צפייה בגרסה מלאה : שאלה הבקר מהירות נשרף?
idann98
21-07-2016, 12:38:28
לפני כמה ימים קיבלתי את הקיט של הרחפן שהזמנתי הרכבתי את הכל בדקתי את כיון הסבסוב של המנועים הכל עבד והיה טוב לאחר מכן קשרתי את הבקרים באזיקונים לרגלים ובדקתי שוב ואז אחד המנועים "נתקע" ומצפצף כשאר אני דורך את הרחפן ניסתי את המנוע על בקר אחר מהרחפן והוא עבד, ניסתי את הבקר החשוד עם מנוע אחר מהרחפן והוא גם נתקע, בדקתי את ההלחמות של הבקר וגם הם בסדר, יכול להיות מתי שקשרתי את הבקרים התנתקה אחת ההלחמות בבקר, הבקר מתחמם יותר משאר הבקרים אבל לא עולה ממנו ריח שרוף.
מצרף סרטון ותמונה של הבקר אשמח אם תגידו לי אם הוא נשרף
http://www.interload.co.il/upload/3197368.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=I7IKeb6Us_U
Kobi Mazuz
21-07-2016, 16:10:36
זה מצחיק אבל שנינו בונים את אותו קיט כמעט אני היום קיבלתי את המנועים והבקרים האלו בדיוק
אני לא חושב שקרעת משהו יש מצב שנפלת על בקר דפוק שעבד אולי אבל לזמן קצר
אם המנוע הזה עובד עם בקר אחר הבעיה בבקר ככל הנראה
תפנה למוכר עם הווידאו שישלח לך בקר ואולי גם מנוע יחד...
אגב איזה בקר טיסה הזמנת לא כל כך רואים?
אני הלכתי על naze32 10dof ואז הזמנתי גם sp f3 אחרי שמבצע שלא הכל יכול לעבוד על הnaze32 שזה בלוטוס osd gps sonar לדים ובאזר.
ואגב השלט הזה יש מוד שהופך אותו ל10 ערוצים בשימוש בIBUS
חפש ביוטיוב...
idann98
21-07-2016, 23:51:42
זה מצחיק אבל שנינו בונים את אותו קיט כמעט אני היום קיבלתי את המנועים והבקרים האלו בדיוק
אני לא חושב שקרעת משהו יש מצב שנפלת על בקר דפוק שעבד אולי אבל לזמן קצר
אם המנוע הזה עובד עם בקר אחר הבעיה בבקר ככל הנראה
תפנה למוכר עם הווידאו שישלח לך בקר ואולי גם מנוע יחד...
אגב איזה בקר טיסה הזמנת לא כל כך רואים?
אני הלכתי על naze32 10dof ואז הזמנתי גם sp f3 אחרי שמבצע שלא הכל יכול לעבוד על הnaze32 שזה בלוטוס osd gps sonar לדים ובאזר.
ואגב השלט הזה יש מוד שהופך אותו ל10 ערוצים בשימוש בIBUS
חפש ביוטיוב...
נחמד לשמוע! הלכתי על APM 2.6, אני אשלח הודעה למוכר, הוא כבר שכח לשים לי bullet לבקרים ונאלצתי לקנות בארץ :( ועכשיו גם הבקר דפוק... נקווה שיגיע מהר
לגבי השלט מגניב ביותר אני אחפש מחר נשמע מעניין, האמת שאני ממש מרוצה מהשלט הוא מרגיש די איכותי ביחד למחיר שלו
Kobi Mazuz
22-07-2016, 00:11:49
בוא נגיד את זה ככה apm עד כמה שאני יודע לא תומך בשום דבר מלבד pwm אולי רק ppm וגם זה אני לא בטוח אחלה בקר שלא תבין לא נכון אבל לא תומך בכל הפיצרים האחרונים
ככה שללכת ולצרוב גירסא לא רשמית שלא תתן לך הרבה מיותר
לי זה כן יכול לעזור עם naze32 או sp f3 שכן תומכים בibus כי גם בppm אחרי השידרוג זה לא נותן את ה10 ערוצים רק ב6 ערוצים
לגבי הבולט בבקרים זה מה שהיית אמור לקבל זה ברירת מחדל אצל כל המוכרים בעלי אקספרס בסוג הזה
מראש הזמנתי 20 סטים של בולטים....
וכן שלט לא רע ביחס למחיר שלו
אגב באותו סרטון של השידרוג הבחור מסביר איך אפשר לקבל לשלט נתוני טלמטריה של הסוללה זה מאוד מעניין...
תבדוק את זה...
idann98
22-07-2016, 10:57:09
בוא נגיד את זה ככה apm עד כמה שאני יודע לא תומך בשום דבר מלבד pwm אולי רק ppm וגם זה אני לא בטוח אחלה בקר שלא תבין לא נכון אבל לא תומך בכל הפיצרים האחרונים
ככה שללכת ולצרוב גירסא לא רשמית שלא תתן לך הרבה מיותר
לי זה כן יכול לעזור עם naze32 או sp f3 שכן תומכים בibus כי גם בppm אחרי השידרוג זה לא נותן את ה10 ערוצים רק ב6 ערוצים
לגבי הבולט בבקרים זה מה שהיית אמור לקבל זה ברירת מחדל אצל כל המוכרים בעלי אקספרס בסוג הזה
מראש הזמנתי 20 סטים של בולטים....
וכן שלט לא רע ביחס למחיר שלו
אגב באותו סרטון של השידרוג הבחור מסביר איך אפשר לקבל לשלט נתוני טלמטריה של הסוללה זה מאוד מעניין...
תבדוק את זה...
אוי חשבית שרשמת SBUS כן אז אתה צודקת לא נורא
אתה יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג בקרים בארץ במחיר נורמלי?
Kobi Mazuz
22-07-2016, 14:42:59
בוא נגיד את זה ככה
אני לא קונה בארץ כמעט כלום בתחום הזה
אבל מה שבטוח לא חושב שכדאי לך לקנות בקר אחד מסוג אחר כדי להשלים את הסט אתה חייב 4 זהים
שיתקנו אותי פה אם אני טועה. ...
זה תמיד הולך יחד כדי למנוע מתחים שונים וכו...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.