צפייה בגרסה מלאה : שאלה איזה סוללות מומלצות (3S LIPO) וטווח מחירים
היי מחפש לרכוש סוללה למטוס שלי .
אני מחפש סוללה 3S LIPO מחפש בטווח של ה 3000ma
ראיתי שיש כל מיני חברות איזה חברות מומלצות ואיזה חברות דאי להתרחק ומה הטווח מחירים אם אני קונה בחנות בארץ
תודה
moshet
09-01-2018, 12:10:20
מומלצות, יקרות ואיכותיות מותג:
Pulse
Tattu
Gens
מומלצות, איכותיות במחיר בר השגה:
CNHL
Floureon
HRB
XXL
Multistar
Turnigy
Zippy
זולות שצריך קצת מזל:
ZoPower
Lion
1. מתנצל מראש אם שכחתי כמה חברות, זה לפחות מהניסיון שלי ומהאנשים בשטח. יש את tcb שלא יצא לי לעבוד איתם ולא שמעתי/קראתי חוו"ד עדיין. ויש את הסיניות עלומות שם שכל כמה זמן יוצאות עם מדבקה חדשה.
2. יש חשיבות לסדר שכתבתי. ההבדלים בניהם לא גדולים, אבל בין הסעיפים כמובו שכן יהיו הבדלים.
3. כנראה שלא יסכימו איתי ולכן אני מדגיש שזה מניסיון אישי, אין צורך לקטול. כל אחד חווה אחרת... :)
4. עדיף לכתוב לאיזה פלטפורמה אתה מיעד את הסוללה. ישנם סוללות עדיפות לפלטפורמות מסוימות.
5. ישנם כאלה שעדיין לא מאמינים, אבל סוללות זה נושא כאוב. ישנם מגבלות משלוח באוויר על כל סוגי הסוללות (אפילו "אצבע" ניקל קדיום/מיטל AA). אז אם המחיר בחנות בארץ נשמע לך מוגזם - יש לכך סיבה מוצדקת
6. "אנחנו לא מזכירים או דנים על חנויות בארץ... " - את זה אני משאיר לרן ענבר לכתוב :)
גילוי נאות - אני מוכר סוללות, אם אתה מעוניין אפשר להמשיך בפרטי
מה לגבי סוללה מסוג flight power ? מה האיכות שלהם
Yuval Hirschmann
11-01-2018, 11:22:51
מומלצות, יקרות ואיכותיות מותג:
Pulse
Tattu
Gens
מומלצות, איכותיות במחיר בר השגה:
CNHL
Floureon
HRB
XXL
Multistar
Turnigy
Zippy
זולות שצריך קצת מזל:
ZoPower
Lion
1. מתנצל מראש אם שכחתי כמה חברות, זה לפחות מהניסיון שלי ומהאנשים בשטח. יש את tcb שלא יצא לי לעבוד איתם ולא שמעתי/קראתי חוו"ד עדיין. ויש את הסיניות עלומות שם שכל כמה זמן יוצאות עם מדבקה חדשה.
2. יש חשיבות לסדר שכתבתי. ההבדלים בניהם לא גדולים, אבל בין הסעיפים כמובו שכן יהיו הבדלים.
3. כנראה שלא יסכימו איתי ולכן אני מדגיש שזה מניסיון אישי, אין צורך לקטול. כל אחד חווה אחרת... :)
4. עדיף לכתוב לאיזה פלטפורמה אתה מיעד את הסוללה. ישנם סוללות עדיפות לפלטפורמות מסוימות.
5. ישנם כאלה שעדיין לא מאמינים, אבל סוללות זה נושא כאוב. ישנם מגבלות משלוח באוויר על כל סוגי הסוללות (אפילו "אצבע" ניקל קדיום/מיטל AA). אז אם המחיר בחנות בארץ נשמע לך מוגזם - יש לכך סיבה מוצדקת
6. "אנחנו לא מזכירים או דנים על חנויות בארץ... " - את זה אני משאיר לרן ענבר לכתוב :)
גילוי נאות - אני מוכר סוללות, אם אתה מעוניין אפשר להמשיך בפרטי
מאיפה אפשר להזמין את אלו מחו"ל ?
moshet
11-01-2018, 12:16:08
עניתי לך בשרשור השני:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=87420&page=3
לא חושב שהבנתי נכון אני רואה שם קישור לאתר gear best שאני מנסה להזמין סוללה כלשהי לארץ אני מקבל שגיאה שהם לא שולחים לארץ סוללות
moshet
11-01-2018, 16:18:46
זה התגובה שכתבתי לך:
כבר לא נשארו מוכרים ששולחים לארץ, אז כל מי שתמצא ששולח לארץ תזמין... עוד מעט גם אלו לא ישארו...
גירבסט כבר לא שולחים לארץ
litghningbullet
05-06-2021, 12:22:42
אני מזמין ב china hobby line . עלות תועלת טובה לדעתי ולדעת החברה שאני מטיס איתם
רן ענבר
05-06-2021, 15:32:19
אני מזמין ב china hobby line . עלות תועלת טובה לדעתי ולדעת החברה שאני מטיס איתם
תודה על התשובה...
אגב, שמת לב שעברו יותר מ 3 שנים מהתגובה האחרונה בשאלה הזו?
אני מקווה ששואל בשאלה הסתדר מאז ששאל
רן ענבר
moshet
18-06-2021, 00:27:20
תודה על התשובה...
אגב, שמת לב שעברו יותר מ 3 שנים מהתגובה האחרונה בשאלה הזו?
אני מקווה ששואל בשאלה הסתדר מאז ששאל
רן ענברתוסיף לזה שגם התשובה שהבחור כתב כבר לא רלוונטית - צ'יינה הובי הפסיקו לשלוח לארץ עקב מצב המלחמה שהיה לאחרונה מול הפלסטינים.
איך זה קשור? ולמה עדיין לא שמעו בצ''ינה שהלחימה בדרום הסתיימה? לא ממש יודע לענות - קטונתי...
Sent from my RMX2063 using Tapatalk
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.