צפייה בגרסה מלאה : סוף סוף:)
אז ככה.שלום לכולם קודם כל.
היום קיבלתי את המסוק הראשון שלי(הוני בי)וכבר הרכבתי את הבטריות בשלט ואת אלו של המסוק.
עכשיו,אני רוצה קודם להתאמן על הסימולטור שקיבלתי איתו ואני לא כל כך מצליח.
חיברתי את השלט ליו אס בי של המחשב ולמאחורה בשלט והסימולטור לא קולט את השלט (השלט פתוח)אין יעני תגובה מהשלט...מה אני צריך לעשות/לשנות?תודה מראש.
ואם יש עוד טיפים.אני אשמח
ועוד דבר חברים.הטענתי אותו עכשיו קצת בהתחלה וברגע שאני מחבר את הכבל של החשמל הרוטור מתחיל לזוז מעצמו(הוא לא מסתובב)הוא מזיז את ההגיים ימינה שמאלה למטה למעלה.וכל הזמן השלט כבוי.זה טוב? לא טוב?מה לעשות?תודה רבה מראש.
shvartzi
11-05-2009, 14:35:12
תמיד כשאתה מחבר מתח במסוק השלט חייב לעבוד!!
הסרוואים יכולים לזוז כשמחברים את המתח למסוק כי יכול להיות שהם זזו בזמן האחסנה כשהרמת את המסוק והם מתאפסים כשיש להם חשמל.
לפני שאתה מחבר מתח למסוק תמיד תוודא שהשלט עובד וסטיק מצערת+מקזז נמצאים למטה
בהצלחה
אוקי אחי אני מנסה את זה עכשיו ומיד חוזר לפה ואומר אם זה הצליח.
אני מדליק את השלט ואז מחבר מתח למסוק נכון?
יששש אח שלי תודה רבה זה עובד!!!!תודה רבה!
אשמח לעוד הצעות וטיפים.
ולגבי הסימולטור מישו יודע אולי?
לאחר ניסיון הטסה-קשה מאוד!אבל נצליח עם עזרה מכם(בתקווה) ומהסימולטור.
הרמתי אותו ממש כמה ס''מ בודדים באוויר וישר הורדתי.קשה להחזיק אותו יציב באוויר...
איך הכי טוב ללמוד את שיטת ההטסה(חוץ מסימולטור,אני מחכה שתגידו לי מה לעשות..)?
תודה.
רק סימולטור
ככה אני למדתי ועם ה-Real Flight התקדמתי מהר מאוד !
אין מנוס מהסימולטור.
giluriel
11-05-2009, 16:18:39
לאחר ניסיון הטסה-קשה מאוד!אבל נצליח עם עזרה מכם(בתקווה) ומהסימולטור.
הרמתי אותו ממש כמה ס''מ בודדים באוויר וישר הורדתי.קשה להחזיק אותו יציב באוויר...
איך הכי טוב ללמוד את שיטת ההטסה(חוץ מסימולטור,אני מחכה שתגידו לי מה לעשות..)?
תודה.
הי ליאב,
תתחדש....
כמה קטנות:
1. נכון. קשה להעלות מסוק ולשמור עליו יציב. זה היום הראשון שלך .. השעה הראשונה .. ה-5 דקות הראשונות. :-)
זה בסדר. זה היה קשה לכולנו ויותר מ- שעתיים ...
2. על המסוק - ההתחלה היא בדיוק מה שעשית (ולא מילימטר יותר) ז"א,
תתחיל בלהעלות אותו טיפונת ולהוריד. לאט לאט תתחיל ללמוד לשמור עליו מעט יותר יציב ותוכל לעבור לכמה שניות כאלה. אל תתפתה להתחיל עם גבהים או טיסה קדימה .... חבל.!
שלב ראשון - ללמוד לעמוד במקום ולנחות כמו שצריך.
3. אל תטיס בבית !! ושוב .. אל תטיס בבית .. ושוב .. .. אל תטיס בבית.
זה לא מצחיק - במקרה הטוב הוא יברח לך , ישבור אגרטל ואמא שלך תוריד לך את הראש
במקרה הרע .. הוא יברח לך ויוריד לך את הראש / העיין / האצבעות !
מתאמנים רק במקום פתוח, בלי רוחות, בלי "אורחים" לא רצויים וכדאי מאוד עם מישהו אחד שיילך איתך - ויישאר בשקט - למקרה חירום.
4. סימולטור - לא הבנתי בדיוק איפה הבעיה שלך ...
בלוח הבקרה , בבקרי משחק מופיע לך הג'ויסטיק ? (כ- PPM)
עדכן כאן וננסה לעזור
11-05-2009, 16:41:11
חשוב!
בשלשים הראשונים להעלות את המסוק כאשר הזנב מופנה אלייך ו"אף" המסוק לפנים ,
כך תגובתו של המסוק לפעות הסטיקים תיהיה בהתאמה ולא הפוכה.
שלום גיל!
כן.אין מצב שאני מטיס את זה בבית אם אני רוצה להישאר בחיים מבחינת אמא שלי ומבחינת ההורדה של הראש..***
מה שמפחיד אותי שאני ממש מעלה אותו טיפה ממש טיפה לגובה הוא מתחיל לנטות ימינה או שמאלה וכאילו מתרסק.אני ישר מוריד אותי בכזה מצב...
לגבי הסימולטור.אני צריך לבדוק בלוח בקרה של המחשב ולהגדיר את השלט כPPM?
ועוד דבר,אני לא צריך להגדיר בשלט לכום?כי יש לי 4 כפתורים ומעליהם כתוב לי PPM ועוד משו עם סרוור.
פעם קראתי פה שצריך לשנות משו בשלט כדי להגדיר אותו שהיה לסימולטור,זה לא קשור לזה?
wind556
11-05-2009, 16:46:41
יש לי כבל חניך מדריך ושלט נוסף למסוק הזה
אתה מזומן לבוא לשיעור
תתקשר אלי ואעזור לך
הגדרתי את השלט.והמחשב מוצאאותו ישר שאני מכניס אותו ליו אס בי.אבל אני עדיין לא מצליח לשחק איתו בסימולטור הזה...
אני יכול אולי להוריד סימולטור טוב מהאינטרנט שיתאים לי לשלט והכל?
אם כן תנו לי בבקשה קישור להורדה (אם יש לכם)וקצת הסברים..
תודה מראש:)
s.mario
11-05-2009, 17:09:10
אני יכול אולי להוריד סימולטור טוב מהאינטרנט שיתאים לי לשלט והכל?
אם כן תנו לי בבקשה קישור להורדה (אם יש לכם)וקצת הסברים..
תודה מראש:)
אתה בהחלט יכול , אבל זה לא חוקי.
ולכן לא תמצא כאן מידע על כך.
תפשפש קצת בפורום של FXP
אה..אוקי זה לא חוקי..טוב תודה בכל מקרה.
עודד!תודה ענקית על העזרה והרצון שלך ולעזור לי!
מאיפה אתה בארץ אחי?
wind556
11-05-2009, 18:03:25
פתח תקוה סיטי.....
blacksea
11-05-2009, 18:43:55
"גלגלי עזר" : ארבעה מוטות עם כדורי פינג פונג למניעת התהפכות בריחופים יש ?
http://www.helitown.com/TrainningGear.html
blacksea אחי ראיתי בסרטון של האתר שממנו הזמנתי את המסוק שמחובר הדבר הזה למסוק.מוזר אבל אני לא קיבלתי את זה עם המסוק..אני יכול להזמין את זה איכשהוא לאץ או שיש את זה למישו ומוכן למכור/לתרום לי?
RonEfrat
11-05-2009, 21:01:27
תזמין את זה:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11994
המשלוח חינם:)
giluriel
11-05-2009, 21:06:40
blacksea אחי ראיתי בסרטון של האתר שממנו הזמנתי את המסוק שמחובר הדבר הזה למסוק.מוזר אבל אני לא קיבלתי את זה עם המסוק..אני יכול להזמין את זה איכשהוא לאץ או שיש את זה למישו ומוכן למכור/לתרום לי?
ליאב, מאיפה אתה בארץ ?
יש לי את הצלב הישן שלי (ככה קוראים לזה בעברית - צלב אימונים) אבל חסרים לו הכדורים.
אתה תוכל להשלים עם כדורי פינג פונג - אם יש לך קצת חשק...
זה בהחלט יעזור לך בהתחלה :-)
2 שיפודים 4 כדורי פינג פונג 5 אזיקונים ויש לך צלב אימונים למהדרין שנעשה במהירות ובקלות
אם יש לך שאלות פנה אליי בפרטי
Nlackrif
12-05-2009, 08:19:42
ידידי תתחדש על המסוק אבל....
לפני כל השימחה והילולה לפי מה שתיארת המסוק לא מכוון כנדרש. מסוק מכוון טוב לא אמור לעלות וישר לגלגל לאחד הצדדים. ממליץ בחום לקרר את האצבעות וללכת לבעל ניסיון בתחום להטסות הראשות ובדיקות כלליות.
ב ה צ ל ח ה
טוב חברים תודה רבה.אני יחפש את הסימולטור הזה ואני יוריד אותו ויתחיל להתאמן עליו.
בקשר לצלב אימונים אני מזמין אחד כזה או יבנה אחד כזה.
בקשר לכיוון של המסוק אחי אתה צודקת גם כתוב בחוברת שקיבלתי איתו שצריך איזה כיוון משו כזה...
אבל לי אין שמץ מה זה אומר לכוון אותו ואיך ואיפה אז אני צריך למצוא מישו שמבין בתחום הזה.
אם יש מישו מחיפה אני אשמח להיפגש...טנקס
שאלה קטנה:)-
ברגע שאני מעלה כביכול"טורים"למסוק(אין פה טורים זה חשמלי-ידוע)פשוט אני לא יודע איך להגדיר את זה...
אז המסוק ממש לפני שהוא מתחיל לעלות לאוויר הוא ממש רועד אבל רעידות ממש חזקות עוד טיפה"טורים"והוא עולה.אבל שוב ברגע שהוא עולה הוא ישר טס לי לאחד הצדדים ומתחיל להתרסק.האם זה קשור לכיוון של המסוק?כי בחוברת שקיבלתי עם המסוק ראיתי שצריך לכוון 2 ברגים ככה היה לפי ההוראות.אבל מכיוון שאני לא מבין בזה לא נגעתי בשום ברגים או משו...
אשמח מאוד לעזרה שלכם..
giluriel
14-05-2009, 14:31:25
ברגע שאני מעלה כביכול"טורים"למסוק(אין פה טורים זה חשמלי-ידוע)פשוט אני לא יודע איך להגדיר את זה...
אז המסוק ממש לפני שהוא מתחיל לעלות לאוויר הוא ממש רועד אבל רעידות ממש חזקות עוד טיפה"טורים"והוא עולה.אבל שוב ברגע שהוא עולה הוא ישר טס לי לאחד הצדדים ומתחיל להתרסק.האם זה קשור לכיוון של המסוק?כי בחוברת שקיבלתי עם המסוק ראיתי שצריך לכוון 2 ברגים ככה היה לפי ההוראות.אבל מכיוון שאני לא מבין בזה לא נגעתי בשום ברגים או משו...
אשמח מאוד לעזרה שלכם..
סל"ד במקום טורים .. :-)
בדר"כ הרעישות האלה הן בגלל שהלהבים לא פתוחות בדיוק אחת מול השניה.
הלהבים שלך מתקפלות ? תוודא שהן פתוחות בקו ישר ובדוק שוב.
בל קשר - עולה וטס הצידה אומר שהכיוונים שלך לא בסדר.
יש לך מאזנות בשלט ? מה קורה אם אתה מתקן איתן ? (אין לינקים מתכוונים ל- swashplate , נכון ? )
ליאב,
חבל. שמע לעצות שנתנו לך כאן אחרים.
אל תטיס בלי אימון על סימולטור.
אל תטיס לפני שמיהו שמבין יסתכל על המסוק.
תפרסם איפה אתה גר, תשאל איפה מטיסים, תקבע עם מישהו במקום שנוח לך.
תתפלא כמה אנשים טובים יש בתחום הזה.
אל תתפתה להרים את המסוק לאוויר מוקדם מידי.
שיהיה לך הצלחה.
wind556
14-05-2009, 15:59:28
אשמח מאוד לעזרה שלכם..
ועוד איך יש פה טורים
טורים=סיבובים
וואלה עודד?אוקי למדתי משו חדש..היתי בטוח שטורים זה רק במנוע בנזין.;)טוב לדעת...
בכל מקרה לשאלות שלי-זה קשור לכיוון של המסוק?
בקשר לסימולטור אני לא מסתדר עם זה..הורדתי את הסימולטור שנתנו פה באחד העצים והוא עובד לי אבל ברגע שאני מדליק את השלט(שהוא מחובר ליו אס בי)המסוק מתחרפן עף לשמיים אין אפשר לשלוט עליו יעני...
אני עדיין מחפש סימולטור טוב(וחינמי)
אייל.כמו שאתה רואה אני מנסה לעבוד על סימולטורים,אני יכול להגיד לך שאני מצליח להתקדם עם המסוק יותר ויותר מיום ליום:D
dbrosh
14-05-2009, 16:42:12
חבל על כל המאמצים שלך. קצר את הדרך ולך ישר לעודד
הלוואי ויכולתי להגיע לעודד...לצערי עדיין אין לי רישיון ועודד גר בפתח תקווה(אני מחיפה)ואם היתי יכול להגיע אליו ממזמן היתי אצלו.
אני יצור קשר עם החנות בצק פוסט בחיפה(טיסן חיפה)למי שמכיר ואני אלך אליהם ויבקש שיכוונו לי את הכנפיים(בתשלום).
בקשר לחנות.מישו מכיר אותה יכול לתת עליה חוות דעת?טובה לא טובה...
תודה ושבת שלום.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.