיפה את חשיבות פרמטר מסויים על פרמטר אחר וגם קצת איך דברים עובדים.
ב. הדבר השני הוא לציין ולהעלות תמונות של הציוד שיש לכם ע"מ שנוכל להבין איפה אנחנו עומדים
תנסה לתת יותר פרוט על הציוד שיש לך, מצבו:
תמונות יעזרו במידה ואתה לא יודע לפרט בכתב
איזה מנוע/ בקר [לפני שנשרפו]?
איזה סוללות?
איזה מטען?
איזה שלט?
איזה סרוו?
איזו ערכת הסבה?
רן ענבר
zanski
30-09-2015, 22:01:57
מקום בבוקר אעשה כמה תמונות שך הציוד ואפרט
zanski
01-10-2015, 12:27:30
132033132034132035132036132037
זאת הייתה הלוסי של יניב ירוס אם אתם מכירים, לפני הרבה זמן, קניתי אותה ממנו כולל הקיט ספייר.
ושוב, ביקשתי שתנסו למצוא משהו הכי זול, ועזבו סוללות, אז את אני אקנה בנפרד, או אקח מחבר כאן שכבר לא משתמש. בקשר למטען אני משתמש בבייסיק ההוא, שחור.
losi 8
01-10-2015, 13:56:57
זאת מערכת פשוט מצויינת ולא מצאתי עליה בעיות וחרשתי על הבקר הזה.
זה בקר פשוט מצויין שאני מכיר חברה שמשתמשים בו ועובר מבן אדם לבן אדם וחוזר אלהם כבר מ2010 והוא עובד כמו חדש ואין תלונות על הבקר הזה פשוט אין גם בעולם אין עליו תלונות.
http://www.ebay.com/itm/Hobbywing-EZRUN-WP-SC8-Waterproof-120A-Brushless-ESC-Speed-Controller-Truck-/331137020423?hash=item4d194df207
מנוע.
http://www.ebay.com/itm/Leopard-4-poles-Brushless-Motor-LBP3674-2-5D-2650KV-For-1-8-Rc-Leopard-Hobby-/201392779573?hash=item2ee3f1f135
זאת מערכת שיש ל3 חברה שאני מסיע איתם המון והרכבים שלהם פשוט מטורפים ומנצלים תמערכות עד הסוף כבר המון זמן ועובדים כמו חדש.
רצית מערכת זולה שעושה תעבודה מעולה קבלת...
כמו שרן כתב עכשיו צריך להבין למה הלך לך הבקר.(ויכל להיות בלי סיבה זה מכשיר אלקטרוני בידיוק כמו טלפון לפעמים)
מאיפה אתה בארץ?
zanski
01-10-2015, 14:24:23
מהשרון, פרדס חנה. ליד קיסריה, חדרה וכו'.
אז אם נניח אני לוקח את המנוע הזה
http://www.ebay.com/itm/Leopard-4-poles-Brushless-Motor-LBP3674-2-5D-2650KV-For-1-8-Rc-Leopard-Hobby-/201392779573?hash=item2ee3f1f135&rmvSB=true
הבקר הזה
http://www.ebay.com/itm/Hobbywing-EZRUN-WP-SC8-Waterproof-120A-Brushless-ESC-Speed-Controller-Truck-/331137020423?hash=item4d194df207&rmvSB=true
השלט הזו
http://www.ebay.com/itm/FS-GT2-2CH-2-4-GHz-Radio-Remote-Control-Transmitter-and-Receiver-RC-Car-Boat-FE-/331518635976?hash=item4d300cefc8
הסרוו הזה
http://www.ebay.com/itm/Power-HD-Alum-Durable-D-21HV-Digital-Servo-Titanium-Alloy-Gear-Car-1-8-D-21HV-/131453818952?hash=item1e9b421848
יוצא שכיסיתי כמעט הכל ב819 שח, ונשאר לי עוד 200 שקל לאביזרים נלווים וכו' (לא כולל סוללות)
אז למה בעצם לא אוכל להרכיב את הקיט ב1000?
רן ענבר
01-10-2015, 14:30:52
אני אחזור לתגובה ששלחתי לך פעם...בפורום אחר.
הבקר שהלך לך הוא ממבה מאנסטר.
אחד היתרונות של המערכת הזו הוא שיש להם שרות מצויין.
שלח את הבקר, ורוב הסיכויים שתקבל חדש... אולי אפילו משודרג.
כל מה שזה יעלה לך זה משלוח לחו"ל.
אני הייתי מחליף בקר ממבה מאנסטר רק בבקר ממבה מאנסטר אחר.
אני עדיין בדעה שכנראה גם הבקר החדש צפוי ללכת ...
רן ענבר
zanski
01-10-2015, 14:33:22
הבקר הקודם הלך כי המנוע היה על הפנים ומשוחרר בקצה, הוא התחמם בטירוף ולא שמתי לב, כשהאוטו דמם שמתי לב שהמנוע לוהט.. את הבקר הבאתי לחבר שחבר שאבא שלו יצליח לסדר, זה היה מזמן, אני בספק אם זה עוד אצלו אז לא ככ רלוונטי לשלוח לו את זה, אני לא מכחיש את הסיבה למה שקרה לבקר ולא טוען חלילה שממבה מאנסטר לא טובים. פשוט לבקר חדש הם קצת יקרים לי אם אוכל ללכת על משהו יותר זול שעושה את העבודה.
רן ענבר
01-10-2015, 14:39:09
לא ציינת מה הקיט של חבר שלך.
השילדה שבתמונה היא ללא דיפ מרכזי וערכת הסבה...אולי גם עוד חלקים.
אני תמיד אומר שלקחת רכב ולאבזר אותו בכל מיני חלקים הכי זולים שמצאת באי בי...זה לא מתקדם טוב.
תתקשר לאותו חבר ותשאל על הבקר שלך.
המנוע, ייתכן ובסך הכול צריך להחליף לו מיסב ב 20 ש"ח וזהו...
אתה יכול לקנות רכיב אחד זול...לא למלא את כל הרכב הרכיבים זולים...
כל יומיים יתפגר לך חלק אחר במערכת...ובסוף הזול יהיה יקר...יקר מאוד.
רן ענבר
zanski
01-10-2015, 14:46:25
עכשיו אני יוצר קשר עם החבר, בקשר לקיט זה לוסי גם, כמו שלי, אם זאת השאלה.. ובקשר לרכיבים זולים, כל הקישורים של האביזרים שציינו פה הם על הפנים? אי אפשר להריץ מכונית כמו שצריך עם ציוד פחות ממבה? זאת כוונתך?
רן ענבר
01-10-2015, 15:12:33
א. אפשר להסיע רכב גם עם מערכות פחות טובות ממבה...
יש הרבה כאלו.
מה שלדעתי פחות טוב הוא השילוב.
שילב של מנוע מתוצרת סינית זולה עם בקר לא משהו עם שלט פשוט וסרוו שאיש לא שמע עליו עלול להיות בעייתי.
רוצה לחסוך?
תחסוך בסרוו ושלט אבל תקנה מנוע ובקר טובים.
תקנה מנוע ובקר מאותה סידרה מאותו יצרן...כאלו שמגיעים יחד כקומבו.
מנוע, לא יותר מהיר מ 2200kv
סרוו, אולי זה יהיה סרוו טוב ואולי לא...
אני מאמין שציוד טוב הוא בסיס לאמינות הרכב (יחד עם תחזוקה נכונה)
ב. לגבי השילדה של חבר שלך:
היא לא השילדה שבתמונות?
לשילדה שבתמונות חסרים חלקים.
ג. את המנוע שלך נראה לי שאפשר לתקן בעלות נמוכה מאוד
רן ענבר
losi 8
01-10-2015, 15:33:56
בקשר לרכיבים הזולים זה מוצר שהוא סיני....וזה שהוא סיני לא אומר שהוא לא טוב.
אני לא ראיתי תגובה אחת על הבקר SC 8 שהוא שרוף והוא עובר אצל חבר .(שאני מסיע איתו לפחות פעמיים בשבוע)הבקר עובר גהנום ושורד כמו גדול.
מבחינת ביצועים אתה לא תתאכזב זאת מערכת שאם תרצה תביא תרכב שלך ל100+ קמש בשקט בלי לחמם יותר מידי את המערכת.
אני מדבר רק על המערכת.
רן לפי מה אתה יודע שהבקר SC 8 כזה גרוע?מבחינת ביצועים הוא מצויין הוא פשוט מפלצת.
הממבה יש המון חברה עם בקרים שרופים אבל המון בצורה לא הגיונית.
הבנתי שממבה פעם היו להיט אבל עם הזמן נהיו יותר ויותר בקרי ממבה שרופים וזה נהפך למגפה וזה לא הגיוני שיש כ"כ הרבה חברה עם מערכות של ממבה שרופות...אחד מתוך כמה לאחד נשרף זה לא הגיוני לא יודע מה נסגר איתם.
יש סיפור מצחיק עם הבאחה מוסבת בנוקיה.
קנה תמערכת 5\1 של קאסטאל...שם בטריה נשרף מיד,שלח החליפו שוב...ושוב.(3 פעמים)
נמאס וקנה מנוע של לאופרד+בקר של הוביווינג EZ 150 ומרוצה עד השמיים.(והמערכת של קאסטאל יושבת אצלו בבית)
יש המון חברה עם סיפורים דומים זה פשוט לא נתפס.(וזה לא סיפורים מעשיות זה סיפורים שקורים בנוקיה ורואים תרכבים)
רן לפי מה אתה קובע שהבקר SC 8 גרוע?או המנוע של לאופרד?והממבה יותר טובה?לא בא בגישה כזאת פשוט מעניין אותי ראית את הבקר sc 8 שרוף?
רן כל מה שאתה אומר זה קדוש ויחסוך המון כסף וגם לי חסכת כנראה סרוו חדש עם הכיוון....רק עם המערכת אני פחות מסכים.
יותר מידי חברה עם בקרים דפוקים.
עריכה:ברח לי מהראש יש משהו בצפון שמתעסק המון עם בקרי ממבה...שלח לי את המספר שלך בפרטי אם אתה מוצא את הבקר ממבה הקודם הוא יוכל לקנות אותו מימך..בכל מצב.
zanski
01-10-2015, 15:48:45
הבנתי, סבבה. ורן, הקיט שבתמונה זה זה, כן, חסרים חלקים שאותן אני מאמין שניתן להשלים ב100~200 שח לא?
בקשר למערכת, אין לי בעיה לקנות את המנוע והבקר מאותה הסדרה, רק תציע לי סדרה, יש לך משהו סביר להציע מלבד ממבה שהם רוצים על מנוע ובקר 800? משהו ב500~600 לשניהם נגיד?
בהקשר לסרוו ושלט, תן לי גם קישורים מEBAY אם יש לך לסרוו ושלט זולים ונחמדים.
רן ענבר
01-10-2015, 15:48:51
א. לא קבעתי שזה מנוע או בקר גרוע.
טענתי שזה עלול להיות שילוב לא מוצלח.
ב. מהניסיון שלי, ראיתי כבר לא מעט מסיעים שמשלבים מנוע של חברה א עם בקר של חברה ב... ואחר כך לא מבינים למה זה לא עובד.
ולכן רציתי שיקנה סט...
ג. לי יש מערכת של ממבה מאנסטר שכבר שכחתי מתי קניתי...
גם המערכת שמכרתי עם רכב לפני חמש שנים עדיין פועלת...
אין לי מושג למה לאנשים יש תקלות...
שורה תחתונה, כשיש לך תקלה יש לך יש לך אחראיות... ואתה בעצמך אמרת את זה.
בכל מקרה... לא לקנות לאופורד...זה המיץ של הזבל.
רוצה בקר sc8 תקנה אותו עם מנוע מקורים ופחות מ 2200kv.
ד. לקיט שבתמונה חסרים חלקים
ערכת הסבה כ 80 דולר
דיפ מרכזי כ 50 דולר...
בית דיפ ושטויות עוד כמה דולר...
ורק אז תגלה שיסר לך עוד משהו.
זה לא פשוט להשלים רכב על פי תמונה.
רן ענבר
losi 8
01-10-2015, 16:23:11
זה שילוב מאוד מוצלח,אני משווה אותם לממבה יש וורזה עם פיניון טיפה יותר קטן מהEB4 מבחינת ביצועים אני יגיד את זה עדין....
הEB4 עושה צחוק מכל רכב אחר שם אין מילה אחרת בגלל המערכת.על הפול אי אפשר ללחוץ בכלל רק בכביש בערד אפשר לנצל תמערכת הזאת.(יש על הרכב SC8 ואת המנוע 2650)
אין בעיה לשלב את המנוע והבקר האלה הם הולכים מצויין ביחד אני מסיע תEB4 קצת והמערכת נורא עוצמתית שקשה להסביר הרכב פשוט צועק אני בטוח שאם משהו יעשה את זה עם הממבה היא תשרף וזה קורה ללא מעט חברה שנוסעים יותר מהר מימה שרצוי.
אז א' ב' לא רלוונטי.
ג.קנית את המערכת שהיא היית מוצלחת ליפני 5 שנים שהיית אולי V1 הV1 היה מוצלח שהיה מיוצר בארצות הברית,היום הממבה מונסטר V2 לא מוצלח בעליל.(אין לי בעיה
אבל יצא בקר mamba X...ניר מהפורום פה הזמין אותה אין עליה יותר מידי תגובות כי היא דיי חדשה צריך לחכות נראה אם הם פתרו את כל הבעיות.
לאנשים יש תקלות בגלל שקנו תמערכת איך שהיא היום ולא ליפני 5 שנים,בשטח ללא ספק המערכות הסיניות הם השולטות היום והבקרים נורא עמידים נגד גזרים יש להם כמיות A ל0.10+- יכולים לקבל פיק אמפר מטורף שקאסטאל לא מפרסמים בכלל את הנתון הזה כנראה נורא נמוך)
לא נעים לי לכתוב את זה...אבל אני מסיע 3 פעמים בשבוע ונפגש המון עם חברה שונים והמערכות של הוביווינג פשוט מוכיחות את עצמם.(ובבקר של הsc 8 יש בונוסים שזה סנסור ויש BEC חזק סרוואים של סוואקס 7.4V בלי בעיות)
והממבה מתפגרת בשטח אין מילה אחרת ב4.5 חודשים שאני בתחום ראיתי המון בקרי ממבה נדפקים.
אולי לא מטפלים ברכב כמו שצריך אבל גם החברה עם המערכות הסיניות לא מטפלים מושלם ברכב רק שיש בעיה פותרים.
אני ממליץ לך על הבקר SC8 והמנוע של לאופרד.....זה באמת שילוב מנצח.
רן ענבר
01-10-2015, 17:13:16
כל מערכת מוכיחה את עצמה... עד שאתה צריך שרות...
במערכות של קאסטל קריאיישנז תקבל שרות...
ממבה מאנסטר x בנתיים קוצרת שבחים
באתר ביג סקוויד נתנו לה דרוג A
לא ראיתי עדיין מוצר שקיבל דרוג שכזה.
מנועי הלאופורד שהיו לי וגם לחברים שלי, החזיקו מעט מאוד זמן מעמד.
כך שאני לא מצליח להמליץ על מנוע זה.
הצלחה או תקלות של מערכת נובעות מלא מעט פרמטרים..
חלקם הגדול נובע מהמסיע.
אני לא מכיר מישהו שמסיע במסלול מסודר עם הוביווינג או המערכות RTR של אסוסיאייטד.
מסלול מסודר מצריך ולוקח ממערכות אלקטרוניות יותר אנרגיה מאשר נסיעה הלוך חזור בכביש לפיכך מערכת ששורדת במסלול כנראה תחזיק גם נסיעה בכביש.
כל מה שאני אומר הוא לקנות מערכת כסט של מנוע ובקר.
אם הייתי צריך לקנות היום הייתי קונה ממבה מאנסטר X
והייתי חוסך למטרה זו.
רן ענבר
losi 8
01-10-2015, 18:15:28
בבקרי הוביווינג לא נתקלתי בבקר שרוף עדיין...אז האחריות לא ידוע אם מקבלים או לא כי פשוט לא צריך.(וזה יותר טוב לדעתי...כי לא צריך)
הרבה חברה.(כולל אני)לא ישלחו בקר לתיקון כי ככה הרכב יהיה מושבת 2+ חודשים+וגם התיקון יעלה כסף בגלל המשלוח והיותר חשוב זמן.(ואם הדואר שלנו.....יכל להתקע חודשיים לכיוון אחד)
כנראה היה לך מנוע אחר שלהם?אני מדבר על המנוע ששלחתי בגלל שיש אותו ללא מעט חברה והם שוחטים תמנוע ומחזיק מצויין.(אי אפשר להשוות מנוע בגלל רק שהוא מאותו חברה...כמו שהיא אפשר להשוות רכב מיני של AE לרכב מוסב שלהם 8\1)
וזה שאין מסיעים במסלול במסלול עם הוביווינג זה לא אומר שהם לא טובים זה סך הכל אומר שאנשים לא נותנים צאנס לדברים שהם לא ממבה או תקין.
ומה שאנחנו עושים זה לא רק נותנים גז זה להתחיל מפול עם פיניון 30 על הsc8 שיש 2 כאלה בנוקיה.(לאלון ויוסי)זה פול,ברקס כל הנסיעה.
והכביש שעושים זה לא סתם כביש זה עם פיניונים גדולים שהמערכת ממבה שיש על הוורזה אחרי 15דקות נסיעה מתחממת מאוד כמו הלאופרד רק שהלאופרד עובד קצת יותר קשה.(בגלל פיניון)
מסיעים עם פיניונים 25 בבאגי עם צמיגי כביש זה לא סתם נסיעה בכביש זה גורם לצמיגים לצעוק ברעש של רכב נטרו וב15 דקות צמיג שהוא לא כביש פשוט ניהיה חלק כמו סליקס אני בטוח שהנסיעות כאלה המערכת עובדת קשה לא פחות ממסלול.
זה לא יגיע להסכמה אני חושב.
הממבה V2 פשוט לא שווה את ה300$ האלה.(לא טובה בגלל שנדפקים הבקרים לא בגלל שאין ביצועים כמובן)
הממבה X זה משהו אחר....לא קראתי אלהם רק יודע שזה בקר חדש
הממבה V2 נדפקת המון.
השילוב של לאופרד והוביווינג לכל מי שיש תמערכת הזאת מרוצה עד השמיים.(ושחכתי להגיד נתון חשוב הבקרים של הוביווינג לחזקים מבניהם אין בעיה לקבל קצרים מהבטריה ולקבל פיקים קטנים של 1000A למאית השנייה+הם תופסים על כל סרוו גם על הדגמים הכי יקרים של סוואקס)
על בקרי הוביווינג זה ידוע שאין להם שום פאשלות.
אם יש לו כסף לmamba X החדשה שילך על זה...אם לא הSC 8 והלאופרד יהיו מעולים לא פחות.
וצריך לזכור שהמערכת עולה 500 ש"ח.40% מהמחיר של הממבה.
אני אצלם פעם הבאה מה הבאגי עם המערכת הזאת עושה,אם מנוע לא היה מוצלח הוא היה קורס בכמה שבועות ראשונים לא שורד שנתיים וחצי אצל כולם וממשיך לעבוד.(וזה לא חד פעמי אצל משהו אחד)
רן ענבר
01-10-2015, 18:57:24
חבר... תסלח לי אבל הניתוח של לוקה בחסר
אתה נוטה לשכוח שקאסטל קריאיישנז עובדים גם עם HPI וגם עם טראקסס בעיקר במערכות ממבה מאנסטר
יש הרבה מאוד מערכות טובות ומוצלחות
נכון. בשלב מסויים היתה בעיה במערכת V2 בעיקר כשהיצור עבר לסין אבל לדעתי בעיות אלו נפתרו וכיום נדיר מאוד שיש תקלות.
לומר: "כל מערכות V2 דפוקות" זה הכללה שגויה.
כשיש תקלות יש למי לפנות
יהיה לך מאוד קשה לשכנע אותי שנסיעה הלוך חזור בנוקיה מעמיסה על מערכת/רכב כמו נסיעה במסלול.
עיקר צריכת הזרם של רכב מתרחשת בהאצה ועצירה וזה נעשה לעיתים קרובות מאוד במסלול. בטח יותר מאשר בנסיעה על אספלט בקו ישר...
גם העומס על הסרוו הוא לא מהגבוהים שקיימים אז אין לו סיבה להישרף או לפגוע בבקר...
כנראה שלא נסכים אף פעם על מהות הנסיעה בנוקיה וזה בסדר... על טעם וריח אין להתווכח.
בכל מקרה ע"מ שנוכל להתקדם:
יש את אתר דולר הובי
יש בו מנועים/בקרים חדשים מכל הסוגים...כל הקטץ' במערכות האלו זה שהן פורקו ממכוניות חדשות...
האתר הזה קונה מכוניות ומפרק אותן לחלקים
בקישור הבא עשיתי חיפוש ע"פ מנועי בראשלס+בקרים
זה סך הכול 2 מוצרים
http://www.dollarhobbyz.com/part-type.html#limit=30&mode=grid&order=position&dir=asc&p=1&cat[]=114&cat[]=133
אם נחזור לתקציב: ב 200-300 ש"ח לא תמצא מנוע ובקר לרכב 1/8
ב 500 ש"ח תוכל למצוא מערכות שאני הייתי חוסך עוד קצת..
ב 866 ש"ח תוכל לקנות ממבה מאנסטר X חדשה: http://www.towerhobbies.com/products/castle_creations/csec4501.html
[272 דולר פחות 55 דולר קופון רגיל+11 דולר משלוח יוצא 866 ש"ח]
ייתכן ושווה להירשם תמורת 10 דולר למועדון ה סופר סייבר שלהם ולקבל הנחה גדולה יותר.
אגב... הנה הביקורת על הבקר:http://www.bigsquidrc.com/castle-creations-mamba-monster-x-esc-review/
רן ענבר
losi 8
01-10-2015, 22:58:20
צודק,לא כל המערכות V2 דפוקות יש אנשים שמרוצים...אבל לא מעט מהם ולא מזמן היה בקר ממבה מונסטר שרוף שראיתי בעניים שלי לא ספרו ולא שמעתי.
אני ראיתי בעניים שלי ויש לי תמונה של הבקר השרוף...וכל מה שהרכב עשה זה נסע במסלול חנייה גדול,ומהר.
שיש תקלה יהיה לאן לפנות כי זה אמרקאי...ואכן מחליפים אבל זה לוקח לא מעט זמן בגלל המשלוחים וקורה שמקבלים חבילה אחרי חודשיים של הזמנה...
ברור לי שנסיעה בכביש הלוך רגילה הרבה יותר קלה מנסיעה במסלול..
אבל נוקיה זה לא נסיעה רגילה זה לנסוע על 100+ קמ"ש בלי לשחרר תגז רק פול ברקס ושוב ושוב...וכמו כל רכב יש בעיות.
במסלול זה זרועות שבורות בעיקר?בנוקיה זה ציריות שהפינים שלהם פשוט נשחקים מהפתיחות על 100+ קמ"ש צמיגים נקרעים מייסבים מתפרקים מהחום ושנוסעים ככה מהר אחד בא מקדימה אחד מאחורה....לא שמים לב ונכנסים אחד בשני וצמיג מחליק או שמש מסנוורת.(וזה קורה וימשיך לקרות פעם ב)
זה מקום פתוח ונוסעים מהר...לפעמים הרכב מאבד אחיזה ונכנסים במדרכה על הפול וזה קורה או שצמיג פשוט יצא ממהברגה ב80 קמש.(וזה קרה לי)
ובסקייט פארק בוודאות מופעל על הרכב לחץ הרבה יותר גדול מרכב במסלול....יש שגאונות ועפים לקומה 3-4 רביעית באוויר.(יש לי סרטון של סטאמפיד מגיעה לקומה 4 באוויר..אם תשלח לי הודעה פרטית אני אשלח לך+את הבקר ממבה שנדפק)
ונוחתים על בטון.
והנסיעות הם לא רק בנוקיה כמובן..יש עוד מקומות אנחנו מסיעים 2+ בשבוע.
נסיעות רגילות של סתם ב60 קמש ברגוע לא משתווה לעומס של מסלול.....אבל זה לא מה שאנחנו עושים 60 קמש זה עגלה בנוקיה.
ושחכתי שיש את ההנחה של הטוואר הובי...זה יצא 350 ש"ח יותר יקר מההוביווינג....אם יש לך את ההפרש הזה תלך על זה.....אבל אני עדיין בטוח שהמערכת שנתתי לך תיהיה מאוד מרוצה ממנה.
אני חושב שסיכמנו את הנושא המערכת...אני לא חושב שהדעה של משהו תשתנה...זה מה שאני ראיתי בעניים שלי ואולי הבקרים שראיתי היו מהתקופה שהיה להם בעיות והיום פתרו אותם...ומשהו שרואים בעניים פשוט נשאר במחשבה.
יש כאלה שמרוצים מהסינים ויש כאלה שאולי לא....כמו כל דבר.
רן ענבר
02-10-2015, 17:32:09
כמו שכבר אמרתי...לדעתי מה שרכב עובר בנסיעה הלוך חזור במגרש אספלט גדול זה כלום לעומת מסלול
מהרגע שהסעתי במסלול היה לי מאוד קשה להסיע ליד הבית...אמנם על טעם וריח אין להתווכח אבל אם לא תנסה לא תדע.
גם אני מיציתי את הדיון על מערכת מערבית מול אחרות
אין לי מה להוסיף שלא נכתב.
רן ענבר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.