PDA

צפייה בגרסה מלאה : חויות של מתחיל+ אלפי תודות לעודד

sclar-d
19-06-2009, 10:59:58
התחביב התחיל אצלי כגחמה, וההנאה שלי בשלב זה נמצאת בעיקר בהרכבה של המסוקים
אין לי ניסיון בתחום וגם אין לי שום ידע בהטסה.
כמו אצל הרבה מתחילים התחלתי עם LAMA וHUNYBEE CP ולאחר שגיליתי את הפורום והתגלגלתי לסדנת כיוון המסוקים של עמית קיבלתי תאבון ורכשתי HK450.

עןדד עזר לי לכוון אותו ובמספר פעמים שהייתי אצלו ולמדתי ממנו המון טיפים על אופן ההרכבה
לאחר שבשלבי הכיוון האחרונים המסוק התרסק לגורמים ( כנראה בגלל תקלה עם ג'ירו )

עברתי לשלב הבא ורכשתי לי קיט של TAROT ( הדגם בצבע תכלת לא הגרוזיני:) )
שוב הגעתי לעודד ובסבלנות שמאוד לא נפוצה במחוזתינו עזר לי לכוון את המסוק והביא אותו לשלב שהוא נוסק לאויר בצורה מרשימה.

אז המסקנות/תובנות שלי מכל התקופה הזו (והם תובנות שטובים עבורי לא בטוח שהם יתאימו לאחרים):1. בסופו של דבר הגעתי לקיט מוצלח ולרכיבים אכותיים ( ג'רו לוגיטק, סרבו גלג"ש מתכת וכו') תוך לכאורה בזבוז של הרבה כסף בתהליך ברכיבים זולים ולא ממש איכותיים ובמסוקים שלא ממש היו שוים את ההשקעה.
2. לכאורה אם הייתי עושה את הרכישה הזו מראש זה היה עולה לי הרבה פחות אך כנראה שלא הייתי נכנס לזה בכלל.
3. למרות שיש לי רקע טכני ולא הייתה לי בעיה עם ההרכבה של המסוק הרי שקפיצת הדרך הנדרשת להגיע למצב שיש מסוק שגם מכוון ויכול לעלות לאויר לא ממש אפשרית ללא הכוונה ועזרה מבעלי ידע בנושא.
4. למזלי יש אנשים כאלה בתחביב הנ"ל בכלל ובעיקר בפורום הזה וכאן המקום להגיד שוב תודה לעודד שמשקיע מזמנו ללא כל תמורה ומעביר מהידע שלו לי ולכול אותם אנשים חדשים.

ori_lavee
19-06-2009, 11:05:28
סגרת ברגים עם לוק-טייט ?

אורי

giluriel
19-06-2009, 11:11:42

? איזו תקלה היתה לך בג'ירו ?? נשמע מפתיע ...

m4fly
19-06-2009, 11:12:55
אורי בסדר מיצינו את הלוק-טייט!!!
תתבגר!

sclar-d מאחל לך נחיתות מוצלחות
רק אל תשכח לעדכן ת'חברה :)

sclar-d
19-06-2009, 11:25:32
אני מביא לקיט את הברגים שאני מכיר וסומך עליהם , סוגר את הראשים הכדוריים בסרבוים עם אומים ומשתמש בלוקטיט.
וללא קשר לאלפי המילים שנשפכו בנושא ממליץ שכול אחד יסתכל גם קצת מעבר לאף, עודד מסייע כמיטב הבנתו ומהידע הרב שיש לו.

לא חייבים להסכים עם כל טיפ ועצה שהוא נותן אבל גם אין שום מקום לנסות להמעיט בעזרה וברוחב הנתינה שלו.

אני השכלתי למצוא המון ידע וניסיון בעצות שלו ואני מודה לו על כך

korn
19-06-2009, 12:33:00
ציטוט
עודד עזר לי לכוון אותו ובמספר פעמים שהייתי אצלו ולמדתי ממנו המון טיפים על אופן ההרכבה

נראה לי יותר כמו חוסר ידע בכיוונים
חבל להאשים את הג'ירו
( תשמע העזרה הזאת עלתה לך בריסוק מסוק ורכישה של חדש .הוצאת כספים מיותרת )חשבת על זה לרגע .
אני לא הייתי קורה לזה עזרה אולי נפילה

עודד מסייע כמיטב הבנתו ( השאלה איזו הבנה ) זאת אף פעם לא נדע כי הכל ניסגר בטל (תתקשר אלי ונדבר )

ציטוט
אורי בסדר מיצינו את הלוק-טייט!!!

דבר כזה אף פעם לא ממצים תמיד צריך לחזור ולשנן כללי בטיחות שיכולים לעלות בחיי אדם

שבת שלום לכם

shimon73
19-06-2009, 12:47:17
סגרת ברגים עם לוק-טייט ?

אורי

אתה עוד פעם מתחיל ..... דבר איתי בערב:D ....