התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רפטור 90

DDblade3D
17-05-2009, 15:24:32
שלום לכולם
אני מטיס מסוקים חשמליים בלייד 400 ופרוטוס MSH כמעט שנה
אני חושב לקחת צעד קדימה ולרכוש רפטור 90 . אני מבין שמדובר בהוצאה רצינית , אבל נדלקתי על הנוכחות של המפלצת הזו. כמה שאלות :
1. מה דעתכם- השלכות כלליות, מוכנות למסוק מסוג זה וכו'
2. איזה סטאפ מומלץ למסוק שכזה והאם כדאי לרכוש בארץ או בחו"ל . אני בגישת אם אתה קונה תקנה את הכי טוב במיוחד בכל הנוגע לרכיבי הליבה- מנוע וסרוואים

lior_bar_ami
17-05-2009, 16:11:38
היי,
1. אין שום סיבה שבעולם שלא תוכל להטיס מסוק 90 אם אתה שולט בהטסת מסוק כמו פרוטוס, אדרבא - מסוק גדול הינו לרוב יציב יותר, ואם מכוון נכון קל יותר לתהליך הלמידה עם סייג אחד וקלעת נכון, יקר יותר (עלויות כלכליות גבוהות יותר).
בימינו אנו, לא הייתי ממליץ דווקא על הראפטור, במיוחד אם אתה מעוניין להוזיל עלויות. השוק מלא ומתמלא בחלופות יותר זולות ויותר טובות.
אם תג המחיר לא ממש מעניין אותך ואתה רוצה כלי איכותי מאוד עם איכות טיסה גבוהה דפדף מעט אחורה בפורום בשירשורים שפתחתי ותוכל למצוא מידע על ה SRIMOK ,VIBE 90 SG, TURBULENCE.
לצד אלו שהזכרתי קיימת החלופה הזולה יחסית (הן לקנייה והן לתחזוק) והפופולארית, בעלות של חלקים מעט פחות איכותיים אך איכות טיסה גבוהה והיא הטירקס 700.
כל אחד מהכלים שהוזכרו יתנו לך יותר מהראפטור 90 הזקן, כשהאחרון שבהם (הטירקס) אפילו יעלה פחות לקנייה ולתחזוק.
2. לגבי סטאפ מומלץ - תלוי מאוד באופי הטיסה שלך, אני יכול להמליץ לך על סרוואים, ג'יירו ומנוע מהמעלה הראשונה אך ייתכן מאוד ואתה מייעד אותו לאווירובטיקה בסיסית ביותר או לריחופים ואז תבזבז המון כסף לשווא..
תן מעט תשובות למה אתה רוצה לקבל מהמסוק, ומה רמת ההטסה שאליה אתה מכוון ונוכל למקד אותך לאלקטרוניקה ומנוע שיתיאמו לך מחד אך יחסכו לך מאידך.