התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עוצו לי עצה

elrik
22-06-2009, 08:39:08
שלום לכולם, לאחרונה נזכרתי ברצון שלי מילדות שליווה אותי בשנים עברו ואף פעם לא התממש...
קניית מסוק על שלט רחוק

לאחר נבירה באינטרנט, קריאה בפורומים וצפייה ביו טיוב נסגרתי על המסוק הבא:

CopterX 450me

הבנתי שהו מסוק טוב למתחילים, לא צעצוע קו אקסלי (סליחה אם יש נימת התנשאות) אך לאחר תחקיר מעמיק באינטרנט, אני מחפש מסוק לבחוץ שיחזיק לי מעמד תקופה עם עקומת לימוד נחמדה

מצאתי את החנות הנ"ל (בעזרת הפורום הזה)

http://www.copterx.co.il

ואני שוקל לקנות את המסוק בזמן הקרוב,

מה דעתכם ?

איך מתחילים ?

יש מפגשים של מטיסים באיזור השרון ? (אני מחדרה)

ושאלה אחרונה, יש למישהו את המספר של החנות הנ"ל ? לא הצלחתי למצוא באתר :confused:

בברכה,

אלעד.

wind556
22-06-2009, 08:49:15
ברוך הבא
יש לך הודעה פרטית

zvok
22-06-2009, 09:02:48
Wind556

סוף סוף איש כלבבך:):):)

תהיה הוגן איתו. תראה לו את מה שמוצע למכירה ב"מוכרים- קונים" יש שם מציאות!!!:):):)

elrik
22-06-2009, 10:01:36
פוסט במקום הלא נכון התעלמו :)

yosi678
22-06-2009, 10:15:15
אם אתה רוצה יש הרבה מטיסי מסוקים ליד קיבוץ ברנר הם בטוח יוכלו לעזור לך
ולחנות הזאת אין מספר טלפון לפני ההזמנה
אתה מתקשר איתם דרך האימייל
ובהזמנה אם אני לא טועה אז אתה מתקשר איתם טלפונית

דניאל דקל
22-06-2009, 20:25:26
עודד WIND5 56 עזר לללא מעט אנשים בתחום

אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות

מן הסתם, תמיד יהיו לאנשים בפורום מתנגדים, אם בגלל שחושבים שיש להם אינטרסים כלכליים

או סתם מקנאה

COPTER X הינו חיקוי מוצלח של ה TREX, והשילוב עם חנות אינטרנטית הפועלת בארץ ונותנת מחירי חו"ל הינו שילוב מנצח

korn
22-06-2009, 21:21:12
עודד WIND5 56 עזר לללא מעט אנשים בתחום

אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות

מן הסתם, תמיד יהיו לאנשים בפורום מתנגדים, אם בגלל שחושבים שיש להם אינטרסים כלכליים

או סתם מקנאה

COPTER X הינו חיקוי מוצלח של ה TREX, והשילוב עם חנות אינטרנטית הפועלת בארץ ונותנת מחירי חו"ל הינו שילוב מנצח

לא מקנאה ולא מאינטרסים כלכליים
וממש ממש לא חושב כמוך.

תומך בזה
5)לקבל הדרכה מאנשים שהם זמן רב בענף( ולא לגשת לכל אחד אפילו שזה בחינם ולמרות שזה מפתה)תשאל על ניסיון .לאחרונה בשרשורים הבנתי שהיה בלגן וצריך להיזהר.

ori_lavee
22-06-2009, 22:16:49
elrik

המסוק שאתה שוקל לרכוש בסופו של יום יעלה לך הרבה וילמד אותך מעט !
__________________________________________________ __

הדרך הנכונה (וכנראה החלקה ביותר) להכנס לתחום המסוקים הוא ה Fun Copter של MULTIPLEX...שבקרוב מאוד יעלה ארצה.

FKnAWDZ9nng

המסוק הזה הוא התשובה האולטימטיבית למטיס המתחיל,
תנסה לסנן "רעשי רקע" שתקבל בהודעות פרטיות ובחר במסוק המתאים (והנכון) ביותר.

אורי

guylederer
22-06-2009, 22:27:48
:Dאורי אתה מקבל אחוזים מ MULTIPLEX ?

korn
22-06-2009, 22:35:06
תנסה לסנן "רעשי רקע" שתקבל בהודעות פרטיות ובחר במסוק המתאים (והנכון) ביותר[/SIZE].

אהבתי :D

ori_lavee
22-06-2009, 22:59:14
:Dאורי אתה מקבל אחוזים מ MULTIPLEX ?
הלוואי :)
אני פשוט באמת ובתמים מאמין שלמסוק הזה יש פוטנציאל ענק לשנות לחלוטין את איכות הכניסה לתחביב,
גם אין לי ספק שמטיסים מנוסים יוכלו להפיק ממנו הרבה הנאה.

אורי

guylederer
22-06-2009, 23:21:16
אורי
לדעתי כדאי לקבל חוות דעת ראשונה כשהמסוק יהיה בארץ ולא לפני ...

liran
22-06-2009, 23:25:47
שלום לכולם, לאחרונה נזכרתי ברצון שלי מילדות שליווה אותי בשנים עברו ואף פעם לא התממש...
קניית מסוק על שלט רחוק

לאחר נבירה באינטרנט, קריאה בפורומים וצפייה ביו טיוב נסגרתי על המסוק הבא:

CopterX 450me

הבנתי שהו מסוק טוב למתחילים, לא צעצוע קו אקסלי (סליחה אם יש נימת התנשאות) אך לאחר תחקיר מעמיק באינטרנט, אני מחפש מסוק לבחוץ שיחזיק לי מעמד תקופה עם עקומת לימוד נחמדה

מצאתי את החנות הנ"ל (בעזרת הפורום הזה)

http://www.copterx.co.il

ואני שוקל לקנות את המסוק בזמן הקרוב,

מה דעתכם ? - לא משהו בכלל.
איך מתחילים ? - מההתחלה, חורשים את הסימולטור ואח"כ חורשים עוד את הסימולטור ואז אם עדיין יש עניין קונים חבילת יד שנייה של מסוק דלק גודל 30 מוכן להטסה כולל הכל...למה לא חשמלי? ככה :) אני old school בקטע הזה, אם להטיס מסוק מונחה רדיו זה "רצון ילדות שלך" כפי שאתה מתאר, אז מה לעשות, זה הדבר האמיתי, לדעתי, זהו...

יש מפגשים של מטיסים באיזור השרון ? (אני מחדרה)

ושאלה אחרונה, יש למישהו את המספר של החנות הנ"ל ? לא הצלחתי למצוא באתר :confused:

בברכה,

אלעד.

בהצלחה.

sagi
23-06-2009, 00:09:58
קורן יש לי רק משפט 1 להגיד לך
"לטעות זה אנושי לסלוח זה אלוהי"

תלמד לסלוח לאלה שטעו והוטעו במקום להוציא להם את החשק.

נאור
23-06-2009, 01:09:24
הלוואי :)
אני פשוט באמת ובתמים מאמין שלמסוק הזה יש פוטנציאל ענק לשנות לחלוטין את איכות הכניסה לתחביב,
גם אין לי ספק שמטיסים מנוסים יוכלו להפיק ממנו הרבה הנאה.

אורי

אורי, אני מציע לך כבר למכור את ה Trex 600
ולהזמין Fun Copter

giluriel
23-06-2009, 05:19:33
אורי ..
לאור המהלומות שאתה נאלץ לספוג כל פעם שדעתך עולה לאוויר ..
אני דווקא בעדך :)

לא ראיתי שהקופטר היה כזה בית ספר טוב למתחילים (ושלא יקפצו כולם .. גם המקור שלדעתי הרבה יותר מדוייק - הוא לא בדיוק סוסה נוחה לרכיבה למי שמתחיל)

חזק ואמץ .. :D

ori_lavee
23-06-2009, 06:19:14
אורי, אני מציע לך כבר למכור את ה Trex 600
ולהזמין Fun Copterאני אשקול את עצתך ברצינות
תודה על ההארה/הערה.

אורי

משה
23-06-2009, 07:11:32
מסוק 450 כגון טירקס , ושאר החיקויים לא מתאים למתחיל שמעולם לא נגע בסטיק של שלט.

כדי ללמוד מהר להטיס ואת עקרונות ההטסה, מומלץ מאוד להטיס מסוק קואקסייל כגון למה V4,V3
זו דרך בטוחה להצלחה בלימוד ההטסה

כך בחשבון ש עם תחליט להתחיל עם מסוק 450 כל שהוא רק מחיר הריסוקים הם שווה ערך למסוק קואקסייל .

עדיף בכל מקרה לתרגל תחילה את ההטסה בסימולטור , במחשב.

AVIV123
23-06-2009, 07:16:37
מסוק 450 כגון טירקס , ושאר החיקויים לא מתאים למתחיל שמעולם לא נגע בסטיק של שלט.

כדי ללמוד מהר להטיס ואת עקרונות ההטסה, מומלץ מאוד להטיס מסוק קואקסייל כגון למה V4,V3
זו דרך בטוחה להצלחה בלימוד ההטסה

כך בחשבון ש עם תחליט להתחיל עם מסוק 450 כל שהוא רק מחיר הריסוקים הם שווה ערך למסוק קואקסייל .

עדיף בכל מקרה לתרגל תחילה את ההטסה בסימולטור , במחשב.

משה אתה צודק ב 1000 אחוז
בקבוצה שלנו יש מטיס של טירקס 450 כול מפגש הוא מטיס 5 דקות ממוצע ולאחר מכאן ממתין שבועים לחלקים
הבחור מתאמן באופן קבוע בסימולטור אך שמגעים לשטח הכול שונה
ההמלצה שלי תקנה MCX יד שניה ב 500 שח תלמד כיוונים (לא ולא ולא LAMA V4/3 ).
לאחר לימוד תמכור את ה MCX ב 500 שח הוא תלמד עליו עוד
לא מומלץ להתחיל עם מסוק 450 הריסוקים והקושי יגרמו לך לעזוב תתחום לפני שתתחיל ללמוד
אביב

giluriel
23-06-2009, 08:12:40
משה אתה צודק ב 1000 אחוז
בקבוצה שלנו יש מטיס של טירקס 450 כול מפגש הוא מטיס 5 דקות ממוצע ולאחר מכאן ממתין שבועים לחלקים

אביב , בלי קשר לעובדה שא ני מסכים איתך לגבי ה- MCX, תציע לבחור שלכם שיתחיל להזמין מראש ויתחזק לעצמו מלאי קבוע של הדברים השכיחים.

הוא לא יתקדם לשום מקום עם 5 דקות טיסה פעם בשבועיים.:(

sagi
23-06-2009, 08:21:31
עזבו שטויות שיקנה כבר טירקס 700 ויהיה לו יותר קל :)
רק אל תשכח לפתוח להבים כשאתה מטיס אותו בסלון :D

Nlackrif
23-06-2009, 08:42:12
elrik

המסוק שאתה שוקל לרכוש בסופו של יום יעלה לך הרבה וילמד אותך מעט !
__________________________________________________ __

הדרך הנכונה (וכנראה החלקה ביותר) להכנס לתחום המסוקים הוא ה Fun Copter של MULTIPLEX...שבקרוב מאוד יעלה ארצה.

תנסה לסנן "רעשי רקע" שתקבל בהודעות פרטיות ובחר במסוק המתאים (והנכון) ביותר.

אורי

אורי,
הטסת את המסוק הזה?
כמה הוא יעלה בארץ?
כמה חלקי החילוף שלו יעלו בארץ?
יהיה לו שוק בארץ, או שגם אותו ימכרו לחצי שנה ואז יפסקו להביא חלקים?
איך השוק שלו בעולם? (באמת שאני לא יודע)
הוא באמת כזה טוב? או שחברת מולטיפלקס יודעת לשווק מוצרים בתמונות טובות?

בקיצור אורי אין לך ניסיון על המסוק הזה (תקן אותי אם אני טועה) ואתה ממליץ עליו כאילו שנים אתה מטיס אותו, ומשכנע אחרים שזה המסוק הנכון...על סמך מה!?

AVIV123
23-06-2009, 08:45:37
אביב , בלי קשר לעובדה שא ני מסכים איתך לגבי ה- MCX, תציע לבחור שלכם שיתחיל להזמין מראש ויתחזק לעצמו מלאי קבוע של הדברים השכיחים.

גיל אתה תותח אתה מציע שהוא ירסק פעמים כול פעם שאנו נפגשים אני חושב שאתה קצת מפסףס את העקרון המרכזי

AVIV123
23-06-2009, 09:07:33

גיל אתה תותח אתה מציע שהוא ירסק פעמים כול פעם שאנו נפגשים אני חושב שאתה קצת מפסףס את העקרון המרכזי

giluriel
23-06-2009, 09:13:27

אביב .. הסקת מסקנות לא מדוייקת בהכרח.. :D

ראשית - הוא יכול לרסק פעם אחת ולסגור את היום. אבל הוא לר יחכה שבועיים .. :D
אבל בינינו, כולנו היטסנו וריסקנו בהתחלה. אם זה המסוק שהוא בחר ללמוד עליו - הוא יאלץ להחליף חלקים. אין מה לעשות.

(ואני מחזק את רעיון הסימולטור באותה נשימה ... !!)

איזה עקרון אני מפספס ??:)

AVIV123
23-06-2009, 09:29:44
העקרון שלפני שרצים לומדים ללכת

korn
23-06-2009, 09:39:37
לפי דעתי אני חושב שגיל צודק .
צריך להטיס לפחות פעמיים שלושה בשבוע .אחרת לא מתקדמים מרסקים המון הדבר יוצר עוגמת נפש ולבסוף פורשים מהתחביב .
להטיס פעם בשבועיים .עדיף לא להטיס בכלל .שיעבור לטיסנים יותר קל .לפחות הוא יקבל את התחושה וכיוונים בשמוש בשלט.

אורי
תומך בך לאורך כל הדרך אני עוקב אחרי ההודעות שלך בפורם ואתה אדם אמיתי וכן.
ותומך בך גם בזה
הדרך הנכונה (וכנראה החלקה ביותר) להכנס לתחום המסוקים הוא ה Fun Copter של MULTIPLEX...שבקרוב מאוד יעלה ארצה

zvok
23-06-2009, 09:58:04
לדעתי כולם צודקים וזה מה שטוב פה!!:)

לכל אחד יש את הדרך שלו.:):)

לאחד מתאים להתחיל עם CopterX ולאחר מתאים FunCopter

הכל ענין של כשרון, סבלנות, זמן וכסף.

sagi
23-06-2009, 09:59:01
לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב :)

hatul
23-06-2009, 10:06:57
בתור מטיס מתחיל אני חושב שהקופטראיקס הוא בחירה מצויינת.
השרות והמחירים ההוגנים של דודי עושים את הריסוקים הרבה פחות כואבים.
הדבר היחיד שאתה צריך לדעתי בשביל ללמוד מהר הוא להחזיק מלאי של חלפים שהולכים בכל ריסוק.
ולגשת לעודד שעזר לי מאד בכיוון המסוק , ובהבנה בסיסית של איך להתחיל ללמוד להטיס.
סימולטור טוב בהתחלה בעיקר לתרגל קוארדינציה בסיסית ,ואסור להתבלבל ולהשתמש בו בהתחלה בתור משחק כי במציאות זה לא כזה קל.

קופטראיקס 450SE
עמוס

korn
23-06-2009, 10:10:39
שגיא
תאמין לי שאני אדם סלחן מאוד.ומי שמכיר אותי יעיד על כך .
אבל לא במה שקשור לבטיחות טיסה וחיי אדם .
כאשר אומרים לאדם שהוא טועה והוא ממשיך בשלו . זה מעיד על משהוא ואני ממש לא רוצה להיכנס לזה .ומה עוד שאותו אדם מזמין אנשים לביתו ומכוון לאנשים את המסוקים .
והכל נעשה בסודי סודות תתקשר אליי .יש לך הודעה בפרטי .והאיש פחות משנה בתחום . מפחיד פשוט מפחיד
לא רציתי להיכנס לזה שוב אבל משכת אותי פנימה .מצטער והתשובות שלי לא מוצאות חן בעינייך .

יום נהדר לכולם

zvok
23-06-2009, 10:25:38
שגיא
תאמין לי שאני אדם סלחן מאוד.ומי שמכיר אותי יעיד על כך .
אבל לא במה שקשור לבטיחות טיסה וחיי אדם .
כאשר אומרים לאדם שהוא טועה והוא ממשיך בשלו . זה מעיד על משהוא ואני ממש לא רוצה להיכנס לזה .ומה עוד שאותו אדם מזמין אנשים לביתו ומכוון לאנשים את המסוקים .והכל נעשה בסודי סודות תתקשר אליי .יש לך הודעה בפרטי . מפחיד פשוט מפחיד
לא רציתי להיכנס לזה שוב אבל משכת אותי פנימה .מצטער והתשובות שלי לא מוצאות חן בעינייך .

יום נהדר לכולם
Korn

לא ברור לי למה אתה כועס??:confused::confused:

AVIV123
24-06-2009, 07:10:57
לפי דעתי אני חושב שגיל צודק .
צריך להטיס לפחות פעמיים שלושה בשבוע .אחרת לא מתקדמים מרסקים המון הדבר יוצר עוגמת נפש ולבסוף פורשים מהתחביב .
להטיס פעם בשבועיים .עדיף לא להטיס בכלל .שיעבור לטיסנים יותר קל .לפחות הוא יקבל את התחושה וכיוונים בשמוש בשלט.

אורי
תומך בך לאורך כל הדרך אני עוקב אחרי ההודעות שלך בפורם ואתה אדם אמיתי וכן.
ותומך בך גם בזה
הדרך הנכונה (וכנראה החלקה ביותר) להכנס לתחום המסוקים הוא ה Fun Copter של MULTIPLEX...שבקרוב מאוד יעלה ארצה

קורן אני לא יגרר לויכוח אך לדעתי הכסף שיחסך מקניית מסוק שקל יותר להטסה
גדול מהכסף שיבוזבז על חלקים שמתרסקים ומהיאוש שנוצר מירסוקים הילו .
בנוסף אני רואה שגם אתה ממליץ להתחיל במסוק קל ( Fun Copter של MULTIPLEX) וזה קצת מתנגש לי בכך שאתה ממליץ לקנות ים של חלקים על מנת ללמוד להטיס מסוק למתקדמים לבחור שרק אתחיל להטיס
זהו פוסט סופי שלי בנושא זה קבל הוא לא קבל זו דעתי

elrik
24-06-2009, 07:22:45
סתם עדכון קטן ה-fun copter המצופה של חברת multiflex לא יראה שמיים (בארץ ובעולם) עד לספטמבר...

avimag
24-06-2009, 12:02:20
סתם עדכון קטן ה-fun copter המצופה של חברת multiflex לא יראה שמיים (בארץ ובעולם) עד לספטמבר...

על מה נסמך המידע שלך ?

ב " טיסני חולון " הוא מופיע באתר אפילו עם מחיר .

אפשר לקבל תגובה מהחנות ?

אבי

dvireini
24-06-2009, 17:10:48

אני חושב שאתה צודק
ד"א אתם ממש מפחידים בדיבורים שלכם שאתם אומרים את המילה ריסוק בכול משפט שני מי שלא מבין הוא חושב שאם המסוק מתרסק אז הכול הלך וזה אחד הפחדים של האנשים שלא נכנסים לתחביב

עודד מזור
24-06-2009, 19:36:22
אורי,
הטסת את המסוק הזה?
כמה הוא יעלה בארץ?
כמה חלקי החילוף שלו יעלו בארץ?
יהיה לו שוק בארץ, או שגם אותו ימכרו לחצי שנה ואז יפסקו להביא חלקים?
איך השוק שלו בעולם? (באמת שאני לא יודע)
הוא באמת כזה טוב? או שחברת מולטיפלקס יודעת לשווק מוצרים בתמונות טובות?

בקיצור אורי אין לך ניסיון על המסוק הזה (תקן אותי אם אני טועה) ואתה ממליץ עליו כאילו שנים אתה מטיס אותו, ומשכנע אחרים שזה המסוק הנכון...על סמך מה!?

הפאן-קופטר מבוסס על פלטפורמת הקורונה המוכרת היטב למטיסים רבים (כולל אנוכי). זהו מסוק שתפקידו להיות טריינר למתחילים. תוסיף לזה את העובדה שהוא שופר ע"י חברת מולטיפלקס המעולה (אין על כך עוררין) שמיוצגת בארץ באופן מסודר והרי לך מתכון להצלחה.

אינני יודע גם אם הדגם הבא של BMW יהיה מוצלח עד שלא יגיע לשוק, אך אני מהמר שאין מה לדאוג...:) אותו דבר עם מסוק זה.

אני לגמרי מסכים עם אורי והמלצתו ועדיין מופתע מדוע תחום המסוקים כל כך שונה מתחום הטיסנים בנוגע לדרך המקובלת והנכונה להיכנס לתחביב - טיסנאות / מסוקאות מתחילים עם טריינר !
האם יהיה לפאן-קופטר שוק בעתיד ? למי אכפת. העיקר שהמטיס יילמד תוך כדי הנאה על הפלטפורמה המתאימה ביותר.

Nlackrif
24-06-2009, 20:52:27
הפאן-קופטר מבוסס על פלטפורמת הקורונה המוכרת היטב למטיסים רבים (כולל אנוכי). זהו מסוק שתפקידו להיות טריינר למתחילים. תוסיף לזה את העובדה שהוא שופר ע"י חברת מולטיפלקס המעולה (אין על כך עוררין) שמיוצגת בארץ באופן מסודר והרי לך מתכון להצלחה.

אינני יודע גם אם הדגם הבא של BMW יהיה מוצלח עד שלא יגיע לשוק, אך אני מהמר שאין מה לדאוג...:) אותו דבר עם מסוק זה.

אני לגמרי מסכים עם אורי והמלצתו ועדיין מופתע מדוע תחום המסוקים כל כך שונה מתחום הטיסנים בנוגע לדרך המקובלת והנכונה להיכנס לתחביב - טיסנאות / מסוקאות מתחילים עם טריינר !
האם יהיה לפאן-קופטר שוק בעתיד ? למי אכפת. העיקר שהמטיס יילמד תוך כדי הנאה על הפלטפורמה המתאימה ביותר.

אני מקבל את מה שאתה אומר אני גם הסכמתי לפני עם אורי (מפתיע..:))
אני פשוט לא אוהב המלצות גורפות וחד משמעיות מאנשים שעוד לא התנסו על הכלי שעליו הם ממליצים. אני בטוח שהמסוק יהיה מצויין כמו כל המוצרים שהחברה הזאת משווקת השאלה אם הוא יהיה להיט...:rolleyes:

elrik
24-06-2009, 21:27:13
טוב לאחר מחשבה רבה, החלטתי להתחיל עם קו-אקסלי (אני יודע בהתחלה חשבתי לא לעשות את זה) בגלל שבחיים לא הטסתי שום מסוק ואני רוצה ללמוד מהבסיס למעלה, אמנם אנשים כאן יחשבו שאני טועה, אבל מי מכיר אותי טוב ממני (חוץ מאשתי) ?
אז החלטתי על ה- axe cx micro כשלב ראשון ובעתיד לעבור למסוק רציני

תודה לכולם על העצות

AVIV123
24-06-2009, 21:33:31
אתה לא טועה אתה מתקדם כמו שצריך בהצלחה

AVIV123
24-06-2009, 21:50:45
אתה לא טועה אתה מתקדם כמו שצריך בהצלחה

korn
24-06-2009, 22:21:09
אני מקבל את מה שאתה אומר אני גם הסכמתי לפני עם אורי (מפתיע..:))
אני פשוט לא אוהב המלצות גורפות וחד משמעיות מאנשים שעוד לא התנסו על הכלי שעליו הם ממליצים. אני בטוח שהמסוק יהיה מצויין כמו כל המוצרים שהחברה הזאת משווקת השאלה אם הוא יהיה להיט...:rolleyes:

Nlackrif אתה כל כך צודק .
ולצערי יש אנשים שעושים זאת כאן באופן שיטתי. וזה מרגיז .
קוטלים או משבחים מסוקים שאף פעם לא הטיסו או שהיו להם.

אלון-הובי ניטרו
25-06-2009, 00:15:08
אני חוששב שכולם צודקים אבל הככי חשוב ליפני שאתה עוששה צעד תיפגש אים אנשים שמטיסים ותיתיעץ עים מי שקכבר הייה בעבר בשלב רישון ומבלבל בו אתה נימצה.אני מדבר מיניססיו.ן בכל מיקרא אאים תירצה עזרה אתה מוזמן לקבבל מימני באהבה, אני אתן לך כמה טיפים חשובים, וימליץ לך מה לא!!! לעשות כך לא תוצי כסף על משהו שלא עשיתה :) לכן אני ממליץ כדם להיתרשם בלייף אחרכך לעשות הצעד הכי נכון.בהצלחה אחי. ניכנסתה לתחום ממכר:D\

אלון-הובי ניטרו

zvok
25-06-2009, 07:54:24

לא נעים אבל אני בכל זאת אעשה את זה אני אצטט את עצמי.:):)

חברים זאת לא החלטה גורלית כל כך מה הדרך.מטרת ההובי הנהדר הזה לרוב האנשים היא להנות.
אף אחד לא נכנס להובי כלשהו כדי לחסוך כסף או לעשות השקעה. אם משהו עשה בחירה לא מוצלחת אז הלכו כמה מאות דולרים זה לא סוף העולם!!:):)
יש גם עקומת לימוד שאצל כל אחד היא שונה. יש גם ענין של מזל. לדוגמא יש כאלה שחושבים ש Trex זה המסוק ו Blade זה מכה. ואני מכיר מישהו שמאוהב ב Blade שלו. יכול להיות שהוא מוזר אבל זאת עובדה.

אני אתן עוד דוגמא: הרבה חברים חושבים שכדאי להתחיל עם TRex או חיקוי שלו עם ה Setup הכי טוב. זה נכון לאחד שכבר מטיס כמו מקצוען ודורש דיוק מירבי בכל תרגיל שהוא עושה זה לא בהכרח נכון לטירון הממוצע. מגיע הטירון לשטח מסביב יש את כל היועצים ותוך דקה וחצי המסוק הסופר דופר נכנס לאדמה ויש נזק של כמה מאות שקלים או אולי יותר מ 1000 ש"ח. השאלה היא למה לא להתחיל עם משהו זול שיכול ללמד רחוף ושליטה בסיסית במסוק רוטור- זנב ש 12 בטריות עולות 20 דולר כולל משלוח ו 100 טיסות עולות 25 דולר בחלקי חילוף.

הבעיה כאן איננה כספית היא פילוסופית מדוע להוציא 200 דולר על סימולטור אם אפשר להוציא 40 דולר או להוריד סימולטור חינמי??:):):)

giluriel
25-06-2009, 08:25:58
אני אתן עוד דוגמא: הרבה חברים חושבים שכדאי להתחיל עם TRex או חיקוי שלו עם ה Setup הכי טוב. זה נכון לאחד שכבר מטיס כמו מקצוען ודורש דיוק מירבי בכל תרגיל שהוא עושה זה לא בהכרח נכון לטירון הממוצע. מגיע הטירון לשטח מסביב יש את כל היועצים ותוך דקה וחצי המסוק הסופר דופר נכנס לאדמה ויש נזק של כמה מאות שקלים או אולי יותר מ 1000 ש"ח.

דברתי על זה עם חבר טוב דווקא אתמול ואני חייב מילה אחת בעניין הזה:
קח מסוק רע. פשוט ח*א של מסוק ושים אותו בידיים של התותחים שיש כאן והוא יטוס.
יעלה וירחף והכל ייראה בסדר. לא תחרות של Szabo אבל .. טס.

קח את אותו מסוק ותן אותו למתחיל הוא יתרסק בעודו על הקרקע !

אני לא מטיס מנוסה או משהו כזה. מישהו בשטח ביקש ממני לפני שבוע להרגיש את המסוק שלו.
תאמין לי - לקחתי את השלט ואמרתי תודה אחרי שהורדתי אותו בחזרה למטה שלם.
המסוק מחריד !!! אני מרחם על הבן-אדם שכבר 3 - 4 חודשים בא לשטח ובמקום ללמוד להטיס הוא לומד .... האבקות עם המסוק.
אם היה לו כלי נורמלי הוא מזמן מזמן היה טס בכיף.

עכשיו - אני לא אומר ללכת לקנות את הסטאפ הכי מפוצץ שיש אבל בהחלט לשקול מסוק יציב שמחזיק את עצמו. (ד"א, ראיתי לא פעם אנשים שכשהמסוק שלהם מכוון טוב הם משפוט עוזבים את הסטיקים ומצליחים להשאיר אותו ככה 20 .. 30 שניות ויותר)
זה כלי ששווה ללמוד עליו איך להטיס.

(ד"א, זה גם סוג של מדד למי שמכוון לך את המסוק .. ! אם הוא מביא אותו למצב הזה - המסוק מכוון. ואם כל מה שהוא יודע לעשות זה להראות לך איך הוא מחזיק אותו בריחוף .. .. אז חבל על הזמן. לא מכוון ולא בטיח. פשוט הבןאדם יודע לרחף ***חח :D :D :D )

:-) בהצלחה
zvok
25-06-2009, 08:51:41
דברתי על זה עם חבר טוב דווקא אתמול ואני חייב מילה אחת בעניין הזה:
קח מסוק רע. פשוט ח*א של מסוק ושים אותו בידיים של התותחים שיש כאן והוא יטוס.
יעלה וירחף והכל ייראה בסדר. לא תחרות של Szabo אבל .. טס.

קח את אותו מסוק ותן אותו למתחיל הוא יתרסק בעודו על הקרקע !

אני לא מטיס מנוסה או משהו כזה. מישהו בשטח ביקש ממני לפני שבוע להרגיש את המסוק שלו.
תאמין לי - לקחתי את השלט ואמרתי תודה אחרי שהורדתי אותו בחזרה למטה שלם.
המסוק מחריד !!! אני מרחם על הבן-אדם שכבר 3 - 4 חודשים בא לשטח ובמקום ללמוד להטיס הוא לומד .... האבקות עם המסוק.
אם היה לו כלי נורמלי הוא מזמן מזמן היה טס בכיף.

עכשיו - אני לא אומר ללכת לקנות את הסטאפ הכי מפוצץ שיש אבל בהחלט לשקול מסוק יציב שמחזיק את עצמו. (ד"א, ראיתי לא פעם אנשים שכשהמסוק שלהם מכוון טוב הם משפוט עוזבים את הסטיקים ומצליחים להשאיר אותו ככה 20 .. 30 שניות ויותר)
זה כלי ששווה ללמוד עליו איך להטיס.

(ד"א, זה גם סוג של מדד למי שמכוון לך את המסוק .. ! אם הוא מביא אותו למצב הזה - המסוק מכוון. ואם כל מה שהוא יודע לעשות זה להראות לך איך הוא מחזיק אותו בריחוף .. .. אז חבל על הזמן. לא מכוון ולא בטיח. פשוט הבןאדם יודע לרחף ***חח :D :D :D )

:-) בהצלחה
איך אומרים "............נפלתי ברצפה....." למקרא דבריך!!!

20-30 שניות ללא מגע בסטיקים מדהים !!!! מה קורה אחרי 30 שניות ??? מה מפריע לו לרחף בלי סטיקים 5 דקות?? בטח זה שכוון לך עשה עבודה גרועה.

גם mCX אי אפשר לעזוב 20-30 שניות מדהים!!! אז כל מה מה שאנשים חושבים ש ה mCX יציב זה פשוט לא נכון???

אז מה שאתה אומר זה שבשלב הלימוד עם מסוק מכוון כהלכה אין צורך ללמוד רחוף. פשוט מרימים אותו לגובה 1.5 מטר ונותנים לו לרחף ופעם ב 30 שניות נותנים תקון קטן וזהו.

אפילו בסימולטור אם מסוק אידיאלי מכוון פיקס בלי רוח וכו' המסוק לא עומד במקום 30 שניות.

sagi
25-06-2009, 09:06:53
יש אמת בדברי גיל.....
לאחרונה הופתעתי לטובה מהמסוק שלי ( T-rex 450 )
לאחר כ-3 חודשים שלא הטסתי חזרתי להטיס וכל פעם הייתי צריך לכוון את המסוק מחדש.
היום לאחר שבועים של כיוונים מדויקים המסוק מרחף ללא נגיעה בסטיקים אבל מכיוון שיש
משתנים כמו רוח ומערבולות אוויר יש לתקן את היציבות מפעם לפעם !!!
מה שכן המסוק מרחף ברמה שלא תיאמן.
אתה צריך להבין על מסוק יש כמה וכמה משתנים ולא משנה איזה מסוק זה !!!
יש לך את ענין הסרווים, המקלט,הסוללה, משב רוח כתוצאה מסיבוב להבים.
תמיד תצטרך לתקן השאלה באיזו תדירות.
בכל מקרה נכנסת לתחביב ממכר ואני כבר מודיע לך לא משנה באיזה מסוק תבחר
תכין רזרבות כי אין לתחביב הזה תחתית. ככל שתתקדם ככה תרצה יותר וכמו שגיל רושם
לשמים אין גבול לחשבון הבנק יש ! :)
אני פחות משנה בתחביב וכבר הגעתי לסכומים שלא האמנתי שאני אגיע !!!
התחלתי עם הבלייד 400 והיום אני עם טירקס ועם DX7 SE בנוסף לכל זאת אני מחזיק
2 מקלטים וחלקי חילוף למסוק לכל מקרה שלא יהיה ואני עוד קונה חלקי חילוף כדי לא להגיע
למצב שאני מתרסק ולוקח לי שוב כל-כך הרבה זמן לחזור להטיס !!!
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחר וברוך הבא לעולם המסוקים !!!

zvok
25-06-2009, 09:15:25
שגיא

כל מה שכתבת זה נכון ומדויק אבל 30 שניות בלי מגע בסטיקים??

30 שניות אין תנועת אוויר סביב המסוק ופתאום יש??:confused::confused:

אני חושב שגיל צריך להפיץ את הבשורה הזאת גם בפורומים שהוא חבר בהם בחו"ל. המטומטמים שם לא יודעים שאפשר לא לגעת 30 שניות בסטיקים. :confused::confused::):)

איך נאמר "........כי מציון תצא תורה........"

giluriel
25-06-2009, 09:18:34
איך אומרים "............נפלתי ברצפה....." למקרא דבריך!!!

20-30 שניות ללא מגע בסטיקים מדהים !!!! מה קורה אחרי 30 שניות ??? מה מפריע לו לרחף בלי סטיקים 5 דקות?? בטח זה שכוון לך עשה עבודה גרועה.

גם mCX אי אפשר לעזוב 20-30 שניות מדהים!!! אז כל מה מה שאנשים חושבים ש ה mCX יציב זה פשוט לא נכון???

אז מה שאתה אומר זה שבשלב הלימוד עם מסוק מכוון כהלכה אין צורך ללמוד רחוף. פשוט מרימים אותו לגובה 1.5 מטר ונותנים לו לרחף ופעם ב 30 שניות נותנים תקון קטן וזהו.

אפילו בסימולטור אם מסוק אידיאלי מכוון פיקס בלי רוח וכו' המסוק לא עומד במקום 30 שניות.

עכשיו ... כיאה לפורום הזה .. .. בואו נשים הכל בפרופורציה:
MCX לא יחזיק 30 שניות במקום.
מסוקים גדולים כן !
450 שמכוון טוב יחזיק לך ..7 - 10 - 12 שניות .. (תלוי בכיוון וברוחות)
הגדולים יותר - גם 30 שניות.
קח בחשבון שכשמסוק מתחיל לאט לאט לגלוש הצידה הוא צובר תאוצה בכיוון הזה. אם אחרי 20 שניות הוא מתחיל להיסחף טיפונת - תוך עוד כמה שניות הוא יגדיל את התנועה לאותו צד.
5 דקות .. :-) עוד לא ראיתי.

בלימוד נכון ?
כן. אם תיקח מסוק מכוון (גם 450) ותרים אותו למעלה (ותצליח לייצב אותו ביהיה ישר באוויר בלי נטיה קטנה לכאן או לשם) ותעזוב את הסטיקים - הוא ... יחזיק :-)

ולסיום ... תסתכל על האיזור של 3:17 ...
http://www.youtube.com/watch?v=Gbv-p2wY6s8

giluriel
25-06-2009, 09:25:36
אני חושב שגיל צריך להפיץ את הבשורה הזאת גם בפורומים שהוא חבר בהם בחו"ל. המטומטמים שם לא יודעים שאפשר לא לגעת 30 שניות בסטיקים. :confused::confused::):)

איך נאמר "........כי מציון תצא תורה........"

zvok .. אני מאוד אוהב אנשים יהירים ..
כמות ההסברים והתירוצים שלהם אחר כך נראת כמו מופע סטנד-אפ מהטובים ביותר שיש.

אחד הסרטים הראשונים שראיתי ברשת (ואותו חיפשתי לך ולא את הMCX) היה בחור עם 450 שעזב את השלט והלך הצידה.
השבוע בברנר חבר טוב שלנו העלה מסוק 700 לאוויר ו... עזב אותו...

תצחק עלי - חופשי .. תצחק על הפורומים בחו"ל חופשי ... ושוב תצחק על כולנו..
רק בסוף, כשנשלח לך סרט - תדאג להתנצל כמו גבר .. :)

AVIV123
25-06-2009, 09:34:20
אני מטיס קוארק של אירובו ו MCX במקום סגור ומדובר במסוקים יציבים ללא ספק אין מצב ששני המסוקים יחזיקו יותר מ 10 שניות ללא תיקון קל
30 שניות נשמע מוזר :confused:

giluriel
25-06-2009, 09:43:53
אני מטיס קוארק של אירובו ו MCX במקום סגור ומדובר במסוקים יציבים ללא ספק אין מצב ששני המסוקים יחזיקו יותר מ 10 שניות ללא תיקון קל
30 שניות נשמע מוזר :confused:

אביב, ה- MCX שלך מחזיק 7 שניות לבד ?
העלת פעם מסוק 50 לאוויר ? או 60 או 90 ?
אתה כלים ברמת יציבות אחרת לגמרי. מי שלא החזיק סטיקים שלהם בידיים - שיתאפק עם קביעות כאלה :)

מה שכן, נכון שזה דיי משעמם לעזוב שלט לחצי דקה .. :D :D

sagi
25-06-2009, 09:46:15
גיל כמו שנאמר ...
".....אין חכם כבעל ניסיון.."
ולאחר ניסיון בריסוקים שיש לי אני יודע סוף סוף מה זה מסוק יציב !! :)
גיל כנראה שצריך לעבור את זה כדי להבין על מה מדובר !!!

zvok
25-06-2009, 09:48:36
גיל,

אין פה יהירות אלא התפעלות. פשוט נדהמתי מה 30 שניות. :):)

אם נפגעת ממופע ה stand up קבל את התנצלותי הכנה.:):):)

AVIV123
25-06-2009, 09:52:13
אביב, ה- MCX שלך מחזיק 7 שניות לבד ?
העלת פעם מסוק 50 לאוויר ? או 60 או 90 ?
אתה כלים ברמת יציבות אחרת לגמרי. מי שלא החזיק סטיקים שלהם בידיים - שיתאפק עם קביעות כאלה :)

מה שכן, נכון שזה דיי משעמם לעזוב שלט לחצי דקה .. :D :D

יש לי בקשה ממך תבדוק מה שכתבתי (הבנת הנקרא) רשמתי ש30 שניות נראה לי מוזר איזה קביעה נתתי ??
רשמתי שהמסוקים שלי לא מחזיקים אפילו 10 שניות
לא מצאתי שום דבר שרשמתי על מסוקי 60 90
ושוב איזה קביעה נתתי

giluriel
25-06-2009, 10:20:21
גיל,

אין פה יהירות אלא התפעלות. פשוט נדהמתי מה 30 שניות. :):)

אם נפגעת ממופע ה stand up קבל את התנצלותי הכנה.:):):)

יש לי בקשה ממך תבדוק מה שכתבתי (הבנת הנקרא) רשמתי ש30 שניות נראה לי מוזר איזה קביעה נתתי ??
רשמתי שהמסוקים שלי לא מחזיקים אפילו 10 שניות
לא מצאתי שום דבר שרשמתי על מסוקי 60 90
ושוב איזה קביעה נתתי

חברים - הכל ברוח טובה :) (ובלי רוח .. יותר טוב :D :D )

אייל שפירא
25-06-2009, 14:38:40
בתור מתחיל שמטיס את הMCX מדי ערב כמה עשרות דקות בסלון הבית אני יכול להגיד שני דברים -

אחד - אני מאוד נהנה מהיציבות של המסוק הזה בגובה מטר וחצי, ואני כן יכול לעזוב את הסטיקים ולקחת שלוק מהקפה בינתיים ואם כיוונתי נכון בננומטר את הסטיק השמאלי אז חוץ מזליגה סביב עצמו שנובעת בעיקר ממצב סוללה משתנה, המסוק יעמוד כברחש בחלל החדר. מצד שני כשהוא מתקרב לרצפה הוא כבר יוצר מערבולות שמעיפות אותו קיבינימט, וזה אולי המקום היחיד שהמסוק הזה מלמד אותי משהו...

והדבר השני והחשוב יותר - הייתי שמח אם הדיון יסתובב יותר סביב איזה מסוק 3D יהיה מושלם (כלכלית, מעשית, טכנולוגית) למתחילים ופחות על פוליטיקות של מי מדריך את המתחיל, מי מייבא את המסוק, מי מטיס יותר טוב...
אתם מאוד מבלבלים אותי ואני מאוד אוהב את הפורום ומאוד תלוי בתשובות שלכם.

עכשיו בנושא הFUNCOPTER - הוא אמור להיות מסוק החלומות של כל מתחיל, אבל אם כל מה שהוא יעשה בחוץ עושה הMCX אצלי בסלון, ובמחיר של לפחות פי ארבע, אז זו הוצאה ממש מגוחכת.
באותו סכום יכול מתחיל לקנות קיט של מסוק טוב ולהרכיב אותו לאט וללמוד על תפקידו של כל רכיב, ועל האיכויות והמחירים שלהם, ואיזה חומרים חייבים לשים על ההברגה, ובינתיים להתאמן בסימולטור ולהטיס בבית קואוקסלי קטן כמו שגם פותח הפוסט וגם אני עושים.
בסופו של דבר אם הייתי קונה את הFUNCOPTER לפני שבוע ביחד עם הDX7 הייתי היום בחור מאושר ומטיס קבוע כל ערב וסופ"ש, אבל עוד חודשיים כשהייתי ממצה אותו לחלוטין לא היה לי כסף אפילו לשדרג את האלקטרוניקה שלו.

wind556
25-06-2009, 14:52:12
בתור מתחיל שמטיס את הMCX מדי ערב כמה עשרות דקות בסלון הבית אני יכול להגיד שני דברים -

אחד - אני מאוד נהנה מהיציבות של המסוק הזה בגובה מטר וחצי, ואני כן יכול לעזוב את הסטיקים ולקחת שלוק מהקפה בינתיים ואם כיוונתי נכון בננומטר את הסטיק השמאלי אז חוץ מזליגה סביב עצמו שנובעת בעיקר ממצב סוללה משתנה, המסוק יעמוד כברחש בחלל החדר. מצד שני כשהוא מתקרב לרצפה הוא כבר יוצר מערבולות שמעיפות אותו קיבינימט, וזה אולי המקום היחיד שהמסוק הזה מלמד אותי משהו...

והדבר השני והחשוב יותר - הייתי שמח אם הדיון יסתובב יותר סביב איזה מסוק 3D יהיה מושלם (כלכלית, מעשית, טכנולוגית) למתחילים ופחות על פוליטיקות של מי מדריך את המתחיל, מי מייבא את המסוק, מי מטיס יותר טוב...

עכשיו בנושא הFUNCOPTER - הוא אמור להיות מסוק החלומות של כל מתחיל, אבל אם כל מה שהוא יעשה בחוץ עושה הMCX אצלי בסלון, ובמחיר של לפחות פי ארבע, אז זו הוצאה ממש מגוחכת.
באותו סכום יכול מתחיל לקנות קיט של מסוק טוב ולהרכיב אותו לאט וללמוד על תפקידו של כל רכיב, ועל האיכויות והמחירים שלהם, ואיזה חומרים חייבים לשים על ההברגה, ובינתיים להתאמן בסימולטור ולהטיס בבית קואוקסלי קטן כמו שגם פותח הפוסט וגם אני עושים.
בסופו של דבר אם הייתי קונה את הFUNCOPTER לפני שבוע ביחד עם הDX7 הייתי היום בחור מאושר ומטיס קבוע כל ערב וסופ"ש, אבל עוד חודשיים כשהייתי ממצה אותו לחלוטין לא היה לי כסף אפילו לשדרג את האלקטרוניקה שלו.

הוא יעשה בחוץ יותר ממה שעושה הMCX וכפי שכבר אמרתי לך בעבר המסוק הזה יכול להיות מסוק טוב למי שאין לו בעייה כספית. הוא יקדם אותך ללא כל ספק עד השלב שבו תרצה מסוק 6 ערוצים, אבל בדיוק כמו שאמרת, כשתמצה אותו לא יישאר לך כסף למסוק הבא.

בשם הגילוי הנאות, מחירו הגבוה אינו בגלל היבואן הישראלי. מחירו גבוה עקב היותו גרמני ובאופן די חריג מחירו בארץ הוא מחיר הוגן למוצר הנ"ל

לגבי שאלתך מהו המסוק הכי משתלם טכנולוגית מעשית וכלכלית,עדיין יש רק תשובה אחת.......

sagi
25-06-2009, 14:53:05
אייל,
קניית מסוק הינו תהליך מורכב מאוד.
עליך לקחת בחשבון את התקציב שלך.
היום במחשבה אחורה הייתי מתחיל עם הטירקס 500 ולא ה-450
אחד החסרונות של ה-500 שהוא לא INDOOR מבחינת כל השאר
הוא מגיב כמו 450 וטס כמו 600.
לדעתי ושוב זו רק דעתי (שלא יקפצו כל הזאבים הוותיקים)
ה-500 הינו קניה חכמה גם מבחינת תקציב וגם מבחינת הטסה !

zvok
25-06-2009, 15:01:53
אייל,

כמו שכבר כתבתי בשרשור כל אחד מה שמתאים לו.

קרא עוד פעם את השרשור ותקבל את מגוון הדעות של כל אחד לפי אופיו, נסיונו הטוב והרע, כשרונו, זמנו הפנוי, ועומק כיסו.:):)

giluriel
25-06-2009, 15:52:05

אחד - אני מאוד נהנה מהיציבות של המסוק הזה בגובה מטר וחצי, ואני כן יכול לעזוב את הסטיקים ולקחת שלוק מהקפה בינתיים ואם כיוונתי נכון בננומטר את הסטיק השמאלי אז חוץ מזליגה סביב עצמו שנובעת בעיקר ממצב סוללה משתנה, המסוק יעמוד כברחש בחלל החדר.
אני שמח לראות שהתשובה הזו הגיע גם ממישהו שמטיס מסוק קטן

מצד שני כשהוא מתקרב לרצפה הוא כבר יוצר מערבולות שמעיפות אותו קיבינימט, וזה אולי המקום היחיד שהמסוק הזה מלמד אותי משהו...
Ground effect יקירי.. האוויר שנדחס לריצפה חוזר אלייך . אפקט מוכר שצריך ללמוד להטיס גם כשהוא קיים (ד"א, במסוק גדול האפקט משמעותי יותר)

והדבר השני והחשוב יותר - הייתי שמח אם הדיון יסתובב יותר סביב איזה מסוק 3D יהיה מושלם (כלכלית, מעשית, טכנולוגית)
כמו שעודד אמר - הרבה גישות. לכל אחת יש טיעונים צודקים מאוד בעד וכמובן .. נגד כל הייתר
מה שמוביל אותי למשפט הבא .. :

אחד הדברים החשובים ביותר בענף הזה הוא ללמוד לשפוט את העיצה שאתה מקבל.
הדבר תלוי בהמון גורמים: מי נתן לך אותה, עד כמה הוא אינטרסנט או אובייקטיבי, עד כמה יש לו נסיון לא רק משמועות ומאמרים אלא מ- Hands on למשך זמן, כמה הוא מכיר אותך - הנסיון, סביבת ההטסה הזמן שיהיה לך להשקיע והעזרה שתקבל מאנשים אחרים.

אני יכול להגיד לך שמי שמטיס מסוק כמה חודשים מגבש עליו דיעה הרבה יותר נכונה ומוצקה מכל אחד אחר.
אח"כ כשיהיו לו עוד כמה חודשים על מסוק נוסף - בבעלותו, הוא גם יוכל להשוות בינהם.

אני יכול לתת לך הרבה עצות לגבי סטאפ של Trex 450 כי יש לי אחד כזה כבר יותר משנה.
אם אתן לך הסברים על Blade זה יהיה לא הוגן כי ... אין לי אחד כזה.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך (ויסכימו איתי כולם, נכון ?????)
צא כמה שיותר לשטחי הטסה ותיראה את המסוקים בעיניים ! תיראה מה כל מסוק עושה, מה הוא יכול, איך הוא ניראה בעיין - באוויר ועל הקרקע ובכלל - איך אנשים מרגישים איתו.
זה יותר טוב מכל פוסט שתקרא כאן :-)

בהצלחה

sagi
25-06-2009, 17:04:51
רק תזהר מליאור בר-עמי :D
כל מסוק אצלו לא משנה איזה יכול לעשות הכל !!!
וזה ברמה הכי חיובית שיכולה להיות !!!
ליאור אוהב אותך אח יקר !!

wind556
25-06-2009, 17:49:03
אייל,
קניית מסוק הינו תהליך מורכב מאוד.
עליך לקחת בחשבון את התקציב שלך.
היום במחשבה אחורה הייתי מתחיל עם הטירקס 500 ולא ה-450
אחד החסרונות של ה-500 שהוא לא INDOOR מבחינת כל השאר
הוא מגיב כמו 450 וטס כמו 600.
לדעתי ושוב זו רק דעתי (שלא יקפצו כל הזאבים הוותיקים)
ה-500 הינו קניה חכמה גם מבחינת תקציב וגם מבחינת הטסה !

שגיא
דעתך לא נחשבת
אתה מטיס על הפנים ;)
סתאם...
אתה הרבה יותר מוכשר מהממוצע, ואם היית מתחיל עם ההוריקאן שלי למשל, או טי רקס 600, היית מסתדר מצויין ולא מבין למה אנשים מתעסקים עם יתושים מעופפים במקום עם מסוק...
אוהב אותך איש יקר ומחכה לראותך

sagi
25-06-2009, 17:58:07
גיל אוריאל הבטיח לי סיבוב על ה-600 הבטחתי לו בדיקת 3D על המסוק :D
ואני בקרוב אגיע למרכז !
ותרתיח את המים !

zvok
28-06-2009, 07:57:36
גיל אוריאל

אני רואה שאתה לוקח את נושא 30 השניות קשה. כבר התנצלתי!!:)

אגב אייל שפירא לא כתב בשום מקום כמה זמן לוקח לו לקחת שלוק מהקפה אז אל תתרגש כל כך :)

אגב בדקתי עם הmCX שלי את נושא הרחוף: העליתי אותו לגובה 1.5 - 1.6 מטר והוא שייט באזור במשך כ 10 שניות ואז הוא התחיל ל"נדוד" בפרוש לא הייתי קורה לזה רחוף במקום

giluriel
28-06-2009, 08:42:58
גיל אוריאל

אני רואה שאתה לוקח את נושא 30 השניות קשה. כבר התנצלתי!!:)

אגב אייל שפירא לא כתב בשום מקום כמה זמן לוקח לו לקחת שלוק מהקפה אז אל תתרגש כל כך :)

אגב בדקתי עם הmCX שלי את נושא הרחוף: העליתי אותו לגובה 1.5 - 1.6 מטר והוא שייט באזור במשך כ 10 שניות ואז הוא התחיל ל"נדוד" בפרוש לא הייתי קורה לזה רחוף במקום

עזוב הכל :)
שבוע חדש .. הכל טוב.

- 10 שניות ל- MCX נישמע לי יפה מאוד.
- גם אייל וגם אתה מוזמנים אלי לקפה .. עם שלוקים באיזה אורך שתרצו :)

איך ה- MCX באופן כללי ? (מידי פעם חוזר לי החשק לקנות כזה ואז אני שואל את עצמי בשביל מה .. ?)

zvok
28-06-2009, 09:32:08
עזוב הכל :)
שבוע חדש .. הכל טוב.

- 10 שניות ל- MCX נישמע לי יפה מאוד.
- גם אייל וגם אתה מוזמנים אלי לקפה .. עם שלוקים באיזה אורך שתרצו :)

איך ה- MCX באופן כללי ? (מידי פעם חוזר לי החשק לקנות כזה ואז אני שואל את עצמי בשביל מה .. ?)

גם אתה מוזמן אלי לחיפה לקפה:):)

ה mCX חמוד ואם מתכייף לך להטיס בבית משהו אז זה נחמד מאוד. אני חסיד המסוקים הקטננטנים מהסיבה שנתן להטיס בבית. אם משהו להטיס בבית שהוא יותר מאתגר אז אני ממליץ על ה Walkera 4#3b. אני נהנה ממנו ולומד עליו המון. :):):)

avimag
28-06-2009, 16:53:54
גם אתה מוזמן אלי לחיפה לקפה:):)

ה mCX חמוד ואם מתכייף לך להטיס בבית משהו אז זה נחמד מאוד. אני חסיד המסוקים הקטננטנים מהסיבה שנתן להטיס בבית. אם משהו להטיס בבית שהוא יותר מאתגר אז אני ממליץ על ה Walkera 4#3b. אני נהנה ממנו ולומד עליו המון. :):):)

היכן ניתן בארץ לרכוש את ה - 4#3b Walkera ? (מעדיף חנות על אתר אינטרנט )

תודה , אבי .

zvok
29-06-2009, 07:30:05
היכן ניתן בארץ לרכוש את ה - 4#3b Walkera ? (מעדיף חנות על אתר אינטרנט )

תודה , אבי .

אמרו לי שמישהו בארץ התחיל למכור אני לא רוצה לעשות פרסום.אשלח לך את השם לתיבה שלך.

אין סיבה לא לקנות בחו"ל אני קניתי והגיע בדואר אוויר תוך 5 ימים לארץ ועוד כשבוע עד שזה עבר מכס.

אני קניתי ב www.wowhobbies.com

יש גם www.rc711.com

www.chinesejade.com

:):):):)

elrik
29-06-2009, 15:57:47
טוב אז אתמול רכשתי lama v4 משופרת ע"י leetel מהפורום במשמו העברי דוד,
הלאמה המדוברת עברה הסבה לbrushless עם להבי xtreme.
אני מבסוט, אישתי והכלב לא :p

avimag
29-06-2009, 17:41:51
אמרו לי שמישהו בארץ התחיל למכור אני לא רוצה לעשות פרסום.אשלח לך את השם לתיבה שלך.

אין סיבה לא לקנות בחו"ל אני קניתי והגיע בדואר אוויר תוך 5 ימים לארץ ועוד כשבוע עד שזה עבר מכס.

אני קניתי ב www.wowhobbies.com

יש גם www.rc711.com

www.chinesejade.com

:):):):)

zvok , תודה על תשובתך .

בדקתי באתר של הגורם ששלחת לי בפרטי ולא ראיתי פירסום על הדגם האמור .

בכל מקרה , החלטתי לרדת מהדגם הזה , לאחר ששוטטתי קצת בפורום ולמדתי שכדי למצות את ההנאה ממנו צריך להחליף ולשדרג כל מיני רכיבים , ואני מה לעשות מאלו שאוהבים את שיטת " תדלק וסע " או יותר נכון " טען ותטיס " .
בשלב זה אסתפק בצעצועים שיש לי ( בלייד cx3 , mcx , ו הירובו קוורק ) ואחכה שיגיע ה funcopter .

תודה , אבי .

zvok
30-06-2009, 08:07:42
zvok , תודה על תשובתך .

בכל מקרה , החלטתי לרדת מהדגם הזה , לאחר ששוטטתי קצת בפורום ולמדתי שכדי למצות את ההנאה ממנו צריך להחליף ולשדרג כל מיני רכיבים , ואני מה לעשות מאלו שאוהבים את שיטת " תדלק וסע " או יותר נכון " טען ותטיס " .
בשלב זה אסתפק בצעצועים שיש לי ( בלייד cx3 , mcx , ו הירובו קוורק ) ואחכה שיגיע ה funcopter .

תודה , אבי .
האתר שם לא מעודכן. תתקשר אליו לטלפון ותשאל!!

לא צריך להחליף כלום אם אתה קונה מנוע ראשי וזנב brushless. יש עודמספר שנויים קטנים שלא עולים כסףולוקחים כמה דקות לעשות.

בככל מקרה בהצלחה:):)

AVIV123
30-06-2009, 10:14:13
zvok , תודה על תשובתך .

תודה , אבי .

אבי תתקשר עליי 0542050751 חכה לפני שאתה קונה משהו