היי תוכל להיכנס לקישור הזה, לצפות בסרטוני הדרכה על סוללות ומטענים יש שם תשובה למה שאתה שואל.
בקצרה,
המתח שאתה רואה במטען תוך כדי ההטענה זה לא המתח האמיתי כי הוא נמדד תחת זרם.
כאשר זורם זרם...
היי תוכל להיכנס לקישור הזה, לצפות בסרטוני הדרכה על סוללות ומטענים יש שם תשובה למה שאתה שואל.
בקצרה,
המתח שאתה רואה במטען תוך כדי ההטענה זה לא המתח האמיתי כי הוא נמדד תחת זרם.
כאשר זורם זרם...
המאמר הנוכחי מתגבש לי בראש כבר למעלה משנה, כנושא שמשלב שני תחומים משמעותיים בחיי: הטסה בשלט רחוק, והתמודדות עם חרדות - כחלק מעבודתי המקצועית. שמתי לב לרלוונטיות של השפעת הרכיבים הרגשיים בהטסה בשלט...
שלום לכל החברים,
אני שמח לפרסם סדרת סרטוני חדשים בנושא כיוון מסוק וסט אפ של מערכת פלייברלס מיני VBar!
מקווה שתהנו!
מוטי.
חלק ראשון - הרכבת המערכת והגדרות רדיו
...
אני התקנתי bec של cc
מחובר ישירות לאחת מהסוללות 6 תאים
ללא צורך בסוללת מקלט
עושה את החיים יותר קלים
חייב להגיד שפעמיים הגעתי למצב מסוכן כשהייתה לי סוללת מקלט ולכן מעדיף ללא
בכל מקרה
אחלה...
בסך הכל חיברתי את סוללת מקלט ישירות למקלט , הBEAST והסרוואים מקבלים חשמל דרך הכבל ALIRON שהולך מהמקלט ל BEAST
חיברתי מתג 2A 250V (בכל חנות אלקטרוניקה עולה כ 10 ש"ח ) בין הסוללת מקלט לבין המקלט ...
וואלה עזר..הוספתי פרופ ופתאום חזר ל54.37
תאמין לי הסיני הזה!!
חח העיקר שהסתדר :P
איזה כיף לראות שאתם נהנים!!!
אבי צריך לקפוץ לארגן את החבר׳ה ולקפוץ לבקר אצל השכנים הטובים שלנו!!!
המסוק הכי מהיר בעולם כרגע הוא קואקסיאלי ...
הוא יותר דומה לאוטו ג'יירו בFFF אבל נחשב מסוק ...
http://www.youtube.com/watch?v=vfggwmhcvC0
שלומי מוטי דותן גיא וכל החברה יש לכם צוות חבל על הזמן היום קפצתי אליכם לביקור וממש נהניתי
שתהיה לכולם שבת שלום.
היה סבבה וכיף לראות את כולם!
כיף להטיס עם חברים טובים שאוהבים לעזור תמיד :):)
הנה קצת תמונות מהיום:
7882578826788277882878829
Sent from my Sony Xperia ARC using Tapatalk 2
כן ,היום אנחנו חוגגים שנה ל- http://helidaily.com,
בדיוק לפני שנה העלנו לאוויר את HELIDAILY וזה פשוט נהיה מטורף ! אם כמה אלפי מבקרים בכל יום , האתר נחשב להצלחה ונהיה אתר חדשות בינלאומי מבוקש ביותר...
נסענו ללטרון לגוון אוירה, לצערי נתקלנו ברוחות קשות מאוד...
כמה תמונות ממה שהספקתי לצלם :)
וידאו קצר של מוטי התותח, שבצער רב היתה תקלה קטנה בזנב..
...
מוטי, אני חושב שצריך לצ'פר אותך עם איזה חופת הלידיילי נחמדה, מה אומרים החברים ? :cool:
מגניב רעיון יפה!
נתבע! אני לוקח את הפרויקט לידיים שבוע הבא שישי שבת כולם באים לשטח אני מביא מצלמה ויש לי מלא רעיונות! :D
ולא צריך לעשות פירופליפ כדי לעשות סירטון יפה!
כמה תמונות מהיום, מי שלא הגיע הפסיד.
76701767017672376734767367673776738767397674076741767427674376744767457674676747
היי,
לאחרונה אני מודאג מאוד, מספר חברי פורום לקו בבעיות בריאותיות קשות כמו סכיזופרניה(הזיות, מחשבות שווא), התנהגויות מוזרות המוסברות על ידי החוויות הפנימיות החריגות, הפרעת זהות דיסוציאטיבית(משתמש...
וכל מי שרוצה ליקנות ברנר כזה יש קישור לאיביי
http://www.ebay.com/itm/140676344490?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
צריך להתייחס בכובד ראש לויברציות בכל מסוק ולא לזלזל, אם יש רעשים מיוחדים או רעידות - דחוף לטפל ולא להמתין עוד טיסה או אפילו עוד דקה.
חבל על המסוק וחבל על הכסף שנזרק בגלל עוד 30 שניות...
מבחינת...
לי קרה דבר דומה עם מיקרו מסוק אחר, לאחר שבועיים של שימוש הוא פתאום העלה עשן כשחיברתי סוללה, מילאיתי Rma צילמתי הכל הוספתי מכתב שמתאר את השתלשלות האירועים , שלחתי את המסוק עם השלט עם כל הדברים באריזה...
האם הדוץ הינו המקורי?
אם הוא המקורי תחליף ל m3 האדום ואני מאמין שאם מכאנית הכל תקין אז יפתור בעיה זו
לאחר המתנה של כמעט חודשיים לבסוף הוא הגיע, ה 700 DFC שכל כך חיכיתי לו!
נכון לעכשיו זה לא דומה למשהו שהכרתי, פשוט יצירת מופת מבית אליין!!
האיכות, הפשטות, המחשבה שרואים שהושקעה כמעט בכל פרט ניכרים...
תודה לכל מי שהיה היום משה,דותן,גיא,מוטי וגילי
בזכותכם חזרתי לטוס :-)
משה תודה גדולה על הזמן שהקדשת לי השבוע.*
ככה אתה מדבר על האישה שקנתה לך את הקומפאס בהפתעה...אני הייתי נזהר במקומך....
מה שעושה בעצם את ההבדל הגדול בין התחרויות למיניהם ול-3D מאסטרס הוא מקצה תרגילי החובה , במקצה זה המתחרים חייבים לבצע 8 תרגילי חובה בדרגות קושי שונות בזמן של עד 6 דקות.
בניגוד למקצי הפריסטייל...
היי,
בקרוב נעבור לאחסון בארץ. סוף סוף מצאנו מישהו שעמוד בדרישות שלנו ואנחנו יכולים להרשות אותו לעצמנו.
ההלשכות של זה הן בעיקר מהירות והוספת יכולות שלא יכלנו להרשות לעצמנו מבחינת ביצועים/משאבי...