צפייה בגרסה מלאה : עזרה! ייעוץ בקניית רחפן DJI
Ariell
16-04-2016, 16:23:23
היי, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות רחפן של DJI Phantom 3 Advenced
רציתי לדעת למי שיש או מכיר חוות דעת ומחירים פחות או יותר, מאיפה כדאי לקנות אם זה בארץ או מהאתר שלהם, וכמה יעלה לייבא את זה מבחינת מכס וכו'.
אני בעיקרון מחפש רחפן שיהיה נוח לטיסה, זמן טיסה ארוך ומצלמה עם מייצב שאוכל לראות בזמן אמת מה הוא מצלם.
תודה לעוזרים.
guyst
16-04-2016, 19:35:16
3 אדוואנס היא בחירה מצויינת. לא כדאי להתעסק עם הבאה מחו"ל כיוון שהמחירים בארץ מאוד אטרקטיביים.
אסור לנו לפרסם חנויות בישראל אבל גוגל ימצא לך בקלות, אם לא מצאת, תכתוב לי בפרטי.
המחיר היום הוא 3700 ש"ח
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ariell
17-04-2016, 09:06:04
3 אדוואנס היא בחירה מצויינת. לא כדאי להתעסק עם הבאה מחו"ל כיוון שהמחירים בארץ מאוד אטרקטיביים.
אסור לנו לפרסם חנויות בישראל אבל גוגל ימצא לך בקלות, אם לא מצאת, תכתוב לי בפרטי.
המחיר היום הוא 3700 ש"ח
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
שלחתי לך הודעה פרטית,
ובמה זה כרוך ההתעסקות של לייבא מחול? כמה מכס, מע"מ, עוד תשלום שצריך לשלם על הרחפן?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Hagay
17-04-2016, 09:30:08
עכשיו שיצא הפאנטום 4 יש הרבה רחפנים יד 2 עם סוללה נוספת תיק והרבה תוספות במחירים טובים, למה ללכת על חדש שיש כאלו שטסו פעמיים ועדיין באחריות?
לידע כללי
Ariell
17-04-2016, 09:34:02
עכשיו שיצא הפאנטום 4 יש הרבה רחפנים יד 2 עם סוללה נוספת תיק והרבה תוספות במחירים טובים, למה ללכת על חדש שיש כאלו שטסו פעמיים ועדיין באחריות?
לידע כללי
כן השאלה אם שווה ואמין לקנות כי לך תדע אם התרסק לו או משהו נדפק ולא מציינים את זה וכמה ירידת מחיר יכול להיות לפאנטום 3 אדבנסד אחרי שייצא הפאנטום 4?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Hagay
17-04-2016, 10:17:47
חפש מחיר גם במודעות פה, סוללה נוספת זה 600-700 ש"ח ותיק זה 350+ מגן עדשה ומגן גימבל...
תחשב גם את הקניות מסביב כי בסוף כולם מזמינים
ולגבי ריסוק או משהו נדפק זה קל לזהות במבט וע"י הפעלה קצרה של הרחפן, תבדוק סריטות על העדשה ובקצה הרגליים/פרופים (יש סה"כ שמונה פרופים בחבילה המקורית)
יש גם אפשרות לראות דרך התוכנה כמה מחזורים לכל סוללה.
אם בכל זאת אתה רוצה חדש אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי ואני אעזור בשמחה
Ariell
17-04-2016, 10:25:02
חפש מחיר גם במודעות פה, סוללה נוספת זה 600-700 ש"ח ותיק זה 350+ מגן עדשה ומגן גימבל...
תחשב גם את הקניות מסביב כי בסוף כולם מזמינים
ולגבי ריסוק או משהו נדפק זה קל לזהות במבט וע"י הפעלה קצרה של הרחפן, תבדוק סריטות על העדשה ובקצה הרגליים/פרופים (יש סה"כ שמונה פרופים בחבילה המקורית)
יש גם אפשרות לראות דרך התוכנה כמה מחזורים לכל סוללה.
אם בכל זאת אתה רוצה חדש אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי ואני אעזור בשמחה
כן אני אבדוק את האופציה הזו, כמה מחזורי חיים יש לכל סוללה?
ואני אדבר איתך בפרטי בנוגע לקניית חדש
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.