SPONER
02-05-2017, 15:36:03
קניתי מפה:
http://www.myrcmart.com/product_info.php?cPath=45_115&products_id=3735
לפני הקנייה הוא אמר שיבדוק אם הכל תקין, והבחנתי בדברים הבאים בטיסה הראשונה:
1.אם מזיזים את המקזז של הסטיק הימיני לאמצע כך שבשלט יופיע שהקו נמצא באמצע, עדיין המסוק נוטה שמאלה.
בנוסף רק שמזיזים את הסטיק הימינו שמאלה גוף המסוק נוטה בצורה חדה שמאלה, לעומת זאת אם מזיזים לצד ימין, הוא בקושי נוטה לשם וזז לאט.. וזה נכון גם למצב ספורט.
2.בטיסה הראשונה , לפני הטענת הסוללה במלואה, הוא לא רעד , אבל בטיסה הבאה עם סוללה דיי מלאה, הוא רועד כל הזמן למרות שלא עבר אף התרסקות באותו הזמן.
עכשיו האם לפי מה שפרטתי זה לא אומר שיש בעיה איתו? שלא קבלתי אחד תקין?
הבעיה שכרגע יש לי, זה שנכנסתי בטעות במנורה עם סטנד גדול שעליה היתה שקית , והרוטר נתפס בשקית ועכשיו המסוק מסתובב לכיוןן ימין לבד.
מה קרה לדעתכם שיכול לגרום לזה, אני יעלה תמונות בכיף עם צריך, זה באסה עם קבלתי אחד לא תקין והרסתי את האפשרות לקבל חלופי או להחזיר:(
תודה רבה.
נ.ב אני יודע שזה צעצוע . אבל בבקשה תתייחסו לאשכול ברצינות.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
http://www.myrcmart.com/product_info.php?cPath=45_115&products_id=3735
לפני הקנייה הוא אמר שיבדוק אם הכל תקין, והבחנתי בדברים הבאים בטיסה הראשונה:
1.אם מזיזים את המקזז של הסטיק הימיני לאמצע כך שבשלט יופיע שהקו נמצא באמצע, עדיין המסוק נוטה שמאלה.
בנוסף רק שמזיזים את הסטיק הימינו שמאלה גוף המסוק נוטה בצורה חדה שמאלה, לעומת זאת אם מזיזים לצד ימין, הוא בקושי נוטה לשם וזז לאט.. וזה נכון גם למצב ספורט.
2.בטיסה הראשונה , לפני הטענת הסוללה במלואה, הוא לא רעד , אבל בטיסה הבאה עם סוללה דיי מלאה, הוא רועד כל הזמן למרות שלא עבר אף התרסקות באותו הזמן.
עכשיו האם לפי מה שפרטתי זה לא אומר שיש בעיה איתו? שלא קבלתי אחד תקין?
הבעיה שכרגע יש לי, זה שנכנסתי בטעות במנורה עם סטנד גדול שעליה היתה שקית , והרוטר נתפס בשקית ועכשיו המסוק מסתובב לכיוןן ימין לבד.
מה קרה לדעתכם שיכול לגרום לזה, אני יעלה תמונות בכיף עם צריך, זה באסה עם קבלתי אחד לא תקין והרסתי את האפשרות לקבל חלופי או להחזיר:(
תודה רבה.
נ.ב אני יודע שזה צעצוע . אבל בבקשה תתייחסו לאשכול ברצינות.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk