Kobi Mazuz
19-12-2016, 00:23:39
אחרי שקניתי בעבר סט של 4 בקרים 30a צרובים simonk ו4 מנועים 2212 920kv הכל יחד ב41$ וידעתי שאני הולך נמוך מאוד וטוב שככה הייתי שורף בקרים יקרים יותר
ניסיתי להרכיב לפריים מגינים לפרופים שבאו עם ברגים ארוכים יותר
הבעיה היא שהם היו ארוכים מדי מה שקיצר לי את אחד הבקרים ואולי גם מנוע אני לא כל כך בטוח
במנוע אחד הלכה לי ההברגה אני לא מצליח לנעול את הבורג הוא מחליק לי.
אמרתי לעצמי אפשרות אחת זה להזמין את אותם מנועים ואותם בקרים שוב בסביבות ה25 דולר לסט שזה הכי זול
אבל אמרתי אם אני כבר משקיע אני יקנה איכותי
מה גם ששקלתי את הפריים שלי כולל רגלי נחיתה גדולים עם סוללה 5.5a 3s גימבל ומצלמה והגעתי שם לאיזור ה1.8/1.9 קילו שזה הרבה ובטוח יותר מדי למנועים האלה
אז חשבתי אולי להזמין 4 מנועים סאניסקיי ו4 בקרים אפרו 30a את המנועים חשבתי להזמין מבנגוד ואת הבקרים מהוביקינג
מה שיצא זה ככה
על בנגוד יותר מדי תלונות ביוטיוב שהמנועים מזוייפים
ועל הבקרים הבנתי שיש להם בעיית סנכרון קשה
מה להבנתכם ומהנסיון שלכם מומלץ לי להזמין איזה בקרים/מנועים עובדים אצלכם טוב.
יש עוד אופציה של להזמין רביעיית מנועים ובקרים כמו שיש לי ולהזמין את הפלטות האמצעיות של פריים 550 עם עוד 2 זרועות ואז קיבלתי hex שיתן לי יותר משקל נשיאה.
ניסיתי להרכיב לפריים מגינים לפרופים שבאו עם ברגים ארוכים יותר
הבעיה היא שהם היו ארוכים מדי מה שקיצר לי את אחד הבקרים ואולי גם מנוע אני לא כל כך בטוח
במנוע אחד הלכה לי ההברגה אני לא מצליח לנעול את הבורג הוא מחליק לי.
אמרתי לעצמי אפשרות אחת זה להזמין את אותם מנועים ואותם בקרים שוב בסביבות ה25 דולר לסט שזה הכי זול
אבל אמרתי אם אני כבר משקיע אני יקנה איכותי
מה גם ששקלתי את הפריים שלי כולל רגלי נחיתה גדולים עם סוללה 5.5a 3s גימבל ומצלמה והגעתי שם לאיזור ה1.8/1.9 קילו שזה הרבה ובטוח יותר מדי למנועים האלה
אז חשבתי אולי להזמין 4 מנועים סאניסקיי ו4 בקרים אפרו 30a את המנועים חשבתי להזמין מבנגוד ואת הבקרים מהוביקינג
מה שיצא זה ככה
על בנגוד יותר מדי תלונות ביוטיוב שהמנועים מזוייפים
ועל הבקרים הבנתי שיש להם בעיית סנכרון קשה
מה להבנתכם ומהנסיון שלכם מומלץ לי להזמין איזה בקרים/מנועים עובדים אצלכם טוב.
יש עוד אופציה של להזמין רביעיית מנועים ובקרים כמו שיש לי ולהזמין את הפלטות האמצעיות של פריים 550 עם עוד 2 זרועות ואז קיבלתי hex שיתן לי יותר משקל נשיאה.