התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! היי חדש בתחום רוצה להזמין טיסן מאיביי וצריך עזרה בבקשה

יהודה בוטביקה
13-04-2017, 20:03:07
אז ככה לאחר בדיקה מעמיקה החלטתי שאני רוצה לרכוש טיסן דגם apprentice s 15e של חברת HORIZON HOOBI בארץ הוא דורש בחנות 2000 שח ומצאתי באיבי בחצי מחיר
אבל לאחר שהתיעצתי לגבי ההזמנה אבנתי יד תדרים מסוימים שאי אפשר להכניס שהמכס לא יעביר לי אותו ומצד שני בעצם המטוס הזה נימכר בחניות בארץ מישהו מבין בזה קצת לגבי דרישות המכס בקשר לתדרים וכול זה?

זה קישור למטוס המדובר באייבי http://www.ebay.com/itm/EFLITE-APPRENTICE-S-15E-BNF-BIND-IN-FLY-TRAINER-RC-AIRPLANE-NEW-IN-BOX-EFL3180-/311729329237?hash=item4894841455:g:fGQAAOSwHMJYEmw O

וזה קישור לעוד מטוב שאני מתעניין בו מאוד:
http://www.ebay.com/itm/E-Flite-EFL11050-Convergence-VTOL-BNF-Basic-650mm-Multirotor-Sport-Plane-/192086813577?hash=item2cb9442b89:g:b9EAAOSwImRYh9n 0

מי שיוכל להגיד לי איזה מהם אני יוכל להזמין בביטחה והם יגיעו אלי אני מודה לו מאוד בתודה יהודה.

moshet
13-04-2017, 21:17:26
שלום,

החלטתי לענות למרות הניסיון המעט שיש לי. אז סליחה שאני מתפרץ...

אני חושב שכדאי לך להתחיל מלספר מה הניסיון שיש לך בתחום?
איזה ציוד יש לך? (שלט, מטען, סוללות)

לרוב, הזמנת טיסן שלם בחבילה מוכנה מחו"ל לא משתלמת. רוב החברים שמזמינים מחו"ל עושים זאת בחלקים - טיסן קיט (ערום ללא אלקטרוניקה), שאר האלקטרוניקה בחבילה נפרדת
ויש גם כאלה שמעדיפים לקנות מהארץ את הטיסן עצמו כקיט ושאר החלקים מחו"ל.

זה אינדיבידואלי לכל אחד, אם תפרט קצת על עצמך אני מאמין שהחברים הטובים כאן בפורום יוכלו לכוון אותך יותר למה שמתאים לך :)

יהודה בוטביקה
14-04-2017, 17:19:08
שלום,

החלטתי לענות למרות הניסיון המעט שיש לי. אז סליחה שאני מתפרץ...

אני חושב שכדאי לך להתחיל מלספר מה הניסיון שיש לך בתחום?
איזה ציוד יש לך? (שלט, מטען, סוללות)

לרוב, הזמנת טיסן שלם בחבילה מוכנה מחו"ל לא משתלמת. רוב החברים שמזמינים מחו"ל עושים זאת בחלקים - טיסן קיט (ערום ללא אלקטרוניקה), שאר האלקטרוניקה בחבילה נפרדת
ויש גם כאלה שמעדיפים לקנות מהארץ את הטיסן עצמו כקיט ושאר החלקים מחו"ל.

זה אינדיבידואלי לכל אחד, אם תפרט קצת על עצמך אני מאמין שהחברים הטובים כאן בפורום יוכלו לכוון אותך יותר למה שמתאים לך :)

אין לי ציוד בכלל וניסיון גם לא הרבה לכן בחרתי את הטיסנים ספציפי האלו אבל השאלה היא לא איזה מכשיר לקנות אלה האם אפשר להכניס את המכשיר לארץ דרך איביי בלי בעיות בגלל התדרים וכול זה

רן ענבר
14-04-2017, 19:57:06
אם אין לך ציוד ואין לך ניסיון, אין סיכוי שהטיסן הזה יעוף.
גש לחנות ותשמע בעצת המוכר
בקש ליווי והדרכה. זה כלול במחיר הטיסן.
לחילופין, תחפש מדריך שידריך אותך בקניה בהרכבה ובהטסות הראשונות.

בלי עזרה והדרכה אף אחד מאיתנו לא הצליח.

רן ענבר

moshet
15-04-2017, 20:12:27
שבוע טוב יהודה,

רן ענבר סיכם את הדברים הכי טוב וזו העצה הכי טובה ונכונה שתקבל.

אם תרצה בכל זאת לבזבז כסף וזמן אתה מוזמן לבצע הזמנה מחו"ל. לעצם שאלתך, תדרים של 2.4 מאושרים בארץ בכפוף לאישור שתכין מראש ממשרד התקשורת. (יש לך דוגמאות בפורום למוצרים אחרים).
לגבי מכס על רגל אחת - עד 75דולר אתה לא אמור לשלם כלום (מקסימום 35 שח אם זה ems). מעל 75דולר מתחילים לשלם מע"מ וכו'