PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בהתקנת GYRO

sagix7004
19-03-2016, 21:12:42
אז קניתי את הGYRO הזה http://www.motionrc.com/freewing-3-axis-flight-stabilizer-gyro/#reviews

סביר להניח שתגידו שהוא זבל אבל זה לא משנה לי אני רק צריך משהו פשוט לטיסן שלי

השאלה שלי היא ככה, כשאני מטה את הטיסן עם הג'ירו נגיד ימינה הוא צריך כביכול לחזור בחזרה למצב ישר ולכן הוא ינסה לפנות שמאלה ולהתיישר אז אני אמור לראות כשאני מטה אותו את ה"דחיפה" הזאת שמאלה ?

או שהוא פשוט נשאר ישר כל הזמן כי אם כן ניראה לי שזאת בעיה.

wind556
21-03-2016, 16:13:32
זה לא זבל, זה פשוט מיותר, מפריע לשליטה בטיסן, ובסופו של יום אתה תרסק בגלל המתקן הנ"ל יותר מאשר בלעדיו.
תלמד להטיס נכון ואל תחפש קיצורי דרך, כי אין...

avigr2
21-03-2016, 18:53:12
אז קניתי את הGYRO הזה http://www.motionrc.com/freewing-3-axis-flight-stabilizer-gyro/#reviews

סביר להניח שתגידו שהוא זבל אבל זה לא משנה לי אני רק צריך משהו פשוט לטיסן שלי

השאלה שלי היא ככה, כשאני מטה את הטיסן עם הג'ירו נגיד ימינה הוא צריך כביכול לחזור בחזרה למצב ישר ולכן הוא ינסה לפנות שמאלה ולהתיישר אז אני אמור לראות כשאני מטה אותו את ה"דחיפה" הזאת שמאלה ?

או שהוא פשוט נשאר ישר כל הזמן כי אם כן ניראה לי שזאת בעיה.

כל זמן שאין פקודה מהסטיקים המייצב הזה יתקן לטיסה ישרה ואופקית אם לדוגמא רוח תגרום לו לסטות. ברגע שאתה מפעיל פקודה דרך הסטיקים רק לאחר שהסטיק חוזר למצב אמצע יתחיל התיקון של המייצב

sagix7004
21-03-2016, 20:27:59
אני ממש לא מחפש קיצורי דרך ואני כן יודע להטיס פשוט לזה יש שימוש אחר במקרה זה זה בשביל FPV אם כבר נציין.

וממש תודה לך avigr2 על התשובה

wind556
23-03-2016, 20:47:34
אני ממש לא מחפש קיצורי דרך ואני כן יודע להטיס פשוט לזה יש שימוש אחר במקרה זה זה בשביל FPV אם כבר נציין.

וממש תודה לך avigr2 על התשובה

שיהיה בהצלחה

AmitB
24-03-2016, 07:59:24
מייצבים מהסוג הזה מתחלקים לשתי קבוצות: א) מבוססי ג'יירו בלבד, ב) מבוססי ג'יירו + מדי תאוצה
כל מה שניסיתי מהקבוצה הראשונה לא שווה את הכסף גם אם זה $5. יכולות הייצוב שלהן כ'כ מוגבלות עבור טיסן שזה כמו להטיס ידני. (אין למייצבים האלה יכולת לחזור לישרה ואפקית כי הם לא יודעים איפה האופק).
הקבוצה השנייה זה סיפור אחר, המוצר המוביל הוא EagleTree Guardian 2d/3d עושה עבודה מעולה אבל מתקרב למחיר של OSD+AP

Sent from my SM-G920F using Tapatalk