PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה חדש בפורום ומתעניין בקניית טיסן חשמלי

Elad Tzadok
24-11-2015, 23:15:22
שלום לכולם !

הייתי מעוניין להתחיל להטיס טיסני חשמל.
הבעיה היא שאין לי כל כך מושג מהיכן להתחיל.
לאחר התעניינות ראשונית בלבד מצאתי כי :
1. רוב האנשים קונים ב-Hobbyking.
2. אני חושב שכדאי לי לקנות שלט ומקלט 6 ערוצים - כך אוכל להטיס מטוסים פשוטים של 4 ערוצים ואם אתקדם אז גם 6 ערוצים בעתיד.
3. איך השלטים ב-Hobbyking של 6 ערוצים מחברת Turnigy ?
ראיתי 2 דגמים עם הבדל מחיר זניח
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24970__Turnigy_6XS_FHSS_2_4ghz_Computer_Transmit ter_w_6_Model_Memory_Inc_7_Ch_Receiver_Mode_2_.htm l
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__62710__Turnigy_TGY_i6_AFHDS_Transmitter_and_6CH_ Receiver_Mode_2_.html
מה דעתכם ?
4. איזה טיסן כדאי לי לקנות ? משהו נחמד אך עדיין "שווה" ? - אשמח לקישור
5. כמה זמן (פחות או יותר) לוקח לחבילה להגיע לארץ מ-Hobbyking? ומה הסכום שמעבר לו אני מחוייב במכס/מע"מ/קנסות וכו' ?

אשמח לתשובות מניסיונכם.

תודה ויום טוב
אלעד

rotemshan
25-11-2015, 07:03:15
ברוך הבא לתחביב.
תגדיר מהו התקציב, וננסה לכוון אותך

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

yuvalbahir
25-11-2015, 09:09:59
יש לי שלט פשוט וטוב, דומה למה שיש לך בקישורים,

120 ש"ח עם שני מקלטים

יובל

052-2691275

goose123
25-11-2015, 09:24:01
אם אתה חדש בתחום הטיסנאות, מציע לך להתחיל מטריינר בסיסי כלשהו (כגון ביקסלר), כנף עילית 4 ערוצים (מנוע, מאזנות, הגה כיוון, הגה גובה).
מבחינת שלט- 6 ערוצים יכול להספיק בשלב ראשון.
שים לב שחוץ מהטיסן והשלט (בהנחה שהטיסה מגיע ממתוקן עם סרווים, מנוע ובקר) יש צורך בסוללות ומטען.
בהצלחה.

wind556
25-11-2015, 10:11:05
1- לעולם אל תקנה טיסן מוכן להטסה RTF. זה מתכון בטוח לשלם ביוקר ולקבל ערימת אשפה
2- רכישת שלט ראשון יוצרת מצב שישפיע בעתיד על השלט הבא שלך, אף מתחיל לא יכול לדעת את זה ופתאום אתה מוצא את עצמך עם ערימת מקלטים שעלו כסף והם חסרי שימוש. ההמלצה הנכונה היא לרכוש שלט מקצועי ככל שידך משגת ישר על ההתחלה. ובמקרה של מחסור בתקציב ,האורנג' הוא הטוב ביותר מבין הפשוטים והזולים. שלט אמין ונוח והעיקר שיש לו שפע של מקלטים במחירים זולים ביותר שיהיה ניתן להשתמש בהם גם בעתיד כאשר תחליף שלט וגם קל מאד לסדר לו סוללת ליתיום שזה שידרוג נוח ביותר והסוללה המתאימה מאד זולה
3- הוביקינג זאת חנות מאד נוחה מבחינת נוחיות הניווט באתר ושפע המוצרים, אבל נכון להיום זאת אחת החנויות היקרות בעולם בעיקר בגלל עלויות משלוח אבל לא רק. יש דברים שיש רק להם אבל תמיד שווה לבדוק כל מוצא במקומות אחרים. ההבדלים מגיעים לעיתים לחצי מחיר ואפילו פחות .
4- ביקסלר היה פעם הטיסן המוביל, יש היום אופציות טובות ממנו פי כמה באותה קטגוריה
5- כשתרצה עזרה ממשית תקבל.

Elad Tzadok
25-11-2015, 18:24:48
תודה לכולם על העזרה .
יובל- תודה אבל הפרש המחירים זניח. בשביל עוד 60-70 ₪ אעדיף להתחדש בערכה חדשה (ואולי טוב יותר).

אפשר אולי לקבל לינקים לטיסנים לקנייה ? אפילו לא מהסיני

תודה

yotamraab
17-12-2015, 20:18:14
עדיין רלוונטי?