תגובה להודעה: בקר לקופטרX
אתה לא מרוצה מהבקר המקורי ?
בגדול שניהם אותו הדבר, לבקר היותר יקר יש אפוציה של איזון תאים של הסוללה.
הבקר של הקופטר הוא אחלה בקר, בוא נגיד שבמידה והוא לא נשרף לך אין לך מה להחליף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Noam_c
בגדול שניהם אותו הדבר, לבקר היותר יקר יש אפוציה של איזון תאים של הסוללה.
הבקר של הקופטר הוא אחלה בקר, בוא נגיד שבמידה והוא לא נשרף לך אין לך מה להחליף
גם אני חושב ככה ... וכל עוד יש לך עדיין אחריות ( בתקווה ) אז עדיף שתשמש בו עד הסוף ...
הבקר לא נשרף אבל ישנה תופעה של קפיצות מתח מדי פעם שהבקר מעביר למנוע וזה גורם לקפיצות בזנב
איך אתה יודע שיש קפיצות מתח?
אולי זו בעיה אחרת?
הבקר הראשון בקופטראיקס נשרף לי ,דודי החליף לי לחדש באחריות ובטיסה השניה קירטע ואז נשרף
ועכשיו אני תקוע כי לא בא לי להרכיב עוד בקר של קופטראיקס ,ולסיני אין במלאי את הבקרים הממולצים ע"י עודד.
לגבי השאלה הראשונה ששאלתי למעלה, האם יש למישהו נסיון עם הבקרים הנ"ל, ואיזה מהם עדיף.
נ.ב האם הם באים עם החיבור למנוע או שצריך לרכוש קונקטורים.
תודה
הבקרים לא מגיעים עם חיבורים וצריך לקנות ולהלחים לבד
בקשר לבקרי קופטר X אני לא ארחיב אבל שמועה קטנה אמרה לי שהולכים להחליף את הבקרים + המנועים אז תחכה ותתעדכן באתר אולי יהיה משו שווה ;]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
srdromy
לגבי השאלה הראשונה ששאלתי למעלה, האם יש למישהו נסיון עם הבקרים הנ"ל, ואיזה מהם עדיף.
נ.ב האם הם באים עם החיבור למנוע או שצריך לרכוש קונקטורים.
תודה
היי
לי יש את הטורניג'י התחתון ביותר-אמנם לא על מסוק,אבל עושה עבודה מצוינת על טיסן ג'ט.
לגבי הבקר להליקופטר..אני מטיס עם בקר סיני של hobbywing 40a הגרסה החדשה עם switching bec עם המנוע המקורי של קופטר איקס ואני מבסוט לאללה..
אכן שמעתי שקופטר איקס ישראל משדרגים את המנועים והבקרים אבל רק בחבילות rtf אם אני לא טועה.
אם תרצה לינק לאותו בקר..רק תבקש:D
הבקר העליון עדיף כי יש לו Switchable BEC ולא ליניארי - זה ההבדל החשוב ביניהם.
למיטב הבנתי הקונקטור הנוסף אינו ממש לאיזון תאים אלא פשוט עוקב אחר המתחים של התאים בנפרד ובמידה ואחד מהם מתחת לסף אז הוא עוצר/מאיט בהתאם למה שתבקש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kal1311
היי
לי יש את הטורניג'י התחתון ביותר-אמנם לא על מסוק,אבל עושה עבודה מצוינת על טיסן ג'ט.
לגבי הבקר להליקופטר..אני מטיס עם בקר סיני של hobbywing 40a הגרסה החדשה עם switching bec עם המנוע המקורי של קופטר איקס ואני מבסוט לאללה..
אכן שמעתי שקופטר איקס ישראל משדרגים את המנועים והבקרים אבל רק בחבילות rtf אם אני לא טועה.
אם תרצה לינק לאותו בקר..רק תבקש:D
אשמח לקבל לינק, כמו כן מה זה AWITCHING BEC