PDA

צפייה בגרסה מלאה : hirobo quark srb חדש האם זה אמיתי??

AVIV123
13-06-2009, 03:08:42
האים זה אמיתי ??
http://www.youtube.com/watch?v=12w3ZP3Oj40

wind556
13-06-2009, 08:44:28
תעשיית הצעצועים פורחת ;)
זה אמיתי:
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/products_id/23878/n/Hirobo-SRB-Quark-RTF-Electric-Helicopter

נראה כמו צעצוע מושקע, וקצת מזכיר את זה:
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXXDH8&P=7

לדעתי השני עדיף עדיף.....
בכל מקרה שניהם יקרים מאד, וצריך לשקול היטב .הקטן מביניהם הוא ממש צעצוע, והגדול הוא שלב מתקדם בדרך אל מסוק אמיתי,מה עוד שהשני מיובא לארץ

מה שלא היה ברור לי, זו ההתלהבות שלך....;)

דור
13-06-2009, 11:03:05
יש אחד חדש פה בארץ באילת אצל יוסי שוואקה.. מצטער עם זו הודעה מסחרית. לי אישית אין שום אינטרס לפרסם את החנות אני פשוט ראיתי אצלו שיש לו HIRROBO QUARK SRB חדש בקופסא גם עם שלט בחנות.

דבר איתי אני יפנה אותך אליו עם אתה מעוניין

wind556
13-06-2009, 11:36:24
אביב, אל תמשיך לבזבז את כספך על שטויות....
נסה להיגמל מזה ;)

AVIV123
13-06-2009, 12:22:26
חברים אני מכיר את srb quark הרגיל מישהו בדק תקליפ מדובר quark pro משופר נראה כמו 3d

wind556
13-06-2009, 14:28:00
להזכיר כאן פעם נוספת את השורה המפורסמת של מאיר אריאל?
או שאין צורך? ;)

AVIV123
13-06-2009, 15:27:48
בקשתי עזרה בשאלה פשוטה האם הסרט לא מזויף ו הירובו באמת מוכרים מסוק כזה .
חברים מישהו מכיר ????
ועוד משהו אני מזכיר לעודד שמדובר בחברה מובילה בתחום המסוקים HIROBO היא לא "עוד" סתם חברה .
אם הסרט לא מזויף מדובר במסוק איכותי שיכול לשבור את השוק של מסוקים קטנים לפי הסרט מדובר במסוק 3D
אך כנראה מה שלא COPTERX לא שווה כלום ;);)

wind556
13-06-2009, 19:19:59
hirobo היא חברה טובה, אבל המסוקים שאתה שם לב אליהם הם צעצועים
גם קופטר איקס מייצרים צעצועים ולא תשמע אותי ממליץ עליהם
לדוגמה:
http://www.copterx.co.il/catalog/product_info.php?products_id=223

אם אתה חובב צעצועים וזה מה שאתה רוצה,סבבה, אבל אם כל מה שאתה מחפש זו את הדרך להתקדם, אתה הולך בדרך הכי ארוכה והכי יקרה, זה הכל.

AVIV123
13-06-2009, 19:24:21
עודד אתה תותח בתחום המסוקים הידע שלי מסתכם ב 1 אחוז מהידע שלך אך בבקשה תן גם למסוקים אחרים הזדמנות*

wind556
13-06-2009, 19:36:48
עודד אתה תותח בתחום המסוקים הידע שלי מסתכם ב 1 אחוז מהידע שלך אך בבקשה תן גם למסוקים אחרים הזדמנות*

ידידי היקר, המסוקים אינם בכלל הנושא
אתה הנושא,ומי שמגיעה לו הזדמנות זה אתה
בכלל לא משנה איזה מסוק תקנה, כל עוד אתה יודע מה אתה עושה ומבין את צעדיך, ופועל מתוך בחירה והבנת האפשרויות
ואם כחבר לתחביב אני שם לב שאתה הולך בדרך מסויימת אני מציג לפניך את ההשלכות של זה לפי מיטב הבנתי, וכל זה עומד לרשותך ולבחירתך מה תעשה עם זה
לי אישית ממש לא משנה מה תקנה, אבל ברגע שאתה מציג נושא כלשהו בפורום, המשמעות היא שאתה רוצה לשמוע חוות דעת כלשהי, ואת זה אתה מקבל

AVIV123
13-06-2009, 19:42:19
ידידי היקר, המסוקים אינם בכלל הנושא
אתה הנושא,ומי שמגיעה לו הזדמנות זה אתה
בכלל לא משנה איזה מסוק תקנה, כל עוד אתה יודע מה אתה עושה ומבין את צעדיך, ופועל מתוך בחירה והבנת האפשרויות
ואם כחבר לתחביב אני שם לב שאתה הולך בדרך מסויימת אני מציג לפניך את ההשלכות של זה לפי מיטב הבנתי, וכל זה עומד לרשותך ולבחירתך מה תעשה עם זה
לי אישית ממש לא משנה מה תקנה, אבל ברגע שאתה מציג נושא כלשהו בפורום, המשמעות היא שאתה רוצה לשמוע חוות דעת כלשהי, ואת זה אתה מקבל

תודה על התשובה העינית

איתן
14-06-2009, 08:57:28

באמתתתתתתתתת אתה רציני ?תותח בתחום המסוקים :eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

zvok
14-06-2009, 09:06:10
Aviv123

באתר הזה יש קונצנזוס די רחב לגבי מה לקנות ומה לא. נראה לי שמאוד מוצא חן בעיניך הQuark ואתה מנסה לקבל חיזוקים באתר הזה. אין ספק לא תקבל אותו פה!!

גם אין סיבה להגיב בציניות לתגובותיו של Wind556. עודד נותן לך את עצותיו מוכן להשקיע מזמנו ללא קבלת תמורה רק כדי לאפשר לך להכנס להובי בצורה קצרה וזולה.הדרך הזו יכולה להתאים לך או לא. רק אתה יכול להחליט באיזה דרך לבחור.

גם אני כמו רבים אחרים הוזמנתי על ידי עודד להעזר בו ואם הייתי גר באזור המרכז הייתי בודאי קופץ על המציאה. אני גר בחיפה ומנהל עסק עצמאי ואין לי זמן להתרוצץ הרבה לכן לאחר הערכת מצב שוחחתי וכתבתי לעודד להודות לו על הצעותיו הטובות. אני מצאתי לי פתרון אחר שמתאים לי ולהתחיבותי האחרות. יש לי מסוק בגודל 450 של ElyQ שעוד לא הטסתי וקניתי Walkera 4#3b שאתו אני לומד את הדברים הבסיסיים של הטסת מסוק רחוף לכל הכוונים טיסה קדימה אחורה וכו'. המסוק עם חלקי חלוף כולל משלוח ומכס עלה פחות מ 1000 ש"ח (פחות מה mCX וה XRB שיש לך).

המסוק לא קל להטסה אך לפי עיון בפורומים בחו"ל ושיחות עם מנוסים ממני מסוקי 450 השונים הם קייטנה לעומת הWalkera הקטן הזה.יתרונו אני מטיס אותו בפינת האוכל בבית מתי שבא לי או שיש לי זמן. לא אכפת לי מה מזג האוויר או אם חם או קר או אם חשוך. פשוט מטיס!!

לסכום אם ה Quark מוצא חן בעיניך תקנה אותו וזהו.:):):D

AVIV123
14-06-2009, 10:02:21
הנושא של האשכול הוא האם יצא דגם חדש לקוארק (וצירפתי סרט קצר).אני לא צריך חיזוקים לגבי הקוארק יש לי אחד ואני אוהב אותו !!! ואני שוב פונה לחברים ומבקש עזרה בשאלה שלי