התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! חדש בפורום ובתחום ומחפש מדריך/הכוונה

Gera Hammer
24-02-2016, 16:30:21
שלום לכולם

החלטתי שאני רוצה להיכנס לתחום הרחפנים בעיקר בשביל לצלם (מגובה כמובן ) כמובן לא צילום מקצועי אבל גם לא חובבני.
בהתחלה חשבתי על לקנות את ה cx 20 אבל התחרטתי והחלטתי שעדיף לבנות לבד... אבל מה הבעיה? אין לי מושג איך(הגיוני)

לא ראיתי משהו מסודר פה בפורום חוץ מדריך אחד שאחרי שראיתי את המחירים עברתי אלה (אולי לא חיפשתי מספיק)

אני מאוד אשמח אם מישהו יכוון אותי למדריך אפילו באנגלית לבניית רחפן לא יותר מידי יקר - 1200 שקל פולס מינוס
שיחזיק גופרו ללא בעיה כולל המיצב מצלמה
ושיהיה זמן מכובד באוויר - לפחות 15 דקות.

ראיתי שיש לרחפנים gps שיכול להחזיר אותם למקום במקרה שאיבדו קשר עם השלט, אפשר להוסיף את זה לכל רחפן או חייבים לקנות לוח שליטה (Flight Controller ) מיוחד?

תודה מראש לעוזרים ומקווה שלא ביקשתי פה משהו לא הגיוני :)

Ofekgg
24-02-2016, 18:55:15
תשלש את התקציב ותחפש פאנטום 2 עם fpv או פאנטום 2 ויז'ן

Gera Hammer
24-02-2016, 21:11:53
תודה על התגובה.. אבל בכל זאת איפה אפשר למצוא מדריכים איכותיים לבניית רחפנים.. לשלש את התקציב תמיד אפשר אבל לא כרגע..

AvivT
25-02-2016, 08:43:20
התקציב מכתיב את הכל. אתה לא יכול לחפש מדריך לבנייה, כי כל מדריך עוסק ברחפן אחר, ויכול להיות שרחפן ששמת עליו עין עולה פי 4 מהתקציב שלך.
וכן, ב 1200 ש"ח לא תגיע רחוק (או גבוה), כי בתור מישהו חדש בתחום שאין לו ציוד מסביב, אתה תצטרך שלט (שלט טוב מתקרב ל 1000 ש"ח), מטען סוללות (מטען סביר מתחיל ב 300 ש"ח) ועוד הרבה דברים מסביב.

אם כבר אתה מחפש דגם, אני מציע לך להסתכל על רחפן F450 של חברת DJI (או כל חיקוי שלו. פשוט חפש F450). זה רחפן פשוט ודי זול (תלוי ברכיבים שאתה שם עליו) שיכול לשאת גופרו בקלות.
זה אחד הרחפנים הנפוצים ויהיה לך מאוד קל למצוא חומר עליו.

טיפ קטן וחשוב למתחיל בתחום - כל שאלה שיש לך, כל תהייה, כל בעיה בעיה שתיתקל בה - הכל, אבל הכל כבר נשאל, נטחן, נענה ואז נשאל, נטחן ונענה שוב. הכל. כל מה שאתה רוצה לדעת, עשרות אלפי אנשים רצו לדעת לפניך וקיבלו תשובה.
רוצה לומר, כל המידע קיים ברשת (סרטונים, פורומים, בלוגים), רק צריך סבלנות למצוא אותו.

הנה דוגמא לבלוג שימושי מאוד:
http://blog.oscarliang.net/

ודוגמא לערוץ סרטונים מפוצץ במידע:
https://www.youtube.com/user/Painless360/featured

בהצלחה.

ZvikaF
25-02-2016, 08:46:36
חפש פה שרשורים של בניות רחפן... יש די הרבה..
כמו שכתבו לך . התקציב שלך מאוד מאוד נמוך ולא יספיק ולו רק לרחפן..
זמן ריחוף של 15 דקות הוא מאוד מכובד.. זה בדרך כלל סביב 10 דקות ומטה..

Gera Hammer
25-02-2016, 09:53:28
תודה רבה :)
נמשיך לבדוק ולחקור