PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מציאת רחפן שאבד

fly01
02-09-2016, 18:43:49
שלום לכולם,
היום ניסיתי להטיס את הרחפן שלי בעל בקר פיקסהוק והוא החליט שהוא לא מקשיב יותר לשלט והתחיל לעלות לגובה מטורף( הוא היה מחובר בחיבור רדיו למישן פלאנר והיה כתוב באזור ה2 קמ גובה),
בקיצור לא היה ניתן להשתלט עליו ניסתי להוריד פרוטל והפעיל rtl כלום לא עזר עד שהחלטתי לשנות לו תוך כדאי טיסה פיילסייף של בטריה וגרמתי לו לנחות הבעיה היא שהוא נחת לי באמצע חולות ראשון לציון וחולון ולך תמצא אותו שם היה לי מיקום אחרון של גיפיאס אבל זה נעלם השאלה שלי היא אם יש אפשרות להוציא שוב מהמישן פלאנר מיקום אחרון כדאי שאני אנסה שוב למצוא אותו כי עד עכשיו זה לא ממש הצליח.
תודה מראש למי שיענה חשוב לי למצוא אותו מושקע עליו המון כסף וממש חבל לא לאבד אותו!!

Observer
02-09-2016, 18:55:14
תבדוק אם יש לך קבצים מהיום עם סיומת TLOG בתיקיה: C:\Program Files (x86)\Mission Planner\logs\QUADROTOR\1

fly01
03-09-2016, 11:49:32
כן קיים קובץ כזה הסתכלי עליו וזה נמצא אבל יש אפשרות לחלץ משם איך שהו נקודות ציון מדוייקות שהוא קולט ולא רק תמונה מהמפה ?

Observer
03-09-2016, 12:50:32
כן קיים קובץ כזה הסתכלי עליו וזה נמצא אבל יש אפשרות לחלץ משם איך שהו נקודות ציון מדוייקות שהוא קולט ולא רק תמונה מהמפה ?

אתה אמור לראות, כן.
אתה צריך לנגן את הקובץ ב MISSION PLANNER ולבחור להציג על חלון ה HUD
(user items) את קוראודינטות GPS ה lat / lng , זאת בהנחה שהגדרת מלכתחילה לשלוח את הנתונים הללו בטלמטריה.

ZvikaF
03-09-2016, 19:11:15
תעלה את הקבצים שיש לך וננסה לראות מה קרה :(

blacksea
04-09-2016, 17:46:51
תנגן אותו בתוכנה ותראה גם על המפה היכן המיקום האחרון. צלם את התצא ותוכל להגיע למקום עם גוגל מפס בטלפון.