התחברות

צפייה בגרסה מלאה : באיזה מוד אתם משתמשים בשלט?

Yarim Berreby
01-12-2015, 12:46:12
והאם יש סיבה מסויימת שבגללה מצאתם לנכון להשתמש במוד הזה?

134178

תרגום התמונה לשימושכם:

throttle - צ'וק (מהירות מנועים) - קובע את גובה הרחפן
rudder/yaw - סבסוב - משנה את כיוון הרחפן סביב צירו (הציר הניצב לקרקע) מימין לשמאל ולהפך.
aileron/pitch - גלגול- מקנה לרחפן הטייה על ציר (הציר המקביל לקרקע והחוצה את הרחפן מלפנים לאחור) ימינה ושמאלה.
elevator - עילרוד - מקנה לרחפן הטייה על ציר (הציר המקביל לקרקע והחוצה את הרחפן מצידיו) מעלה ומטה

אני במוד 4- כי הסתדר לי יותר אינטואיטיבית, רציתי לדעת אם עוד אנשים משתמשים בו...

rexy
01-12-2015, 14:36:18
והאם יש סיבה מסויימת שבגללה מצאתם לנכון להשתמש במוד הזה?

134178

תרגום התמונה לשימושכם:

throttle - צ'וק (מהירות מנועים) - קובע את גובה הרחפן
rudder/yaw - סבסוב - משנה את כיוון הרחפן סביב צירו (הציר הניצב לקרקע) מימין לשמאל ולהפך.
aileron/pitch - גלגול- מקנה לרחפן הטייה על ציר (הציר המקביל לקרקע והחוצה את הרחפן מלפנים לאחור) ימינה ושמאלה.
elevator - עילרוד - מקנה לרחפן הטייה על ציר (הציר המקביל לקרקע והחוצה את הרחפן מצידיו) מעלה ומטה

אני במוד 4- כי הסתדר לי יותר אינטואיטיבית, רציתי לדעת אם עוד אנשים משתמשים בו...

חבר יקר,

בארץ נהוג להשתמש במוד2!!! גם אתה חייב לעבור ולהתרגל להטיס במוד הזה.
ביום שתרצה עזרה ממטיס מיומן הוא לא ידע להטיס במוד4.

בברכה

ערן

AmitB
01-12-2015, 15:41:06
רק מוד 2 , מהסיבה ש rexy ציין

Yarim Berreby
01-12-2015, 21:44:34
אין ספק שזו נקודה למחשבה, אבל זו בעיה רצינית לעבור למוד חדש כשהזיכרון שריר שלי כבר מורגל למוד הזה ואפילו די מיומן בו (כמעט שנה וחצי...)
שאלה קשה.. מצד אחד לא בא לי לחזור לטירונות (***) מצד שני זה יתרום לי בעתיד..

נראה לי שאני אתחיל להתאמן בסימולטור.

guyst
01-12-2015, 22:53:50
האמת שלא הכרתי 3 ו4, אבל למזלך השינוי לא יהיה כואב... להשתמש בסטיק הימני לניהוג של הגה גובה ומאזנות, הרבה יותר אינטואיטיבי כי השימוש בהגה כיוון הוא מועט יותר...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Himel
02-12-2015, 09:17:51
יהיה לך פשוט לעבור לעבור למוד 2 יחסית, וזה המוד המומלץ ביותר, ב80 אחוז מהעולם מטיסים במוד הזה..
אל תנסה ללכת נגד הזרם

Sent from my SM-N910F using Tapatalk