צפייה בגרסה מלאה : דיון אחרי חודשיים + הגעתי להחלטה.
losi 8
22-01-2016, 19:17:39
שלום ושבת שלום.
בשבועיים האחרון היה לי סלט בראש,רכב דריפט שכמעט קניתי בגלל שרכבי דריפט מתחיל להיות מגפה בארץ,והבנתי שזה לא בישבילי אחרי נסיעה של מספר דקות וירדתי מהרעיון.
ליפני שבועיים כמעט קניתי באגי mbx7re eco רגע ליפני הקנייה הבנתי שזה מיותר כי יש לי כבר באגי וצריך לגוון.
אחרי הכל החלטתי סופית מה אני רוצה ועל מה אני סגור וזה טראגי 8\1 חשמלית.
יש לי כמה אופציות שנראות לי טוב.
mbx7te eco,tekno et48.3 וD8T של הוטבוטיס.
הטקנו קראתי עליה וראיתי כמה סירטונים עליה זה נראה רכב מאוד מוצלח אבל לא יודע עד כמה היא תתאים לבאשינג.
הmbx7te נראת לי מצויין אבל הבנתי שיש בה מערכת היגוי לא מוצלחת.
D8T אני לא יודע הרבה על הרכב אבל אם משהו מכיר\יש לו ניסיון עם הרכב אני אשמח לשמוע.
אני צריך עזרה בבחירת הקיט אני מבולבל לגמרי.(עדיפות מאוד גבוה לרכב שמגיע חשמלי בלי צורך להסב וחלקי חילוף בארץ זה לא פאקטור)
מערכת תיהיה מנוע לאופרד 4082 ו3500wat+הוביווינג 150A +סרוו 1283 של סוואקס וצמיגי באדלנס שחכתי משהו?(בטריות ומטען יש לי)
אני מאמין שההזמנות יתחילו רק עוד חדש-חדש וחצי אבל אני רוצה להיות מאורגן עם רשימה מעכשיו.
תודה לכל העוזרים.
רן ענבר
22-01-2016, 19:30:06
לפני שאתה רץ לקנות...
תעשה בדיקה מקיפה לאיזה מהרכבים שהזכרת יש חלקי חילוף בארץ
אתה לא חייב להסתמך על קניה שוטפת בארץ אבל הספקה סדירה של חלקים בארץ תחסוך לך המון זמן וכסף
לא תצטרך לאגור חלקים למקרה תקלה [ותקלות יש בכל רכב] ובמקרה תקלה תוכל להשמיש את הרכב בתוך ימים ספורים
יש לי עוד המלצה:
בסופו של דבר באשינג זה אותו דבר...זה לא משנה אם זה רכב א' או רכב ב'
תחשוב על שינוי מקום הסעה.
אם תעשה מנוי או כרטיסיה במסלול תגלה עולם חדששל הסעה וחברה ותבין שאתה יכול לקנות באגי 1/10 ב 1/2 מחיר ולהנות פי 4
ההסעה במסלול תלמד אותך להיות מקצוען, להבין את הרכב את האחיזה, את הגיאומטריה ואת המסלול...
תשקיע בביקור באחד המסלולים, בקש בנימוס סיבוב ותפתע לטובה
זה אומנם לא מתאים לכל אחד אבל שווה לנסות.
רן ענבר
losi 8
22-01-2016, 22:56:32
אין לאף טראגי חלקים בארץ.(חוץ מלrc8t שאני לא רוצה כי בעצם יש לי כזה רכב רק במידות של באגי,ואת הstrr והיא מאוד יקרה וצריך גם ערכת הסבה לחשמלי)
לאגור חלקים זה בא בחשבון בגלל אילוץ,אין אופציה אחרת זה או להתפשר בבחירה של הרכב או לאגור חלקים ואני מעדיף לאגור חלקים לכל צרה שלא תבוא.
בקשר למסלול תודה על הרעיון ואולי אתה צודק אבל יש לי קצת בעיה להגיע למסלול באופן קבוע שיצדיק רכב במיוחד למסלול.
אולי בהמשך עוד 8-10 חודשים אני אבדוק את הנושא הזה אבל כרגע זה לא אופציה.
אני מסיע ב"מסלול"גבעת ברנר" יצא לי להסיע שם פעם אחת זה יכל להיות מסלול מדהים אם היה לי טראגי.(זה מסלול של מוטורקס ויש שם לא מעט חברה עם מכוניות)
אני מאוד אשמח לעזרה בבחירת הקיט.
רן ענבר
23-01-2016, 07:22:50
הבעיה בלאגור חלקים זה שזה עולה המון כסף...ותמיד כשנשבר לך משהו...זה החלק שאין לך.
אז זה גם עולה לך הרבה כסף ואתה עדיין תקוע.
כשאני אומר מסלול אני מתכוון למסלול מכוניות על שלט לא מסלול מוטוקרוס.
תגיע למסלול מכוניות על שלט ותתרשם לפני שאתה מקבל החלטה.
לא שווה לקנות רכב בשביל להחליף אותו אחרי 7-8 חודשים...
אני, מאז שהגעתי למסלול הפסקתי להסיע ליד הבית...אתה צגלה שביחס להסעה במסלול אין בהסעה ליד הבית אתגר.
לגבי הרכב עצמו.
שוב, אני ממליץ לך לבקר במסלול ולדחות את ההחלטה.
אני חושב שקניית עוד רכב לבאשינג יעמיד אותך במקום ועדיף לחסוך את הכסף הזה.
באשר לקיטים...כולם מצויינים ולכולם אין חלקי חילוף בארץ פרט ל RC8TE ולSTRR.
לא הבנתי מה רע בהן?!
אלו רכבים מהשורה הראשונה. שניהם!.
רן ענבר
losi 8
23-01-2016, 09:41:43
יכל להיות שאתה שוב צודק וחוק מרפי יהיה מעורב ואם אני יזמין גם חלקי חילוף ב100$ החלק הכי מסכן ברכב ישבר.
אני לא יחליף את הרכב אחרי 7-8 חודשים...יש לי רעיון אחר.
אם אני אקנה טראגי 8\1 אבל יש לי גם באגי תחרותית שאפשר להסיע אותה במסלול זה יכל לעבוד?ככה ישאר לי רכב לבאשינג ורכב למסלול.
הייתי שמח להגיע למסלול מסודר אבל אין לי אופציה כזאת לצערי..20 ק"מ כל כיוון נסיעה בסופשים זה בעייתי.
אני אבדוק את הנושא הזה שיהיה לי זמן לזה.
בקשר לrc8t היא מצויינת יש לי חבר עם רכב כזה הבעיה שאסוסיאטד הפסיקה לייצר אותו הם עובדים על דגם חדש.(גם את הsc8 הפסיקו לייצר)
אולי עדיף לחכות לדגם החדש?סביר להניח שיהיו לה חלקי חילוף.
הstrr מאוד יקרה ומצריכה גם ערכת הסבה ותעלה 200$ יותר מהרכבים האחרים.(טקנו 530$ מוגן 640$ strr תעלה 720$ וצריך ערכת הסבה ב100$+)
וב200$ זה יכל להיות קנייה של חלקי חילוף לתמיד.
אני נעול על טראגי ומתלבט על איזה קיט עדיף,אבל תודה על הרעיון של באגי 10\1 במסלול נממש את זה בעתיד.
בקשר למסלול אני אבדוק את הנושא שתיהיה לי אפשרות להגיע באופן קבוע למסלול מסודר..עכשיו זה לא אופציה גם אם אני ארצה.
רן ענבר
23-01-2016, 10:09:07
לטעמי, הרכבים שהוזכרו הם בעלי איכות מצויינת ודומה
ה RC8T הוא הרכב הנפוץ מבין הרכבים והסבירות למצוא לו חלק בארץ היא גבוהה מהשאר.
לא יעזור כלום, מרפי תמיד צודק...לי הוא נתן "מכות" כמה וכמה פעמים.
הייתי מוודא טוב אם באמת יש ל RC8T חלקים בארץ.
אם יש לך באגי, אל תפרק ממנה רכיבים בשביל להרכיב את הטראגי.
רן ענבר
losi 8
23-01-2016, 11:16:40
הrc8t זה רכב מאוד נפוץ בארץ..יש אותו ללא מעט חברה ויש עליו ים המלצות.
לrc8t דברתי עם היבואן של אסוסיאטד הוא עשה שינוי עצום בחדש האחרון+מחזיק את הכל עד הבורג האחרון.
חלקים יש לי את היבואן+חבר טוב שיש לו 70% מהחלקים לרכב וגם את הרכב עצמו.
יש לי את הrc8.2 ft שזה רכב 1:1 כמו הrc8t שזה חסרון ויתרון,יתרון זה בגלל שאני מכיר את הרכב בעל פה ויצא לי לפרק את הבאגי שלי לגורמים בישביל להחליף שמנים לכל הרכב.(וזה אותו רכב רק בגדלים קצת שונים)
החיסרון זה שהם מאוד מאוד דומים,וגם הולך לצאת דגם חדש של ה-rc8t.(יש לי כבר באגי של אסו..ואני רוצה לגוון ולהכיר עוד חברות)
אני אחכה חדש לראות מה הולך עם הטראגי שאמור לצאת לאסוסיאטד.
בקשר לבאגי שלי אני לא מפרק ממנה כלום,אני מרוצה ממנה בטרוף לטראגי אני קונה בנפרד הכל.
החלטתי..אני הולך על הrc8t כנראה או מחכה לדגם החדש שצריך לצאת.
כנראה,אני יעדכן עוד חדש+- בידיוק מה אני עושה ואם יש אפשריות עדיפות..תודה :)
רן ענבר
23-01-2016, 12:49:11
החלטה טובה ובוגרת.
רן ענבר
Alonjp
23-01-2016, 22:40:13
לא רואה היגיון בלהחזיק גם באגי וגם טראגי כאשר שתיהן משמשות לבאשינג.
אתה צריך לחשוב על איזה רכב ישמש אותך יותר.
לדעתי ברגע שיהיו לך את שני הרכבים הבאגי תעלה אבק על המדף, אלא אם כן תתחיל להסיע אותה במסלול.
אם אתה לא רוצה למכור את הבאגי תשקול להישאר איתה ולהשקיע ברכב נוסף שייקח אותך לכיוון אחר לגמרי.
זה יכול להיות זחלן או rock racer, או שורט קורס או אפילו מונסטר.
פשוט טראגי זה רכב דומה מידי לבאגי..
losi 8
23-01-2016, 23:12:09
אני לא אמכור את הבאגי אני מאוד מרוצה ממנה,והיא במצב חדש ואין טעם למכור אותה.
אני מאוד מרוצה מהבאגי אני סך הכל רוצה עוד רכב..גם אם אין סיבה בא לי להתחדש זה הכיף בתחביב הזה.
אני יכל לחכות קצת ולקנות את הטראגי שאני יהיה נעול אם ללכת על הrc8t או לחכות קצת לדגם החדש.(אני חושב שאחכה לדגם החדש)
ושוב לשים כסף בצד כל חדש ולקנות עוד תקופה עוד רכב אני לא נעול על קנייה של טראגי ולסיים את הסיפור.
רוצה להנות מכמה עולמות,אני אחכה לדגם החדש שאמור לצאת לrc8t ויחסוך שוב ויראה אם יהיה לי אפשרות בעתיד להגיע למסלול באופן קבוע ואז לעבור גם לבאגי 10\1.
אני קודם אקנה את הטראגי...שיהיה לי אפשרות להגיע למסלול באופן קבוע אני יחשוב על קניית רכב 10\1.
תודה על העזרה :)
רן ענבר
24-01-2016, 05:19:40
פיספסת משהו...
באגי זה לא רכב לבאשינג.
הרעיון בלשמור את הבאגי 1/8 הוא כדי להסיע במסלול לא לבאשינג.
ואם אתה רוצה באמת להסיכ במסלול אז רכב 1/10 זו ה'קטגוריה.
הייתרון ב 1/10 זה שזה 1/2 מחיר בכמעט כל דבר ביחס ל 1/8
הכול עיניין של תקציב.
למען הסדר הטוב: לנסיעה במגרש אספלט אני לא קורא באשינג אבל גם את זה טראגי מונמכת ומותאמת תעשה...
רן ענבר
Alonjp
24-01-2016, 13:25:19
לדעתי אתה מאוד מהר תבין שהבאגי מיותרת.
תחשוב שמגיע סופ״ש ואתה הולך להסיע, איזה רכב תבחר?
להחזיק את הבאגי רק בשביל להסיע על אספלט זה קצת מיותר לדעתי (אם זה הכיוון שאתה חושב עליו).
לכל שטח אחר הטראגי תהיה מוצלחת יותר מהבאגי.
losi 8
24-01-2016, 14:06:17
יצא לי להסיע המון טראגיות,בשטח קל וכביש ולפארק באגי לדעתי יותר כיפית\טובה.
אני ישתמש יותר בבאגי(אני חושב יכל להיות שזה ישתנה)מאשר בטראגי כי רוב הנסיעות שלי זה בפארק ושם זה מסלול לאופניים ובאגי עדיפה לשם.
הטראגי תיסע רק בדיונות,כל שאר המקומות אני אסע עם הבאגי.
הרעיון שלי זה לשמור ולא למכור את הבאגי 8\1 למסלול בעתיד,
אני לא יודע למה אבל נוצר רושם שהרכב שלי נח בכביש..הוא נמצא באוויר יותר זמן מאשר על הקרקע חוץ משעה ורבע בסופש ששם אני 30% מסיע ו70% מסתכל ומדבר.
אני אקנה את הטראגי ואת הבאגי נעשה בה שימוש פעם בשבועיים+- אבל נשמור אותה לתקופה שתרצה מסלול ובו זמנית נקנה באגי 10\1(אבל חשוב לי לציין שיש עוד לפחות שנה)
אפשר לסכם את זה.
בנתיים אני נהנה עם הבאגי,אני אקנה בקרוב את הטראגי ואני יהנה משניהם.
אם אני יחליט לתת לבאגי "לנוח"על המדף כי אני אעדיף את הטראגי אני אשמור את הבאגי למסלול בעתיד.
שיתאפשר לי להגיע למסלול יהיה לי את הבאגי 8\1 ואני אקנה גם באגי 10\1 ואני יהנה גם משני הסקיילים.(והטראגי תיהיה לטיולי שטח)
תודה רבה לשניכם על העזרה :)
Alonjp
24-01-2016, 20:59:31
בכיף.
אם אתה מייעד את הטראגי רק לדיונות אז לא עדיף לקנות איזה dune buggy, או יטי xl עם צמיגים מתאימים, או אפילו איזה פרויקט של רייט?
רק מעלה הצעות...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.