צפייה בגרסה מלאה : מודול מומלץ להסבה מ72 ל2.4 JR XP9303
אהלן.
התחביב נזנח בכמה שנים האחרונות,ובא לי להטיס שוב.
הסיבות להחלפת מודול ולא רדיו קומפלט הן רק בגלל התכנות מחדש,(F3Jׂׂׂ) יש שם בלאגן שלם עם הסרוואים של המדפים
שאני נמנע מלנסות לתכנת מחדש ספציפית אותם.
אשמח להמלצות על מודול והערות/הארות.
ZvikaF
16-08-2020, 21:08:50
המלצה חמה על מעבר לרדיו שמבוסס על OPENTX ... הבלאגן עם הסרוואים של המדפים פתיר בקלות ..
יש את FRSKY ויש את הכוכב החדש TX16S של רדיומסטר במחיר מצחיק, שתומך במקלטים של הרבה חברות. לא עמדתי בפיתוי ורכשתי כזה (בארץ), רדיו נוח ומאוד ידידותי.
אהלן צביקה
אכן נראה מכשיר עם כלכך הרבה פיצ'רים.
שלט מעולה.
אפשפש קצת ברשת לראות עלות למרות שאשמח להמלצה כאן בארץ.
כנראה שאבדוק את האופציה הזאת,
ZvikaF
17-08-2020, 09:18:06
הלו נמרוד .. שמח לשמוע שאתה חוזר..
עלה 640 שקל ללא סוללות (צריך 2 ליפו 18650) בתוספת של 60 שקל תקבל גם סוללה :)
תודה צביקה :)
כן..כמה שנים טובות מחוץ לתחום ומתחיל ככה לדגדג באצבעות.
640 שקל. בדיחה של ממש!
רק שאלה.
בגדול אני הפסקתי עם התחביב כשה 2.4 כבר התבסס בשוק, אבל הבנתי שהיו פה ושם גליצ'ים עם משדרים מסויימים כמו הייטק וכל מיני "לווינים" לגיבוי המקלט במקרים שכאלה.
עד כמה המשדר הזה אמין מבחינת שיטת שידור, נעילות וכל הדברים האלה שזכורים לי?
ZvikaF
17-08-2020, 20:57:12
נראה לי שהתשובה הטובה ביותר זה להפנות אותך למטיסי הסילונים והמסוקים הגדולים והיקרים.. שמטיסים ב 2.4 עם מערכות יתירות שהן חלק מהבסיס של המקלטים...
בעצם כמעט כל המטיסים היום עובדים ב 2.4... המערכות השתפרו ללא הכר , המקלטים הטובים (והלא כל כך יקרים) הם בעצם מקמ"שים, ומשדרים חזרה טלמטריה של עוצמת קליטה בטיסן והמון פרמטרים אחרים .. נראה לי שיעניין אותך שידור "ואריו" שזה מימוש פשוט ...
חלק מהמקלטים החדשים כוללים בתוכם מערכות ייצוב כך שיש לך אפשרות להטיס ממרחק בלי דאגות ... העולם התקדם רבות :cool: והמחיר דיי מצחיק
ודבר נוסף.. המערכות פתוחות לעידכונים ושידרוגים וחלק ממערכות ההפעלה של השלטים מבוססות על חוכמת המונים שעושה נפלאות
בוקר טוב
ראיתי שהמשדר שלך לדוגמא מבוסס על חוכמת ההמונים וגם עוד לפני כמה שנים זה כבר התחיל בקטן יותר.
רק שכיום הגבולות באמת נפתחו לגמרי ברמת שלא תארתי לעצמי חח
(לכן שאלתי על הגליצ'ים, עקב ריבוי האופציות וחשש להתנגשות תכונות שונות של כל חומרה)
בכל אופן,כאחד שלא חשב על האופציות הללו, כי סך הכל דאון אחד והוטליינר קטן, אין לי צורך יותר מזה.
אבל כל המידע הזה מפתה והמחירים המצחיקים, בהחלט מעלה חומר למחשבה על שדרוג שלט ואופקים חדשים...
ZvikaF
18-08-2020, 21:24:44
זה התחיל עם ארז שפתח את התיכנות של ה9X והמשיך עם כל מיני רעיונות מטורפים שמעיין העלה בזמנו, והיום הם קיימים... המקלטים היום כפולים ברובם ויכולת המעבר ממקלט אחד לשני מהירה וחלקה .. בהחלט שווה את ההשקעה המצחיקה ...
מה גם שהמודול שתשים למשדר שלך יעלה אחוז נכבד מהמשדר החדש שלי.. והמקלטים הם אותם המקלטים ...
בכל מקרה וולקאם בק :)
צהריים טובים צביקה.
כתבתי לך בפרטי.
ZvikaF
19-08-2020, 20:37:36
ערב טוב נימרוד ..
עניתי לך :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.