PDA

צפייה בגרסה מלאה : אהלן חברים! יש פה גאון שיכול לעזור לי?

Tomer Fooks
25-11-2015, 19:26:13
שלום לכולם,
אני חדש כאן! נחמד לראות שיש פורום עם פעילות כזאת בישראל..

אני צריך עזרה בחיבור נכון של משדר BOSCAM 4000 ומקלט RC805.
אתמול קניתי פאנטום 2, עם גימבל zenmuse h2-3d ומצלמת sj4000 ומסך 10״.
והבן אדם שקניתי את זה ממנו אומר שהמשדר הפסיק לעבוד לפני חודש, ושהוא לא זוכר איך לסדר את זה ולא היה לו זמן להתעסק בזה. הוא אומר שהמשדר לא נשרף ואני מאמין לו.

חיבור הוידאו שמגיע מהמצלמה (micro-usb בצד הראשון) אל המשדר (חיבור וידאו שטוח עם 5 פינים) יכול להיות הבעיה לדעתי כי הוא ללא פלאג, והחוטים שלו חשופים. הסבירו לי, שאני צריך לחבר את החוט הצהוב לפין האמצעי ואת החוט השחור לפין הימני ביותר (סה״כ יש חמישה פינים בחיבור הזה). ניסיתי אבל זה פשוט לא מעביר.

המסך שלי מראה לבן שאני מחבר את המשדר, מה שמרמז על זה שכן יש תקשורת ביניהם - לפי דעתי הוידאו נתקע איפשהו בדרך מהמצלמה אל המשדר.
תמונות

133980

משום מה, כמה שניסיתי לשחק עם ההגדרות ועם המגעים של הכבלים - עדיין אני לא מצליח להעביר תמונה למסך שלי.

אני אשמח לכל רעיון או עצה שתוכלו לתת חבר׳ה! תודה!!

moshiko_a
25-11-2015, 19:39:30
לא הכי מבין בזה אבל אני יודע שאם מדליקים את המשדר הזה לשניה בלי אנטנה... אז הוא כבר לא שווה

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Tomer Fooks
25-11-2015, 19:47:39
כן - שמעתי על זה גם. הבחור טוען שזה קרה לו בעבר והחליף משדר - אבל שזה לא נשרף.
הוא כן נדלק, ומעביר תחנות וכו׳.. לא נראה כאילו הוא הלך אבל אני לא מבין בזה.

bennybl
26-11-2015, 10:03:42
היי תומר

יש מליון סיבות למה שהדברים האלו לא יעבדו :
1. צריך לוודא שמגיע אות מהמצלמה למשדר... אפשר לעשות את זה על-ידי חיבור המצלמה בכבל למסך ישירות (בלי משדר\מקלט)
2. צריך לוודא שהמשדר באמת משדר. את זה אפשר לעשות על-ידי מקלט שיודעים בוודאות שעובד טוב, ואפילו רצוי שיהיה מקלט סורק (כזה שלא צריך להעביר בו ערוצים).
3. צריך לוודא שהמקלט עובד טוב, את זה עושים על-ידי משדר אחר.
4. צריך לראות שהוא משדר על התדר הנכון.

אז.. תמצא חבר טוב שגר קרוב, ויש לו ציוד FPV שיעזור לך לאתר את הבעיה.
אפשרות נוספת היא להמתין בסבלנות עד למפגש הבא (מפגשי מיני או המפגש הגדול ב-11/12), להגיע ולבקש עזרה מהחברים.

בני