התחברות

צפייה בגרסה מלאה : להבים מעץ

tamirm
11-05-2009, 12:36:43
שלום לכולם,
אני קצת מתפרע עם השאלות פה אז אני מקווה שזה לא מציק מדי, אם כן אז תגידו לי (להנהלת הפורום :)).

אז כך, הספקתי לשבור להב תחתון, והייתי רוצה לקנות להבים מעץ למסוק Big Lama, הבנתי שהם פחות מדוייקים אך יותר זולים, הבנתי גם שחברת Align היא מספקת את הלהבים היותר טובים.

מישהו מכיר פעם קנה להבים מעץ ויכול להמליץ לי?
כדאי לי להתאמן על זה?
האם זה באמת יותר זול?

תודה
תמיר

s.mario
11-05-2009, 13:10:24
אין התאמה בין 2 סוגי הלהבים שציינת.

tamirm
11-05-2009, 13:23:14
שלום לך ותודה על התגובה,
רק תוכל לומר לי בבקשה למה התכוונת באומרך 2 סוגים?
לדעתי ציינתי סוג אחד - מעץ.
אתה מתכוון שלחברת Align אין להבים מעץ? אם כן אז יכול להיות שטעיתי, אני לא ממש מכיר.
אתה מכיר חברה טובה שמייצרת להבים מעץ?

תודה
תמיר

wind556
11-05-2009, 13:27:56
נראה לי שטרם הפנמת איזה מסוק יש לך
המסוק הנ"ל הוא צעצוע, לא יותר
אין כל קשר בינו לבין המסוקים שהזכרת,ואם אתה זקוק לחלקי חילוף, אתה צריך את המקורי בלבד,או אם תמצא איזה יצרן שמייצר ספציפית למסוק הזה.
חברת XTREME עדיין לא הוציאה ליין של מוצרים עבור הביג לאמה,כשהם יעשו את זה יש לבדוק את הנושא
בשלב זה רק הלהבים האלו קיימים עבור המסוק הזה:
http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=80_204_212&products_id=2824
אתה קורא מידע בפורום, שזה דבר חשוב, ואתה משליך את זה על המסוק שלך.זכור שכל פיסת מידע שאיננה קשורה ישירות למסוק שלך, אין כל קשר בינה לבין הביג לאמה
וכפי שכבר ציינתי קודם, אם אתה רוצה להבין איפה אתה נמצא ומהי הדרך להיכנס לתחביב הנ"ל , אתה תמיד מוזמן להתקשר

s.mario
11-05-2009, 13:32:15
-בכל אופן לשאול זה תמיד מבורך!
עדיף לשאול שאלות שאולי נראות "מטופשות" ולא להזמין חלק שלא מתאים\ לגרום נזק למסוק...