היי:)
''טווח העבודה,, של השלט כפי שאתה שואל תלוי גם,(ואפילו מאוד) באיזה מקלט
אתה משתמש יחד עם השלט.
אבל במחידה ונתיחס לשלט עצמו בלבד, אז הוא מוגדר כ-FULL RANGE במדריך שלו.
הווה אומר ק"מ אחד...
היי:)
''טווח העבודה,, של השלט כפי שאתה שואל תלוי גם,(ואפילו מאוד) באיזה מקלט
אתה משתמש יחד עם השלט.
אבל במחידה ונתיחס לשלט עצמו בלבד, אז הוא מוגדר כ-FULL RANGE במדריך שלו.
הווה אומר ק"מ אחד...
תבדוק מתח סוללה במקלט יתכן והסוללה חלשה מאוד!!!
את מי משחדים לקבל כזה ?
http://www.youtube.com/watch?v=JCclXiu_thM&list
סה"כ פעם שניה שאני משתמש במשאבת הדלק שקניתי מהוביקינג ולפתע סיבוב הידית לא משפיע על זרימת הדלק במשאבה.
עצבים, תיסכול, ובעיקר המחשבה "מה עכשיו?? עוד הזמנה מהוביקינג? ועד שיגיע..........."
נרגעתי,...
סוללות LIFE מסוגלות להיטען, באופן נורמלי וללא גרימת נזק, עד קצב של 4C;
מכאן החשבון די פשוט. כל ערך שמתחת לזה, יהיה מתאים.
לא קריטי כלל. אם אתה רוצה להיות יותר צדיק מהרב הראשי (אשכנזי או ספרדי, כרצונך) תטעין על 2000. זה רק יאריך לך במעט את זמן הטעינה.
אין לי מושג מה קרה פה...
ב 16/2 ביצעתי הזמנה גדולה מהסיני - הרבה פריטים קטנים (ברגים, מנועים, בקרים, סרוואים, הורנים , אומים - בקיצור הרבה פריטים של פחות מדולר) סה"כ קילו וחצי.
משלוח רגיל ... לא...
http://www.youtube.com/watch?v=8U8Zh1ktYQE
חברים בואו נשמור על המסלול גם אם רואים לכלוך שמישהו אחר השאיר גלו יוזמה ותפנו את הלכלוך והעירו למלכלך אם וראיתם את המלכלך
(הקיץ האחרון היה שם ממש קטסטרופה )ובואו ניישם את ההצעה של נועם נשמור על מקום...
לכל מטיסי מבוא חורון היקרים!
אין לי ולכל מטיסי מבוא חורון כל כוונה לאבד את המסלול הזה גם כן!(את לטרון איבדנו כבר).
ביום שישי שעבר פנה אלינו בעל הקרקע וביקש שלא נחנה את הרכבים בניצב לכביש ההטסה אלא...
שוב אותו סיפור נדוש.
מצטער שאני איש הבשורה.
גם היום פגש אותי אחד מבעלי השטח מהיישוב מבוא חורון, חברה שהם מלח הארץ...באמת.
הבחור בשם צביקה התלונן כי מטיסי טיסנים עולים לו על הערוגות של הגידולים...
זו התשובה הנכונה :cool:
זה נשמע יותר הגיוני... תודה יגאל
4S1P =
4 serial
1 parallel
pack
כלומר כמה חבילות של 4 תאים מחוברות במקביל
אני מטיס טיסן גדול (לא 3D) עם סוללה LIFE 2S 6.6V 1100mA. מתחיל יום הטסה, בערך 5 טיסות של 10 - 15 דקות כל אחת, עם 83% קיבוליות ומסיים עם 75%.
אתה יכול להתקין סוללה דומה ולהטיס בבטחה.
בכל מקרה,...
ז"א שאין בעיה.
כתוב בהגדרות שהסרוו מתאים ל 6V לפיכך לא תהיה לך בעיה.
אני משתמש כבר הרבה זמן בסוללות LIFE 6.6V והן מחזיקות מצויין וחוסכות שימוש ב BEC או כל דבר דומה בתנאי שהסרוו מותאם לעבוד ב 6V ומעלה.
תגדיר יום...
ראה קישור לסוללה ומה היצרן כותב.
http://media.hyperion.hk/dn/fg3radio/
Attempting to use a servo rated for maximum of 6V or less WILL RESULT in reduced servo life, and may lead to...
"כרגע מה שיש הוא פאן קאב, yak 55 מקאפה ובננה, ועוד Jet חשמלי כלשהו, בעתיד אשדרג לדגמים נורמליים יותר"
אם אלו הטיסנים שאתה מטיס, אני לא מבין מה ההתלבטויות.
תקנה 9X ישירות מHK (כן 9X ולא 9XR ), יש...
מהסיבה שאין תשובה חד משמעית והעובדה שכל שבוע מצטרף חבר חדש לפורום ומתעניין שבכל זאת מישהו יכוון אותו לשלט הכי טוב בעולם, ושיהיה לנו מקום מרוכז לריב על איכות השלטים... נא לרכז את כל השאלות והתשובות...
פתחת תיבת פנדורה...
1. להייטק יש טלמטריה, ולפוטאבה יש רק בשלט החדש ה14SG.
להייטק יש מסך מגע שהכל נעשה דרכו וכשהוא מתחמם בשמש הוא מפסיק לעבוד עד שהוא מתקרר טיפה (לדעתי חיסרון), לפוטאבה רק...
כתבתי ל א מ ח י י ב.. ואם כבר לתת ביקורת אז למה לכתוב שטויות? מקצוענים מנצלים כל ערוץ שיש למיקסים מצבי מאזנות שונים ומשונים..מצבי מנוע.
ככה על רגל אחת...
בינתיים אני מסתדר עם סוללות DURACELL אני מטיס מעט יחסית כרגע (השבוע קצת יותר) אז כרגע הסוללות עדיין מלאות כבר חודשיים בערך, אבל נראה לי שווה בכל מקרה להזמין.