PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! סימולטור הטסה, מה מומלץ כיום?

MisterBaja5b
16-05-2016, 02:02:07
אחרי כמה שנים שלא נגעתי בסימולטור, ולאור חזרתי העמוקה לתחום המסוקים על שלט רציתי לחזור גם לעניין הסימולטור למחשב, כי זה אף פעם לא מזיק ורק מועיל בדרך כלל.

איזה סימולטור נחשב להכי טוב כיום? קונים או מורידים אותו איך זה עובד?

כרגע ברשותי שלט DX7 ו SANWA SD-10G האם אחד משניהם יכול להתחבר לסימולטור או שצריך לקנות שלט במיוחד לסימולטור?
במידה והם לא מתאימים אשמח לקבל לינק גם לזה במידה ודרוש שלט טוב על מנת להטיס בצורה טובה בסימולטור עצמו

תודה רבה לכם

moshet
16-05-2016, 02:40:39
Real Flight או Phoenix נחשבים לאיכותיים ביותר, כל השאר לפי דעתי ברמה נמוכה יותר.

MisterBaja5b
16-05-2016, 11:19:46
Real Flight או Phoenix נחשבים לאיכותיים ביותר, כל השאר לפי דעתי ברמה נמוכה יותר.

אני זוכר שאהבתי יותר את ריאל פלייט האם הוא מוביל עד היום? (בעיקר במסוקים)?
או שעדיף את הפוניקס?

אגב צריך לרכוש אותם או שניתן להוריד אותם? ומה לגבי שלט

moshet
16-05-2016, 11:46:06
לגבי מסוקים, אני לא כ"כ מכיר ולכן לא יודע להמליץ.
לרכוש\להוריד - תרשה לי להימנע מלתת תשובה. אני רק יכול להפנות אותך לפוסטים שכבר נכתבו בפורום.

בהצלחה !

יהונתן פורת
16-05-2016, 16:10:42
הסימולטור המומלץ כיום הוא רילפלייט 7.5 וקונים אותו, אפשר גם להוריד אם אתה רוצה תפנה אלי בפרטי

MisterBaja5b
16-05-2016, 19:58:54
הסימולטור המומלץ כיום הוא רילפלייט 7.5 וקונים אותו, אפשר גם להוריד אם אתה רוצה תפנה אלי בפרטי
תודה רבה חבר יקר, מה עושים לגבי שלט?

קים לי כרגע DX7 ו SANWA SD-10G השאלה אם אחד משניהם מתאים לסימולטור ואם לא אז מאיפה ניתן לקנות שלט איכותי לסימולטור הנל

יהונתן פורת
16-05-2016, 20:08:43
אם אתה קונה אותו הוא מגיע עם שלט איכותי

MisterBaja5b
16-05-2016, 20:34:49
אם אתה קונה אותו הוא מגיע עם שלט איכותי

ואם יש לי את אחד מהשלטים שהזכרתי, הם לא יכולים להתחבר לסימולטור הזה?

ובמידה וקונים את כל החבילה מה עדיף את השלט האלחוטי או את השלט שמתחבר עם כבל

יהונתן פורת
16-05-2016, 20:51:44
אם יש לך את השלטים יש אפשרות לחבר אותם אם מורידים פרוץ, אם אתה קונה אז עדיף את השלט עם הכבל

MisterBaja5b
16-05-2016, 23:23:43
אם יש לך את השלטים יש אפשרות לחבר אותם אם מורידים פרוץ, אם אתה קונה אז עדיף את השלט עם הכבל

אני צריך כבל מיוחד או משהו כדי לחבר אותם?
ואשמח לשמוע למה השלט הרגיל עם הכבל מה שמגיע כשקונים עדיף על האלחוטי..? כי הבנתי שהאלחוטי יותר חדש ומתקדם?

יהונתן פורת
17-05-2016, 00:36:27
אם אתה מוריד פרוץ יש צורך בכבל שמתחבר לשלט, לא מומלץ להשתמש בשלט שאתה מטיס איתו לסימולטור. לגבי האלחוטי והחוטי, החוטי הוא 8 ערוצים וגם יותר נוח לדעתי ויותר דומה לשלט אמיתי בצורה שלו

MisterBaja5b
17-05-2016, 00:38:35
אם אתה מוריד פרוץ יש צורך בכבל שמתחבר לשלט, לא מומלץ להשתמש בשלט שאתה מטיס איתו לסימולטור. לגבי האלחוטי והחוטי, החוטי הוא 8 ערוצים וגם יותר נוח לדעתי ויותר דומה לשלט אמיתי בצורה שלו

מאיפה מומלץ להזמין את החבילה אחי? כולל השלט במחיר הכי אקטרקטיבי?
או שמה אתה ממליץ לקנות רק את השלט (במידה ויש דבר כזה) ולהוריד את הסימולטור מהאינטרנט?

יהונתן פורת
17-05-2016, 00:39:57
לא מוכרים רק את השלט בנפרד הוא מגיע עם התוכנה

Noam_ma
18-05-2016, 12:58:49
Real Flight7.5 בהצלחה

MisterBaja5b
18-05-2016, 23:54:30
Real Flight7.5 בהצלחה

מאיפה מומלץ להזמין?
ואני משתגע על מה כדאי ללכת. על השלט האלחוטי או על השלט החוטי שלהם

amnon
19-05-2016, 09:25:02
יש אפשרות מאוד זולה יחסית (33דולר), אתה מקבל ערכה שכוללת דיסק התקנה ,מחבר usb , וכבלים .
אתה צריך להשתמש בשלט שלך , אבל בדיסק התקנה יש את כל הסימולטורים המומלצים ובמחבר usb יש מפסק שמעביר בין כל סימולטור, רק צריך קצת השקעה בהתקנה במחשב ולכתוב הרבה סיראלים שמסופקים על האריזה והדיסק .
זה הקישור :
http://m.banggood.com/22-in-1-RC-Flight-Simulator-Cable-for-Realflight-G7-G6-G5-G4-p-950398.html

MisterBaja5b
25-05-2016, 21:18:07
היי אני מחיה את האשכול לרגע :)

רגע לפני הזמנה מישהו יכול להמליץ לי מאיפה ניתן להזמין את הרילפלייט 7.5 קומפלט?
לפי מה שהבנתי מרובכם העדיפות היא על השלט החוטי ולא על השלט החוטי נכון?

moshet
26-05-2016, 00:08:33
טיפ קטן ממני:

ממה שהצלחתי להכיר אותך (וגם את אביך בשיחה מאוד מעניינת אני חייב לציין), אתה אוהב את הטוב ביותר - שזה מצוין.

אבל - הפוסט שלפני הציע לך הצעה מאוד זולה ובסופו של דבר אתה מקבל את אותה תמורה, תחסוך למקומות שבאמת צריך :-)

לגבי מה שכתבת, נראה לי שהתבלבלת עם העניין הזה של "החוטי"...

בהצלחה ידידי

MisterBaja5b
26-05-2016, 00:19:15
טיפ קטן ממני:

ממה שהצלחתי להכיר אותך (וגם את אביך בשיחה מאוד מעניינת אני חייב לציין), אתה אוהב את הטוב ביותר - שזה מצוין.

אבל - הפוסט שלפני הציע לך הצעה מאוד זולה ובסופו של דבר אתה מקבל את אותה תמורה, תחסוך למקומות שבאמת צריך :-)

לגבי מה שכתבת, נראה לי שהתבלבלת עם העניין הזה של "החוטי"...

בהצלחה ידידי

כן אחי... התכוונתי שיותר מומלץ החוטי 8 ערוצים הישן יותר ולא האלחוטי נכון?

-

לגבי מה שאמנון הציע זה מצויין. לפי מה שהבנתי פשוט מחברים אחד מהכבלים לשלט שברשותי ומורידים את הסימולטור מהדיסק שאיתו זה מגיע?
בכל מקרה אצלי זה לא כל כך אפשרי, השלט שלי משמש אותי להטסת המסוקים שלי בדרך כלל ולא רוצה לערב אותו "ולשחק" איתו יותר מדי במחשב
כדי לא לגעת בכל עניין הכיוונים ובכללי.

moshet
26-05-2016, 00:26:49
אתה צודק בהחלט - מאוד מומלץ לא להשתמש בסימולטור באותו שלט של ההטסה.

ולכן רוכשים שלט מאוד מאוד זול עבור סימולטור מאיביי ושות' :-)

לגבי החוטי/אלחוטי - כן, גם אני הבנתי מהפוסט הקודם שעדיף חוטי. בזה אין לי ניסיון, רק יודע מה שכתבו אחרים

MisterBaja5b
26-05-2016, 00:36:49
אתה צודק בהחלט - מאוד מומלץ לא להשתמש בסימולטור באותו שלט של ההטסה.

ולכן רוכשים שלט מאוד מאוד זול עבור סימולטור מאיביי ושות' :-)

לגבי החוטי/אלחוטי - כן, גם אני הבנתי מהפוסט הקודם שעדיף חוטי. בזה אין לי ניסיון, רק יודע מה שכתבו אחרים

לפי מה שהבנתי שכשאתה רוכש סתם שלט פשוט ואיתו מטיס ברילפלייט זה ממש לא אותה תחושה ולא אותם רגישויות האם זה נכון?
בגלל זה חשבתי לקנות את המקורי וכך להטיס עם שלט מקורי לדעתך יהיה הרבה הבדל בהרגשה? ברגישויות בכפתורים ובכל השאר?

moshet
26-05-2016, 11:32:56
ברור שיהיה הבדל בהרגשה.

אבל:
1. אני לא חושב שהשלט "חיקוי" או "שלט פשוט" לא יעשו מספיק את העבודה

2. גם השלט שמגיע עם הרילפלייט המקורי, זה לא שלט פוטאבה/JR או כל שלט אחר בעל שם עולמי

3. אישית, אני מעדיף לפעמים להרגיש קצת "פחות נוח באצבעות" ולדעת שחסכתי המון !

4. אל תשכח שאתה מטיס את הסימולטור בבית, עם הנעלי בית על הכורסה הנוחה. ככה שאולי פחות נוח באצבעות אבל זה מתקזז עם נוחות אחרת :-)

אל תשכח לספר מה החלטת בסוף...

MisterBaja5b
26-05-2016, 11:45:31
ברור שיהיה הבדל בהרגשה.

אבל:
1. אני לא חושב שהשלט "חיקוי" או "שלט פשוט" לא יעשו מספיק את העבודה

2. גם השלט שמגיע עם הרילפלייט המקורי, זה לא שלט פוטאבה/JR או כל שלט אחר בעל שם עולמי

3. אישית, אני מעדיף לפעמים להרגיש קצת "פחות נוח באצבעות" ולדעת שחסכתי המון !

4. אל תשכח שאתה מטיס את הסימולטור בבית, עם הנעלי בית על הכורסה הנוחה. ככה שאולי פחות נוח באצבעות אבל זה מתקזז עם נוחות אחרת :-)

אל תשכח לספר מה החלטת בסוף...

ואיזה שלט מומלץ אחי או הכי מומלץ (כמובן שכולל IDLE UP לצורך העניין) ובעל מספיק ערוצים כדי להטיס ברילפלייט ולהרגיש כמה שיותר אמיתי שיכול לעשות את העבודה?

ובנוגע לסימולטור עצמו, מורידים אותו מהאינטרנט?