צפייה בגרסה מלאה : שאלה אישור לטוס לחול עם רחפן
Lior1317
10-11-2016, 21:23:42
שלום
איזה אישורים או תהליך צריך לעשות כדי לטוס לחול עם רחפן ולחזור איתו לארץ בלי באלגן של המכס?
Sent from my iPhone using Tapatalk
haybeseret
11-11-2016, 16:01:20
מצטרף לשאלה..
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
אני יצאתי מס פעמים עם שלט ודאונים , ביציאה ניגשתי למכס בכוונה להצהיר על הציוד, שלא תהיה בעיה בחזור.
במכס טענו שאין על מה להצהיר והכל בסדר ,בכל זאת ביקשתי מסמך שמעיד שיצאתי עם הציוד, אבל לא קיבלתי .
בחזור לא הייתה בעיה כי לא נעצרתי במכס , לדעתי הכל תלוי במוכס יהיה כזה שכן היה מתעקש ומקשה
ירון
Lior1317
12-11-2016, 00:19:12
תודה
haybeseret
12-11-2016, 12:44:34
תודה. מישהו יודע לגבי הסוללות?.. יש מגבלות או משהו בסגנון?
eyalaz16
12-11-2016, 14:24:32
הכי טוב שתלך להצתלם עם הרחפן והציוד בכותל, תשים פתק שלא יעצרו אותך במכס ואם עצרו תראה להם את התמונות מהכותל [emoji23].
עכשיו ברצינות נראה לי סיכון רציני לצאת ככה, סוללות ליפו אסור לשלוח במטוס עם נוסעים בגלל זה עושים בעיות עם המשלוחים תתקשר למכס ותברר הכל לפני הנסיעה זה יהיה הכי בטוח
haybeseret
12-11-2016, 15:29:36
חחח.. בדיוק הייתי בדרך לכותל. תודה
mister_pong
12-11-2016, 18:55:50
לפני שטסתי לחול עם הרחפן כתבתי מייל לרשות שדה התעופה ושאלתי אותם.
מבחינת ביטחון אין בעיה לטוס עם רחפן.
הם הפנו אותי למכס והמכס ביקש שיהיה לי כמה מסמכים:
1. אישור להטיס רחפן-(לא נראה שיש אישור כזה עדיין בארץ, ואם יש זה לחברות או משהו כזה)
2. קבלות על כל הרכיבים של הרחפן( אין את הכל, שאני הזמנתי את השלט אז תפסו אותו במכס אז היה לי אישור וקבלה)
את הרחפן שמתי במזוודה עטוף בהרבה פצפצים וגם את השלט.
את הסוללות שמתי בתיק עלייה למטוס(חייב) ואמרתי לביטחון וגם לפקידה בקבלה -> וזה בסדר, זה כמו לטוס עם מצלמה ופלאפון ,גם להם יש סוללות.
טסתי לסלובקיה ,הטסתי שם בהרבה מקומות יפים מאוד.
חשוב לוודא את החוקים במדינה שאתה טס,כי אני קורא בזמן האחרון שמדינות באירופה למשל מתחילים לשים מגבלות על הטסת רחפנים בשטחם.
בהצלחה ותהנה
haybeseret
12-11-2016, 19:26:46
לפני שטסתי לחול עם הרחפן כתבתי מייל לרשות שדה התעופה ושאלתי אותם.
מבחינת ביטחון אין בעיה לטוס עם רחפן.
הם הפנו אותי למכס והמכס ביקש שיהיה לי כמה מסמכים:
1. אישור להטיס רחפן-(לא נראה שיש אישור כזה עדיין בארץ, ואם יש זה לחברות או משהו כזה)
2. קבלות על כל הרכיבים של הרחפן( אין את הכל, שאני הזמנתי את השלט אז תפסו אותו במכס אז היה לי אישור וקבלה)
את הרחפן שמתי במזוודה עטוף בהרבה פצפצים וגם את השלט.
את הסוללות שמתי בתיק עלייה למטוס(חייב) ואמרתי לביטחון וגם לפקידה בקבלה -> וזה בסדר, זה כמו לטוס עם מצלמה ופלאפון ,גם להם יש סוללות.
טסתי לסלובקיה ,הטסתי שם בהרבה מקומות יפים מאוד.
חשוב לוודא את החוקים במדינה שאתה טס,כי אני קורא בזמן האחרון שמדינות באירופה למשל מתחילים לשים מגבלות על הטסת רחפנים בשטחם.
בהצלחה ותהנה
תודה רבה!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.