צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עזרה בחילוץ גג"ש זנב
sharonx
12-05-2009, 20:24:51
בריסוק האחרון התעקם לי ציר הזנב בקופטר איקס 450 :mad:. יש לי את החלף הזה :
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=9541&stc=1&d=1242156119
הוא מגיע עם 3 צירים שעל אחד מהם מורכב הגג"ש הבעיתי. בפעם הקודמת השתמשתי בהוא עם הגג"ש אבל כעת נותרו לי רק צירים ללא הגג"ש ועלי להעביר את הגג"ש מהציר העקום לחדש.
מאוד קשה להזיז אותו ממקומו. חיממתי עם מלחם כדי להמיס לוקטייט ודפקתי על הגג"ש מהצד. הוא הגיע עד קצה הציד אבל כעת אין על מה לדפוק ואם מחזיקים אותו חזק עם פלייר הוא יתעקם (מנסיון).
איך לאזעזל חולצים אותו מהציר ואיך דוחפים אותו לציר החדש - וכל זה כמובן מבלי להרוס אותו ???
תודה מראש לעוזרים :)
Boogle
12-05-2009, 21:01:54
במקום לעבוד כמו נהג משאית שמחליף טייר באמצע האיילון;), סביר שאם תכניסמו לתנור המחומם ל150 מעלות לערך תוכל לחלוץ אותו (עם כפפות) אחרי כ20-30 דקות.
אני מסייג שכן עתה אחרי שהתעללת בו עם מלחם ופטיש, יתכן שכלום לא יעזור לך חוץ מלהזמין חדש.
בכל מקרה אם אתה מכה בפטיש, קח לך אום בקוטר שרק הציר יעבור דרכו, את האום תתפוס במלחציים ותקח (תקנה) דורן (מקב כזה ממתק"ש:p)בקוטר הפין ותכה עליו בעדינותכשהוא מונח על הפין הנחלץ.
אגב, החדרה תבוצע ע"י חימום הגג"ש בתנור והקפאת הפין בפריזר לחצי שעה-שעה
giluriel
12-05-2009, 21:22:33
בריסוק האחרון התעקם לי ציר הזנב בקופטר איקס 450 :mad:. יש לי את החלף הזה :
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=9541&stc=1&d=1242156119
הוא מגיע עם 3 צירים שעל אחד מהם מורכב הגג"ש הבעיתי. בפעם הקודמת השתמשתי בהוא עם הגג"ש אבל כעת נותרו לי רק צירים ללא הגג"ש ועלי להעביר את הגג"ש מהציר העקום לחדש.
מאוד קשה להזיז אותו ממקומו. חיממתי עם מלחם כדי להמיס לוקטייט ודפקתי על הגג"ש מהצד. הוא הגיע עד קצה הציד אבל כעת אין על מה לדפוק ואם מחזיקים אותו חזק עם פלייר הוא יתעקם (מנסיון).
איך לאזעזל חולצים אותו מהציר ואיך דוחפים אותו לציר החדש - וכל זה כמובן מבלי להרוס אותו ???
תודה מראש לעוזרים :)
הי שרון ..
בדר"כ פשוט לא מפרידים אותם.
אם הבנתי נכון אתה רוצה לחבר ציר וגג"ש משני סטים שונים ?
אם אתה בבעיה - תן לי סימן . יכול להיות שיש לי כזה חדש בצד. תבוא ותיקח :-)
wind556
13-05-2009, 00:08:55
האמת שזה די קל לשחרר את זה
וחימום לא יעזור יותר מדי כי מתחת לאלומיניום יש חיספוס מובנה שננעץ באלומיניום
זה נועד לחילוץ,ואם אתה מתקשה לחלץ, בוא אלי ונחלץ אותו
עודד, תוכל לשתף בסוף התהליך ? גם אני ניסיתי בעבר משהו דומה, ממש מעניין אותי איך עושים את זה :)
sharonx
13-05-2009, 16:08:24
הצלחתי לשלוף אותו בשיטה של אום על הגג"ש ומכות עם פטיש על הציר דרך הציר העקום.
הגג"ש ייצא ונראה תקין לעין, אבל הוא נכנס בחופשיות לציר החדש.
שמתי לוקטייט אדום - האם זה יתפוס ? מה אתם הייתם עושים ?
giluriel
13-05-2009, 16:56:55
הצלחתי לשלוף אותו בשיטה של אום על הגג"ש ומכות עם פטיש על הציר דרך הציר העקום.
הגג"ש ייצא ונראה תקין לעין, אבל הוא נכנס בחופשיות לציר החדש.
שמתי לוקטייט אדום - האם זה יתפוס ? מה אתם הייתם עושים ?
שמים חדש :D
.. דבר איתי ..
שלא תדפוק לך את כל הסופ"ש .. ***ח
sharonx
14-05-2009, 20:03:35
תודה ענקית לgiluriel שהביא לי את החלק החסר (ציר עם גג"ש עליו) ואפילו של ALIGN!
בזכותו הקופטר יטוס הסופ"ש.
giluriel
14-05-2009, 20:09:53
תודה ענקית לgiluriel שהביא לי את החלק החסר (ציר עם גג"ש עליו) ואפילו של ALIGN!
בזכותו הקופטר יטוס הסופ"ש.
בכיף :-)
שמחתי לעזור.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.